PDA

View Full Version : Problem de Hdd exterrn

djczefre
08-07-11, 22:46
Buna la toti!

Am un hdd extern ,asta a fost de prima data de 160gb da s-a distrus,eu am avut un alt hdd 2,5 toli si am introdus in carcasa. Western Digital a fost inainte iar dupa acea am pus un Samsung de 320 gb. Recunoaste laptopul pot copia pe el pot formata , da e ceva, ciudat. Tot ce copiez pe el , se strica (pote nu ma exprim exact) Deci un video de oarecare, care e ok, copiez acolo si cand sa ma uit la el, apar figuri, defctiuni, patrate verzi in imagine. Daca o copiez inapoi la locul unde era inainte si acolo tot asa error apare, am patit-o si cu pozele 80% mi-a distrus.
Am facut scanare pt disc si nu gaseste bad sectore etc.
A mai patit asa cineva? Este vreo solutie? Multumesc mult pt ajutor!

franta
08-07-11, 23:03
pai hdd care lai bagat lai conectat laa o placa electronica care initial era menita pt hdd ul de 160 gb. probabil placa aia are o viteza de transfer care nu e compatibila cu viteza de scriere a hdd ului de 2,5 toli poate o dau in balarii dar mi se pare logic ca daca ceva e proiectat sa mearga cu un hdd de 160 cand pui unu de 320 sa fie probleme
uitate daca viteza de transfeer e aceiasi la amandoua hdd uri. verifica poate e o problema de alimentare.

mario08
09-07-11, 12:57
Salut , pai in primul rand a fost greseala ta cand ai "amestecat" firmele Samsung cu WD deoarece firmware-urile hdd-urilor ( interne/externe ) sunt diferite de la model/capacitate la model/capacitate ce sa mai zic intre firme
Incearca si schimb motorul unei Dacii cu a oricarui marca/firma vrei tu si vezi mai merge ?
Deci idealul este daca tot schimbi "ceva" macar schimba cu aceeasi parametri/date , fiindca altfel mai rau te complici decat sa rezolvi
Oricum a fost buna si experienta asta pt. tine , ca pe viitor sa stii ce trebuie si cum trebuie sa procedezi