Log in

View Full Version : Router TP-LINK WR740N

satyca
08-03-11, 20:55
Buna seara, Stie cineva daca se poate readuce la viata acest router.
Am pus pe el un soft de la dd-wrt si este mort ,doar mai licare citeva leduri ,ma pot conecta la el numai dupa ce il scot din priza si nu pot face nici o setare.

Rog frumos daca ma poate ajuta cineva.

Multumesc anticipat

mesterika
08-03-11, 23:08
...daca ai instalat firmware de la dd-wrt , care sunt foarte bune , inseamna ca sti cum se pune un soft sau firmware pe el.. dar pentru a instala firmware-ul original , trebuie sa faci urmatoarele setari: - introduci cablul de net de la calculator in portul 1 de la router
- la setarile PC-ului de Ip adaugi urmatoarele date IP 192.168.1.2
Mask 255.255.255.0
Port 192.168.1.1
Server 192.168.1.1
- router-ul nu trebuie sa fie cuplat la retea (WAN), sa nu fie alimentat.
- download-ezi de aici http://www.tp-link.com/support/download.asp?a=1&m=TL-WR740N&h=V3 versiune de firmware cu terminatia adecvata.....V1...V2....V3.... asta iti dai seama daca dai suruburile de la capace , si o gasesti imprimata pe placa de baza cu vopsea, sau eticheta.....
-cu un pix sau o scobitoare(o bucata de lemn moale sau plactic), ti apasat pe butonul(microcontact) de RESET , deschizi un browser de net IE , Mozila.... cu adresa 192.168.1.1 , si il alimentezi. mai astepti circa 10-15 sec si te va intreba daca vrei sa faci Up Grade de firmware, dupa care nu mai ti apasat pe microcontact . cauti in calculator fisierul download-at si ii dai executare. dupa ce se instaleaza, o sa te intrebe daca ii dai restart. dupa restart o sa se aprinda ledurile de power(dupa ce pulseaza de citeva ori adica boot-eaza ) , si LAN1, continu. ii scoti alimentarea , si astepti cam 20-30 sec dupa care il alimentezi si ii faci setarile....
Toate firmware prezentate pe site-ul dd-wrt sunt bune , cred ca ai gresit versiunea pe care o suporta router-ul , poate sa fie probleme la dezarhivare , download .....

Bafta....

satyca
09-03-11, 22:12
Sall ,ma poate ajuta cineva cu o schema jtaj pt acest router?
multumesc anticipat

razvanu
21-05-11, 10:24
Buna seara, Stie cineva daca se poate readuce la viata acest router.
Am pus pe el un soft de la dd-wrt si este mort ,doar mai licare citeva leduri ,ma pot conecta la el numai dupa ce il scot din priza si nu pot face nici o setare.

Rog frumos daca ma poate ajuta cineva.

Multumesc anticipat

Salut,
Imi poti spune ce hardware version este routerul tau ? Vreau sa cumpar si eu unu, apoi sa pun ddwrt.

zottya
18-10-11, 16:01
Am cumparat si unul.Vrea sa pun ddwrt, deoarece nu pot sa-l setez pentru Acces Point mode, dar imi da eroare 18005.Am versiunea de la router 2.5.Am probat 24 sp1 si 24 sp2 ,la amandoua imi da eroaarea asta.Eventual sugestii pe partea de AP, sau cu ce browser sa incerc?Am incercat sa pun ci IE si Mozilla.