View Full Version : Sa postez,sa nu postez ....
Hai ca pun,numai sa nu iasa iar discutii fara rost.Oricum eu am ras cu lacrimi.:)
LINK (http://www.jurnalul.ro/special/special/comedia-blonda-chiorul-si-piticul-interzisa-pe-magheru-578617.html)
Chiar nu mi se pare de ras. Sau poate ai vazut piesa ...
asta e , traim cu impresia ca avem o democratie deplina dar ne intoarcem la situatia de inainte de 89 , vezi microfoanele, acu cenzura pe fata, ati vazut ca a reaparut discutia ca exista marfa in galantare da e scumpa....
dar asta kiar ar fi un lucru lacare trebuie sa se ia pozitie , sa vedem ce spun intelectualii lu basescu despre faza asta.....
Iti dai seama la ce ma gandeam eu de radeam,dar lasa asa.Nu mai scriu ca iar iese scandal,mai bine fac ca toti ceilalti:vorbesc in soapta si in nici un caz despre titlul unei piese de treatru.:D
sa nu faci aluzii la chioru ca nu mai face blondina telegondola la harghita si pun si bolobocul pe tine :dance:
Iti dai seama la ce ma gandeam eu de radeam,dar lasa asa.
Prea tarziu , pixelul albastru o sa te bantuie.
asta este sabotaj mogulesc si o sa se lase cu probleme mari de tot
Treaba voastra,mai vorbiti mult ca va vad eu cu var cazut de pe pereti,mai ales pe langa tocul usii.:clap:
Mie mi-a tremurat mana cand am pus link-ul,acum ma apuc de batut prin pereti.:cool2:
acuma stau si ma gandesc , cum ar fi reactionat "doamna" respectiva daca in vremurii ros-galbene se dadea un titlu de genu asta : Micul Titulescu, Marele Felix si un oarecare Antonescu" ? :drinks:
De la anu' e posibil sa avem piesa "Chiulangiul, copilotul si motanul".
Bate-ti in pereti .... aaa lemn.:)