PDA

View Full Version : Feriti-va de 118932!!!!

shadowman
28-05-11, 12:32
Da pana acum ma intrebam cum se poate ca altii sa fie nemultumiti de Romtelecom....!?Azi am aflat....
Despre ce este vorba am sa va relatez o mica intemplare a mea cu acest serviciu.
Unii vor considera normal ce am patit-o cu ei,altii poate nu asa cum eu nu o consider normala.
In urma cu cateva zile am sunat la numarul INFO 118932 si am cerut un numar telefon din reteaua Romtelecom.Mi s-a raspuns amabil,mi s-a dat numaru amabila si tot amabil am fost informat,daca sa doresc sa mi se faca legatura cu acel numar.Am raspuns daca puteti,da,va multumesc.....nicidecum nu am stiut ce "capcana"mi se pregateste.
Suna telefonul,vorbesc cu nr respectiv,lamurim ce avem de lamurit si inchid....titul cam undeva peste 10 minute de conversatie.
Bun....defapt vine "BUUUMM"!!!Vine factrua...ma uit pe ea si constat cam urmatoarele:
-Convorbiri intrajudetene Romtelecom.....66 minute....0,59 EUR....2,43 RON;
-Convorbiri extrajudetene Romtelecom....124 minute...1,84 EUR....7,51 RON;
-Convorbiri retele mobile ......................152 minute...20,52 EUR...83,93 RON
-Info numere clienti(taxare mixta)...........15 minute....4,80 EUR....19,64 RON

Ei zic....hai sa sun la 1930 sa vad ce se intampla aici ca ceva nu e ok.....sun,mi se raspunde foarte repede si ii explic unei dudui care e nelamurirea mea.Cum se poate ca sa sun la 118932 sa cer un numar sa platesc atata?!
Duduia zice ce nu e competenta ei?!?!?!??!Pai ptr ce sunteti acolo am intrebat?Pentru alte probleme,mi se raspunde!
Banuiesc ca eu nu aveam o problema ptr competenta duduii asa ca zic bine,spuneti-mi cine ma poate ajuta?Surpriza...insa nu stiu dece ma mai mir,imi spune sa sun la 118932...aha...zic bine mersi,la revedere...Inchid si sun la 118932 si ascult atent...."apel taxabil cu 0,37 eurocent/minut sau apel efectuat"Bun...imi raspunde o tipa si culmea nici ea nu stie care e problema...imi spune sa astept...totul pe banii mei ,normal....dupa vreo 1,2 minute ma intreaba alta duduie care-i problema mea....Am intrebat daca e normal sa platesc o convorbire de vreo 14 minute in Romtecom....4,80 EUR si mi-a spus ca sa verficie,alt timp mort,pe banii mei....dupa cateva zeci de secunde imi spune ca eu am efectuat acea convorbire prin serviciul 118932 si ca se taxeaza cu extra tarif?!!?!?Bine zic nu vi se parea normal sa fiu avertizat in momentul cand se face trecerea la nr respectiv safiu avertizat?Imi raspunde ca trebuia,insa am fost avertizat la inceput de robot ca voi fi taxat.Am spus,da stiu ca e un serviciu taxabil,insa nu am stiut ca daca voi fi directionat o sa platesc tarif extra si nu de convorbire Romtelecom normala.Imi spune ca asta e si ca...blah,blah,blah....
Acum mie nu mi se pare normal sa fiu taxat la tariful dela 118932,normal nu am ce sa fac decat o plangere,care probabil,stiti si voi raspunsul....Insa ma intriga acea duduie dela 1930 care nu e competenta ei,desi cea deal 118930 imi spusese ca sa sun la 1930,i-am explicat ca acolo am sunat si una blonda m-a trmis la voi,ca nu e de competenta ei.La intrebarea ptr ce e acolo?,mi s-a raspuns e angajata noastra!!!
Deci concluzia e....ca intr-adevar acel apel se taxeaza separat cu alt tarif insa nu nu face referire la eventuala directionare la un numar sa fie taxat cu acel tarif.....
Aveti grija sa nu fiti si voi "incaltati"de amabilitatea de a fi serviti cu directionarea catre acel numar dela 118932 refuzati categoric si la fel de amabil acest serviciu,asta daca nu vreti sa fiti luati de fraieri asa cum am fost si eu.
Pe mine nu m-a deranjat intr-atat de mult faptul ca am de platit 5 Euro in reteaua Romtelecom ci faptul ca am fost jecmanit intr-un mod atat de tipic romanesc,interpretarea lucrurilor.
Asadar feriti-va de 118932,in a va da legatura la nr solicitat de voi.
O sambata frumoasa sa aveti...

dic_star79
28-05-11, 13:49
Nu stiai de taxarea extra ? Am patit si eu la fel dar am renuntat la a mai suna la nr respectiv si a mai lua legatura cu Romtelefonul pentru lamuriri!

zmeura
28-05-11, 15:17
Acum stiu de ce vin echipele Dolce la orice interventie.Dupa ce te tin 5 minute la telefon si tot iti fac legatura cu altcineva si cu altcineva,ei isi scot banii de motorina.

dMd
28-05-11, 16:33
Cui ii da mana, apeleaza la serviciul Extra - REZILIRE, apoi trebuie tinut cont de sfatul ca o carare batatorita este mai sigura decat cea recomandata de blondele de la anumite servicii care au misiunea de a directiona clientii spre profitul firmei si nu spre economia apelantului. Tu ai dreptate sa fii suparat pe cele intamplate, dar ei au suficienti clienti pe care ii imbrobodesc cu oferte "troiene" incat sa nu tina cont de ce decizie vei lua dupa acest "mic" incident...stii cum suna vorba aia - bataia si inca ceva nu pot fi recuperate.