Log in

View Full Version : Tentativa de sinucidere in parlament

zmeura
23-12-10, 12:51
Am ramas masca.Daca se intampla asa ceva in alta tara stau sa ma intreb ce ar fi facut primul ministru fata de care a incercat acel om sa se sinucida.Tara Europeana nu bananiera.

---------- Post added at 11:51 ---------- Previous post was at 11:37 ----------

Aaaa,gata m-am lamurit.M-am uitat la o inregistrare si am vazut un pixel albastru,e clar.Iar au inceput mogulii sa faca trucaje,daca stai sa calculcezi viteza cu care a cazut respectivul se vede clar ca nu avea cum sa se arunce.In plus televiziunile mogulilor transmit astea la comanda,TVR a intrat in legatura directa dupa mai mult de 15 minute ca oricum motiunea nu era transmisa de ei deloc.
Sa-ti fie rusine Dinu Patriciu.

PS: Cam asa ti se raspunde intotdeauna cand incerci sa discuti o chestie serioasa,grava.Am scris-o eu ca sa nu se mai oboseasca altii.

lord jedy
23-12-10, 14:36
daca te uitai mai bine vei vedea ca este adevarat eu sunt in rominia si de citeva ore urmaresc si alte stiri asa ca daca esty de partea guvernului abitnete daca alti sufera

---------- Post added at 13:36 ---------- Previous post was at 13:34 ----------

chiar daca voi fi banat for ever

stargate
23-12-10, 14:45
un gest extrem regretabil ... care pe langa disperarea celui ce a facut acest lucru sigur are si o componenta psihologica , daca avea ceva personal de reglat cu Boc trebuia sa-i scape un trepied in cap sa-i bage curent in microfon , etc . prin gestul lui nu a rezolvat absolut nimic in plan material , poate va primi ceva ajutoare temporare dar pe termen lung se va alege cu grave suferinte fizice in urma gestului sau si nu isi va ajuta prea mult familia . din pacate foarte multe persoane o duc rau in aceasta lume ( probleme de sanatate sau materiale ) dar nu suicidul este rezolvarea , ii doresc sanatate atat lui cat si membrilor familiei ( am inteles ca are un copil cu un handicap grav ) si sa speram ca nu vor mai fi persoane care sa apeleze la o asa masura de protest .

lord jedy
23-12-10, 14:52
e tvr info si vei vedea ca a fost adevarat daca si tvr care e angajatul lor neaga atunci vei spune ca disperarea a fost una platita de opozitye

stargate
23-12-10, 14:56
cu cine vrei să te cerţi pană la urmă ?

lord jedy
23-12-10, 15:01
nu ma cert cu nimeni miam spus parerea sau nu ay voie decit cu aprobarea adminului sa ity spui parerea nu am dat replica nici nu vreau sa ma cert dar daca nus bine venit sa spuna adminul

stargate
23-12-10, 15:07
eu las la aprecierea celorlalti ... daca intelege cineva ceva din postarile de mai sus ale stimabilului @lord_jedy ... eu unul nu inteleg nimic

zmeura
23-12-10, 15:35
Nu esti binevenit,nu ai aprobare de la admin.Plus ca mi-ai f#tut topicul.:D

delta2k2
23-12-10, 15:38
Lord Jedy , ai reuşit performanţa de a exprima două-trei idei pe nerăsuflate, intr-o singură propoziţie interminabilă.

Dacă mai pui cate un punct intre idei (propoziţii) restul lumii va inţelege mai uşor ce doreşti să ne comunici.

zmeura
23-12-10, 15:45
Soarecu e jedi acum? :)

shadowman
23-12-10, 18:09
Respecte!
Acum 3 seri,la un pahar cu vin,discutam cu un vecin ca numai e mult si v-a intra cineva in parlament si se v-a arunca in aer.....nu banuiam ca cineva sa faca asta.Sigur nu e o rezolvare,dar pana cand sa acceptam cretinismul celor care se numesc "conducatori" a Romaniei?
Nu cred ca mai e mult si o sa se intample ce am estimat,adica un kamikaze o sa ne "rapeasca"bravii nostri "conducatori"
Era normal ca in aceste conditii tot guvernul sa-si fi data demisia.Dar sigur asta nu in Romania.De aici se vede "interesul"fata de noi romanii,ai celor care ne conduc.Rusine tuturor guvernantilor.
Bafta!

zmeura
23-12-10, 18:23
Cei care apar la şezătorile TV din partea PDL au primit sfatul să nu prea apară in aceste zile pe la emisiuni. Dacă insă se decid să apară, atunci sunt sfătuiţi să se intrebe dacă nu cumva Adrian Sobaru era nebun. Nu să spună că e nebun, ci doar să pună sub semnul intrebării starea lui de sănătate mintală.
PS: Rodica Culcer, directorul Direcţiei Ştiri a TVR a ordonat suspendarea transmisiunii de la Parlament imediat după ce Adrian Sobaru s-a aruncat de la balconul Camerei Deputaţilor.

Ma gandeam ca au mai fost cazuri de oameni care isi dadeau foc pe la noi,eu unul niciodata nu am zis ca sunt nebuni si nici macar cei de la tv nu spuneau asa ceva.
Am citit cateva comentarii pe hotnews si vreau sa spun ca m-am ingrozit.Se discuta despre el ca e nebun,despre Iliescu (?),revolutie ,etc. Tara asta nu se schimba veci.

PS:Nu dau link de la citat,e de la unul care lucreaza la o mogularie rea,ca la mogularie buna e logic ca nu avea cum.Probabil ar iesi discutii ca pe hotnews despre Iliescu,rusi,etc.

stargate
23-12-10, 19:48
fiţi serioşi domnilor ... chiar crede-ti ca trebuia sa-si dea demisia guvernul pentru o persoana care a incercat sa se sinucida ? sunt oameni cu greutati cu mult mai mari si cu persoane in intretinere cu handicapuri grave care se chinuie in tacere si cu demnitate fara sa-si expuna problemele in public , ce ar fi daca toti ar incepe sa se sinucida din cauza greutatilor si sa vezi atunci demisia primarului , a prefectului , a guvernului , a presedintelui etc

Sunt_Oltean74
23-12-10, 22:38
http://www.youtube.com/watch?v=bi1ZsZkbtaM
http://www.youtube.com/watch?v=5E8JTMjKZLY

stargate
23-12-10, 22:56
este tragic ... uneori disperarea te duce la gesturi tragice dar nu asta este rezolvarea se poate protesta si in alte moduri dar in primul rand trebuia sa lupte pentru copii lui iar in situatia de fata ia lipsit si de minimul ajutor . sa speram ca acest episod va mai trezi ceva din constiinta guvernantilor si poate vor vedea cu alti ochi situatia unor cetateni ai acestei tari care o duc foarte greu si din cauza disperari ca nu o pot scoate la capat recurg la gesturi nebunesti altfel atunci cand vom iesi din recesiune chiar daca vom iesi pe plus se vor trezi ca nu a mai ramas nimeni nici macar sa stinga lumina .

zmeura
23-12-10, 23:40
Ii doare pe astia la basca.
Putini stiu ce inseamna disperarea si unde te poate duce.Nu trebuie sa fii nebun deloc.Totusi mesajele scrise de el pe tricou nu se refereau neaparat la el si la copii lui,erau chestii scrise expres pentru politicieni,nu scria "copii mei" sau ceva legat direct de el.Cand te gandesti ca el se invartea pe acolo,dadea nas in nas cu ei,nu era cum se scrie pe net,unul cu creierii spalati de televiziunile mogulilor rai.S-a mai zis ca daca vroia sa se sinucida de necaz o facea poate la el acasa,in baie sau sarea de la geam-balcon.Omul asta a vrut sa le transmita un mesaj celor din parlament si mai ales lui Boc,in disperarea lui.
Mai stiti cand era o profesoara in greva foamei?Videanu a zis ca pot sa intre in greva foamei oricati ca ei tot asa fac cum vor.Il astept sa faca declaratii si acum,e in stare sa o mai spuna odata pe varianta noua.
Daca reuseau sa taie pensiile cu 15% la ora asta cadeau pensionari ca MIG-urile.

Sunt_Oltean74
24-12-10, 09:32
Era bun un camicaze taliban poate asa ii speria mai bine , pentru faze de genu asta sunt imuni.

Einstein
24-12-10, 09:51
Tragic si dureros!
Toti politicienii din ultimii 21 de ani sunt direct responsabili pentru gestul extrem al omului ajuns la disperare. Ar trebui ca parchetul sa se autosesizeze si sa-i puna sub acuzare, chiar si simbolic!

pacala68
24-12-10, 11:22
pai , e viceversa
si o sa-l faca inspectia muncii
si adio practicare meserie de electrician ( sint evaluati psihologic cel putin anual )
si angajatorul portocaliu il poate disponibiliza linistit
ce draq o sa zica copilul lui : curaj sau lasitate ?!

zmeura
24-12-10, 13:16
Am vazut o sinteza a stirilor date de agentiile straine,vreau sa zic ca nici una nu a pomenit ceva de "bolnav psihic" sau ceva de genul asta.Pur si simplu toate au relatat despre "o persoana care s-a aruncat de la balconul Parlamentului in semn de protest fata de masurilor de austeritate luate de guvernul Romaniei".Nimeni nu analizeaza,nu isi da cu parerea,nu il judeca,etc.Doar noi romanii ramanem sa ne dam cu parerea fara rost si sa despicam firul in patru.

guzy
24-12-10, 13:20
Tragic si dureros!
Toti politicienii din ultimii 21 de ani sunt direct responsabili pentru gestul extrem al omului ajuns la disperare. Ar trebui ca parchetul sa se autosesizeze si sa-i puna sub acuzare, chiar si simbolic!

Ai perfecta dreptate,toti politicienii de la <revolutie> incoace nu au facut altceva decit sa bage tara in cacat, fiecare a urmarit doar interesele personale.
In al doilea rand de situatia mizerabila a populatiei sant vinovati bancile care au acordat credite peste credite la orce dobitoc , care nu isi dadea seama ca va ramine fara casa etc.
In al treilea rand de vina este populatia (adica NOI) ,deoarece am tolerat speculatile politicienilor ,si stam si in momentul de fata linistiti pe langa pensionatii pe caz de boala si cei cu certificat de handicapat fara sa aiba nici cea mai mica boala. (rog sa nu se supere cei care intradevar sant bolnavi ).
Toti santem disperati ,pentru ca nu prea vedem lumina de la capatul tunelului ,dar nu cedam,nu cedam pentru ca avem familie, avem prieteni , avem o credinta ,si tinem la viata asta mizerabile si cu ultimul dinte.
Nu condamn pe domnul acesta pentru fapta sa , mai mult mi -e mila de el ca nu a putut sasi rezolve problemele in mod decent .

Diablo1
25-12-10, 20:31
Si pe seiturile de afara se vorbeste , pärerile sänt impartite
http://www.krone.tv/Video/Nachrichten/Rumaene_springt_aus_Verweiflung_von_Parlaments-Balkon-Schock-Video-Video-237262

zmeura
06-01-11, 23:42
Sobaru a fost la Antena 3.Un om simplu,necajit,a spus tot simplu exact ce e de spus.

stargate
06-01-11, 23:50
un om necajit ca multi alţii din aceasta tara care din pacate a ales o cale dura sa lupte impotriva sistemului si pentru fapta lui multi il vor cataloga ca pe un om cu probleme psihice

lao
06-01-11, 23:56
Nu cred ca a procedat "sanatos" chiar daca avea mari probleme. Am un prieten bun care are acelasi necaz si stiu cu ce se confrunta, este o boala care se trateaza si se vindeca complet dar cu eforturi TITANICE. Si nu este vorba doar de bani, mai sint si alte conditii care trebuie respectate.
Acum o sa traga nitel MEDIA de el ......... si pe urma?
El sigur a ramas cu ceva sechele si o sa-i fie si mai greu acum.
Macar daca cadea pe boc .....

stargate
07-01-11, 00:08
media il exploateaza si il plimba ca pe urs apoi nimeni nu o sa-si mai aduca aminte de el decat ca nebunul ala de a vrut sa se sinucida in parlament , din pacate disperarea uneori te face sa faci si gesturi necugetate

soarece
07-01-11, 09:55
ori cit de greu iar fi fost:(nu trebuia sa faca gestul asta:(rezolvarea nu era asta:spam:adica ginditi si voi..!!!!...ce a rezolvat....sa nenorocit singur:sorry:pe cind restul in parlament isi faceau calculul ....ce agenti imobiliare sa isi mai deschida ...ce iahturi sasi mai cumpere...si bineinteles vila si piscina....asta rezultind din urnele de votare pe care leau votat oameni in stare de inconstienta, pentru o punga goala si citeva lucruri galeti, si chibrituri:o.... au mirsevit oameni ...nu mai discut si de planuri mari ...faptul ca le mai trebe si elicopter la scara ....ginditiva ce va zic ...ceia ce fac ei .....urmasi din urmasi lor nu mai trebuie sa munceasca:sorry:...cu chestia asta vreau sa inchei ...vreau legea ilicitului..sai traga pe toti la raspundere de unde au atitia bani peste noapte:pls: