View Full Version : antena 60-65 cm ,multifeed?
technomate
06-06-11, 16:05
Salut !
Pe o antena de 90 de digi am reusit acum vreo 4 ani sa pun astra,hotbird,thor,16E si sirius .
Credeti ca pe o antena de 60-65 (cea de la dolce) ar merge un multifeed cu thor si hotbird ,chiar si la limita ?
Alte solutii nu prea sunt din pacate,atat permite spatiul,si nici o antena in plus.deci ori asa ori deloc .
Mersi !
eu vreau sa pun pe o ant de 80cm , sapt asta
9-13-19-23 ..sper sa reusesc:d
va tin la curent..
dic_star79
06-06-11, 16:35
Salut !
Pe o antena de 90 de digi am reusit acum vreo 4 ani sa pun astra,hotbird,thor,16E si sirius .
Credeti ca pe o antena de 60-65 (cea de la dolce) ar merge un multifeed cu thor si hotbird ,chiar si la limita ?
Alte solutii nu prea sunt din pacate,atat permite spatiul,si nici o antena in plus.deci ori asa ori deloc .
Mersi !
Nu cred ca ai sanse de reusita,diferenta de grade este prea mare, eu am reusit sa fc un multifeed Astra-Hotbird-Eurobird pe o antena de 0.65 ca a ta.
---------- Post added at 15:35 ---------- Previous post was at 15:32 ----------
eu vreau sa pun pe o ant de 80cm , sapt asta
9-13-19-23 ..sper sa reusesc:d
va tin la curent..
Ce sa zic multa sansa de reusita, ai mai multe sanse decat @technomate.
Salut,
Am avut o antena de 60 cm cu un LNB monoblock Inverto de 6 grade (Astra si Hotbird ) si unul simplu pentru Thor.
A functionat ok , dar din pacate pe Intelsat 10-02 receptiona la limita .
technomate
06-06-11, 19:51
mersi crisz !
eu am sa pun in focar thorul.
Bafta,
In cazul asta se schimba un pic situatia.
Numai bine
Salut !
Mersi !
Unde ai locatia?
In general pe antena de 60 ar merge thor si hotbird in vest, dar oricum pe thor pachetul dth Digi nu va merge pre bine, dar UPC e OK. Unele transpodere de pe 13E nu le vei receptiona (nu stiu locatia ta) dar poti incerca- obligatoriu foloseste LNB-uri eficiente si multa rabdare la reglaj. Succes
cand e inorat n-o sa fie bine...mai bine faci un efort si pui una de 90....