PDA

View Full Version : MAXX

-minus
31-01-07, 12:05
Acest operator iti da cardul si iti recomanda receptoarele cu care functioneaza cardul,are o mica problema;programele sunt inpartite pe mai multi sateliti iar calitatea imaginii este acceptabila,cine vrea sa vada mai multe programe de pe 3 sateliti avind si programele ro,in pachet poate opta pentru acest operator unde din cind in cind mai apar si key valide pentru el id-ul lui fiind;022f00 momentan nu sunt disponibile key.Spaniolul :wink:

Snow
31-01-07, 15:18
manual de instalare max tv: http://www.maxtv.ro/MaxTV.pdf

outcast
31-01-07, 15:33
..calitate jalnica a imaginii,imprastiat pe 3 sateliti...unicul lucru pozitiv e vind doar cardul...

gigelsat
01-02-07, 23:15
Probabil nu te-ai uitat de mult timp la MaxTv. Imaginea pe canalele importante este de aceeasi calitate cu a celorlalti operatori din Romania.
Vorbesc in cunostinta de cauza (in afara de Boom vad toate pachetele romanesti)
In plus, poti utiliza orice receptor cu viacces (sau conax - dupa caz), nu te obliga nimeni sa folosesti receptoare aiurea.
Faptul ca e imprastiat pe 3 sateliti, ce inconvenient are? Asta nu poate deranja decat pe instalatorii "autorizati" care nimeresc cu greu si Hotbirdul. Chitul antena de la max este foarte usor de instalat datorita suportului special pentru lnb-uri. Pui antena pe Hotbird si ceilalti doi sateliti iti intra singuri - putine reglaje de rotire a lnb-urilor si e gata. Langa lnb-ul de W2 daca mai pui unul identic Alps iti intra si Astra1 (Kr). Cu un patch si cheite actualizate ai: D+, Premiere, TPS, Husler si alte bunaciuni.

Succese!

outcast
01-02-07, 23:26
cind te-ai uitat tu ultima oara la max pe un lcd de 40 si se vedea bine?acum 2 min sigur nu...si folosesc viacces pe echostar....cit despre restul ai dreptate...... dar le am pe toate

Einstein
03-02-07, 09:54
Pentru cei cu ss2 v_sids.db - MAX on 16E OK!
http://www.rogepost.com/n/3727574088

Enjoy

nick61
03-02-07, 21:47
Pentru cei cu ss2 v_sids.db - MAX on 16E OK!
http://www.rogepost.com/n/3727574088

Enjoy

Merge, mersi frumos !

Numai bine

mvictor
04-02-07, 11:42
Imi puteti spune si mie daca gbox-ul pe DM500 face update de chei pentru MAX?

-minus
04-02-07, 12:28
Imi puteti spune si mie daca gbox-ul pe DM500 face update de chei pentru MAX? si pe focuss nu numai maxx.Spaniolul :wink:

dyngo
14-02-07, 12:07
Stand de vorba cu un coleg de srvici i-mi spune ca are si Digi si Max , la un moment dat se scapa si spune ca, cartela de Max este de fapt o "clona" facuta de niste "prieteni", la un abonament al altui client.
Se poate "clona" cartela pe o alta cartela?
Daca da, de ce ar fi nevoie pentru asta si care ar fi costurile?

Ma gandesc ca daca este posibil ar elimina cablurile insirate prin casa....

-minus
14-02-07, 12:22
Stand de vorba cu un coleg de srvici i-mi spune ca are si Digi si Max , la un moment dat se scapa si spune ca, cartela de Max este de fapt o "clona" facuta de niste "prieteni", la un abonament al altui client.
Se poate "clona" cartela pe o alta cartela?
Daca da, de ce ar fi nevoie pentru asta si care ar fi costurile?

Ma gandesc ca daca este posibil ar elimina cablurile insirate prin casa.... vezi sectiunea coltul pufanului topicul skystar2 cum se monteaza? ai acolo niste date care vor raspunde cerintelor tale.Spaniolul :wink:

ss2-user
14-02-07, 13:04
:arrow: "Clona" inseamna altceva decat "sharing".

lacusta
14-02-07, 22:40
se poate clona ai nevoie din cate zic uni de cas interface 3;dar mai sigur un unlooper + o cartela de viacces{care sa nu fie expirata mai mult de 6 luni}2.5 sau 2,6;max foloseste si via 2.5 si 2.6 din cate stiu eu

outcast
14-02-07, 23:46
se poate clona ai nevoie din cate zic uni de cas interface 3;dar mai sigur un unlooper + o cartela de viacces{care sa nu fie expirata mai mult de 6 luni}2.5 sau 2,6;max foloseste si via 2.5 si 2.6 din cate stiu eu
pai da mai multe detalii!!!

lacusta
15-02-07, 11:13
eu nu am facut asa ceva dar sigur se poate;mai cauta pe forumuri....

outcast
15-02-07, 11:47
stiu ca se poate..credeam ca tu ai reusit....

dyngo
15-02-07, 13:59
Astazi am intrat in posesia unui CAS 3, diseara o sa bag cartela de Max sa vad ce contine...

-minus
15-02-07, 14:08
Astazi am intrat in posesia unui CAS 3, diseara o sa bag cartela de Max sa vad ce contine... Sa postezi si pentru noi rezultatele :D Spaniolul :wink:

outcast
15-02-07, 14:15
eu am un cas 3...cartela am renuntat la ea saptamina trecuta..insa eu nu stiu cum poti vedea cu un cas 3 ce e pe un card de viacces...cine stie daca se poate si cum este rugat sa explice....

dyngo
15-02-07, 14:53
...cartela am renuntat la ea saptamina trecuta......

Sa inteleg ca ai reusit sa faci o "copie"....???

outcast
15-02-07, 15:18
nu....pur si simplu am renuntat la abonament dupa 1 an jumate........acum am lcd-uri si e jalnic maxul..digi e mai bun ca maxul dar nu cu mult.....stau si astept sa vad ce oferte apar ...

dyngo
16-02-07, 09:10
Aseara m-am jucat un pic cu CAS3.... am incercat sa vad ce este pe cartela de max dar nu o vede, nu am vrut sa sap mai mult pt ca i-mi este teama sa nu sterg ceva de pe ea... In schimg am bagat un card, pe care l-am primit odata cu T-Rex-ul. Este un card alb (firecript 9) care ar trebui sa decodeza niste programe.
La sectiunea de identificare si programare a cardul nu a fost recunoscut dar, am incercat sa il citesc si ca un card cunoscut. Dupa mai multe incercari a venit si "surpriza" . A aparut un serial de forma
ATP
xx xx xx xx xx xx ........ format din 32 de caractere...
Sa fie oare keya pentru decodarea programelor respective?
Propun deschiderea unui topic pe aceasta tema (Programare si metode de programare CAM, Card, Rec.)

outcast
16-02-07, 09:55
stiam eu ca nu se poate ...eu l-am bagat si pe cel de la digi si nimic...

dyngo
16-02-07, 10:29
@ outcast
Inca nu sunt sigur ca nu se poate.... Este un domeniu in care incerc sa fac primi pasi, poate ca si cu ajutorul altora o sa reusim pana la capat.
Ma gandesc ca totusi este facut de mintea si mana omului si ca nu s-a inventat un sistem de codare impenetrabil mai ales in acest domeniu...

eugennico
16-02-07, 12:50
Eu am ceva soft pentru cartela max , am stricat doua catrele ,pot sa va ajut ?

dyngo
16-02-07, 12:55
pai atunci dai drumul ce mai astepti :lol:

dezvolta... de ce avem nevoie, ce soft folosim, ce cartela, ...metodade lucru...

dyngo
16-02-07, 13:04
Ar fi nemai pomenit si un fel de tutorial, mai ales pt incepatoii ca mine... :D

eugennico
16-02-07, 13:22
Pentru inceput avem nevoie de :

1. Modul de cititor de smartcard - Phoenix( Reset LOW) cuarţul - la 3, 579Mhz
2. Cartela MAX(720lei)
3. SOFT:
-Winexp51
-ViaDesCo2
-Scr56ru
- EMM Loganalyzer 160
- Letibe 506
-Via2calc
- UVCE 3996( singurul care face update la cartela cu prog DVB)
- ViaUtil 01
4. MULTA MULTA RABDARE

Cei ce nu aveti programele pot sa vi le trimit

staric
16-02-07, 14:09
OFF
eugennico te-am mai intalnit pe un forum rusesc ? Daca ai probleme cu rusa spune ca te ajut. Vezi acest forum http://www.satcode.biz/forumdisplay.php?f=17
se lauda ca sunt cei mai buni in decodari ca eu sunt la etapa de adunat informatii

dyngo
16-02-07, 14:18
1. Pe CAS3 merge? am vazut ca are si ceva pentru Phoenix
2. Cartela avem
3. Daca se poate pe mail
4. Rabdare doar ce da EL

PS
Daca reusesc treaba asta ma scutesti de balacareala nevesti-mi, cand face curatenie :roll: si se incurca in fire. Cand a auzit ca am in plan sa mai trag inca un cablu sa pot face sher intre receptoare, a luat foc :lol:
Apropo... Ceva solutii pt sher intre Humax HDCI 2000 si Echosmart?

eugennico
16-02-07, 14:28
1. Pe Cam3 merge? am vazut ca are si ceva pentru Phoenix
2. Cartela avem
3. Daca se poate pe mail
4. Rabdare doar ce da EL

PS
Daca reusesc treaba asta ma scutesti de balacareala nevesti-mi, cand face curatenie :roll: si se incurca in fire. Cand a auzit ca am in plan sa mai trag inca un cablu sa pot face sher intre receptoare, a luat foc :lol:

Poate CAS3 ,merge precis, eu am Cas2;soft prin email sau Skype,spune-mi ce vrei

dyngo
16-02-07, 14:38
Da ai dreptateCAS3 :D , am facut modificarea...
acum sunt la munca si nu am ce face cu ele aici, vorbim diseara cand ajung acasa
Ideea era sa ne povesteasca mai multe colegul care din cate am inteles a reusit operatiune, si sa invatam(evitam) din "greselile" lui.

ss2-user
16-02-07, 14:52
Pentru inceput avem nevoie de :

1. Modul de cititor de smartcard - Phoenix( Reset LOW) cuarţul - la 3, 579Mhz
2. Cartela MAX(720lei)
3. SOFT:
-Winexp51
-ViaDesCo2
-Scr56ru
- EMM Loganalyzer 160
- Letibe 506
-Via2calc
- UVCE 3996( singurul care face update la cartela cu prog DVB)
- ViaUtil 01
4. MULTA MULTA RABDARE

Cei ce nu aveti programele pot sa vi le trimit

Pune-le pe www.zshare.net ca poate intereseaza pe mai multi. :D

dyngo
16-02-07, 14:57
Upssss.... se pare ca suntem pe cale sa dechidem "cutia Pandorei" :twisted:

ss2-user
16-02-07, 14:59
...dar un tutorial?... :?:

eugennico
16-02-07, 15:36
OFF
eugennico te-am mai intalnit pe un forum rusesc ? Daca ai probleme cu rusa spune ca te ajut. Vezi acest forum http://www.satcode.biz/forumdisplay.php?f=17
se lauda ca sunt cei mai buni in decodari ca eu sunt la etapa de adunat informatii

merg pe mai multe forumuri rusesti ,stiu putina rusa multumesc

eugennico
16-02-07, 15:39
cel mai bine instalati Skype de pe net , microfon si totul e oK

outcast
16-02-07, 15:56
2. Cartela avem
3. Daca se poate pe mail
4. Rabdare doar ce da EL

PS

nu pe cas 3 nu merge...

eugennico
16-02-07, 15:58
2. Cartela avem
3. Daca se poate pe mail
4. Rabdare doar ce da EL

PS

nu pe cas 3 nu merge...

DE ce nu merge pe cas3

outcast
16-02-07, 16:04
pentru ca ai nevoie de un phoenix sau un season ca sa citesti max...cu cas poti scrie eventual un card(clona)......eu am cas 3 de 5 luni si am tot incercat......pe mine ma roade mai mult digi...la max am renuntat....la max vor fi key zilnic....

eugennico
16-02-07, 16:25
pentru ca ai nevoie de un phoenix sau un season ca sa citesti max...cu cas poti scrie eventual un card(clona)......eu am cas 3 de 5 luni si am tot incercat......pe mine ma roade mai mult digi...la max am renuntat....la max vor fi key zilnic....

nu e adevarat merge si cu Cas3 poti citi cardul de MAX,merge perfect pe sky star2 cu progdvb+cas3+uvce inclusiv update la card

Apropo de key cred ca sint primul care apostat key de MAx ,Verifica
Daca ai cele de mai sus poti sa afli Max Tv DCW imediat

outcast
16-02-07, 16:27
nu sa vizionezi programe....sa citesti ce e pe card....vizionat e una sa citesti date de pe card e alta....

outcast
16-02-07, 16:29
un lucru interesant ai spus totusi.....cum faci sa vezi progdvb.+cas 3 ? poti sa explici te rog...eu doresc sa vad digi in loc de max.....

eugennico
16-02-07, 16:54
un lucru interesant ai spus totusi.....cum faci sa vezi progdvb.+cas 3 ? poti sa explici te rog...eu doresc sa vad digi in loc de max.....

Cardul digi nu merge nici in alt receptor dar pe sky star2,fara BOX KEY

outcast
16-02-07, 17:58
asta stiu explica cum faci sa vezi max cu cas 3...te rog...

eugennico
16-02-07, 18:26
asta stiu explica cum faci sa vezi max cu cas 3...te rog...

Ai cablu com1

outcast
16-02-07, 20:25
CAS 3merge pe cablu usb de imprimanta....

eugennico
16-02-07, 20:38
CAS 3merge pe cablu usb de imprimanta....

TREBUIE SA AI SI MUFA COM LANGA usb

eugennico
16-02-07, 21:02
Pana ne miscam noi a aparut VIACCES 3.0 pe Eutelsat W4 ? 36? est
12,418 GHz,V, SR 27500, FEC 3/4, NTV+ Id 030600

outcast
16-02-07, 21:13
da ai dreptate ..am .. cum se configureaza cu progdvb?

eugennico
16-02-07, 21:16
da ai dreptate ..am .. cum se configureaza cu progdvb?

trebuie sa faci un cablu (RS232 ) intre cas3 si com1 la calculator

outcast
16-02-07, 21:18
am si cablu

eugennico
16-02-07, 21:20
am si cablu

da mi email sa-tzi trimit UVCE pentru progdvb

dyngo
16-02-07, 22:21
Preluat de pe saitul www.maxtv.ro
" Incepand cu data de 18 februarie 2007, va fi introdus in grila MAXTV programul Kanal D, in locul programului Money Channel.
Parametrii de receptie --- Kanal D
Satelit Eutelsat W2 160E, frecventa 11513 MHz,
S/R 29950, Polarizare V (verticala), FEC 3/4.

Parametrii de receptie --- Money Channel
Satelit Sirius 50E, frecventa 12678 MHz,
S/R 13333, Polarizare V (verticala), FEC 5/6."

mak222mak
03-07-07, 15:42
Stie cineva ce va mai face Max?nouatati ceva ..in programe (si sper pe sirius)...in imagine ...si poate va rezolva si cu programu ---sa vezi cat mai e din film sau ce va fi..............(EPG)----.ieftiniri ceva ?
s-au tre sa abandonez max......

zappa
16-07-07, 16:58
La ora 15:50 cele 2 tp-uri de pe max au picat.

burliu
05-10-07, 18:27
de trei patru zile nu mai axn crime este singurul care scrie codat mai are aceasta problema cineva?

gofsat
05-10-07, 22:07
de trei patru zile nu mai axn crime este singurul care scrie codat mai are aceasta problema cineva?

La fel si eu.Am scanat din nou si nimic.Tot codat.Sa faca maxu ceva?????S-o fi ingustat teava si asta nu a mai incaput,ca si asa grila lor de programe e "cea mai tare " dintre toate DTH-urile.Un program odata pe an!La mai mare MAXULEEEEEEEE!!!!!!!!!!! :drinks: :!: :band: :!: :!: :!:

gymi
07-10-07, 01:31
La mine merge.

burliu
07-10-07, 09:01
am schimbat si reciverul si tot degeaba nu se vede colac peste pupaza mai am doua care nu se vad , am sunat la ei si spun ca am eu cartela defecta si ca trebuie sa o schimb

dMd
07-10-07, 09:23
am schimbat si reciverul si tot degeaba nu se vede colac peste pupaza mai am doua care nu se vad , am sunat la ei si spun ca am eu cartela defecta si ca trebuie sa o schimb

Alegeti momentan Gratuitatile pe 1W, sau sunati la call center, iar daca problemele persista renuntati la DHT-ul cu pricina...in timp vor sesiza si ei ca au probleme cu respectul fata de client.

zappa
07-10-07, 16:08
La mine merge Axn crime, in schimb nu mai merge MiniMax. Alo...e cineva de la max pe aici?????

burliu
07-10-07, 16:21
au adormit cu degetele pe unele butoane de asta nu se vad ... iar am sunat "la noi se vede domne' este de la cartela dumneavostra are ceva cartela trebuie schimbata":cool2:

zappa
09-10-07, 00:39
Am probat cartela si pe un echolite. Pe asta nu imi merge minimaxul si Axn-ul crime. Unii nu stiu cum sa faca sa mai introduca canale noi, iar altii se gandesc ca ce e prea mult strica si mai scot din programe.

cipcirip99
09-10-07, 09:40
Eu zic ca totusi aveti ceva probleme cu cartelele !! La mine merg toate canalele incriminate ! Si totusi cei de la tehnic ar trebui sa va dea cateva detalii !

zappa
09-10-07, 12:42
Astazi si-a revenit minimax fara sa ii fac nimic.....fara sa sun....dar am intentionat. O fi de la asta?

burliu
09-10-07, 19:46
la mine inca nu cele doua desi am schimbat cartela la recomandarea lor... niste aiuriti...

comerciantul
05-11-07, 10:14
am si eu o nelamurire
ce-i cu programele astea bonus??
http://www.maxtv.ro/posturi_tv_si_radio

ca tot nu m-am prins...

adi sony
05-11-07, 10:37
Programele bonus de ex erotice de la Max tv sant programe la liber de pe 13 gr E,la fel si celelalte de pe 5 E,13E si 16 E.
Deci programele asa zise bonus de la Max tv se pot viziona si fara abonament facut la ei.:D

cipcirip99
05-11-07, 11:33
Chestia asta cu canalele gratuite a facut si probabil face inca parte din strategia de marketing a acestui DTH . Are si parti bune , dar partile proaste sunt destule in special dificultatile de montaj si reglare si bineinteles dezavantajele provocate de folosirea in loop a echipamentului . Ca sa nu mai vorbesc de calitatea imaginii .... .
Poate cu lansarea noului Sirius sa asistam la noi proiecte si poate la schimbarea atitudinii acestui operator . Sper.... !

burliu
25-03-08, 19:02
Vad ca a aparut un timid EPG ...

outcast
25-03-08, 19:06
Vad ca a aparut un timid EPG ...
cum adica timid?:)

burliu
25-03-08, 19:13
12.00~32.00 1.3.08Grila noua de programe

asta apare la toate programele

armandino
25-03-08, 20:39
ca sa clonezi cartelutza ... sau sa prelungesti subscriptia merge cu viaallz2 :oops: ... exista si how to pe net :comp:

cipcirip99
26-03-08, 10:53
Deocamdata ... parerile sunt impartite cu privire la softul despre care vorbesti ... unii spun ca merge altii ca este un fake ... oricum ultima versiune 2.6 se spune despre ea ca este un fake .... si un alt release mai nou nu exista . Oricum rusii care sunt producatorii acestui soft cer o caruta de bani pentru acest soft .... ! Ai incercat tu asa ceva ... ?

zappa
26-03-08, 14:57
Ura!!!! Max a rezolvat problema cu DaVinci. Au bagat NatGeo Music!!!!
Bravo lor. Peste inca o luna o sa rezolve si Movie24 introducand France24.
Keep moving, max sau akta.

lucrad
26-03-08, 16:22
Sci Fi si Universal pe cand o sa apara? De Sci Fi era vorba ca acum in luna martie vor aparea , mai este putin si-i gata luna..................

cipcirip99
26-03-08, 17:37
.... pai Universal este sigur trecut in grila ... dar , frecventa TP-ului nu este deloc ... publica ! In ceea ce priveste Sci-Fi .... nu stiu nimic ... stiu ca cineva a lansat acest zvon ..... deocamdata fara acoperire ! Oricum din gura unui dealer stiu cu exactitate ca din cauza unor probleme tehnice s-ar putea sa dureze mai mult decat era prognozat introducerea noilor canale !
Din pacate ! Problema este ca ar putea sa comunice si ei acest lucru ... ca nu-i doare mana sa scrie pe site sau pe max info acest lucru !
Asa sunt romanii de .... cacao intotdeauna ... , se repeta faza cu bomba Boomerang de la Digi ... care nici acum nu a intrat in grila ! Poate ca apropierea sarbatorilor sa mai aduca ceva noutati !

armandino
26-03-08, 18:10
Deocamdata ... parerile sunt impartite cu privire la softul despre care vorbesti ... unii spun ca merge altii ca este un fake ... oricum ultima versiune 2.6 se spune despre ea ca este un fake .... si un alt release mai nou nu exista . Oricum rusii care sunt producatorii acestui soft cer o caruta de bani pentru acest soft .... ! Ai incercat tu asa ceva ... ?

am incercat pe o cartela via 2.3 ... din pacate pt versiunea 2.6 de la max tv am nevoie de softul full care ... este doar 4000$ .

outcast
27-03-08, 20:44
am incercat pe o cartela via 2.3 ... din pacate pt versiunea 2.6 de la max tv am nevoie de softul full care ... este doar 4000$ .
SI NU AI MARUNT? iti schimb eu:D

zappa
03-04-08, 16:10
Vad ca a aparut Movies 24 in pachetul de baza. A disparut DaVinci adica NatGeo Music. Probabil in vara se va rozolva si cu asta. Totusi se misca ceva!!!!

burliu
03-04-08, 16:51
la mine cele trei programe nu se vad ci doar se aud... macar atit ... mai am putin , o luna si termin contractul cu ei si ma duc la altti macar aia se vad si sint pe un singur satelit

zappa
03-04-08, 18:54
Scaneaza 12265H si ai sa dai de Movies 24. E functional.

-minus
05-04-08, 06:27
la mine cele trei programe nu se vad ci doar se aud... macar atit ... mai am putin , o luna si termin contractul cu ei si ma duc la altti macar aia se vad si sint pe un singur satelit

Mai in gluma mai in serios iti recomand 3 operatori;
DOLCE-BOOM-DIGI! acum tu alegi ce-ti convine.:)
Cu mentiunea ca pentru ultimul va trebui sa ai o antena de 1,20 ca sa nu ai probleme de receptie cu semnalul.:) :cheers:

burliu
05-04-08, 08:37
ma gindeam la DOLCE ca tot de la RTC am si netul mai nou , ca pina acum l-am avut de la erdees si cadea tot timpul asa ca de serviciile "holdingului" nu ma incinta

mycom
11-04-08, 15:48
Buna :gathering:
intrebare se pote clona cartela de max __?????

cipcirip99
11-04-08, 16:44
Esti tare .... la prima postare ai pus o intrebare adevarata ! In principiu da !
Pe noi practica ne omoara .... ! Nu cred ca vei gasi raspunsuri aici !
De obicei acest lucru ... se discuta in PM sau pe mess ... dar daca ... copilul nu plange , nu-i da maica'sa sa suga ... !

armandino
11-04-08, 17:01
hai sa iti explic eu ... aici nu gasesti informatii ... nu e locul ... cauta pe net .. si vei gasi ...

nu va mai stresati pe pm sa imi cereti programu ... nu sunt adeptul hakeritului programelor , nici macar cele romanesti ... doar testez pt mine.

personal am un abonament la MAXTV B+MPK si platesc ca orice muritor de rand. De ce maxtv ? pt ca nu vreau sa depind de receptoarele de 2 lei gen hyundai ... Stiu ca , calitatea programelor lasa de dorit ... poate se vor schimba in timp ... dar atata timp cat am posibilitatea de folosii cardu in orice receptor compatibil Viaccess e ok pt mine.

Oricum nu ma uit decat la HBO + CINEMAX si daca s-ar putea sa platesc doar astea 2 ar fi ok pentru mine ! Antena 3 oricum e la liber , si Prima idem !

Si cum in semnatura am si un dm500 va inchipuiti ca vad in sharing si celelalte pachete !

pacala68
11-04-08, 19:24
Oricum nu ma uit decat la HBO + CINEMAX si daca s-ar putea sa platesc doar astea 2 ar fi ok pentru mine !!
cica @niros incarca la focus numai acestea doua

-minus
11-04-08, 22:56
cica @niros incarca la focus numai acestea doua
Pai ori ca incarci pachetul cinema ori familia tot aia e,cu familia vezi canalele ro;45 iar cu cinema;HBO-CINEMAXsi....hustler:cheers:

danix71
07-08-08, 12:20
Cum fac sa se vada un card AKTA in DM500 (Nabilo)?
Va rog, un link sau pasii care trebuie urmati. E o chestiune urgenta.
Va multumesc!

Snow
07-08-08, 12:41
instaleaza gbox 2.1b sau cccam

danix71
07-08-08, 14:21
E instalat (cccam), bag cardul si nimic (card cumparat azi, activare valabila 5 zile-mi s-a spus).

danix71
07-08-08, 15:58
In sfarsit! A mers cu gbox 2.1b! Multumesc tare mult!

mar1us
24-10-09, 13:43
antena 2 la atka,inlocuieste zapping tv...e ceva nu? si asa thread-urile despre akta au"ruginit"

tornado_76
01-02-10, 17:11
Salut.

Caut un card AKTA baza satelit si am inteles ca as gasi pe la Piata Alba Iulia.
Mai precis cum se cheama magazinu si programul stie careva ? Sau mai pot gasi si in alta parte, mai aproape de cartierul Militari?

Multumesc anticipat.

zappa
18-02-11, 00:01
Program de 2 lei, bitrate asemenea! Acum 2 seri parca era transmis prin webcam. Sa nu credeti ca as fi fan. Doar statistica.

http://img842.imageshack.us/img842/632/17022011108.jpg (http://img842.imageshack.us/i/17022011108.jpg/)

mar1us
13-03-11, 03:03
nimic interesant prin preajma akta ?

dic_star79
13-03-11, 19:39
Daca te intereseaza , cica e de vanzare....

mar1us
16-03-11, 00:27
pai cred ca vre-o 1000 euro gasesc prin buzunare ca sa-l cumpar :cool2: