PDA

View Full Version : Un telefon iPhone 4 a explodat ?n timpul unui zbor

SuperSonic
29-11-11, 19:18
Un telefon iPhone 4 a explodat in timpul unei curse aeriene interne din Australia, după ce bateria s-a supraincălzit, conform ABC News, acesta fiind cel mai recent caz dintr-o serie de incidente similare reclamate in ultimii ani.

Avionul care efectua o cursă intre Lismore şi Sydney se pregătea de aterizare cand insoţitorii de bor au observat fumul ieşind din telefonul unui pasager, precum şi o lumină roşie care se distingea in interiorul dispozitivului. Conform personalului de zbor, telefonul devenise prea fierbinte pentru a putea fi ţinut in mană.

Cazurile de explozie a bateriilor de pe dispozitivele Apple sunt extrem de rare, insă compania s-a confruntat cu reclamaţii legate de bateriile care se supraincălzesc. Uniunea Europeană a lansat in 2009 o investigaţie după ce au fost semnalate mai multe cazuri de explozii la bateriile pentru iPhone sau iPod Touch, toate in timpul unor zboruri.

Apple a fost nevoită să recheme prima generaţie de iPod nano vandute in intervalul septembrie 2005-decembrie 2006 pentru că bateriile se supraincălzeau foarte uşor.

Articol : http://www.zf.ro/business-hi-tech/un-telefon-iphone-4-a-explodat-in-timpul-unui-zbor-9016216

XVanish
29-11-11, 20:51
Interesant... alta reclama negativa.

Diablo1
29-11-11, 22:46
Ah
Cine stie ce a fost acolo
Eu le tin si in suport la masina pe partbriz se incalzeste de il ia naiba , intradevar nu poti sa il tii in mäna
Curios ca se opreste singur de la temperatura , ar trebui sa explodeze
Poate ia dat prea mult curent , asta nu verifica nimeni

mar1us
29-11-11, 22:54
O singura data sa supraincalzit iphone 4 al meu dar il aveam in suportul de pe parbriz si foloseam GPS-ul si tunein radio in acelasi timp si batea si caldura de la dezaburitor pe el,asta a fost iarna trecuta si mi-a aparut un triunghi galben overheated device si oprit singur imediat .
Asta e o alta incercare disperata a concurentei sa demigreze apple,aseara cind am citit altundeva zicea ca e vorba de modelul 4S azi au sucit-o ....

tutri
02-12-11, 13:15
Un telefon mobil iPhone 4 a explodat in timp ce se afla la incărcat. S-a intamplat ieri, in Brazilia, la numai două zile după ce bateria unui alt iPhone 4 s-a topit pur şi simplu in timpul aterizării unui avion pe aeroportul din Sydney, Australia.

Sursa. (http://www.realitatea.net/al-doilea-iphone-4-care-explodeaza-primul-s-a-topit-al-doilea-a-scos-scantei-si-fum_891858.html)

mario08
02-12-11, 14:12
Daca sint cazuri mai rare nu este nici o prb. , se intampla si la "case" mai mari
Ce Mercedesul daca este firma renumita , asta nu inseamna ca nu a avut si niste esecurii in istoria firmei
Sa nu se perpetueze prb. in lant pt. a nu retrage vreun produs cu defect de fabricatie , atunci e mai problematic
Oricum sint si alte firme de renume care au patit esecuri si si-au rechemat/retras anumite produse de pe piata
Aceste intamplari fac parte din istoria firmei in timp cu evenimente bune si rele