PDA

View Full Version : un batran a murit in timpul unei perchezitii

franta
05-11-11, 11:32
trebuia sa se intample si asta
Un bărbat a murit, sambătă dimineaţa, in timpul percheziţiilor efectuate de poliţişti, in cartierul Ferentari, din Capitală, informează Realitatea TV. Bărbatul, in varstă de 80 de ani, ar fi suferit un infarct. Poliţiştii căutau traficanţi de droguri. Trupul bătranului a fost ridicat de IML.
sursa (http://www.realitatea.net/un-batran-a-murit-in-timpul-perchezitiilor-in-cartierul-ferentari_884338.html)

horatyu
05-11-11, 17:19
sunt multe cazuri in care prostii astia mascati iti sparg usa din greseala
ca nu citesc adresa corect
si dupa aia nu isi cer nici scuze
si trebuie ca tu sa iti repari usa

tara simpla domne ,
multi prosti

dMd
05-11-11, 20:32
Stirea prezentata acolo este doar o frantura din ceea ce s-a intamplat de fapt in cartierul Ferentari, e drept ca viata unei persoane este foarte pretioasa iar mascatii actioneaza dupa alte principii, dar in articolul respectiv nu se face referire la cate sabii au fost confiscate din locuinta perchezitionata, la faptul ca familiile ce se aflau in conflict si unde a avut loc descinderea sunt vestite clanuri in zona care isi disputa inconvenientele ca in vestul salbatic dupa propriile reguli ... si multe alte chestii la care nu se face referire.

franta
05-11-11, 21:41
daca eu am primit cadou o maceta si o tin in cutie ( sa nu ma accidentez ) se cheama ca am arme albe?

la stiri s-a spus ca sau gasit printre altele si o camera foto pt care nu detine chitanta. dintre cei care si-au cumparat o camera cati mai a kitanta ?
problema nu e ce se crede ca au facut aia ci ce se poate demonstra ca au facut.

daca oamenii aia au deskis usa politiei la ce a fost nevoie sa sparga usile in apartamet ca daca a fost primiti inauntru cred ca nu erau inkise usele in interioru apartamentului.
faza e ca in trupele astea de interventie sant multi tarani care cand siau pus cagula pe fata devin niste oameni care isi bat joc de ceilalti oameni
daca trebuia sa fie o perchezitie se puteau bloca toate esirile si operatiunea sa aiba loc in liniste

pana nu se va schimba modu de actionare a politieinu o sa faca nimic in lupta cu infractionalitatea.

PS: eu cred ca celalt clan cu care sau batut astia, erau mana in mana cu politia , si au trimis mascatii sa-i bata pe aia din apartament doar pt intimidare.

zappa
05-11-11, 22:34
Terminati cu otevisme. Ca doar nu e ora 17:00.