PDA

View Full Version : Bosnia - Romania

zappa
26-03-11, 11:05
Azi e meci mare. Nimeni nu incurajeaza echipa nationala?
Va bate Romania. De ce? Suntem mai buni, Mutu (sper) revine la nationala si nu in ultimul rand nasu a fost reales pe la UEFA. Si cum federatia din Bosnia e in galeata nu cred ca vor vrea sa supere pe dom' Mircea de la UEFA.
Hai Romania

phys
26-03-11, 11:19
Hai Romania!, intr-adevar.
Din pacate eu sunt unul din cei care nu cred ca, revenirea lu' Mutu in formatie a adus acel 1% extra necesar sa castigi meciuri. Sa nu se inteleaga gresit, nu ii contest talentul, dar caile pe care le-a apucat nu au fost la ceea ce se astepta de la un sportiv profesionist.
On topic, sper sa vad un meci frumos, nu mai suntem echipa Romaniei cea care a fost acum ceva ani, asa ca nu pot considera Bosnia un "no name" de care trecem fluierand.

gabrield
26-03-11, 11:21
Mie mi se pare ca ipocrizia este fara limite.
Nu s-a uscat inca cerneala pe ziarele alea care spuneau ca Mutu e drogat si nu are ce cauta la Nationala, erau multi, foarte multi cititori care erau de acord si acum, aceleasi ziare ii cer ajutorul lui Mutu.
Desigur, cititorii respectivi, la fel.

Din partea mea, Romania va cistiga fara sa primeasca gol.
Bosnia e o echipa mai slaba ca noi, chiar daca are jucatori care joaca unde joaca.
La fotbal nu e matematica, sa aduni cit valoreaza x si cit y...
Eu nu cunosc ca Bosnia acasa sa fi batut pe cineva de renume cit de cit.

dic_star79
26-03-11, 11:41
Sa fim multumiti daca o scoatem un amarat de 1-0,desi ma cam indoiesc ca o sa bata.

gabrield
26-03-11, 11:47
Ok.
S-a notat, tu nu crezi in sansa Romaniei de a castiga.
Iti doresc sa te bucuri dupa meci, chiar daca nu ai crezut ca se poate.

dic_star79
26-03-11, 12:09
Asta e si idea ,sa ma bucur daca ii bat pe Bosniaci.

delta2k2
26-03-11, 12:53
Eu zic doar atat : HAI ROMANIA

franta
26-03-11, 13:38
sper sa gastigam, dar mi sa parut o greseala din punct de vedere al moralului echipei declaratiile lui chivu, care deja se gandeste ca nu ne vom califica ....
cred ca stie el ceva

rock5
26-03-11, 13:39
3 1
bosnia ne scoate fotbalul din cap

baiatu lu tata stie de ce....

lao
26-03-11, 15:43
"ne scoate fotbalul din cap" Care fotbal?!!!!
Atatea incertitudini de parca o sa jucam cu Spania diseara, sa vorbim despre fotbal cand o sa avem!!!
Nu e numai vina lui Razvan ca nu face numai ce vrea el acolo....

rock5
26-03-11, 16:37
Din Romania, „tricolorii" primesc insă o veste proastă de la o cunoscută clarvăzătoare. Doina Ionel, pronoterapeut profesional, spune că Mutu & co. nu se vor intoarce cu un rezultat bun de la Zenica: "Din păcate, nu mi se arată că va fi un scor favorabil pentru noi. La pauză va fi egal, insă in repriza a doua adversarii vor inscrie. Văd că se va termina 1-0 pentru Bosnia".

:!:

franta
26-03-11, 17:45
sa speram ca '' vor da totu pe teren'' macar sa incerce sa faca un joc bun si atunci vor fi si rezultate

rock5
26-03-11, 23:03
26-03, 18:00:00] rock5: ne rup nu ne bat

ora 22
2 1

shadowman
26-03-11, 23:39
Bosnia e o echipa mai slaba ca noi, chiar daca are jucatori care joaca unde joaca.
La fotbal nu e matematica, sa aduni cit valoreaza x si cit y...
Eu nu cunosc ca Bosnia acasa sa fi batut pe cineva de renume cit de cit.

mare "renume" are in ultimul timp Romania la fotbal....la scandalurile din fotbal,da,are.
ei uite ca ai ajuns ca cunosti si tu o echipa "mare" care a luat acasa la bosniaci bataie.
Felicitarile mele Bosnia.Au luptat,au sperat si au reusit.Bravo!
mai voiam sa spun ca in fotbal se aplica destul de multa matematica.deci...

franta
27-03-11, 01:18
asta a fost sa fie . poate la anu

zappa
27-03-11, 08:00
Cine e fLORESCU asta? Unde joaca? rOPOTAN - alt supertalent; inca nu a aflat ca mingea trebuie scoasa din propriul careu si nu aruncata in fata portii. Marele tORJE (cel de care se intereseaza Chelsea - poate chelsea din ferentari) a facut un fault fara rost, faza din care am fost egalati. Dar e meritul marelui antrenor lucescu jr. care a reusit ca in numai 4 meciuri sa compromita o calificare. Dupa meci l-am vazut la digi sport pe ilie (alt super antrenor) care spunea ca echipa romaniei a facut un meci tactic bun. O fi vazut alt meci? Comentau alt meci? Nu am mai stat sa ascult aberatiile pe marginea unui meci in care am avut doar 35% posesia balonului. Super tactica, super echipa. Echipa Otelul Galati ar fi avut o prestatie mai buna.

nel_com
27-03-11, 10:36
La cat de penibili au fost, 2-1 reprezinta chiar un rezultat bun pt ei.

dic_star79
27-03-11, 11:05
Care fu scorul ca eu unul nu m am uitat la meci?

cezar2009
27-03-11, 12:26
Bosnia-Romania 2-1 - şansele de calificare s-au cam redus :sorry::sorry::sorry:

dic_star79
27-03-11, 12:41
Si v am zis ca o iau pe cocoasa...voi nu si nu ca ii batem...

sorin8m
27-03-11, 21:37
Romania deja de ceva timp in coace nu rauseste sa se califice. Pacat, se pare ca fotbalul la noi nu mai e ce era sau noi am ramas in urma iar restul au evoluat.

horatyu
28-03-11, 09:30
avem echipa , avem valoare , avem echipa cea mai tare :lol:

mare antrenor Lucescu, Razvan Lucescu

aliosatvd
28-03-11, 15:51
Nui nimik ca nu am invins Bosnia, ne consolam cu un egal cu LUXEMBURG in marele DERBY !!!!!!!!!!

zmeura
28-03-11, 17:32
http://www.gandul.info/caricaturi/gandul-rau-28-martie-8104825/
http://www.timesnewroman.ro/sport/4218-luxemburg-joaca-cu-rezervele-in-meciul-cu-romania

zappa
29-03-11, 07:51
Vai de noi; am ajuns sa tremuram la un meci cu Luxemburg. Rad si aia de noi.
Razvaneeee......du-te! Ia si trei sferturi din echipa cu tine si lasa-neeeee!

---------- Post added at 03:51 ---------- Previous post was at 03:07 ----------

@zmeura - mi-am furat-o cu al 2lea link postat de tine. Am crezut ca e pe bune!!! Dar e foarte aproape de adevar.

zmeura
29-03-11, 12:24
Trebuia sa atentionez ca e un pamflet,a fost in viteza.Oricum e un pamflet foarte aproape de adevar,cam asta ar mai lipsi.

shadowman
29-03-11, 21:01
se pare ca vorba romanului"prost sa fii noroc sa ai" are un sambure mare de adevar.
s-ar putea ca Bosnia sa fie exclusa din grupe si Romania sa castige la masa verde cu 3-0.
hmmm...interesant.

gabrield
30-03-11, 09:51
Tu nu ai vazut ca au scris ca decizia se va lua pe 1 aprilie ?

Ce pacaleala va fi, noi o sa ne bucuram ca bosniacii au fost eliminati si ei se vor califica...
Ca sa nu mai spun ca noi trebuie sa depasim Albania, ceea ce pare imposibil, sa nu mai vorbesc de Belarus...

shadowman
30-03-11, 17:46
Tu nu ai vazut ca au scris ca decizia se va lua pe 1 aprilie ?

daca D-voastra erati mai atent,am scris....:<s-ar putea ca Bosnia sa fie exclusa din grupe si Romania sa castige la masa verde cu 3-0.>
in ceea ce ma priveste calificarea Romaniei la turneul final,nu pot sa spun unde,nici macar nu ma doare,ca as primi ban.

hd56fox
31-03-11, 00:00
As vrea sa vad si eu antrenorul care sa faca echipa din niste "jucatori de curtea scolii", ca altfel nu pot sa-i numesc. Nu prea ma intereseaza, dar nu pot sa ma abtin.
Daca asta e fotbal ce se joaca de echipa Romaniei, atunci ce se joaca prin Anglia, Spania ce o fi ?
De fapt nu stiu de ce ne-am astepta din partea fotbalului sa fie altfel decat e toata Romania. Doar exceptiile ar putea sa faca ceva care sa fie deasupra valorii Romaniei (global vorbind- individual mai gasim si lucruri bune pe ici pe colo) Si in fotbal nu prea le gasim la ora actuala.

gabrield
31-03-11, 10:47
daca D-voastra erati mai atent,am scris....:<s-ar putea ca Bosnia sa fie exclusa din grupe si Romania sa castige la masa verde cu 3-0.>
in ceea ce ma priveste calificarea Romaniei la turneul final,nu pot sa spun unde,nici macar nu ma doare,ca as primi ban.

Atentie, nu numai Romania va cistoga la masa presei cu 3-0.
Toate echipele vor avea acest rezultat, asa ca nu ne avantajeaza, si Belarus e in fata noastra si Albania...