PDA

View Full Version : Incep testele...

robex
15-01-08, 21:16
Icepand de luni, digi va faca primele teste in nagra3, iar in martie vor aparea primele cartele in nagra3.

Deci, pana in martie digi moca, iar dupa accea ... om trai si om vedea... :(

Va merge pe echo 7x1 nagra3? Presupun ca va trebui un update de soft...
Sa speram ca dupa ce digi va trece complet pe nagra 3 (luna mai) intunericul din casele noastre va dura putin... :D

dic_star79
15-01-08, 21:48
Da prin mai asa o sa dureze intunericul cam 12 ore :haha1: ,incepe pe la 6 seara si dureaza pana la 6 dimineata:D pe urma lumina inca 12 ore:D .
Eu o sa astept distractia:dance: :band: cu distributia smartcardurilor catre abonati:D ,noi inca mai stim cu se introduce smartcardul in rec dar sa vezi distractie la cei care nu stiu ca macar au un smartcard in rec:D
O sa piarda la abonatii cu sutele de (mii:D ):D

-minus
15-01-08, 22:15
Da prin mai asa o sa dureze intunericul cam 12 ore :haha1: ,incepe pe la 6 seara si dureaza pana la 6 dimineata:D pe urma lumina inca 12 ore:D .
Eu o sa astept distractia:dance: :band: cu distributia smartcardurilor catre abonati:D ,noi inca mai stim cu se introduce smartcardul in rec dar sa vezi distractie la cei care nu stiu ca macar au un smartcard in rec:D
O sa piarda la abonatii cu sutele de (mii:D ):D

Asta va fi cireasa de pe tort cum sar zice,eu primesc lunar 30-50 telefoane prin care clientul ma anunta ca pe ecran ia aparut urmatorul mesaj;
"va rugam scoateti si reintroduceti cardul in receptor"

Va dati seama ca prima oara am ras dar dupa ce sa ingrosat gluma cu telefoanele de genul asta am inteles ca nu TOTI stiu cei ala un receiver dar TOTI stiu sa foloseasca o telecomanda...:) :) :)

outcast
15-01-08, 22:49
Asta va fi cireasa de pe tort cum sar zice,eu primesc lunar 30-50 telefoane prin care clientul ma anunta ca pe ecran ia aparut urmatorul mesaj;
"va rugam scoateti si reintroduceti cardul in receptor"

Va dati seama ca prima oara am ras dar dupa ce sa ingrosat gluma cu telefoanele de genul asta am inteles ca nu TOTI stiu cei ala un receiver dar TOTI stiu sa foloseasca o telecomanda...:) :) :)
oare EI au INTELES?

comerciantul
15-01-08, 23:28
Icepand de luni, digi va faca primele teste in nagra3, iar in martie vor aparea primele cartele in nagra3.

Deci, pana in martie digi moca, iar dupa accea ... om trai si om vedea... :(

Va merge pe echo 7x1 nagra3? Presupun ca va trebui un update de soft...
Sa speram ca dupa ce digi va trece complet pe nagra 3 (luna mai) intunericul din casele noastre va dura putin... :D

cine zice asta? e oficial? sau e de la "Domnul" Fanta?
ca de povesti cam suntem satui...

robex
16-01-08, 00:07

Nu este 'poveste' deloc!!! Stire 100% confirmata!!!

laleauaneagra
16-01-08, 00:18

na daniele acu de faceam pariul tau stateam cu burta la soare:)

scuze de off

comerciantul
16-01-08, 00:58
Nu este 'poveste' deloc!!! Stire 100% confirmata!!!

bine, dar confirmata de cine? a afirmat oficial digi?

dic_star79
16-01-08, 01:03
O sa ateptam pana luni sau pana la sfarsitul saptamani(22-29) si o sa vedem daca o sa inceapa testele in n3,nu?:agresiv:

yky
16-01-08, 01:49
Si ca deobicei ....la noi o sa treneze treaba mai mult decat era prognozat...:D
si cu aplicatul.............................. si cu descifratul :tv:
''ca'asa-i la noi''!!!

darkkoder
16-01-08, 17:00
Am si eu o intrebare:

-Va functiona pe skystar 2 gigitv cu noul nagra3???:cheers:
astept rasp..

laleauaneagra
16-01-08, 17:09
nu,doar cand vor aparea key

paulino
16-01-08, 21:16
Am si eu o intrebare:

astept rasp..

ce raspuns vrei ? negativ sau pozitiv?

-minus
16-01-08, 21:57
ce raspuns vrei ? negativ sau pozitiv?

Primul raspuns NEGATV; nu va functiona pana nu va fi sparta noua versiune!
Al 2 lea raspuns;-POZITIV; va functiona in prima faza in sharing pe urma asteptam sa se faca lumina pentru toata lumea.:)

blonndu76
17-01-08, 07:47
Citeam pe un forum,cica aste ar fi receptoarele ce suportaN3:

Decoders compatible with rom 142 nagra 3

Dreambox 500
Dreambox 7000
Dreambox 7020
Dreambox 7025
Relook Mutant 400
Relook Mutant 200
Strong (Modelos por defenir)
FTE Max S100
FTE Max S200
Metabox I
Metabox II
Metabox III
Metabox 10
SATYCON (Modelos por defenir)
iTgate TGS 100
iTGate TGS 200
Humax IRCI 5400
Samsung 9500
TEKA1000M
Technomate TM-9100 linux
Reelbox
Ferguson (Modelos por defenir)
ARION (Modelos por defenir)
DOLDVISION SUREPRISE
Openbox 7000
TRUMAN 150
Triple Dragon
DRAGONZ
Ouralis 2
Ouralis 3
Edision (Modelos por defenir)
SkyStar 2
Mvision 9080 net
Mvision 8085
Mvision 9095
Illusions m3
Galaxis Easy

comerciantul
17-01-08, 13:05
Citeam pe un forum,cica aste ar fi receptoarele ce suportaN3:

Decoders compatible with rom 142 nagra 3

Dreambox 500
Dreambox 7000
Dreambox 7020
Dreambox 7025
Relook Mutant 400
Relook Mutant 200
Strong (Modelos por defenir)
FTE Max S100
FTE Max S200
Metabox I
Metabox II
Metabox III
Metabox 10
SATYCON (Modelos por defenir)
iTgate TGS 100
iTGate TGS 200
Humax IRCI 5400
Samsung 9500
TEKA1000M
Technomate TM-9100 linux
Reelbox
Ferguson (Modelos por defenir)
ARION (Modelos por defenir)
DOLDVISION SUREPRISE
Openbox 7000
TRUMAN 150
Triple Dragon
DRAGONZ
Ouralis 2
Ouralis 3
Edision (Modelos por defenir)
SkyStar 2
Mvision 9080 net
Mvision 8085
Mvision 9095
Illusions m3
Galaxis Easy

nu e vorba de receptoare, intrucat ei au de gand sa schimbe doar cardurile nu si conservele. problema este de spart n3, ca sa fie key, si apoi sa se faca softuri pentru receptoare.

dic_star79
17-01-08, 13:18
O sa mai dureze pana o sa treaca tot sistemul in n3 cel putin pana in vara:)

blonndu76
17-01-08, 19:29
Hola!Jo pienso qe tenemos mas o menos dos semana para esperar buenas notizias para NAGRA 3. Si tienes resepor digital Globo-Truman-YUMATU-IQ-MX-Poedes meter los kodigos Nagra 3 con noevo keyEditor v.2010.Por aora no lose para otros markos reseptores.

tot de pe un forum citat,sa fie oare vesti bune?

dan2000
18-01-08, 10:22
Am si eu o intrebare:

astept rasp..

va functiona in share sau daca ai card la care ii sti bk si rsa....

comerciantul
18-01-08, 18:39
Hola!Jo pienso qe tenemos mas o menos dos semana para esperar buenas notizias para NAGRA 3. Si tienes resepor digital Globo-Truman-YUMATU-IQ-MX-Poedes meter los kodigos Nagra 3 con noevo keyEditor v.2010.Por aora no lose para otros markos reseptores.

pai stii ce inseamna ce zice ala? "eu CRED/MA GANDESC ca mai avem in jur de doua saptamani..."
cine e ala care zice asta? ca asa pot si eu sa imi dau cu parerea ca peste o luna ne uitam la n3, dar... depinde cine spune asta, nu? daca zic eu e una, daca zice asta elrumano, e alta:D

laleauaneagra
18-01-08, 22:32
pai de ce daca zice elrumano e alta?

-minus
18-01-08, 22:40

Sa zicem ca Elrumano are informatii apropiate de sursa si in general ce a postat el sa dovedit 99,99,9% adevarat acel 0,001% e datorat unor intarzieri,adica omul spune ca din martie si se intampla in aprilie,asta a fost un ex. dar e demn de luat in considerare tot ceea ce afirma elrumano ca fiind real 100%

laleauaneagra
18-01-08, 23:08
am specificat lucru asta ptr ca eu am o mica abtinere dar asta e parerea mea personala si nu trebuie discutata aici:)

comerciantul
19-01-08, 01:14

ma refeream la faptul ca eu nu am credibilitatea necesara sa fac astfel de afirmatii. adica pot sa le fac dar nu ma crede nimeni.:dance:

outcast
19-01-08, 14:28

asta suna a propaganda..ca sa vinda conserve..

comerciantul
19-01-08, 15:37
asta suna a propaganda..ca sa vinda conserve..

ma gandeam eu...

blonndu76
19-01-08, 18:25
Nu sunt vanzator de conserve

comerciantul
19-01-08, 19:00
Nu sunt vanzator de conserve

nu era vorba de tine, ci de spaniolul ala care spunea asta:D

-minus
19-01-08, 21:03
nu era vorba de tine, ci de spaniolul ala care spunea asta:D

Unde am afirmat eu asa ceva?

outcast
19-01-08, 21:40
Unde am afirmat eu asa ceva?
citeste tot si vei intelege ca era vorba de un post in spaniola..de aici deducem ca a spus-o un spaniol...poate era chinez..da stia bine spaniola.....oricum nu era vorba de tine.:)

-minus
19-01-08, 21:53
citeste tot si vei intelege ca era vorba de un post in spaniola..de aici deducem ca a spus-o un spaniol...poate era chinez..da stia bine spaniola.....oricum nu era vorba de tine.:)

Acum am inteles,de daca asta e nik-ul meu,se mai nasc confuzii!:)

coburn
21-01-08, 01:52

Ca era chinez sunt de acord dar ca stia bine spaniola nu prea sunt de acord,o sa pun textul original si textul corectat,puteti trage concluziile...
Original:
Corect:
Hola!Yo pienso que tenemos masomenos dos semanas para esperar buenas noticias para NAGRA 3. Si tienes recepor digital Globo-Truman-YUMATU-IQ-MX-Puedes meter los kodigos Nagra 3 con el nuevo keyEditor v.2010.Por ahora no lo se para otras marcas de receptores.
Dupa cunostintele mele de spaniola io zic suta la suta ca tipul care a scris textul de mai sus nu e spaniol.
Sanatate

outcast
21-01-08, 11:17
Ca era chinez sunt de acord dar ca stia bine spaniola nu prea sunt de acord,o sa pun textul original si textul corectat,puteti trage concluziile...
Original:
Corect:
Hola!Yo pienso que tenemos masomenos dos semanas para esperar buenas noticias para NAGRA 3. Si tienes recepor digital Globo-Truman-YUMATU-IQ-MX-Puedes meter los kodigos Nagra 3 con el nuevo keyEditor v.2010.Por ahora no lo se para otras marcas de receptores.
Dupa cunostintele mele de spaniola io zic suta la suta ca tipul care a scris textul de mai sus nu e spaniol.
Sanatate
eu ti-m spus ca era chinez da stia bine spaniola.....cind tu vei scrie in chineza cu greselile pe care le scoti in evidenta ,la fel voi considera ca stii BINE chineza.:)

comerciantul
21-01-08, 17:44
se mai aude ceva de testele astea?

yky
21-01-08, 19:17
Si ca deobicei ....la noi o sa treneze treaba mai mult decat era prognozat...:D
si cu aplicatul.............................. si cu descifratul :tv:
''ca'asa-i la noi''!!!
Cum spuneam mai sus.......HA HAHA.....nici urma de teste.....nu au specificat care ''luni'' si care ''saptamana viitoare''....poate mai la vara....cred ca nici softul nu e gata:D

Einstein
21-01-08, 21:26
Abureli de carbo-gaz! :D

dic_star79
21-01-08, 21:33
O sa mai dureze pana o sa treaca tot sistemul in n3 cel putin pana in vara:)
Am spus ca o sa mai dureze si nu va mai agitati atat pt nimic.

yky
21-01-08, 21:48
Usor, usor,.... se pregatesc si emulatoarele (vezi v-lpug2.0.7) si chiar trebuie sa testez niste key pe Hispasat...:D :gathering:

................................................
Mda,....... nu e chiar ce ma asteptam...:( oricum e un pas inainte nu cred ca mai e mult...!(parerea mea!!!)

coburn
22-01-08, 02:04
Am spus ca o sa mai dureze si nu va mai agitati atat pt nimic.

Pai cu cat dureaza mai mult cu atat mai bine,ca pana atunci sa poata sa apara si emulatoarele ptr. D+ si ne vine numa la fix

comerciantul
22-01-08, 13:02
Pai cu cat dureaza mai mult cu atat mai bine,ca pana atunci sa poata sa apara si emulatoarele ptr. D+ si ne vine numa la fix

pai si pe ce te bazezi cand spui asta? deocamdata nu avem vesti cand apar key de n3, nu?

coburn
22-01-08, 14:18
pai si pe ce te bazezi cand spui asta? deocamdata nu avem vesti cand apar key de n3, nu?

Pai nu avem nimic concret,tocmai asta spuneam ca cu cat mai tarziu cu atat mai bine...poate se sparge buba la D+ pana atunci.

comerciantul
22-01-08, 18:26
Pai nu avem nimic concret,tocmai asta spuneam ca cu cat mai tarziu cu atat mai bine...poate se sparge buba la D+ pana atunci.

sa speram ca se rezolva buba cu d+

cipcirip99
23-01-08, 10:29
Pai nu cred ca asta va insemna mare lucru , se stie ca fiecare din acesti provideri va primi un ROM diferit , ceea ce inseamna deja prea mult .... !
Greu de crezut ca va exista cineva interesat de Gigi ... ! Sunt deja destule dureri e cap cu celelalte , care sunt si mai mari si au ceva mai bun de oferit !

comerciantul
23-01-08, 12:17
ma gandeam la o chestiune:
cati se uita pirat la digi, cat pierde digi cu chestia asta? si cat va costa implementarea n3; cati abonati vor pierde. e cineva in masura sa dea un raspuns cat de cat aproape de adevar?

-minus
23-01-08, 22:30
ma gandeam la o chestiune:
cati se uita pirat la digi, cat pierde digi cu chestia asta? si cat va costa implementarea n3; cati abonati vor pierde. e cineva in masura sa dea un raspuns cat de cat aproape de adevar?

Pai o aproximare iti pot da eu,cam 5-9000 de abonati maxim adica nici 1% si asta facand un calcul la abonatii care au deja ab. dar sunt prezenti pe net,la rudele lor de aici si din afara tarii,deci pierderile sunt nesemnificative in comparatie cu costurile de implementare a noului sistem,e ca si cum ai face comparatie intre un pachet de tigari si un vapor plin cu tigari

dan2000
24-01-08, 15:40
cred ca au inceput sa faca teste pe carbogazosul ca pe sat nicmic...

cipcirip99
24-01-08, 17:00
..... si u cred la fel ..... . De fapt cu cat o fac mai tarziu cu atat mai bine ... pentru noi !:)

comerciantul
24-01-08, 18:55
m-am pregatit, mi-am luat popcorn pentru zilele frumoase ce vor veni cand (poate) vor trece efectiv in n3, si muuulti abonati nu vor fi pus noul card in conserve. ma voi uita pe forumuri, si va fi comedie.
:lol:

outcast
24-01-08, 19:07
m-am pregatit, mi-am luat popcorn pentru zilele frumoase ce vor veni cand (poate) vor trece efectiv in n3, si muuulti abonati nu vor fi pus noul card in conserve. ma voi uita pe forumuri, si va fi comedie.
:lol:
pai acum ai dream.....si jiji merge in sharing....si daca schimba cardurile vor avea acelasi RSA si BK..ASA CA....

comerciantul
24-01-08, 20:00
pai acum ai dream.....si jiji merge in sharing....si daca schimba cardurile vor avea acelasi RSA si BK..ASA CA....

stiu ce jiji mere in share, dar oricum, mai am un rec simplu... si oricum va fi show, nu?

dan2000
24-01-08, 20:26
sky italia mai au un pic si fac un an de cand au inceput testele dar nici acum nu au trecut in nds3 , se codeaza in ambele norme . probabil la digi va dura 2 ani...

cipcirip99
25-01-08, 10:10
Cred ca au inceput testele pe Gigi Film 2 la fiecare 6-7 secunde imaginea ingheata si isi revine dupa caiteva momente si apoi iar o ia de la capat . Asta pe Opticum 7100CXE ! Este singurul canal care face figuri ..... !

yky
25-01-08, 13:11
Cred ca au inceput testele pe Gigi Film 2 la fiecare 6-7 secunde imaginea ingheata si isi revine dupa caiteva momente si apoi iar o ia de la capat . Asta pe Opticum 7100CXE ! Este singurul canal care face figuri ..... !
Sincer ...eu cu skystar2 nu vad nicio diferenta.....
banuiesc ca ar trebui sa apara si un alt provider ID sau un alt CA-ID ....momentan nimic....:clap:

star
25-01-08, 13:35

A.. Gigi film 2 si 1 merge perfect nu intrerupe :tv: pe echosmart 791 :tv:

cipcirip99
25-01-08, 13:48
Nu stiu sa spun acum daca mai face la fel .... in schimb asa facea aseara pe la 9-10 ! S-a putea sa ma fi inselat si sa fi fost numai ceva trecator .... !

dan2000
29-01-08, 10:44
nu au legatura intreruperile cu testele . nu au inceput inca nimic , tot un singur provider (caid 1801) a ramas la digi . cei care au trecut in n3 au mers in paralel cu ambele norme in timpul testelor . martie 2008 ramane doar in capul raspandacilor de pe funcub digitv.

star
29-01-08, 11:46
nu au legatura intreruperile cu testele . nu au inceput inca nimic , tot un singur provider (caid 1801) a ramas la digi . cei care au trecut in n3 au mers in paralel cu ambele norme in timpul testelor . martie 2008 ramane doar in capul raspandacilor de pe funcub digitv.
:gathering: O sa vedem "ce ne rezerva viitorul " . Pana atunci...:tv:

Einstein
02-03-08, 19:52
La aceasta ora toate programele de pe transponderul 12718 V 18400 3/4 sunt emise in ambele sisteme.
Pe langa acestea Digifilm 1 si 2.

http://i190.photobucket.com/albums/z56/vid36/Optibox/Pics.jpg

yky
02-03-08, 21:03
Ma si mir dece nu le-au generalizat, ca sunt cu ochii pe aceste doua frecvente de o saptamana......dar pana acum s-au limitat doar la astea.

Einstein
02-03-08, 21:12
Kingofsat mai da un transponder pe care se fac teste:
http://en.kingofsat.net/pack-digitv.php

yky
02-03-08, 21:16
Sunt in urma ei cu actualizarea.....
http://sateliti.org/showpost.php?p=28908&postcount=23