Log in

View Full Version : Humax Digi+c : Digital Tv Satelit : Dreambox = Chaos

UAE
27-12-10, 15:27
Salut,
scurta intreabare de la un 'incepator':
Azi am primit din RO un receptor 'Humax DIGI+C' si o cartela albastra 'DIGI Digital TV Satelit'.
Deoarece traiesc in Bavaria, folosesc 'Intelsat/Thor 0,8W'.

Deci:
a.Receporul Humax DIGI+C este doar pentru Cablu, sau?
b. Card-ul 'DIGI Digital TV Satelit' este doar pentru Satelit, sau poate fi folosit in RO si pentru Cablu?
c. Pot folosi card-ul cu o Dreambox 7025 sau DM8000?

Strange thing..

stargate
27-12-10, 15:47
prima postare pe forum in general este un salut ... dar asta este .

a. receptorul Humax DIGI+C este numai pentru cablu .
b. se poate folosi si pentru cablu ( inca se foloseste codare nagra2 ) si pentru satelit ( numai codare nagra3 ) in receptor Digi imperecheat cu cardul respectiv ... sper sa nu gresesc
c. poti folosi cardul si in alte receptoare cu conditia sa stii BK si RSA .

badeaghio
27-12-10, 15:49
a.da, doar pentru cablu
b. da, pentru satelit. decodoarele sunt imperecheate cu cardurile, deci, nu poti sa folosesti o cartela de decodor de satelit, impreuna cu un alt decodor de satelit.
c. da

UAE
27-12-10, 16:08
Salut,

multumesc.
@Stargate
Sorry, si cu asta ma refrer ca 'incepator'. Am crezut ca un 'salut' la inceput este OK.
b. Folosirea cardului si pentru cablu explica faptul ca a putut fi activat in RO.
Pacat.
c. BK si RSA pare prea complicat pentru un 'incepator' ca mine.
Salutari.

badeaghio
27-12-10, 16:12
poti sa iei focus. e pe acelasi satelit, si e mult mai simplu de folosit! poti folosi cartela lor in ce decodor doresti.

stargate
27-12-10, 16:47
cine ti-a facut abonament la digi cablu il poate schimba banuiesc in digi satelit dar tot ramane problema aflari datelor pentru a pune cardul in alt receptor , akta si focussat inca permit folosirea cardurilor lor si in alte receptoare .

bafta

nykanor
28-12-10, 12:01
Daca i-ti schimbi abonamentul de la cablu la satelit atunci vei primi si un decodor pentru satelit si nu vad nici o problema pentru a folosi acest decodor . De ce sa cumperi alt decodor ?????????????????

stargate
28-12-10, 21:18
De ce sa cumperi alt decodor ?????????????????

si unde scrie omul ca vrea sa-si cumpere alt decodor ? ca eu nu vad ... sa fie de la oboseala dupa 12 ore de munca ?

UAE
29-12-10, 20:14
Salut,
multumesc pentru sftaturi...

Pachetul initial va fii folosit de 'cumparator' in RO.
Gand-ul meu bate acuma spre dolce.
Chiar daca trebuie sa directionez sat-ul spre Hella.
Astept acum livrarea la dolce sat decodor si card-ul. Iar atunci incerc sa fac rost de BK & RSA, deoarece as vrea sa folosesc si in continuare doar un singur decodor.

dMd
30-12-10, 07:01
Daca directionezi antena spre Hellas2 momentan nu ai nevoie de BK si nici de alt decodor, daca vrei sa vezi toate canalele din abonament. Cat despre vizionarea canalelor ce apartin altor DHT-uri ... pauza cu decodorul de la ei, doar ce ai in abonament si atat.

UAE
30-12-10, 11:43
Buna dimineata,
referitor la directionarea antenei spre Hellas2:
Inseamna ca pot folosi decodorul meu (DM8000) pentru dolce?

dMd
30-12-10, 11:51
Asta spuneam mai sus...momentan numai partial.
Pentru lamuriri poti citi acest thread (http://sateliti.info/showthread.php?21163-Dolce-unele-programe-iarasi-nu-mai-merg-in-share)

nilf40f
25-10-13, 22:22
Buna
Daca vreau sa imperechez un dreambox 500C cu cardul albastru digi, folosit intr-un humaxdigi+c pe digicablu si atunci trebuie extras bk si rsa ? Din ce am citit in postarile anterioare ( adevarat ca mai vechi ) am inteles ca imperecherea decodor-card se facea numai la digi satelit.

dic_star79
25-10-13, 22:44
Este imperecheat si la cablu...