PDA

View Full Version : serban huidu a provocat un acident soldat cu 3 morti

franta
16-10-11, 14:18
http://www.antena3.ro/romania/serban-huidu-si-familia-acestuia-implicati-intr-un-accident-rutier-grav-in-judetul-brasov-140349.html
(http://www.antena3.ro/romania/serban-huidu-si-familia-acestuia-implicati-intr-un-accident-rutier-grav-in-judetul-brasov-140349.html)

dic_star79
16-10-11, 14:26
Nerespectarea unor reguli minimale de circulatie duce catre pierderi de suflete... se pare ca Huidu a fost cel care a provocat accidentul la Timisul de Sus prin intrarea pe contrasesens intr.o curba...

lao
16-10-11, 14:26
La ora 13 am auzit la stiri la radio, dar nu au dat nume...

franta
16-10-11, 14:41
ma inerveaza faza ca astia de la tv incearca sa il scoata victima pe huidu,
daca sa vazut ca e '' sarit '' in urma accidentului de ski nu trebuia sa mai conduca.
ziceau ca nu e relevant ca acu vitezometrului sa oprit la o viteza anume , dar nu a spus nimeni unde sa oprit, oricum limita era de 30km pe ora , sa se poarte cu el ca cu ori ce conducator auto

lao
16-10-11, 14:44
In RO?!!! Cred ca glumesti... Stii tu vreun post TV impartial?!
Daca a intrat pe contrasens mai conteaza ca avea 30 sau 60 la ora?

franta
16-10-11, 14:50
avea sau nu cauciucuri de iarna?!!, zicea ca a derapat....

dic_star79
16-10-11, 14:56
Legea intra in vigoare de la 1 Noiembrie in privinta cauciucurilor de iarna....

laleauaneagra
16-10-11, 15:55
de la sky se trage si de la ignoranta:)....acea superioritate a megastarului fata de oamenii obisnuiti care sfideaza orice

lao
17-10-11, 15:17
avea sau nu cauciucuri de iarna?!!
Nu avea, cica a derapat! In curba aia nu a mai derapat si altul, doar el ca avea jeep...

qwess
17-10-11, 20:43
Chestia e ca nu multi stiu sa conduca masini puternice,(prefer sa zic asta decat sa-i caracterizez altfel)poate o sa ajungem si noi la un nivel de respect ca cel de afara(civilizat cica se cheama) unde nu conteaza ca cel din fata e in trabant sau nu stiu ce buburuza, coloana de masini nu e doar pentru prosti la fel si linia continua, parcari, etc etc.
Nu de putine ori cei cu "conditii" incomodeaza bunul simt, se intampla peste tot doar ca aici sunt fara scrupule.
Imi era simpatic, chiar m-am intalnit cu el in Paris am facut si poze, el in vacanta cu sotia eu eram la munca, asta ma si mira un om plimbat in civilizatie, ce-a condus in acele conditii, a vazut diferentele in trafic si totusi....
Dumnezeu sa-i ierte pe cei 2, cat despre el asta e viata, gresim trebuie sa si platim sau asa ar trebui.

dic_star79
17-10-11, 21:20
Cei doi sau facut trei....pacat de niste suflete.

franta
17-10-11, 21:25
da de ce nu vedem un arest preventiv, daca ar fi fost un om ca mine sau ca tine sigur asta se intampla. totusi vorbim despre un om care a omorat niste oameni,
sa nu ne mai fie mila de el ca santem penibili, de asta cei care sant sau se cred vedete au tratamente preferentiale, pt ca le dam voie sa fie tratati special

gabrield
18-10-11, 09:50
Corect ar fi sa stim si despre restul accidentelor similare tot asa de multe lucruri...
Mie mi se pare excesiva mediatizarea, oameni care provoaca accidente mai sunt si vor mai fi.

Nu conteaza cum ii cheama, important este ca cineva trebuie sa previna asemenea fapte, iar cand este deja prea tarziu, trebuie pedepsiti exemplar.

Daca in curba aia era pe mijloc un tronson de beton, sigur nu trecea pe sensul celalat ... derapa si isi distrugea masina, dar nu ajungea sa loveasca masini de pe partea opusa.

PS
Referitor la ce cere franta :
"Nu există nici un element al unei infracţiuni intenţionate, astfel că nu se pune problema luării unei măsuri privative de libertate", a declarat Carmina Reit, menţionind că pedeapsa pe care o riscă realizatorul tv pentru ucidere din culpă este "inchisoare de la 1 la 8 ani".

qwess
18-10-11, 10:02
si asta e adevarat, lipsa autostrazilor si a soselelor nesecurizate contribuie foarte mult la astfel de evenimente.

Duster
18-10-11, 10:05
Chiar crezi ca daca era tronson de beton nu intra pe contrasens ? La noi din pacate ar trebui sa se respecte legea care este pentru totii ! nu degeaba este legislatia rutiera etc etc... Daca nu respecta aceste legii ce mai asteptam sa fie si pedepsit ca orice om de rand ? Chiar ar trebui sa ia nu 6 ani ci minim 20 pentru fiecare persoana deci total de 60 ani puscarie... si ceilaltzi care vor s amai faca astfel de calcari ale legii sa nu mai aiba curajul... Deci concluzia ar fi sa respectati cu totii legislatia rutiera si alte legi care nu degeaba sunt in vigoare...!!!

lao
18-10-11, 10:37
Bine zici! Dar eu sunt sigur ca o sa ia maximum ceva ani cu suspendare.
Oricum, la noi legea este o bariera, pe sub care trec cateii, peste care sar dulaii si in care se opresc boii!!!!

qwess
18-10-11, 12:01
e vinovat si trebuie sa raspunda clar, insa ar trebui si alti sa mai raspunda pentru astfel de incidente:
ce siguranta avem in trafic, ce rute disponibile avem, asta in conditiile in care fiecare platim acea taxa de drum, basca unii se roaga de noi cu bani sa ne facem dracului drumuri si sa le securizam, asta dpdvd al soferului ce merge regulamentar pe partea lui si intra un dement pe contrasens, cu ce ma incalzeste pe mine, mort ca ila va face puscarie sau ca e mort si el, sau mai luam in calcul si situatia cand adoarme, moare la volan, ii sare o roata....
Ce fac cei ce raspund de siguranta in trafic pentru asta?
Unii mai "prosti" ca noi fac sensuri giratorii in toate comunele, monteaza parapeti de protectie, semnalizeaza si o musca moarta la 5km, atat pentru fluidizare cat si pentru reducerea vitezei, iti pun la dispozitie drumuri rapide....
Bun il baga la parnaie pe "Huidu", sa inteleg ca pot sa ma urc in masina cu familia si deja ma simt mai in siguranta(un pic da ca am scapat de unul dar cu ce pret)?
Astia sunt si nu putem sa-i educam peste noapte, si uneori aceste educari costa ENORM, insa am putea sa-i evitam .

lao
22-10-11, 22:32
Cazul Huidu: ipoteza derapării caştigă teren (http://www.adevarul.ro/actualitate/Cazul_Huidu-_ipoteza_deraparii_castiga_teren_0_576542883.html)

Potrivit comunicatului remis presei, „din probatoriul administrat pană la acest moment al urmăririi penale reiese că, in urma neadaptării vitezei la condiţiile de drum (carosabil ud), realizatorul TV a pătruns cu maşina pe contrasens şi a lovit autoturismul Dacia in care se aflau trei persoane".

Si marmota invelea ...

horatyu
23-10-11, 10:06
astia din familia Huidu sunt dusi de acasa toti ?

uitati cum fratele lui merge cu el la audieri cu aproximativ 200 de km la ora

http://www.cancan.ro/showbiz/showbiz-intern/video-inconstient-huidu-si-fratele-sau-au-zburat-astazi-cu-200-de-km-pe-ora-pe-dn1-exact-prin-locul-unde-acum-o-saptamana-a-omorat-3-oameni-189449.html

qwess
23-10-11, 11:20
Cu ceva timp in urma, un alt filmulet de data aceasta cu altcineva, mai neimportant ca si persoana, era difuzat de catre protv daca nu ma insel in care omul se filma cum isi testa kilometrajul, numai ca atunci politia s-a autosesizat pentru identificarea lui.
In cazul de fata, aceasta filmare nu prezinta credibilitate, vitezometrul respectivului nu este un radar omologat iar persoana ce filma evenimentul nu este un "organ" competent...., corect pana aici (daca luam in considerare posibilitatile actuale de editare video/foto) insa in paralel cu primul caz.....parca ar fi 2 "incadrari" diferite.

vorba lui @lao cu marmota!
ni s-a dovedit inca o data ca acel alb ce l-am vazut cu totii e defapt negru, ...obiectii?

mario08
23-10-11, 11:57
Prb. este alta ca de obicei - interpretarea legilor din Ro dupa buzunarul fiecaruia si din aceasta cauza vinovatul in cazul de fata ca si multi alti vinovatii cu cazuri penale/omoruri scapa/au scapat nevinovatii sau cu reducerea pedepsii ( ca doar sintem in Ro )
In cel mai rau caz daca nu li-se reduc pedepsele si au de savarsit anii buni la "mititica" isi aduc aminte ca sufera de diferite bolii care pana atunci nici nu "stiau de ele" ( praf aruncat in ochii prostimii de catre vinovat/avocat )

tutri
23-10-11, 15:09
Lasand vinovatia sau nevinovatia lui Serba deoparte, nimeni nu vorbeste de cei care i-au urmarit. Ei nu au depasit viteza legala? Nu vorbeste nimeni de masina de politie care trece peste linia dubla continua.

qwess
23-10-11, 16:37
Nu cred ca are rost sa dezbatem despre celelalte carute, carucioare sau alte motorizate aflate in trafic, au fost caracterizate la general in posturile precedente chiar daca au fost directionate catre Huidu.
Diferenta dintre.... e IMENSA.
"EL" produce un carnagiu, se afla in "cercetari penale" si isi permite in continuare sa ruleaze cu 200/h. :cool2:

Asta vara am avut un accident destul de urat, cu ambele masini distruse, bine ca nu au fost raniti, la un semafor a trecut una pe rosu din partea stanga de m-a intors 180°, dupa impact am luat pe ambele trotuare (multumesc lui D-zeu ca nu ereau pietoni sau masini din sens opus).
Noroc ca am accelerat cand am vazut-o ca altfel ma lua in plin, ea nici macar nu a franat.
Acest accident cu toate ca nu a fost vina mea, m-a facut si mai prudent si la fel ii spun si celui din stanga mea atunci cand nu sunt eu la volan, ca sa nu zic ca in primele zile dupa intram cu frica in intersectii, frica de altii!

techcenter
23-10-11, 19:18
Nu avea, cica a derapat! In curba aia nu a mai derapat si altul, doar el ca avea jeep...

mai sa fie! nu derapeaza masini "proaste" si derapeaza ditamai jeepau' de la mercedes dotat, evident cu cele mai performante sisteme de mentinere a stabilitatii si directiei in situatii de genul asta. si eu stiu ca sunt dotari standard si nu pot fi dezactivate. adevarat este ca nu fac minuni! da' nici in halul asta! eu ma intorceam de la brasov la ora aceea si am fost depasit de jeep-ul asta de la mercedes. am oprit in coloana si, enervadu-ma ca nu pot sa avansez, am luat-o pe cheia (am banuit ca aceea este coada de la podul din predeal). abia cand am ajuns la bucuresti am aflat despre accident si cine a fost autorul. si comentam cu colegul meu de servici.

parerea mea: las-o jos ca macane! astia (nu stiu exact cine) incearca sa-l disculpe pe huidu. a 2-a parere: nu avea ce cauta la volan dupa ce a patit, mai ales ca accidentul de ski este proaspat!

succesuri! :dinks:

franta
05-11-11, 19:09
azi a avut loc un acident in care unu beat a omorata 2 oameni
in acest caz soferu a fost retinut pt 24 de ore. de ce huidu nu afost arestat
ala chiar de a omorat 2 oameni fiind beat, daca e s-o ei la rece e tot un accident si e egal cu ce a facut huidu, poate huidu a facut o fapta mai grava avand in vedere nr mortilor
huidu a fost dicriminat pozitiv doar pt ca era vedeta

lao
29-06-12, 19:15
Șerban Huidu a fost pedepsit cu 2 ani și 6 luni de inchisoare cu suspendare şi are un termen de incercare de 2 ani.
Pentru 3 oameni... bine ca n-a omorat 5 ca-i dadea 2 ani și 9 luni de inchisoare cu suspendare!

Expertiza judiciară a concluzionat următoarele chestiuni: nu viteza de deplasare a fost factorul care a determinat pătrunderea maşinii pe contrasens, nu condiţiile de trafic şi meteo au fost cele care au determinat acea pătrundere pe contrasens citez din expertiză: ci alte cauze care nu pot fi determinate de către expertiza criminalistică.
Poate un extraterestru, ceva, i-a facut vant!
Banu'. Clar pentru toata lumea?

mar1us
29-06-12, 19:49
Un cetatean simplu platitor de taxe,nu ar avea parte de atita clementa ar fi fost arestat la fata locului si ar primi cel putin dublu numarul anilor de inchisoare,nu stiu zau cum un om inchis acum pt o asemenea fapta poate sa indure asta,cred ca nu o sa mai treaca mult timp si o sa-i vedem pe toti actionind statul in judecata si date fiind aceste cazuri vor cistiga,vezi la asta nu se gindesc judecatori romani ...

Desi imi pare rau de Huidu Serban un om care l-am urmarit si stimat de-a lungul mai multor ani dar tot o data ma pun si in locul celor care au avut de suferit de pe urma acelui stupid accident,legea trebuie sa fie lege pt toti,pacat ca nu-i asa !

startrek1
29-06-12, 20:02
nu a avut nici macar demnitatea de a se prezenta la citirea sentintei :not_i:

mar1us
29-06-12, 20:13
Mda,o fi fost ocupat saracul...

gladix
29-06-12, 20:16
va mai aduceti aminte de nevasta lui paunescu/a omorat o familie intreaga si nu a primit nici-o pedeapsa/deci despre ce vorbim?

zmeura
29-06-12, 20:36
Daca in 98% din cazurile astea se da cu suspendare voi de ce vreti sa fie condamnat cu executare?Doar pentru ca e vedeta?
In cazurile in care se da cu executare e atunci cand paraseste locul accidentului si/sau e sub influenta bauturilor alcoolice,fara permis sau alte circumstante agravante.

In plus iar nu folositi goagal :

Tribunalul Valcea a decis astazi ca sotia senatorului Adrian Paunescu, acuzata de uciderea din culpa a trei persoane si vatamare corporala, sa primeasca trei ani de inchisoare cu suspendare si supraveghere.
http://news.softpedia.com/news/Sotia-senatorului-Paunescu-condamnata-la-3-ani-inchisoare-cu-suspendare-ro-16520.shtml

Un alt exemplu:
http://www.monitorulcj.ro/actualitate/7058-pedeapsa-majorata-pentru-calin-platon
Exemplu de sentinta cu executare,cititi ce circumstante agravante avea respectivul si in prima faza tot a luat cu suspendare:
http://www.realitatea.net/accident-mortal-sase-ani-de-inchisoare-pentru-beizadeaua-din-satu-mare_925834.html

mar1us
29-06-12, 20:51
Si nea' placinta (http://www.ziare.com/bucuresti/stiri-actualitate/andrei-placinta-condamnat-la-3-ani-de-inchisoare-cu-suspendare-pentru-tentativa-de-omor-2847895) asta mai merita clementa ? Tot cu suspendare a primit si el ...

Copy/Paste

"Din informaţiile de la dosar, Plăcintă s-a urcat la volanul maşinii sale şi l-a lovit pe bărbatul care a sărit in ajutorul prietenei sale. Acesta s-a ţinut de capota maşinii, insă a căzut pe asfalt. Martorii au declarat că Plăcintă a trecut de 26 de ori cu maşina peste victima sa. Bărbatul a avut nevoie de 45 de zile de spitalizare, la Spitalul Universitar din Bucureşti, pentru rănile grave pe care le-a suferit.

Pentru faptele sale, Andrei Răzvan Plăcintă a fost arestat, pe 29 decembrie 2010, dar a fost eliberat cateva săptămani mai tarziu. Cu toate că a fost acuzat de tentativă de omor, el a solicitat instanţei, prin intermediul avocaţilor, să fie judecat in libertate, intrucat nu prezintă un pericol public (http://www.evz.ro/detalii/stiri/andrei-placinta-a-fost-eliberat-din-arest-pentru-ca-nu-s-a-dovedit-ca-ar-fi-un-pericol-public.html)."

zmeura
29-06-12, 20:56
Pai asta e alta treaba,una e accident rutier si alta e sa te calce unul intentionat cu masina.Nu stiu ce si cat trebuia sa primeasca,e alta discutie,alta incadrare.

lao
29-06-12, 21:00
Dar nu e mai bine sa elimine suspendarea?! Ai gresit, platesti!
Nu credeti ca s-ar casca mai bine ochii? Mai ales de astia care considera ca la o adica pot plati si scapa?

stargate
29-06-12, 21:04
Pai este el de vina ca a cerut sa fie judecat in libertate si i s-a acceptat cererea sau unul care pentru 3 oameni omorati a primit 2 ani cu suspendare ? ia sa fie vreo 10 - 15 judecatori arestati pentru primire de mita si dupa ce isi ispasesc pedeapsa sa nu mai aibe voie sa profeseze in domeniul juridic si sa-si piarda si dreptul la pensie sa vedem daca mai avem asemenea hotarari judecatoresti .

mar1us
29-06-12, 21:05
@zmeura pai daca nu era cine e,oare intreb si eu,pt ca tot de vip-uri vorbim aici,pai primea baiatul lu' femeia de servici de la scoala aceeasi sentinta daca facea la fel ca placinta jr. ?

lao
29-06-12, 21:12
ia sa fie vreo 10 - 15 judecatori arestati pentru primire de mita
Nu se poate! Momentan se cladeste partidul STAT.
Treaba cu judecatorii tine de servicii, astea le controleaza altcineva... si nu-l intereseaza decat sa-i aiba la mana!

stargate
29-06-12, 21:17
Sa-l suspende pe tatuc iar serviciile sa treaca sub directa coordonare a parlamentului cu obligativitatea ca fiecare partid parlamentar sa fie reprezentat in comisia ce conduce serviciul respectiv ... sunt asa de multe de schimbat in constitutia asta ambigua pe care o avem acum.

zmeura
29-06-12, 21:33
Nu cred ca cineva isi doreste sa fie condamnat in cazul in care din neatentie face un accident,oricand ni se poate intampla,si oricui.Intr-o masina slaba calitativ pot muri oameni si la viteze relativ mici.Oamenii mai si gresesc in trafic,de asta se merge pe ucidere din culpa si se dau relativ pedepsele minime.E drept ca se pot da si pedepse mai mari dar daca pana acum asa au considerat judecatorii ca trebuie date pedepsele astea se merge pe aceeasi linie.

mar1us
29-06-12, 21:40
@zmeura așa-i ai dreptate dar unele "greșeli" se fac cu bună știință hai să analizam situația accidentului de față,păi in curba aia și șoseaua udă sau inghețată intrai in depășire?

@stargate de ăsta vorbeai să ne facă dreptate?
http://m.ziare.com/laszlo-borbely/usl-il-salveaza-pe-borbely-dosarul-e-retrimis-la-comisia-juridica-1165993

franta
09-07-12, 22:33
http://www.youtube.com/watch?v=TcCotR_LpII&feature=player_embedded&has_ve rified=1