PDA

View Full Version : Timişenii duc la amanet antena parabolice

tutri
13-09-11, 12:24
Totusi, cea mai tare cerinta, ca sa zic asa, a fost o antena parabolica. M-a sunat unul noaptea sa-mi propuna sa-i amanetez antena parabolica.

Sursa (http://www.realitatea.net/ce-ciudatenii-isi-duc-timisenii-la-amanet_870100.html).

pac
13-09-11, 12:42
ESTE MULTI CA EI.....
"Timişoara a devenit de la inceputul anului un adevărat El Dorado pentru
cele 49 de casele de amanet inregistrate la Registrul Comerţului."

neutrin
13-09-11, 13:26
Adica unul si-a amanetat antena si de aici rezulta ca in general "timisenii" fac asta. Bravo!
Prin analogie dat fiind ca Bucurestiul are un primar tigan capitala este o tiganie?
Sau daca un ungur din Harghita a comis o crima rezulta ca toti ungurii sunt criminali.
Treziti-va si nu mai cascati gura la tot ce scrie presa, mai ales un trust in pragul falimentului si care e evident ca ar scrie orice pt online ca sa stoarca cat poate de mult de pe bannere.

tutri
13-09-11, 13:33
Sai lejer, nu mi-am cascat gura si nu imi creez pareri dupa 1-2 stiri. Am vazut, am citit si am postat.
Am cautat pe forum sa vad daca este o categorie cu perle jurnalistice din domeniul satelitilor, dar negasind am postat aici.

Cum zici tu, cine ia in serios astfel de stire, e dus cu capul. :)

mario08
13-09-11, 13:33
"..............capitala este o tiganie?" - Ca iti place sau nu , capitala a devenit o "tiganie" indiferent de ce primar este in prezent la conducere
Uita-te cum arata sau du-te sa iti rezolvi niste prb. pe la institutiile statului si sa vezi pe pielea ta de ce "tiganie/tiganiada" ai parte
Cat legat de articolul in cauza , stati linistit ca si in Bucuresti au existat cazuri similare , ca nu sa pomenit prin ziare asta este altceva

XVanish
13-09-11, 13:34
Fiti seriosi... stirea aia precis are alt scop... numai ca nah, trebuiau sa se lege de un subiect.

Diablo1
13-09-11, 15:27
Era antena Vecinului !!!!

laleauaneagra
13-09-11, 17:04
eee mai trebuie scos in evidenta ca timisu nu mai e ce a fost...insa din pacate timisu sa ramana pe loc 5 ani si restu tot nu va ajunge la nivelul lui

timisu e deosebit indiferent de situatia din tara...chiar daca acum e la fel de greu ca peste tot,insa acele caracteristici prin care iasa in evidenta au ramas cu toate ca bunatatea oamenilor a scazut in mod dramatic si asta datorita acestui trai imbecil

sorin8m
14-09-11, 08:25
La ce amanet sa dat antena, sa profit de ocazie sa o cumpar ieftin:happy: