PDA

View Full Version : Apple - din ce in ce mai multe ciudatenii

MihaiP
19-06-11, 08:52
Inca de acum un an sistemul de operare iOS include functii care pot restrictiona ... de la
"centru" unele functionalitati ale iPhone-lui dumneavoastra ... cititi AICI (http://www.broadbandexpert.com/blog/smartphones/apple-has-patented-technology-to-disable-selected-functions-of-iphone-at-will/)

shadowman
19-06-11, 10:09
Nasol......e ca in ciuda faptului ca e un telefon "destept" si cu multe aplicatii,ma mira cum dupa atatea "descoperiri"ale unor aplicatii care il fac sa fie mai putin credibil,in loc sa fie contestat,dimpotriva ii cresc vanzarile si aprecierile de a fi un smartphone impecabil.
Nu am avut Apple,desi in urma cu ceva timp,am vrut sa imi iau unul,insa acum chiar ca renunt definitiv la a fi posesorul unuia.Mai sunt si alte branduri pe piata,care se ridica la nivelul sau,poate chiar mai sus.
Azi-maine ne trezim ca o sa poata fi folosit de catre altii,chiar impotriva posesorului,filmandul sau inregistrandul in diferite situatii mai mult sau mai putin convenabil.O sa se ajunga sa fie folosit la un posibil proces,chiar impotriva ta....cum ar suna sa zicem..."onorata instanta,probele aduse de mine si urmatorul "martor"pot confirma cele mentionate de mine....urmatorul meu martor e Apple4,telefonul inculpatului...."si sa fie prezentate inregistrari,atat audio cat si video,compromitatoare cu propriul tau telefon de catre procurorii acuzarii.
Ar fi ceva "cool"

bumbu
19-06-11, 17:53
Am 3GS si i4, si le folosesc tot mai putin.
Acum nu le voi mai folosi nici atat, pina la urma voi da cu ele de perete, sunt sigur de asta.
Ma ingrozesc cand ma gandesc, oare ce vor mai scoate, sa-i ia dracu.

franta
19-06-11, 22:55
mi se pare absurd ca dupa ce dai o caruta de bani pe un telefon cineva sa poata decida pt tine cum trebuie folosit acel telefon
daca asa ceva se pune in aplicare este o mare incalcare a drepturilor omului
va dati seama ca daca ar aparea o revolta undeva pe glob, guvernu ar putea deci da blocheze camerele foto, sau internetu, si gata nu mai sant "revolte pe twiter"