PDA

View Full Version : A fost odata o Regina a muzicii din Maramures

feli11
21-08-11, 16:59
http://www.youtube.com/watch?v=woXTZK6K2U8

si aici nepoata ei,o melodie super:

http://www.youtube.com/watch?v=tRIVon0IuFo

Respect

delta2k2
21-08-11, 20:52
... oi fi vreun moldovean aciuit prin banat -auti invadat Banatul ...

... oricum imi place ca ai aceeasi parere despre moldoveni ca si mine ...

Urat din partea voastră ...

feli11
21-08-11, 21:05
Eu imi cer scuze public. Asta voiam sa spun: Nu exista padure fara uscaturi. Deci incaodata scuze. Nu a fost ceva personal.

---------- Post added at 19:05 ---------- Previous post was at 18:57 ----------

Deci nu te supara ar trebui sa-ti fie si frica sa postezi ceva ,de ex. acele melodii ca vine unu care chiar poate e beat( sau ) si sufera ca l-a parasit nevasta si-ti da cu tefla in cap. Eu am postat Linkurile cui ai place asculta cui nu sa-si vada de divortul lui si de impartirea bunurilor.Cred ca m-am exprimat destul de clar. Numai bine tuturor.

delta2k2
21-08-11, 21:13
... Deci nu te supara, ar trebui sa-ti fie si frica sa postezi ceva ...

Păi ai postat la offtopic. Singura restrictie pe care o are această sectiune este să nu se incalce regulamentul forumului. Deci nu e cazul "să-ti fie frică să postezi"

Pac si feli11 , ar fi cazul să vă rezolvati probleme in privat.

Diablo1
21-08-11, 22:29
Buna seara Domnul emil1 adica Diablo1 cum ati spui aici .deci tu esti ? Esti intrat prin proxy?

Marei grädina !!!!!
Nici aici nu ai loc ? parca ziceai de ignore ....,da asai numai pästa cäi cald
Vezi ca incepi sa incalci regulamentu

sorin8m
21-08-11, 22:42
@pac, ai avertizare de la mine, nu ma intereseaza de unde vii si ce ai facut in alta parte, aici trebuie respectate regulile forumului si fara atacuri la alti useri.
@feli11, si tu de asemenea ai un avertisment.

daradici
21-08-11, 23:05
...tare de tot ! Unde dai si unde crapa !

Parca titlul era: "A fost odata o Regina a muzicii din Maramures".

Sau asta e offtopic la offtopic ?

horatyu
22-08-11, 12:19
daca vorbiti offtopic pe un thread nu prea e corect plus ca ati ajuns la invective fara nici un rost
daca mai vad astfel de derapaje o sa le sterg si o sa va dau o pauza

zmeura
22-08-11, 12:52
nu am cuvinte
geniala postare..si strabunica asculta asa ceva cand o apuca dorul de una alta..
la tine banuiesc ca esti beat si te-a lasat fomeia....ca altfel nu vad motivul pt asa ceva aici..bine ca e offtopic
Asta e raspuns de om normal pe un forum?
Nu am inteles de ce nu l-ati banat pe asta din start,mai sunt 2 topicuri in care tot scandal face.Daca circul era taiat din fasa nu era mizeria asta pe aici.

laleauaneagra
22-08-11, 14:24
unde e ma fraieru ala de l...a???aaa il doare undeva de ce se intampla.....acuma se aplica tactica(se aplica si inainte,doar ca eu nu tineam cont de ea)sa lasam sa vedem ce efect are ca poate nu jigneste asa tare,sau poate e o prob personal(sa vedem poate se saruta)...bun si asa dar la primu post ai si luat o sula in gura chiar devine distractiv

dar vai......cum sa ne atingem si sa jignim useri nostri

am zis o de multe ori..cu 5 useri ramaneam pe acest forum si tot mergeam inainte

hai cu cantec inainte

mooo ma puteti da dracu,ma puteti injura..mai ales ca sant din staff si e distractic....ca nu se va intampla nimic

dar va dau un pont.....sa o faceti in pm ca acolo chiar nu va mai pot face nimic

franta
22-08-11, 20:50
ar fi trebuit banati amandoi dupa primele posturi, in primu rand pt modu cum atribuie calitati cetatenilor unor anumite parti ale romaniei - asta e discriminare si e contra regulamentului
dupa aia sa te balacaresti asa, mie imi pare ca astia 2 au venit vorbiti ca sa iasa in evidenta,
daca mai apar cazuri de astea in care deabia inscris pe forum incepi sa te injuri cu lumea sa se dea ban 3 zile

sorin8m
22-08-11, 21:52
Va rog sa terminati cu offtopicurile si sa ne intoarcem ontopic.

zmeura
23-08-11, 02:42
Neaaa.Eu vreau ban pentru ca sunt offtopic la offtopic,in timp ce clonele se injura ca la usa cortului si primesc avertismente.:D
Glumesc frate,doar ca am vazut ca ati adormit cu capul pe tastatura.Beti o cafea de dimineata ca deschideti ochii mai bine.
Tot nu am vazut ce e cu cantareata aia,dar nu ma bag daca nu cunosc.

Diablo1
23-08-11, 03:57
Mai da nici tu nu ai somn !!!!
Mai pune si tu gas pe foc

Tot nu am vazut ce e cu cantareata aia,dar nu ma bag daca nu cunosc. Scrie in titlu

A fost odata o Regina a muzicii din MaramuresVezi daca iti plac numai MINELE

Ps: A fost si cu dedicatie dar na a sters @horatyu

Lamurit ?