View Full Version : politia spaniola si cardsaringul
Poliţia a arestat opt persoane ieri de o trupa care a oferit de televiziune cu plată in mod fraudulos. Aceste arestări sunt in plus faţă de luna iulie, atunci cand arestat si acuzat de o sută de oameni in aceeaşi infracţiune. Deţinuţi, care operau in Ciudad Real, Huelva, Malaga, Murcia, Sevilla, Valladolid, Alicante, Castellón şi A Coruña, servere de trucuri pentru a furniza conţinutul acestor televizoare la clienţii lor, ei plătesc 15 de euro pe lună. In plus faţă de cele opt arestaţi, alte două plătesc, şi au practicat cinci inregistrări, care au fost operate 18 decodoare, computere şi computer şi alte materiale electroni
Cele opt deţinuţi, pe care poliţia a numit servere - a folosit sistemul numit cardsharing , o forma de hacking se realizează printr-o carte de legitim este ataşată la un computer personal conectat la Internet prin care semnalul este livrat beneficiarilor. In acest fel, au avut acces la conţinutul plătit ca in cazul in care acestea au fost plătite cu ajutorul cardului lor proprii.
Pentru a vizualiza conţinutul nu trebuie să fie abonat la orice semnal juridice, nici cu ajutorul decodorul oferite de aceste companii. Doar trebuia să aibă o antena de satelit, conexiune la Internet şi un decodor pirat.
Prin aceste conexiuni care să permită transferul de fişiere de conţinut de plată decripta care este capturat de vas, care a făcut-te pe Facebook pentru carduri de abonat şi juridice. Decodor a fost configurat de la distanţă de servere , care controlează astfel numărul de clienţi şi de programare la care au fost de acord.
Deţinuţii capturat clientilor sai prin postarea pe forumuri care a oferit plata integrală a conţinutului audiovizual, fără permisiunea de la proprietarii lor de drept, in schimbul unei taxe lunare de 15 euro.
http://www.elpais.com/articulo/Pantallas/Desmantelada/red/revendia/canales/pirateados/television/pago/euros/elpepirtv/20101229elpepirtv_3/Tes
La noi e mai ieftin. Se cere 10 euro sau chiar mai putin. E foame mare!
Ieftin - ieftin, dar ai nostrii luau bani si la (raposatele) schimbari de key.
laleauaneagra
21-01-11, 15:56
toata vina o poarta cei care platesc,ei sant responsabili de tot ce se intampla,de la ei pleaca totul,daca ei nu ar plati nu ar exista payservere iar continuarea povestiri va o puteti imagina si singuri
e valabil si pentru okazii si alte situri asemanatoare
Extrapoland putem invinui clientii "fetitelor" ca le platesc. Daca ei nu ar plati nu ar mai exista nici prostitutie. :D
laleauaneagra
21-01-11, 18:48
si crezi ca ar fi un lucru rau????
totu spre bine
fenomenul in sine e de vina, nu cei ce vaneaza chilipiruri!!!
-orice sursa de bani e bine speculata(in TOT),OMUL incearca sa scoata bani si din kkt.
acum vis-a-vis de client(o simulare):
daca in sectiunea SHOP apare un anunt in care X pune la vanzare X buc DM8000 noi noute(sigilate,originale),la 100€/buc(una suta Euro), la care X primeste si calificative de seriozitate(livrare, conformitate, pastrarea anonimatului client/vanzator...)---CUMPARATI?
Dar serios!!!
Cate bucati? :)
p.s. @zappa:Magnific!!!
o asemanare izbitoare daca ne gandim ca la inceputuri tot prin troc s-a realizat.
laleauaneagra
21-01-11, 21:56
ce legatura are vanzarea de dm de la shop si nu numai????
are insa legatura daca aceste dm contin acele linii full europa
deja comparam ceapa cu usturoiu cu castraveti si alte legume si iasa un rahat de varza
cum doriti domniile voastre insa totu se rezuma la CLIENT nu la vanzator dar daca o luam de la adam si eva.......
raspunsul la acea intrebare specifica tendiintele CLIENTULUI, am ales la intamplare obiectul vanzarii(in cazul de fata DM, datorita diferentei mari de pret intre magazin si vanzatorul X, si nu, nu are "incorporat" nici un fel de server) este o simulare, un test, repet obiectul vanzarii
poate fi altul....
Vorbim acelasi subiect, doar ca difera obiectul vanzarii.
Poliţia a arestat opt persoane ieri de o trupa care a oferit de televiziune cu plată in mod fraudulos. Aceste arestări sunt in plus faţă de luna iulie, atunci cand arestat si acuzat de o sută de oameni in aceeaşi infracţiune. Deţinuţi, care operau in Ciudad Real, Huelva, Malaga, Murcia, Sevilla, Valladolid, Alicante, Castellón şi A Coruña, servere de trucuri pentru a furniza conţinutul acestor televizoare la clienţii lor, ei plătesc 15 de euro pe lună. In plus faţă de cele opt arestaţi, alte două plătesc, şi au practicat cinci inregistrări, care au fost operate 18 decodoare, computere şi computer şi alte materiale electroni
Cele opt deţinuţi, pe care poliţia a numit servere - a folosit sistemul numit cardsharing , o forma de hacking se realizează printr-o carte de legitim este ataşată la un computer personal conectat la Internet prin care semnalul este livrat beneficiarilor. In acest fel, au avut acces la conţinutul plătit ca in cazul in care acestea au fost plătite cu ajutorul cardului lor proprii.
Pentru a vizualiza conţinutul nu trebuie să fie abonat la orice semnal juridice, nici cu ajutorul decodorul oferite de aceste companii. Doar trebuia să aibă o antena de satelit, conexiune la Internet şi un decodor pirat.
Prin aceste conexiuni care să permită transferul de fişiere de conţinut de plată decripta care este capturat de vas, care a făcut-te pe Facebook pentru carduri de abonat şi juridice. Decodor a fost configurat de la distanţă de servere , care controlează astfel numărul de clienţi şi de programare la care au fost de acord.
Deţinuţii capturat clientilor sai prin postarea pe forumuri care a oferit plata integrală a conţinutului audiovizual, fără permisiunea de la proprietarii lor de drept, in schimbul unei taxe lunare de 15 euro.
http://www.elpais.com/articulo/Pantallas/Desmantelada/red/revendia/canales/pirateados/television/pago/euros/elpepirtv/20101229elpepirtv_3/Tes
Adevarul este ca acest om nu a reusit sa stabileasca o traducere adecvata. De aici si aceasta incercare de iesire din banal.
P.S.
Incerc sa inteleg cel ce domnul qwess a scris si imi dau seama.
In putine cuvinte.
Un client nu poate naste fara un server. De aici si acel: clientpayserver.
laleauaneagra
22-01-11, 01:54
o naste nu o naste,domne atata complicati situatia ceva fatastic,chiar nu intelegeti ca fara clienti care sa plateasca aceste servere nu ar exista,nu e mai indicat sa ti faci un abonament simplu la akta sau focus care sant foarte usor de pus in share si pe urma iti facci un server la care nici tu nu ai visat,asa stai cu o linie platita si bagi bani in buzunaru unui fraier,poate ca banii care i plateai la o firma ajutau la dezvoltarea acelui DTH{no poate pe la noi mai rar}
in fine eu ma retrag ca discuti din astea au fost iar mi e nu imi fac bine la neuron
Ok, inteleg bine decizia ta, dar nu este cea justa, cel putin azi. Daca observam bine angrenajul cu toate rotitele sale vom ajunge la idea urmatoare. Abonamentul meu la un anumit pachet, atata timp cat nu-l dau la schimb, nu face fructe. Dar si eu si tu dorim in mod equivalent idea de schimb, unde automat se gasesc doi clienti si doua servere. Tu imi faci mie de client, eu iti fac tie, la fel si cu serv-ul. In acest angrenaj mai intra x(prietenul tau fidel si y prietenul meu fidel). Deja structura este diversa si asta din toate punctele de vedere. Ajunsi la acest punct, noi doi plus ai nostri prieteni au drepturi depline pe tot ce este in joc. In acelasi timp, oricare dintre noi poate lua orice decizie doreste. Suntem noi, foamea de bani, de situatie, de bravura, etc, etc, cei care dam apa morii.