PDA

View Full Version : ciuturica

laleauaneagra
26-05-11, 13:56
draga prietene,precum aam promis intr un topic am sa certez oleaca activitatea userilor @radutyu,@ciutura si @raks67

leg ta cu raks67 tind sa cred ca e pur intamplatoarea insa sant curios cum sa ajuns la pass lui de cont,vreau sa mi spuna raks,daca doreste,daca a avut vreo legatura cu tine

leg ta cu radutyu acum o cercetez si il rog si pe el daca a avut contact cu tine

si aici fac referire la teamviewer

precum sti si pe rdi aiu fost postate aceste idiotenii,tampenii care sant niste softuri ptr oameni de nimic,slabi,care nu stiu cum dracu sa iasa in evidenta si se leaga de userii amarati sa le fure liniile sau sa si bata joc de ei etc etc

eee in fine eu asemena oamnei din firea mea nu prea i agreez,nu i suport in fine sant niste scursuri ptr mine si aici fac referire la toti in general care se ocupa cu asa ceva

dupa acest post banuiesc ca vor fi catva iritati si chiar ii rog sa ma atace pana dracii le ies pe urechi

precum ziceam am sa cercetez niste chestii banale de ip,de asamanere intre posturi etc insa mi a scapat un lucru esential si lucru in echipa face extraordinar de mult foarte mult,un prieten foarte bun a descoperit cevaaaaaa

iti aduci tu aminte ca o data ai postat tu adresa ta de mess zmeteatmx unde sarmani te pot contacta in cautarea unei linii moca
acum,pe rdi exista useru @alcatel care ce sa vezi,surpizia,are acelasi id de mess ca si tine si inca o supriza a postat si el softu problema pe rdi si tot ca supriza si el isi cere scuze ca nu a postat el
pai ce ne facem draga ciutura????
am sa postez si link urile direct de pe rdi ca sa nu caute lumea aiurea aceste informatii cu scuzele de rigoare ca incalc regulamentul

http://forum.paytv.ro/member.php?u=27115 Cline extractor zici??

http://forum.paytv.ro/showthread.php?t=125818 softul problema iar la postul nr4 iti ceri scuze

asemanari foarte grave iar eu in coincidente cred mai rar

iar ca sa te ating asa la sentiment sa imi explici si mi e acest post http://sateliti.info/showthread.php?23285-My-working-local-gt-gt-SKY&p=169775#post169775 ce i cu acele EMU si locale,adica un post de mistocareala la care,sa le zic naivi vor baga botu la greu

acuma vezi tu hackeri astia de doi lei tot timpu isi cam dau cu stangu in dreptu,cand o sa devi un hacker mare sa vi pe aici sa mi furi parola sa postezi in numele meu si o sa ti zic saruma

IMI CER SCUZE DACA GRESESC SI TOT CE AM SCRIS E GRESIT

ptr asta ai drpetul la replica si sa dovedesti ce vrei tu

daca nu vei lua ban forever

ca ti faci alte conturi mi se rupe,eu ma bucur ptr ca creste nr de useri al forumului

insa si tu ca si spaniolu santeti niste oameni care nu va puteti ascunde oricat de mult ati dori acest lucru

o zi frumoasa

radutyu
26-05-11, 14:32
ciudat este ca apare pe forumuri satelitare si am mai patit si pe alte forumuri chiar imi vine sa urlu de necaz trebuit sa schimb o gramada de parole si tot nu sunt sigur ca sunt in siguranta,parca mi-a dat chiloti jos ce naiba a avut cu mine nu stiu sa-l ia mama lu proces verbal sunt pasibil de pedeapsa dar jur ca nu ma tin de magarii,nu am nici o legatura cu el

stargate
26-05-11, 14:55
te-a ajutat cumva vreodata cu ajutorul team , i-ai deschis linie telnet catre pc-ul tau sau receptor ... ai schimbat sau ai primit linie de la el

radutyu
26-05-11, 15:13
in dream am trei linii doua ii cunosc personal si nu am cea mai mica urma de indoiala iar cel de al treilea il am de aprope 4 ani dar nu cred ca face asa ceva nu am avut cea mai mica nentelegere cu el,iar cu team nu am umblat decit cu un prieten foarte bun care m-a molipsit de virusul satelitar de la el am aflat de dreambox ligheane si alte alea

laleauaoff
27-05-11, 13:45
insa si tu ca si spaniolu santeti niste oameni care nu va puteti ascunde oricat de mult ati dori acest lucru

o zi frumoasa

Dragule, esti cumva indragostit/obsedat de spaniolul? ma ascund doar cand vreau, si ca sa iti faci o idee, iti dau un indiciu, am un alt nick cu 127 posturi pe acest forum,iar tu nici macar aroma unei basini nu ai fost capabil sa o mirosi la acest nick,asa ca te rog,nu imi mai pomeni nick-name-ul meu,sughit prea des si nu imi face placere, mai ales stiind clar ca tu ma pomenesti in toate topicele unde ai ocazia,ca sa iti raspund cu aceiasi moneda,cu acelasi reply pe care mi lai dat aici:
http://sateliti.info/showthread.php?23115-My-Dream-Toolbox-v5.3

citez:

de obicei treburile astea le fac oamenii bolnavi,e grav ce faci tu pana la urma

Asa ca dragul meu,mergi la un control ca esti de pomina!

zmeura
27-05-11, 14:15
Cred ca nici tu nu mai stii ce clone ai.:D

laleauaneagra
27-05-11, 14:55
bade m ai lamurit,tot......esti

auzi lamureste ma ce e cu trimiterea la respectivu link,te simti si tu pe acolo???ca nu prea aveam treaba cu tine acolo dar precum spuneam nu prea sti tu multeeee...poate doar sa montezi vreo antena

---------- Post added at 12:55 ---------- Previous post was at 12:23 ----------

spaniolu le te astept la alte clone....am zis eu,mi e imi convine creste forumu....deciiiii...baga

zappa
27-05-11, 15:05
Nu va puneti cu hakerii internetului ca ramanem fara forum. Mai bine facem cheta si cotizam lunar numai sa ne lase forumul nehakuit.

ciutura
27-05-11, 15:05
Sa le luam pe rand.
1. Userul de pe rdi alcatel sunt eu.Si da eu am postat programul ala acolo dupa ce l-am luat de aici sau de pe alt forum..nu mai stiu sigur de unde.
2.EMU alea locale daca poti sa vezi primul post am scris ca am dolce full sau ceva de genu...si sky-uri.
3.Nu am treaba cu radutu asta sau cu raks..nu ii cunosc
4.Daca vreau pot sa postez in numele dau
5.Cline extractor e un program personal de linux care face clatite.
6.Nu am chef de saruturi ca nu sunt gay.
7.Stiu ce user are spaniolul ala chiar daca nu stiu cine e.

Nu stiu ce tot ai cu mine dar nah....dau linii free si ce daca?doar nu dau linia ta.
daca considerati ca sunt in plus pe forumul asta pot sa ma lipsesc de el.

draga prietene,precum aam promis intr un topic am sa certez oleaca activitatea userilor @radutyu,@ciutura si @raks67

leg ta cu raks67 tind sa cred ca e pur intamplatoarea insa sant curios cum sa ajuns la pass lui de cont,vreau sa mi spuna raks,daca doreste,daca a avut vreo legatura cu tine

leg ta cu radutyu acum o cercetez si il rog si pe el daca a avut contact cu tine

si aici fac referire la teamviewer

precum sti si pe rdi aiu fost postate aceste idiotenii,tampenii care sant niste softuri ptr oameni de nimic,slabi,care nu stiu cum dracu sa iasa in evidenta si se leaga de userii amarati sa le fure liniile sau sa si bata joc de ei etc etc

eee in fine eu asemena oamnei din firea mea nu prea i agreez,nu i suport in fine sant niste scursuri ptr mine si aici fac referire la toti in general care se ocupa cu asa ceva

dupa acest post banuiesc ca vor fi catva iritati si chiar ii rog sa ma atace pana dracii le ies pe urechi

precum ziceam am sa cercetez niste chestii banale de ip,de asamanere intre posturi etc insa mi a scapat un lucru esential si lucru in echipa face extraordinar de mult foarte mult,un prieten foarte bun a descoperit cevaaaaaa

iti aduci tu aminte ca o data ai postat tu adresa ta de mess zmeteatmx unde sarmani te pot contacta in cautarea unei linii moca
acum,pe rdi exista useru @alcatel care ce sa vezi,surpizia,are acelasi id de mess ca si tine si inca o supriza a postat si el softu problema pe rdi si tot ca supriza si el isi cere scuze ca nu a postat el
pai ce ne facem draga ciutura????
am sa postez si link urile direct de pe rdi ca sa nu caute lumea aiurea aceste informatii cu scuzele de rigoare ca incalc regulamentul

http://forum.paytv.ro/member.php?u=27115 Cline extractor zici??

http://forum.paytv.ro/showthread.php?t=125818 softul problema iar la postul nr4 iti ceri scuze

asemanari foarte grave iar eu in coincidente cred mai rar

iar ca sa te ating asa la sentiment sa imi explici si mi e acest post http://sateliti.info/showthread.php?23285-My-working-local-gt-gt-SKY&p=169775#post169775 ce i cu acele EMU si locale,adica un post de mistocareala la care,sa le zic naivi vor baga botu la greu

acuma vezi tu hackeri astia de doi lei tot timpu isi cam dau cu stangu in dreptu,cand o sa devi un hacker mare sa vi pe aici sa mi furi parola sa postezi in numele meu si o sa ti zic saruma

IMI CER SCUZE DACA GRESESC SI TOT CE AM SCRIS E GRESIT

ptr asta ai drpetul la replica si sa dovedesti ce vrei tu

daca nu vei lua ban forever

ca ti faci alte conturi mi se rupe,eu ma bucur ptr ca creste nr de useri al forumului

o zi frumoasa

delta2k2
27-05-11, 15:49
4. Daca vreau pot sa postez in numele tau ... (adica laleauaneagra)

Ai o bere de la mine daca poti face treaba asta :)

ciutura
27-05-11, 15:52
acum am vazut...m-am grabit..mai am si de lucru nu doar sa stau pe forum-uri :)
intelege el ce am vrut sa scriu

delta2k2
27-05-11, 15:57
Deci nu poti posta in numele lui ...

val
27-05-11, 16:26
Lamureste-ne cum ai vrut de fapt sa scrii: "Daca vreau pot sa postez in numele tau" sau "Daca vreau pot sa postez in numele meu"? Din pacate e interpretabil.

ciutura
27-05-11, 16:57
daca vreau pot sa postez si in numele tau val....daca imi dai parola

val
27-05-11, 17:00
Ti s-a parut ca am postat la misto? Te-am rugat sa lamuresti situatia, atat.

zmeura
27-05-11, 17:25
..5.Cline extractor e un program personal de linux care face clatite...
Si te plangi ca face lumea misto de tine.Daca vrei iti dau adresa mea dns si poti sa "extragi" cate linii vrei de la mine cu acel "program personal de linux".Mie imi plac eckerii,serios.:)

fery21
27-05-11, 17:39
Nu-l ignorati!! e periculos! acum trebue doas s-a decida cine este "BATMAN sau ZORRO"

ciutura
27-05-11, 17:56
Mai bine ma retrag din discutia asta....nu are rost
Hibernare placuta

soarece
27-05-11, 17:59
:) dar ce aveti mo ,cu bietul ciutura !!!!! ????? ,vorbeste si el ca sa aiba activitate:banned:

parpaneata
27-05-11, 19:57
Nu era un film numit...."Look who's talking now?" :D
E o glumita!

val
28-05-11, 11:32
Ba da, dar acum la "sala" se da "Look Who's Talking Too" :D

XVanish
28-05-11, 13:09
Nu mai vad rostul topicului... deja discutati discutii... inutil. Topic inchis.