View Full Version : info ..... Realitatea TV intră ?n faliment
Realitatea TV intră in faliment
05.09.2011
'' Omul de afaceri Elan Schwartzenberg va cere insolvența postului de știri Realitatea TV, potrivit unor surse din piață. In luna aprilie, Schwartzenberg a cumpărat 92% din acțiunile de la Realitatea Media de la controversatul Sorin Ovidiu Vintu.
''
evz.ro
mai nu se poate , un asemenea post tv impartial si plin de stiri de importanta nationala sa pateasca asa ceva mai ales acum ca sunt pe locul 3 dupa spusele lor ... Doamne ce nedreapta este viata uneori .
Nu prea cred, daca nu-i mai convine de ce sa nu-l vanda? Ca e un brand totusi!
Si excrementu' zilei nu mai citesc demult ...
PS "Impartial" nu e niciunu!!!
solutia cu insolventa este o smecherie facuta de multi ca sa nu plateasa penalitati la cine stie ce credite si obligatii
se blocheaza pe o perioada de 1-2 ani totul si firma merge inainte , dupa care o vinde altuia cu datorii cu tot si el iese in castig
daca e reala stirea cam asta e problema nu neaparat falimentul
in caz normal cand se aude de insolventa se stie ca urmeaza faliment , dar de multe ori cand auzi de asa ceva in Romania poate e ce zic eu
Pai si Vantu de ce credeti ca a vandut-o ?
Daca situatia era buna nu cred ca o vindea , insa prea multe belele + criza = datorii si astfel a "pasat-o" la altcineva s.a.m.d
nu se inchide, ca vin alegerile si e nevoie de o tribuna cu credibilitate ( cat de cat ), insolventa edoar asa ca sa nu-si plateasca datoriile
oftopic: oare o persoana fizica poate cere insolventa , ar fi super tare :)
Nu se inchide, nu falimenteaza:
”Mi-am propus să reușesc să spun că această televiziune pierde cat produce, respectiv să nu fie nevoie să aduc bani de acasă lunar. Mi-am propus ca acest proces să dureze un an de zile, incepand din septembrie , insă mi-am luat o marjă de trei ani pentru a fi sigur că nu ratez cele două obiective”, adaugă Schwartzenberg.Link (http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/cum-se-vede-realitatea-prin-ochii-lui-elan-schwartzenberg-152502.html)