View Full Version : Butonul buclucas!
Deschid acest thread cu rugamintea de a se implementa butonul Thanks
Sincer, imi face o reala placere sa dau un Thanks unde consider, si de asemenea imi face placere sa vad Thanks la un post de-al meu (si nu numai), sa stiu ca am muncit cu folos (uneori) sau prin postul meu am reusit sa ajut sau sa informez pe cineva.
Acesta e un forum deosebit, si eu vreu sa fie perfect!!! Calitatea inaintea cantitatii!!!
Am mai postat eu niste sugestii in "alta parte" tot in scopul asta.
Astept cateva sute de posturi in acest thread, in principal de sustinere, dar nu numai. Voi alegeti! Puteti sa ma si injurati numai sa postati!
Nu vreau sa cred ca sunt naiv, si nici alte ganduri nu am.
PS Desi am vazut ca nu se practica, poate se poate face o cheta sa luam alt vbulletin, numai sa se rezolve si aspectul acesta.
Multumesc!
Sunt total de acord cu tine ... un Thanks face bine .
Salut , sustin initiativa .....
parpaneata
14-11-11, 23:28
Deasemenea un buton "no thanks!" cred ca ar fi la fel de util. Pentru cei ce bat campii.
SuperSonic
15-11-11, 00:02
De acord cu butonul de thanks.
Deschid acest thread cu rugamintea de a se implementa butonul Thanks
Sincer, imi face o reala placere sa dau un Thanks unde consider, si de asemenea imi face placere sa vad Thanks la un post de-al meu (si nu numai), sa stiu ca am muncit cu folos (uneori) sau prin postul meu am reusit sa ajut sau sa informez pe cineva.
Acesta e un forum deosebit, si eu vreu sa fie perfect!!! Calitatea inaintea cantitatii!!!
Am mai postat eu niste sugestii in "alta parte" tot in scopul asta.
Astept cateva sute de posturi in acest thread, in principal de sustinere, dar nu numai. Voi alegeti! Puteti sa ma si injurati numai sa postati!
Nu vreau sa cred ca sunt naiv, si nici alte ganduri nu am.
PS Desi am vazut ca nu se practica, poate se poate face o cheta sa luam alt vbulletin, numai sa se rezolve si aspectul acesta.
Multumesc!
Thank's
Susțin și eu ideea
techcenter
15-11-11, 00:23
+1 pentru butonul Thanks!
+1 pentru butonul No Thanks!
+1 pentru desfiintarea butonului Reply with quote
succesuri! :drinks:
+1 pentru desfiintarea butonului Reply with quote
Desfiinţare doar pentru postul anterior
techcenter
15-11-11, 06:24
bineinteles! scuze daca s-a inteles altceva! reply with quote sa fie inactiv in utimul post. in rest, sa functioneze in mod obisnuit.
succesuri! :drinks:
Cu butonul thanks sunt si eu deacod.
Butonul No Thanks nu cred ca e necesar.
Partea cu replay with quote, trebuie vazut daca e posibil la vbulet (adica sunt deacord).
dic_star79
15-11-11, 10:51
De acord si eu...
laleauaneagra
15-11-11, 12:35
cu thanks nu sant de acord:)
cu no thanks sant perfect de acord
De acord si eu. si binevenit!
O sa verific sa vad daca s-a actualizat pluginul cu Thanks ce l-am folosit inainte. Cand am trecut la versiunea noua de vBulletin nu exista nici un plugin care sa functioneze bine pe versiunea asta. Probabil deja exista, daca gasesc il implementez. Butonul Reply with quote ramane de vazut ce solutie exista pentru el, nu am avut timp sa experimentez. De No thanks nu e cazul.
---------- Post added at 16:38 ---------- Previous post was at 16:30 ----------
Dap, exista pentru versiunea 4.0.x. O sa il implementam curand.
De multe ori am simtit nevoia sa apas un THANKS pe acest forum, citind experientele altora.
Cred ca merita cei care-si pierd vremea si-si bat capul, sa primeasca macar un apasat de buton, din partea celor carora le impartaseste din cunostintele adunate.
De No thanks nu e cazul
Il implementam redenumit fukiu.
Perfect normal si civilizat sa spui multumesc celui care te-a ajutat, sau a incercat macar sa te ajute.
o idee foarte buna , sa stie cineva cand primeste sfaturi de la cine primeste. dar eu zic sa fie numai in sectiunile tehnice, nu si la oftopic.
Poate e imposibil sa fie scos aici la offtopic,dar putem face o "regula" nescrisa: cine da thanks pe sectiunea asta e ....
Completam noi ceva acolo in propozitie.:D
Mai vine mosu' anu' asta?!!!
Il asteptam cu drag!
laleauaneagra
25-11-11, 13:25
poti sa l uiti,de acest mos se vorbeste de multa vreme si inca tot nu a venit.....dar unii aveti dreptul la speranta:)
sefu xvanish!!??/ fama mo si pe mine invizibil :haha1:adica imi doresc sa devin soarece maro, nu negru... daca nu se poate sa ma colorezi maro ,ma lasi negru ca imi place si asa ,nu sint pretentios :clap:
Mai vine mosu' anu' asta?!!!
Il asteptam cu drag!
Se pare ca nu mai vine....
http://img442.imageshack.us/img442/1928/13217856654609mikif.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/442/13217856654609mikif.jpg/)
a venit cu tapatalk acum vrei sa mai vina odata...
Sa nu aratati poza de mai jos copiilor din familie !!!!! :cool2:
poza de mai jos
Adica de mai sus...
Vine, vine, tocmai isi verifica lista sa nu uite ceva
http://4.bp.blogspot.com/_wHW86-LiGTI/TQUmnDI0n4I/AAAAAAAAAKk/hMb26419dD0/s1600/2116906167_b5c35b9999%5B1%5D.jpg
Jos sau sus, asta in functie de cum este setat sa apara forumul pe monitor. Se poate seta forumul ca ultimul mesaj scris sa fie primul :D.
Deci imaginea cu Mosul si cu Rudolf accidentati sa fie o dezinformare ?
Ma tot gandesc cine o fi autorul ? Base ? Boc ? Geaoana ? :cool2: sau poate pixelul violet e de vina ? :clap:
Totusi cred ca e o manevra a PSD ! :!:
Da, ai dreptate! Poate fi jos sau sus
E dezinformare! S-a aliat toata clasa politica sa ne faca , fara boc ca e cantitate neglijabila ...
Cred ca ne-a lamurit horatyu
http://sateliti.info/showthread.php?161-Audio-Video-Funny-!&p=186045&viewfull=1#post186045
PS Sper ca nu tu ai fost vanatoru'!
de acord si eu cu "thanks" dar si cu "No Thanks" care eventual poate fi trecut ca si "Offtopic" eventual, asa vedem si noi mai clar care sunt cei care bat campii cel mai adesea..... :cool2:
a venit cu tapatalk acum vrei sa mai vina odata...
Pentru asta sunt cel mai fericit, ca tocmai ma pregateam sa va intreb pe cand o sa aparem pe tapatalk, acum decand cu androidu' asta....
N-a mai venit mosu'...
http://i44.tinypic.com/2u9k0w3.gif
laleauaneagra
10-01-12, 02:13
poti sa l uiti,de acest mos se vorbeste de multa vreme si inca tot nu a venit.....dar unii aveti dreptul la speranta:)
daca nu ma bagi in seama........
Revin aspupra butonului buclucas,citeodata incerc sa dau thanks sau like dar mi-se spune u don't have permision to do that ori ceva asemanator si ma trezesc ca sunt delogat,se intimpla si la voi ?
Banuiesc ca unii useri au deactivat aceasta optiune oare asta sa fie cauza ?
la mine merge si nu ma delogat niciodata - navighez cu Mozilla Firefox 13.01
Incearca te rog sa dai thanks sau like postului asta (http://sateliti.info/showthread.php?25770-Guvernul-Ponta-bun-sau-rău&p=201325&viewfull=1#post201325)
Am dat thanks , a mers.
Ai incercat si cu alt browser de internet ?
Nu am incercat dar se pare ca am reusit si eu,folosesc ie !
Incearca te rog sa dai thanks sau like postului asta (http://sateliti.info/showthread.php?25770-Guvernul-Ponta-bun-sau-rău&p=201325&viewfull=1#post201325)
am dat - merge