PDA

View Full Version : Rapid

zappa
28-04-11, 10:21
Sumudica (cel cu "aia mica") a fost demis datorita rezultatelor slabe din ultima vreme. "Cireasa de pe tort" a fost meciul pierdut cu ultima clasata - Sportul Studentesc.

P.S.: Era un refren:
- Cine este rapidist, of of
- Toata ziua este trist, of of.

Acest topic este adresat celor care nu pot dormi noaptea de grija echipei Steaua.
(http://sateliti.info/showthread.php?22547-steaua)

dic_star79
28-04-11, 11:29
Lasa ca nici ai nostri nu sunt mai breji....

zappa
28-04-11, 11:38
Asa este. Dar sunt unii care nu mai pot de "dragul" echipei Steaua. Pentru acel/acei user/useri am postat. Sa stea sub pod si sa aiba grija sa fie rezervorul generatorului plin. Asta cat timp vor mai fi in divizia 1, ca la matineu nu mai este nevoie de nocturna.

stargate
28-04-11, 12:19
@zappa doar stii ca in fata celorlalti am fost suntem si vom fi

Mereu Superiori !

restul este offtopic :)

delta2k2
28-04-11, 13:35
Te pomeneşti că aveţi şi ceva sange albastru ...
Hai Dinamo :)

gabrield
28-04-11, 13:44
Asta e meteahna noastra in perioada aceasta.
Nu conteaza sa fim buni, conteaza sa nu fim mai prosti ca alti prosti...

Cind or invata romanii sa isi schimbe prostia asta de mentalitate, se vor vedea rezultate.

stargate
28-04-11, 13:44
asa cum spuneam mai sus nu aveti nimic concret ... in fotbal sunteti offtopic

florin2222
05-05-11, 16:14
@zappa poate iti amintesti cum au invins oile in regie , am schimbat un antrenor asta e dar prin curtea voastra cati sa-u schimbat mai stii numarul lor

zappa
05-05-11, 16:36
Voi aveti grija sa fie rezervorul generatorului plin. Ca nu se stie cand se fura cablu si ramaneti in bezna. Era mai bine la matineu. Nu aveati grija generatorului.

stargate
06-05-11, 10:03
poate iti amintesti cum au invins oile in regie

incearca sa vorbesti civilizat ... daca ar fi zis cineva ca sunteti o echipa de tigani iar galeria se comporta ca atare banuiesc ca te-ai fi suparat

zappa
06-05-11, 22:10
@stargate - lasa-l pe florica. Asta e campionatul nostru; oi, caini, etc.

zmeura
06-05-11, 22:21
Eu stelist recunosc ca sunt oi.Normal daca ai un cioban in frunte nu poti spune ca sunt o turma de magari,ciobanul e la oi.
Acum daca a castigat odata si Rapidul in lupta cu Steaua nu trebuie sa v-o luati in cap.Nici cu "zgarie-branza" nu mi-e rusine.:D

florin2222
07-05-11, 08:22
incearca sa vorbesti civilizat ... daca ar fi zis cineva ca sunteti o echipa de tigani iar galeria se comporta ca atare banuiesc ca te-ai fi suparat

vrei sa pun poze din galeria Stelei sa vezi cati ,,blonzi,, sunt acolo ?

zappa
07-05-11, 10:16
Da. Dupa aia sa faci o poza si cu galeria rapidului si sa faci comparatie. Desi nu se compara galeria stelei cu galeria rapidului ca nr. Dar oricum o sa ai de munca cateva zile.
Stii refrenul ala: suntem peste tot acasa, usile vi le deschid....rapid! Ha!

gabrield
07-05-11, 10:50
Acum, in lipsa fotbalului, voi ati inceput sa comparati galeriile ?

NU ar fi mai bine, sa cadem toti de acord, ca Steaua, Dinamo, Rapid nu mai joaca fotbal ?

Si sa punem umarul impreuna la reconstructie, incepind cu copiii si juniorii.
Sa mergem la meciurile lor, sa sustinem copiii, etc...

dic_star79
07-05-11, 11:38
Sa ajuti ce,niste alcoolici,drogati si afemeiati...mai bine nu.

florin2222
07-05-11, 14:51
Dacă in 2006, anul calificării in semifinalele Cupei UEFA, trupa din Ghencea era "NUMAI UNA", acum "Steaua e numai ZERO-UNA

gabrield
07-05-11, 16:19
Sa ajuti ce,niste alcoolici,drogati si afemeiati...mai bine nu.

Da, corect, asa ajung toti copiii, daca nu sint sustinuti de mici, cum propuneam eu mai sus...

zappa
07-05-11, 17:23
Dacă in 2006, anul calificării in semifinalele Cupei UEFA, trupa din Ghencea era "NUMAI UNA", acum "Steaua e numai ZERO-UNA

Iti mai aduci aminte de meciul asta? Nu iti provoaca insomnii?

Acum, in lipsa fotbalului, voi ati inceput sa comparati galeriile ?

NU ar fi mai bine, sa cadem toti de acord, ca Steaua, Dinamo, Rapid nu mai joaca fotbal ?

Si sa punem umarul impreuna la reconstructie, incepind cu copiii si juniorii.
Sa mergem la meciurile lor, sa sustinem copiii, etc...

Nimeni nu mai joaca nimic. Se vad rezultatele la echipa nationala. Cata vreme mitica si sandu conduc fotbalul romanesc nu am ce sa caut la meciuri.