Log in

View Full Version : un colet pierdut ...

michael86
06-05-11, 20:36
Va rog sa va da-ti cu parerea sau sa-mi spune-ti lucruri concrete despre coletele pe care le primiti sau le-ati trimis altora ,
prin intermediul diferitelor firme de curierat sau al postei .
Acest lucru pleaca de la ceva neplacut si anume mi s-ar fi ratacit un colet dinspre Italia spre RO.
Coletul trimis de mine a 8-a zi era la destinatar care a semnat recomandata de primire .
Sa se reintoarca nici gand ( plecat de acolo pe 15.04.2011 ).
Scuza acestuia ar fi ca s-a ratacit la posta ...
De aceea va cer si voua o parere sau daca vi s-a intamplat recent sa vi se mai piarda vreun colet ( in special dinspre occident spre Ro ) ?
multumesc !

horatyu
07-05-11, 20:34
nu am inteles nimic

a ajuns la destinatar ??? dar s-a pierdut?

nu ai explicat bine deloc

trebuie sa faci dovada ca l-ai trimis sau ca el l-a trimis ...daca nu inseamna ca minte cineva

exista lege
fa sesizari
nu se poate pierde asa fara urme

me1960
07-05-11, 21:02
Salut, cere expeditorului o copie dupa dovada de expediere a coletului ( spune i ca ai nevoie pentru a rezolva problema , la posta sau firma care l a preluat ) . Probabil , nu ti l a returnat ( expediat ) amicul tau .

Bafta .

laleauaneagra
07-05-11, 21:24
@me1960 asta e raspunsul corect,zic eu

sant atatea firme care fac si transport colete,de ce nu apelezi la ei si in max 2-3 zile a ajuns

soarece
07-05-11, 21:56
care sa nimerit in nume cu cel care ai vrut sa-i trimiti coletul .,verifica datele persoanei care a semnat primirea coletului!!??

franta
07-05-11, 21:58
eu am trimis din germania acum 3 luni un colet de 2 kg si nu a ajuns nici acum
lam trimis prin posta germana care lucreaza cu dhl pt coletaria internationala si de cand intra o preia posta romana, undeva pe fir s-a pierdut:oops:

michael86
07-05-11, 23:11
Salut, cere expeditorului o copie dupa dovada de expediere a coletului ( spune i ca ai nevoie pentru a rezolva problema , la posta sau firma care l a preluat ) ... ...exact asta i-am cerut si din pacate a ratacit-o prin casa :agresiv: !

.... Probabil , nu ti l a returnat ( expediat )
... exact asta cred si eu !

....amicul tau .
Bafta . ... mai incet ca ne vede ... e de pe aici ?!?
si de urare multumesc , m-am facut de rahat cu aceasta ocazie !
p.s. tin sa-i reamintesc ca a promis ca reclama la posta in Italia .

fery21
08-05-11, 01:38
In toata aceasta poveste vinovat sunt eu din pacate. I-mi asum raspunderea, greseala mea este ca nu am pus personal cardul (cineva din familie), cardul a fost expediat pe 15/04/2011 cu Curier Bartolini din italia pachetul este vizibil in data de 17/04/2011 in Grazz apoi de acolo nu se stie mometan ce sa intamplat, Bonul de expediere din pacate nu am dat prea mare atentie, de oare ce am facut destul de multe expediti cu acest curier fara probleme de acest gen, pe data de 2/05/ am depus o placere la firma de curierat, care au inceput demersuri pentru a recupera coletu (plicul) este vorba de un card care se afla in acest plic.

PS: ce care ati primit colede de la mine pe acest forum au fost probleme de acest gen ?

laleauaneagra
08-05-11, 01:45
aa de tine era vorba?ptr gobi cel putin eu pot garanta,probabil sa intamplat ceva

me1960
08-05-11, 01:50
Salut, confirm , am primit , doua colete ( plicuri ) de la @gobi2000 si nu au fost probleme ( e adevarat erau expediate din tara / RO ) . Din punctul meu de vedere e unul din cei m ai seriosi useri a acestui forum .

Noroc .

Diablo1
08-05-11, 07:04
pachetul este vizibil in data de 17/04/2011 in Graz apoi de acolo nu se stie mometan ce sa intamplat,

Cänd pun ochiu in luneta nu-mi scapa nimic din posta :happyman:
Ti-am recunoscut plicul e la mine @gobi2000 acum ma uit la un pescuit :tv1:

michael86
13-05-11, 20:18
nea @milica da-ti place fishingu' bre de nu mai imi dai drumu la plicu ala odata :gathering:
... totusi as avea nevoie de o copie dupa un tracker id , un nr de awb , ceva de la bartolini aia , chiar daca la pus cineva din familie banuiesc ca se poate cere acest lucru . ce ma deruteaza e ca in ziua in care ai zis ca l-ai trimis era vorba despre persoana matale , maestre . acu o dam cu neamurile . sincer la recomandarea multor de pe forum ai avut toata increderea , dar in situatia data ma vad nevoit sa te blamez .
imi pare rau .

fery21
14-05-11, 00:32
Un raspuns primes marti dimineata, din cate am discutat cu cei de la bartolini plicurile se trimit in saci sigilati e greu de crezut ca sa pierut la ei, im pare rau de sitatia in care ma afu...dar asta e nu pot da inapi scuse inca odata.

PS: vad ca pe mess nu mai dai nici un semn...

fery21
14-05-11, 09:46
Azi am primit cateva carduri active, cauta-ma pe mes

michael86
18-05-11, 19:45
Ufffff.... nici nu stiu ce si cum sa zic , dar cum stim sa acuzam asa trebuie sa ne recunoastem si greselile ! scurt si sincer :
Mii de scuze userul @gobi si omului din spatele acestui nick !!!
intr-adevar coletul a fost expediat pe data de 15.04.2011 si a ajuns la mine astazi : 18.05.2011 asta desigur nu din vina lui .
NO COMMENT !

zildan
18-05-11, 20:26
Eu am fost la mijloc.
Ti-am zis ca sigur a trimis coletul.

fery21
18-05-11, 21:24
In tocmai... raspunsul verbal primit a fost ca acest colet a ajuns in romania cu posta romana mai exact in Bucuresti delivred nu era inca vizibil mai trebuie sa astept pentru confirmarea scrisa, in sfarsit bine a ajuns Cel de-al doilea a ajuns ?

michael86
18-05-11, 23:45
Inca nu , dar il astept cu nerabdare !