PDA

View Full Version : barfa zilei

soarece
29-08-11, 19:04
barfa zilei in stilul @soarece

soarece
29-08-11, 20:03
mo . pentru toti cei care vor sa stie din ce sat este borcea ..ala care da cu piciorul pe linga minge si zice ca e mare patron fotbalist:haha1: nu sta departe de satul meu.... satul in care sa nascut borcea se chiama VALEA BOULUI :haha1: a fost cel mai prapadit om si uite ce a ajuns doresc comentarii cu toate ca urasc dinamo, l-a facut nasi pe becalii aproape ca imi vine sa urc pe pereti de draci ce am ,cum naiba a acceptat becali pe dinamovistul ala sa i fie fin :bash: nu mai am incredere de loc in cioban.. vreau sa vad cum comentati subiectul:bash:

stargate
29-08-11, 21:47
blaa ... blaa...blaa

techcenter
29-08-11, 22:17
scuze de offtopic!

postul de mai sus face parte din categoria: noi muncim, nu gandim!

succesuri! :drinks:

@soarece: stai jos! 2!

soarece
29-08-11, 22:51
intre echipa de fotbal a lu borcea si echipa de fotbal a lu becali:confused2::tv: ce vor sa faca mo !!!??? :(pe intelesul meu... becali daca era o gagica il f..... toti ciini:bash: sa vedeti ce o sa se intimple de acum inainte ,finu are pe nasu la mina:not_i::confused2:sa vedeti ceo sa neo dea borcea pe cocoase:blush:nici nu imi mai vine sa ma uit la fotbal:blush::(:bash:

laleauaneagra
29-08-11, 23:52
a revenit soarece pe maidan....de la casuta postala a forumului..pardon shoutbox

stargate
30-08-11, 00:03
soarece am mutat aici ce ai postat si intr-o rubrica tehnica pentru ca oricum nimeni nu intelege ce postezi tu

zmeura
30-08-11, 00:47
Noroc cu soarecele ca a inventat un topic util.Stirea zile e de fapt ca am fost la concert la Guta.Tare frate,uite aici mai jos:

http://www.youtube.com/watch?v=_9sK-TQKOhU

stargate
30-08-11, 09:31
super melodie super formatie

zmeura
30-08-11, 11:39
De Guta zici.Sau de Salam?Adi de la Valcea?Se vede cam rau.
Ma gandeam ce faceau daca ploua si se trezeau ca au doua faze la prizele de pe scena?

stargate
30-08-11, 11:48
care salam care guta ,dai in pielea mea de saxofonisti ... eu ziceam de Within Temptation

http://images2.fanpop.com/image/photos/9000000/WT-within-temptation-9068761-1280-960.jpg

zmeura
30-08-11, 12:51
Aaaa,scuze,am incurcat clipul.Pai am pus clip cu mine,eu eram ala de la chitara tuns zero,dar nu se vede bine.Stii ca eu cant in formatia asta,dar nu ma stie lumea.:)
Oricum buna gagica,are voce,are de toate.Nu demult a nascut,dar arata beton.

PS:Era manevra de marketing,daca scriam WT,rock symphonic sau gothic rock nu se uita nici dracu.:)

stargate
30-08-11, 12:58
pareai tu mai ciufulit la intalnire dar am zis ca este de la incarcarea electrostatica la cate laptopuri erau pe mese ( mai multe ca micii din farfurii :) ) dar acum realizez ca duci o viata dubla si esti un rocker chelios

zmeura
30-08-11, 14:39
De asta m-am si ferit sa ma intalnesc cu careva din zona,ma dadea in gat naibii.Am deschis topic ca nu vreau sa ma intalnesc cu cine mai e prin zona si mi-au respectat toti dorinta,baieti de treaba.Or fi zis ca daca eu tot nu pot sa beau nimic ce rost are? :)

Intrarea era 100 ron pe zi,imi spunea cineva ca va fi plin si nu avem sanse sa ajungem in fata.Eu i-am zis ca asta s-ar fi intamplat in Romanica numai daca era Guta si Salam si era intrarea 200.Sa fi vazut atunci inghesuiala,altfel a fost perfect ca aveam loc si nu stateam chiar ca sardelele.Poate noi aia din fata ce ne mai inghesuiam.De fapt aveai loc la toate scenele,probabil pretul de intrare a dus la asta,daca ar fi fost gratis mureai in inghesuiala.Foarte bine asa,dai un ban dar stai in fata.:)

---------- Post added at 13:39 ---------- Previous post was at 12:06 ----------

De fapt stirile zilei erau doua:
-sarea si posta (la care platim datoriile noi de la buget,sa aiba politrucii posturi cu salarii si sporuri) au ramas ale noastre.
-aurul cica il dam si ni se da 4% din el.E bine,dupa aceea ramane sa extragem cianura.:)

laleauaneagra
30-08-11, 15:08
ati f...t bunatate de topic

stargate
30-08-11, 15:30
asa suntem noi mai perversionisti ... nu se supara @soarece ca este baiat bun si intelegator

zmeura
30-08-11, 16:00
Pai chiar asteptam o replica buna la ce am pus,baga si soarece o cantare faina.:)

dingo31
30-08-11, 21:19
http://www.sport.ro/liga-1/video-borcea-cetatean-de-onoare-in-valea-boului.html

soarece
30-08-11, 21:36
bravo colegu,sa vada si restul de fani dinamovisti unde sa nascut borcea, valea boului ,asa e si borcea, cum e numele satului asa e si borcea- val-boului- bou i tot una,nevasta lui e din farcasi ,adica prima nevasta .i cunosc tot trecutul:clap:sa nu mai aud in viata mea de pindarul asta ..uni au noroc cu carul ,iar alti deloc!!!??? asa ca nu am mintit cind am zis ca stau prin inprejurimi ,sa ma bata dumnezeu daca va mint interesativa daca borcea stie tabla inmultiri, si mai stam de vorba

zmeura
30-08-11, 21:58
In sfarsit ceva interesant.Ce chiloti poarta Borcea?Ma intereseaza foarte mult.

soarece
30-08-11, 22:05
pai de unde sa stiu mo zmeura ..!!???ca nu sint dela homo:bash::tv1: am familie nevasta copii ,intreaba si tu un dinamovist eu sint stelist, dar cred ca poarta chiloti tanga ...s-au deia facuti de botezatu de stai cu poponeata pe afara :tv1::tv1::tv1::tv1:

stargate
30-08-11, 22:28
caine cu chilotii in cur nu am vazut pana acum ... cum draq se mai linge pe membru

zmeura
30-08-11, 23:20
Soarece trebuie sa stii,ca doar tu esti cu stirile astea despre el si (celalalt) cioban.:)
Normal ar fi sa nici nu stim de ei ca exista,dar asta e tara.

stargate
30-08-11, 23:24
soarecule am modificat titlul topicului ( iar ) sa ne mai bagi si noua cate o barfa din asta mondena sa ne mai minunam si noi ca de cand cu criza asta multi dintre noi nici la biserica nu mai iesim .

laleauaneagra
30-08-11, 23:55
si vrand nevrand soarece are din nou un topic aparte...ufaaaa

stargate
30-08-11, 23:57
lasa omul sa se desfasoare sa se simta si el bine si pe langa el ne mai bucuram si noi de viata

zmeura
31-08-11, 10:06
Pai asa aflam si noi despre lucrurile importante din viata,altfel murim .... fara sa stim.:)
Chiar ma minunam cum de am putut trai pana acum fara sa stiu ca Borcea s-a nascut in Valea Boului?Incredibil cum am trait asa in nestiinta!Parca mi-a luat cineva un val de pe ochi,frate,lumea s-a schimbat,eu m-am schimbat.E ca in budism m-am trezit din „somnul ignoranței”.Uhaaa.

stargate
31-08-11, 15:55
lasa draqu emulatoare firmware si alte settinguri si mai pune si tu mana pe un ziar serios gen click , libertatea sau cancan sa vezi ce se mai invarte prin lume

stargate
31-08-11, 22:21
soricele o barfa , o soparla azi nimic ... ne lasi asa cu ochii in soare , baga si tu ceva sa avem si noi o seara placuta

soarece
05-09-11, 22:33
mo fratilor,cu vreo 2 zile in urma ,sa va povestesc ce mi sa intimplat,un batrinel care a murit pe patul de spital, fiindumi un foarte bun prieten nu am participat la inmormintarea acestuia:(iar ducinduma la el acas sotia lui m-a rugat sa mergem inpreuna la cimitir sa i aprind personal o luminare:(ciudat !!!???in momentul in care am aprins luminarea si ma rugam sa aiba lumina vesnica acolo unde este ,am auzit o vorba ragusita care m-a strigat pe nume:(prima faza am crezut ca visez ori incep sa inebunesc am pus urechea pe cavou si se auzea o voce in soapta;dar nu am mai putut sa inteleg nimic ,am inceput sa ma scutur sa imi dau cu palmele peste fata am crezut ca visez ,dar totul era normal,batrinul murind in spital ,doctori de acolo i-au facut autopsie si nu mai avea organe in el ,inima matele etc ,exzista 3 posibilitati prima ar fi ,logic vorbind daca un om nu mai are inima nu poate sa vorbeasca etc,a doua ori eu de emoti am cazut in patima visurilor ceia ce sint constient nu e valabila intrebarea ..ori am puteri supranormale si pot vorbi cu morti:(pe bune nu mai inteleg nimic ramine cind osi m-ai avea timp sa mai trec o data pe la mormintul acestuia sa ma conving !!!???!!!!!ceia ce ma cuprinde teama nu mai am curajul sa m-ai intru intr-un cimitir,,, atentie persoana decedata are 7.8 luni de cind nu mai este in viata

zmeura
05-09-11, 22:47
In pimul rand sopteste-i si tu sa nu mai fumeze (cu plamanii scosi la autopsie) ca nu prea se intelege ce spune daca are vocea aia de tabagiu.:D

soarece
05-09-11, 22:58
:(gindestete de 4 .5 ori am pus urechea pe cavou si se auzea vocea lui pe care am recunoscuto in intregime ,l-eam povestit la copii batrinului cele intimplate ,ceia ce m-au facut nebun:(nimeni nu ma intelege ,logic vorbind totul sa petrecut real o sa-imi fac naiba si un consult medical sa ,imi procur un document la mina sa le demonstrez ca nu sint nebun si 100% real:(nu am consumat alcol,nu eram obosit etc!!! care sa mai fie cauza .este prima data in viata mea care am intrat intr-un cimitir,... pe bune dar chiar nu mai pot intelege nimic..chiar si voi nu ma credeti:not_i:

laleauaneagra
05-09-11, 23:08
nu ai specificat...etnobotanice luasi?nu te a chemat la el jos?

lao
05-09-11, 23:12
Asta voiam sa zic si eu, cred ca era ceva "iarba" pe acolo...

soarece
05-09-11, 23:13
dar nici nu vreau ,sa aud sau sa stiu cum ar arata etno botanicele alea !!!in viata mea nu am fost tentat sa iau asa ceva si nici no so fac:( sint si eu surprins de cele intimplate...recunosc nimeni nu m-ar crede ,dar asta e adevarul .....de etnobotanice numai la televizor am vazut dar in realitate nu; si nici nu vreau sa am dea face cu asa ceva,si nu voi fi tentat sa incerc droage niciodata ,chiar daca mi-ar da cineva miliarde,,,,,.... schimbati subiectul acesta droage!!??? sa ia cine are nevoie eu unul ...nuuuuu..

delta2k2
06-09-11, 00:16
Michimauz, in sinea ta ştii răspunsul. Il simţi . Te bantuie. Doar că nu vrei să accepţi realitatea.
Culmea, chiar tu ai spus-o : "am puteri supranormale şi pot vorbi cu morţii"

Apropo , Elodia ce zice ?

laleauaneagra
06-09-11, 00:42
aia nu e moarta.........

delta2k2
06-09-11, 01:00
Doar şoarece ne poate lămuri ...

soarece
06-09-11, 08:45
paranormalul apare in momentul de fata :confused2::(adica linga un mormint. in rest nu am simtome de clar vazator ...asta mi sa intimplat fara sa vreau:confused2: in rest niciodata pina la ora actuala nu am mai fost pe la cavouri morminte etc...totusi sami fac un timp mai liber sa imi formez o echipa si nu am decit sa mai fac un test:confused2:sa vedem!!!!!???aud ce spune mortul sau nu ...asta ramine de vazut...de pe lista stergem ------clar vazatori ----deci la ora actuala in cas nu ma bintuie nimeni ,nu il visez pe mort etc :confused2:deci nu pot conversa cu nimeni pe distante mari ex cum ar fi elodia cunosc cazul !!??? ce am dedus eu este ca pot vorbi cu morti!!??? asta numai in cimitir distanta de 1 metru maxim 2 metri... ce ace nu mai vreau sa am dea face cu asa ceva ..este ceva stresant pentru mine ,tot odata si o noutate ...stargate pe bune !!!???nimeni nu ma crede, asta analizez si eu sint perfect treaz,sanatos.in momentul cind postez in fine!!!??? mie mi se pare ciudat,dubios ,dar amite voua .posibil multi vor zice uite mo avem un nebun pe rsp

stargate
06-09-11, 08:56
soarecule ce boabe ai halit nene ca ai luat-o rau de tot prin balarii ... baga repede un pahar de apa rece .

dMd
06-09-11, 09:52
Paranormalul din tine este de vina, e bine sa faci exercitii pentru dezvoltarea lui petrecand cat mai multe ore in timpul liber lanaga mormantul prietenului decedat. Numai asa vei afla adevarul si iti vei descoperi puterile magice neintelese. Nu te lasa descurajat daca momentan nu gasesti raspunsul, perseverenta este cheia succesului. Si inca ceva important, evita sa mai vizionezi emisiunile cu subiecte asemanatoare difuzate pe Discovery ca te va influenta negativ in teste.

zmeura
06-09-11, 10:21
Azi noapte cum eram de serviciu am trecut si eu prin par-anormal.La un moment dat se auzea asa ragusit cum imi chioraie matele.Am zis ca vorbeste stomacul cu mine asa ca mi-am pus urechea pe o farfurie plina cu mancare.Acum stiu ca nu ma credeti dar catre dimineata nu am mai auzit nimic.Sa vad data viitoare daca mai aud ceva,eventual daca ne adunam mai multi si sa ne ascultam unul pe altul.:D

laleauaneagra
06-09-11, 13:18
zmeurica cand am citit cuvatul PAR-ANORMAL...m am cam speriat iti spun sincer,insa dupa ce am parcurs tot textu m am mai linisitit

sa nu mai face asa ceva:)

horatyu
06-09-11, 21:05
Soarece sunt "telegrame de sus"
:D
acum serios din batrani se spune ca daca visezi ( in cazul tau auzi) persoane decedate sa dai ceva de pomana pentru ele

daca vrei fa asta si scapi de dilema sau macar de hainele si mancarea , banii care ii dai de pomana

toate cele bune si despre morti numai de bine

cauta sa fii atent , in crestinism se spune sa nu dai crezare viselor ca sunt inselatoare
daca cineva de Sus ( sau din lumea de dincolo) vrea sa iti comunice ceva repeta IDENTIC visul cu mesajul respectiv DE CEL PUTIN 3 ORI, daca nu e doar o amagire si inselatorie

cauta si vei afla

tutri
06-09-11, 21:25
The Mentalist - reloaded :)

zmeura
06-09-11, 21:43
Si zici ca Mentalist asta e mai tare decat Extasy? :)

val
06-09-11, 21:45
Bronzaluminium iz za best!

laleauaneagra
06-09-11, 23:48
nu are pungi de plastic.....acum se folosesc cele ecologice,gen carton

santem intr o evolutie spre ecologic,vb vine,sa nascut intr o era gresita nici sa vrei si nu mai ai cum

delta2k2
07-09-11, 00:37
... daca cineva de Sus ( sau din lumea de dincolo) vrea sa iti comunice ceva repeta IDENTIC visul cu mesajul respectiv DE CEL PUTIN 3 ORI ...

De ce repetă de cel puţin 3 ori ? Creştinii sunt mai grei de cap ?

stargate
07-09-11, 01:04
lasati omul sa se concetreze nu il mai intimidati ... soarece pastreaza actuala concentratie de furadan si baga rapid si o poezie daca nu apuci sa scrii o povestire

horatyu
07-09-11, 17:49

cred ca e retorica intrebarea , am explicat foarte clar mai sus , dac nu se repeta identic inseamna ca nu este un mesaj de sus ci doar o amagire a subconstientului , o frustare iesita din strafundurile mintii tale

daca stai si analizezi putin poti spune cu adevarat daca ai avut sau nu astfel de vise si nu cred ca am avut multi din noi vise care se pot repeta identic si cu acelasi mesaj, poate ceva asemanator dar nu identic

zmeura
07-09-11, 18:05
Nu stiu.Nu stiu.Nu stiu. :D

PS:Vezi ca ai pus din greseala un ş in intrebare.

delta2k2
07-09-11, 18:11
Mare "panaramă" eşti zmeurici. Nu te dezminţi :)

soarece
16-01-12, 21:40
dati unj copii paste in subtitrarea facuta de soarece si bagati in dm:clap: var/script sectiunea cccam.....cam.sh
CAMNAME="CCcam/soarece"
USERNAME=""
ZAPTIME=6
CAMID=6370
DVBSET=0
INFOFILE="ecm.info"
INFOFILELINES=
# end

remove_tmp () {
rm -rf /tmp/*.info* /tmp/*.tmp*
}

case "$1" in
start)
echo "[SCRIPT] $1: $CAMNAME"
remove_tmp
/var/bin/CCcam_2.2.1 &
sleep 15
/var/bin/pmttrans
;;
stop)
echo "[SCRIPT] $1: $CAMNAME"
kill `pidof newcs_1.67 `
killall newcs_1.67 CCcam_2.2.1 2>/dev/null
sleep 2
remove_tmp
;;
*)
$0 stop
exit 0
;;
esac

exit 0

########toata jmecheria era aici...6370##############

zmeura
16-01-12, 22:34
Il punem in rama sa fie amintire.:D

soarece
20-02-12, 16:38
la setarea in dreambox si anume Plugins-Gemini(8 intrari) cei care ati downloadat Rss / Weather / Webcam ....prin anumite setari imi indica---- vremea pe glob---- setarea vine in var / tuxbox /configurare ....aplicatia webcam.xml nu mai functioneaza aveti careva idei ,sau raspunsul era sa caut pe net intrebarea:(:dj::(