Log in

View Full Version : Programe-programe-utile!

-minus
15-01-08, 13:52
De multe ori ne lovim de ...nestiinta in a folosi un program sau de ce nu un pc,la inceput am fost toti nestiutori,inclusiv eu,dar datorita lui Xvanish ,Laleauaneagra Video si muulti altii am reusit sa invat si sa imi fac pc-ul sa nu mai fie o enigma pentru mine,in urma sfaturilor lui Xvanish am inceput sa cumpar reviste de specialitate in care fiecare programel e dezbatut in asa fel incat sa priceapa si cel de gradinita dar si pensionarul,nu vreau sa fie o reclama dar datorita CHIP o revista minunata am descoperit multe lucruri utile care azi imi fac pc-ul sa functioneze ireprosabil,tot ceea ce doriti a sti despre un program anume sau in general despre pc puteti gasi aici cu mentiunea ca programele sunt mai intai testate si apoi recomandate,sper sa fie de folos multura acest link;
http://download.chip.eu/ro/

laleauaneagra
15-01-08, 21:01
eeeeeeee ai omis sa spui ca mai discutam si de femei dar asta e o alta treaba:oops: ma bucur foarte mult ca ai reusit,sincer,imi plac oameni care au ambitie si daca pleaca pe un drum merg pana la capat,nu sant eu mare cunoscator(dar am caracter si suflet mare)dar orcand o intrebare e binevenita chiar daca nu voi sti sa-ti raspund:)

zmeura
16-01-08, 10:43
eeeeeeee ai omis sa spui ca mai discutam si de femei dar asta e o alta treaba:oops: ......
O fi la o sectiune ascunsa ca eu nu gasesc pe nicaieri.:)
Sau tineti numai pentru voi si vorbiti doar pe mess?:cool2:

laleauaneagra
16-01-08, 14:19
daca vrei facem o conferinta pe mess pe tema asta:clap: :clap: