vms
23-03-11, 19:18
Nu stiu cati dintre voi ati avut parte de intamplari paranormale in viata voastra, dar sunt curios sa aflu. Personal, ma pasioneaza acest domeniu, partea legata de spirite, demoni etc., am citit multe intamplari, am vazut multe documentare pe tema asta, dar nu sunt convins inca daca exista sau nu asa ceva. O sa va povestesc acum singurele doua intamplari din viata mea legate de paranormal: Prima avea loc pe cand aveam aproximativ 6-7 ani, locuiam impreuna cu ai mei intr-un apartament micut de 2 camere. Intr-o noapte m-am pus la culcare in pat cu bunica-mea, care mai obisnuia sa doarma la noi. Acest pat avea o dunga din lemn, care in partea superioara avea o portiune de aproximativ 20 cm lacuita. Cum in camera respectiva obisnuiam sa dormim cu o veioza aprinsa, in portiunea respectiva din dunga patului se reflecta camera ca intr-o oglinda. Eu, dormind langa dunga si neavand somn, ma tot uitam la pereti, iar bunica-mea dormea. La un moment dat, m-am uitat din intamplare in reflexia respectiva si am remarcat o "umbra", o silueta de om, care statea langa masa aflata langa pat. Se vedea doar partea de sus, capul si umerii, si era neagra complet, nu puteam distinge fata sau alt aspect (lumina era foarte slaba in camera). Initial m-am gandit ca era umbra de la ceva obiecte, ce lua diverse forme, dar uitandu-ma la masa care se reflecta, ea nu era acolo. Se vedea doar in "oglinda". Asadar, dupa ce m-am chinuit vreo jumatate de ora sa imi dau seama ce anume produce umbra respectiva, nu am gasit nici o explicatie pt. ea, asa ca, de frica, am zis o rugaciune si m-am culcat. :clap: Nu voiam sa o trezesc pe bunica-mea sau sa aprind lumina in camera (nu imi amintesc de ce :(). In noaptea respectiva am visat ca persoana a carei umbra am vazut-o mi-a vorbit si mi-a zis cine este: un inger al carui nume il tin minte si acum (e un nume ce nu prea mai e comun in zilele noastre). A doua seara, am stins lumina ca sa studiez mai bine umbra respectiva, insa nu mai era acolo. In locul ei nu era absolut nimic, doar obiectele din casa erau la fel ca in seara trecuta. Nu am mai reusit sa o vad nici in serile urmatoare. :confused2: Apoi, a doua intamplare avea loc pe cand aveam cam 12 ani. Am iesit din apartament impreuna cu fratele meu mai mic pentru a pleca la bunica-mea, care locuia in blocul de vis-a-vis. Nemaifiind nimeni acasa, am mers sa aprindem becul in casa scarii, care se aprindea doar din partea opusa a coridorului (am mers amandoi), iar cand ne-am intors, am auzit pe cineva fredonand o melodie. Incercand sa determinam de unde vine sunetul, am intrat in apartament si am remarcat ca se auzea din camera din fund. Se auzea foarte clar, ca si cum ar fi la 3-4 metri de tine persoana care fredona. Fiind amandoi fricosi insa :sorry: am iesit, nu am intrat in camera sa investigam, ci am inchis usa la apartament si am plecat in fuga. :clap: Cam asta a fost. Stiu ca ambele intamplari pot fi explicate, dar mie inca mi se par ciudate si nu exclud varianta demoni / spirite etc. Apartamentul respectiv a fost construit pe vremea lui Ceasca, iar parintii mei nu erau primii proprietari. Intre timp, m-am mutat in apartament nou, la fel si ai mei, ambele apartamente luate la cateva luni dupa construire, si nu am mai avut deloc intamplari de genul. In concluzie, sunt curios sa aflu daca a mai avut careva dintre voi intamplari paranormale, sau cel putin neobisnuite. :gathering: