View Full Version : Dolce - candva a mers in share ...
Ce o fi asa de greu sa intelegeti ca la acest provider dialogul cu cardul e criptat si inca nu a reusit nimeni sa gaseasca algoritmul?
Restul ... e poveste!
asa si in afara de dolce info si euforia ce mai daschide/nimic
@hydr0xygen - Programele mentionate de tine...nu au fost scoase din asa-zisul share! Nu ai descoperit nimic nou. Se mai vad cateva programe care sincer nu intereseaza pe nimeni. Sunt lasate asa...sa nu zica lumea ca sunt nebuni de legat! In afara de Dolce Sport care nu se vede, in general nu au o grila buna de programe, ca atare nu prea se omoara cineva cu firea sa afle...miezul din fanta! Pierdere de timp!
Poate din noiembrie vor fii cateva ajutoare si din partea celor de la sky it care vor trece la 004.
nu va sari nimeni sa-i ajute pe romani sa rezolve problema cu dulce. Sau poate daca va fi vorba de vreo suma frumusica de bani sa apara si solutia . Cum in Romania cei implicati in afaceri cu echipament satelit-cablu nu sustin in nici un fel pasionatii ,ramine doar sa visam ca poate odata o sa mai mearga .
Mai nou pasionati au devenit infractori...
@fery
nu am inteles asta "Mai nou pasionati au devenit infractori..." -imi scapa ceva sau ce anume ai vrut sa spui? Pasionatii au devenit infractori?
Atit timp cit un pasionat testeaza pe banii lui este pasionat ,in momentul in care a luat bani de la alta persoana si a testat pe echipament care nu este al lui, poate fi condamnat ,asa cum a fost cu polonezul care opera pe banda placi de digi pe 50euro.
Treaba cu dulce se rezolva in 2 zile cu 20mii euro -asa suna oferta pentru romanii de afara ;da cineva banii astia ? E cineva interesat sa dea banii astia ? Nu cred .
Si 90% solutia vine la pachet si cu neplaceri. Pentru ca cine sint cei care au solutia?
Pai vad ca, te contrazici sigur in ceea ce spui, eu spun asa pasiunea era cand se putea si exista uniune, acum nu exista pasionat de acest hobby doar afaceristi.. asa a devenit din pasiunea o afacere pentru 80% ce putin !
Cand un apasionat este perchezitonat petru simplu fapt ca, doresti sa invetein acet hobby, singur ...devi infractor...in vizorul legi.
@fery
de curiozitate ai tastatura defecta ,scrii la misto sau ce e cu scrisul asta ? Din respect si in ideea unei comunicari clare eu incerc sa scriu cit pot de corect ca sa fiu pe intelesul tuturor. Si sa nu apara neintelegeri. Asa ca am aceleasi minime cerinte de la cineva care mi se adreseaza. Nu poti ,nu-i nici o problema nu e nevoie sa imi raspunzi .
Cu acest "te contrazici singur" te rog sa imi spui si mie care sint cele 2 afirmatii contradictorii,antagoniste ,referitoare la acelasi subiect pe care le -am facut in ce am postat . Mai pe romaneste ce am zis ca e alb si dupa am revenit si am afirmat ca e negru.
Pasiune e cind faci teste pe banii tai si asta daca iti poti permite pentru ca nu e o chiar ieftin hobbiul cu satelitii. Si poti dormi linistit ca nu te perchezitioneaza nimeni. Nici legea nu te poate condamna.
Daca vinzi informatia atunci nu mai esti pasionat, esti afacerist si atunci nu mai vin avocatii la usa sa iti aduca instiintare ca vor sa discute ,vin direct politistii cu mandatul de arestare . Pasiune -pe banii proprii doar pentru uzul personal ,afacere -cu sau pe banii de la altii si pentru uzul celor care platesc- cred ca sint lucruri diferite ,da? Sau pasiune e si cind vinzi informatia ? Pasiune de bani?
Era o vreme ca se putea ? ca nu erau cardurile imperecheata cu receptoarele ,bun si vroiai ca asta sa tina la nesfirsit? Asa a fost gindit videoguardul sa imperecheze cardul cu receptorul dupa seria receptorului ,chip id si cite le-au mai trecut prin cap . Stiau multi ca va veni vremea si a venit . Ca nu toti providerii o fac de la prima versiune de soft a aparatului ,e partea a doua. Sau nu stii cind o fac ,cazul digitalb.
Nu cred ca pentru cel putin 80% e afacere ,pentru cel putin 99% e afacere ca sa fie clar . Si de la inceput au fost asa ,de pe vremea lui d2mac si dinainte; si atunci ce s-a facut s-a facut pe bani .Nimic nu s-a miscat daca nu au fost bani la mijloc .Si asa va fi incontinuare numai ca se va ridica stacheta la tarif,va fi pentru mai putini si pe bani mai multi .
Nu va agitati fara rost,in cativa ani sharingul moare oricum.O sa revenim la cautat programe FTA sau exotice.
Curind va incepe un alt tip de sharing asa numitul iptv...
@zmeura
daca s-ar dori ,sharingul ar muri in citeva luni ,nu e nevoie de ani. Ce inseamna un update de soft la receptor- 5 minute ? Asta daca softul de pe receptor nu are optiunea de imperechere . Si dupa imperechezi cardul dupa ce vrei ,serie receptor,serie procesor . Nu ca nu s-ar putea face nimic ,dar devine mult mai complicat ,implica mai multe persoane si de aici o gramada de riscuri, pe care prea putini sint dispusi sa si le asume.
Iar cu iptv ,in europa majoritatea sint pe adsl si e mult mai simplu de stopat ,imediat se poate vedea ip-ul cu upload sustinut si sa intervi. Sa vedem cu ce vin fabricantii de echipamente,ca de la ei trebuie sa vina noutatea ; deocamdata receptorul hybrid satelit-iptv e departe de versiune finala functionala.
Am scris si la Orange: de ce nu puneti mana sa rezolvati problema?De ce plangeti ca nu vor altii sa rezolve si sa va dea solutia?
Spor la studii.:)
pentru ca cei mai multi pun problema asa - sa cheltuie si sa munceasca altii pentru solutie si luam de-a gata . Nu mai tine ,cine mai e prost acum sa cheltuie bani ,timp si munca ca sa culeaga altii laurii ?
Pai din hobby,cum ati zis,apoi tii pentru tine ca sa nu faca altii bani.:)
Am gasit intamplator pe internet un cccam server care la shares are si dolce.Oare cum e posibil
din moment ce se spune ca smart cardul nu se poate folosi in alt receiver?{uphops: 1, maxdown: 0, Dolce (39E) }
Cautati pe google C: lighxxxto.org xxx68 sa va convingeti.
Eu propun altceva sa stringem 15 euro sau cit vrea pe luna respectivul si sa verificam daca dolcele nostru deschide din share...
personal donez 2 euro...cine ii sringe si plateste linia?
ia fii atent....ce am eu
http://img194.imageshack.us/img194/4504/6h32.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/194/6h32.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
nu deschide nika,toate is fakeuri
eu zic sa iti tii banii si sa iti iei o cafa,o sa fii mai realizat
Oricine poate băga o cartelă Dolce in reader, dar asta nu inseamnă că şi merge.
Pe de altă parte am primit cu ceva timp in urmă o ofertă de sharing pe bani. Am intrebat dacă au AKTA şi Boom iar răspunsul a fost afirmativ. Normal că şi cereau banii in avans aşa că... după cum spunea Zildan in postul precedent, e plin de excroci dispuşi să vandă pielea ursului din pădure. Asta nu inseamnă că nu merge deloc, dar sunt prea puţine servere exclusiviste care au cartele rare, gen Dolce. Pentru sistemele cu cartelă imperecheată nu există metodă mai simplă decat să accesezi baza de date a operatorului şi gata, sa rezolvat. Dar... puţini sunt cei care beneficiază de un astfel de deliciu.
Dolce NU merge in share! Sistemul de imperechere al cardului cu stb-ul nu e problema, buba e cu totul in alta parte! Boom a mers in share doar din cartelele asa zise "VIP" , probabil de hendleri, sau cine stie ce carduri de service. Stiu asta, ca personal am avut acces la asa ceva... :P
Din ceea ce stiu, exista si la Dolce aceste carduri, dar le poti numara pe 3 degete de la o mina :) ...nu avem noi acces la asa ceva!
Tot ce circula pe net legat de Dolce , ca ar merge in share, "e" gogoshi!
@mirel
cardurile de la boom de pe care a mers erau asa numitele mastercard, nu stiu la ce te referi tu cu hendleri,dar daca e vorba de vinzatori asa ceva nu au fost la boom. Erau carduri neimperecheate si asa au ramas pina la final . Carduri de service nu au existat pentru ca receptoarele nu se reparau . Ca Piciu a avut un card boom cu modul nds si cardul nu era imperecheat ,a fost norocul lui ,cum l-a obtinut nu e treaba mea . Exista mastercarduri si la dolce si le numeri pe mai mult de 3 degete de la o mina,asa cam pe vreo 10 degete. Iar de acces in baza de date nu poate fi vorba ,toate informatiile sint pe serverele de la londra si se vede imediat ce ai accesat . Oricum nu prea poti sa vezi multe informatii iar ca sa vezi trebuie sa justifici motivul pentru care vrei sa vezi anumite informatii ,cu mailuri si detaliat problema si daca e justificat ti se permite sa vezi ce te intereseaza.
mastercard, hendler, servicecard..sau cum s-or numii.. acelasi drac..oricum asta era ideea: neimperecheate (Piciu nu a avut modul, cardu a mers normal direct in stb,oscam)...dar la dolce nu are de-a face imperecherea cu functionarea in share...cum am spus, problema imperecherii e rezovata...si ca sa fiu mai exact, la cei citiva provideri nds, care nu merg in share dsmart, dolce, totaltv si care mai sint, problema e ca sint citeva instructiuni noi la card, despre care nu se stie nimic, absolut nimic!
nu cred ca ar trebuii sa intru mai mult in amanunte aici... chiar daca ai avea acces la baza de date, nu te ajuta la nimic...
parerea mea e ca, daca nu transpira ceva din interior, nici o sansa la orizont... s-au facut multe studii, s-au tras multe concluzii...s-au postat multe kkturi dar si ceva adevaruri, prea putine... multi vorbesc, putini "stie" :)
daca prezinta interes pentru un pachet se gasesc rezolvari,
vezi sky it care au tot incercat blocari ale sharingului prin cateva miscari si nu a durat mult pana au rezolvat baietii destepti problema
deci si la restul nds se poate da de cap doar sa prezinte interes pachetul
ca doar la nagra 2 nu a fost interesant pachetul "digi" ci "premiere" si "D+", dar cum digi a fost tot n2 s-au trezit romanasii cu "placinta" gratuita si astfel au vazut gratis vreo 5 ani
in cocluzie cred ca dolce o sa mai mearga in share atunci cand si sky it o sa faca schimbarile de la dolce si "baietii" o sa se ocupe de problema
adevarat graiesti... poate daca gindim in perspectiva, aceasta codare nds de la dolce poate fii doar un test... pentru "contractele" viitoare cu alti mari provideri... atunci se pune cu totul altfel problema... dar acum, in timpul actual...fara transpiratie nu avem distractie!... :)
Păi din cate am auzit eu, Boom a fost primul (sau printre primii) DTH care a introdus această versiune de Videoguard şi a primit-o gratis de la NDS cu scopul de a-i dovedi eficienţa. Licenţa de la NDS a cantărit destul de greu cand Dolce a decis să cumpere Boom, căci astfel sa ales şi el cu o versiune nouă de Videoguard, care mai mult ca sigur este cea mai scumpă momentan pe piaţa sistemelor de codare. Cand va fi adoptată şi de Sky atunci interesul pentru studierea sistemului va creşte vertiginos.
imperecherea dupa chip id s-a putut face de la a 4 sau a 5-a versiune de soft pentru receptorul boom. Miscarea a fost facuta mai repede la boom pentru ca cineva a scris pe un forum ca jumatate din abonatii boom au cardurile puse in alte receptoare si de asta merge foarte bine in sharng. Ca urmare la vreo 3-4 saptamini dupa ce a postat treaba asta au inceput sa apara primele mesaje cu "eroare 3" si s-a terminat . Nbs-ul nu da nimic gratis ,prin contract ai asigurate updateuri si intretinere sistemului pe perioada cit folosesti sistemul lor, bineinteles cu plata. Si ca noutate nu prea imbucuratoare le receptoarele de sky nu mai apare boxid .
Merge si sly si dolce in share ...dar pana acum (de cand e intuneric) preturile pt tunning erau piperate rau:sly cd(1000 oiro) si dolcele 500.
De craciun patch-ul pt sly va fi implementat si in oscamul public(daca nu se razgandesc baietii) si sper sa pun si pt dolce ceva oricum nu le da nimeni $$ pt asa ceva
Probabil e vorba de caid 09cd
Salutare,
de atat timp nimic nou ? In lupta asta se pare ca oscam s-a dat la o parte, si este mare pacat. Cel mai probabil un nou *cam o sa apara la orizont pe bani grei, closed surces, cu vpn-uri si tot felul de figuri cu conectari dinamice & co. Oricum o sa exista "contratacuri" si din din partea celor multi :) . Imi pare rau numai ca nu o sa avem timp sa le privim pe toate. Apropo 999x nu a fost si la astia gen Dolce ? :)
Pai am spus mai sus ca sly HD(09cd) e in genul dolce acum si merg ambele in share(cu oscam) dar nu la noi :)
Dolce tot timpul a mers....dar erau doar 2,3 in ro care aveau asa ceva.
Au mers carduri demo, din cele pentru module CI NDS la dolce.
Asa mergeau si unele de la Boom.
Acele carduri mergeau direct in orice versiune de oscam.
Cei care se laudau ca au facut si au dres .... si lor le merge in share .... minteau cu nerusinare.
Aveau carduri demo!
am incercat sa cumpar de la toti producatorii CI NDS. niciunul nu vinde, direct la consumator, doar la distribuitor de semnal
CI NDS sunt apoi particurizate de acesta pe ATR lor. fiecare provider incearca sa detina controlul maxim, la aparatura, si consumerul sa nu ajunga sa se joace,sa testeze si sa poata pune pe piata scripturi piratate de la ei.
Cardul demo- se obtine, prin rescrierea Rom in vers simplificata, dar si acest lucru este departe pentru multa lume.
atentie, exista carduri, cu raspuns pozitiv, si se pare ca cardul de dolce are raspuns "invers" ,....se mai gaseste documetatie pe net in acest sens
cine are un CAM CI , imprumut { maxim 14 zile imi trebuie }, pentru teste, este bine venit.
mesaj pe PM, nu pe forum
...si cam ce ai vrea sa testezi? sa vezi daca merge? fii mai explicit ...
orice box NDS din lumea asta are un IRD si un BOXkey
idem va avea si acest CAM , care este versiunea simplificata la un box.
cu siguranta, CAM nu va deschide cardul meu, deoarece acesta este deja imprecheat cu un box Kaon.
daca comunicarea este CI , mai exista o sansa, daca este CI + ....atunci la revederchi
aceste CAM se folosesc pentru statiile de retransmisie, cu modulatoare - pentru distributia pe cablu,.....
pot fi consumer - pentru 1 PID
sau profesionale pana la 8 PID simultan !!!!
---------- Post added at 21:51 ---------- Previous post was at 21:42 ----------
mirel;
multumit de raspunsuri???
cine are ceva de spus, concret,si la subiect , ma poate contacta pe PM
in rest nu deranjati, degeaba , multumesc
...studiaza D3 74...ambele..len 16 si len 26...lasa ird si boxkey...si in alta ordine de idei, cum de ti-a dat prin cap sa postezi public o "cerere de imprumut" pt asa ceva?..
PS: dislikeul ala nu-si are rostul...ca te-am intrebat frumos ce vrei sa faci cu ea? tztztzt....
mai "usere" polimer....itzi plac dislaicurile? sau intrii aici sa faci valuri dupa 5 postari?...sau esti vreo clona miniera de vii sa dai cu tirnacopul....
PS: scuze de offtopic...
Iarta-l ca nu stie ce .... zice si ce face.
Miroase a fructe de padure si a ...enterprise :)
http://i60.tinypic.com/672hw2.jpg
http://i59.tinypic.com/sz8t29.jpg
http://i60.tinypic.com/16lz8nl.jpg
http://s12.postimg.cc/65ahw71ql/hbo_HD.jpg
laleauaneagra
29-04-14, 23:44
ecm info va rugam ptr a certifica validitatea share lui :)
http://s27.postimg.cc/6nxfkmx2b/hbo_HD_2.jpg
http://s29.postimg.cc/u8c69m4gn/dolce_HD_2.jpg
Nu am nevoie de certificare...am postat asa sa vedeti si voi dolce HD...macar din poze
Miroase a fructe de padure si a ...enterprise :)
picolinoooo , expertule, de carton, ti-a pierit piutul strident si deranjant ???
vezi incepe sa te scarpini , in cap, sau alte zone paroase, poate iti picura vreo idee, pe fundul craniului,.... :)))) si revii la normal :))))
Luatzi-o mai usor!
@puidezmeu
Da si lu polimer sa vada si el juma de ora.
laleauaneagra
30-04-14, 11:41
mi a placut tot timpu lumea asta virtuala..........sub numele unui user sau sub numele unei clone putem fute in gura si pe mama ca habar nu are.......e grozav de virtuala chestia
cand eram ceva ca functie pe acerst forum v am dat mereu ce a fost necesar..la clone si la nesimtiti...desi culmea am picat mai mereu pe locul 2,de ce?ptr ca asa se intampla acolo unde un forum e gestionat de zeci de sefi
nu stiu de ce clone si tot felu de useri sant lasati activi...cu voi sau fara voi zau ca acest forum si nu numai ar fi la fel...zau asa,pe bune
mie ca admin mi e usor sa te banez din 2 clicuri...tu sa ti faci zeci de clone iti ia ceva timp,imaginatie etc...la un moment dat vei obosi,te asigur
@polimer de ex ar trebui sa ia ban de la dislike dat unui moderator,de ce?arata clar punctul lui de vedere asupta acestui forum sau asupra acelei persoane,depinde cine se afla in spatele clonei :)
insa asa la prima vedere indiferent ca esti clona sau nu cu acel dislike arata o cultura mediocra spre prapadit.....sau cum sar spune in lumea virtuala,de smecher si indiferent ca tu ai reusi sa faci acle dolce sa mearga in share zau ca nu ai ce cauta pe acilea
@Mr lalaeauneagra
aici sunt de alta parere.
functiile like, dislike, sau oricare functie afisata--- acestea au fost create cu scopul de a exprima direct acordul , impresia imediata, fara a fi obligat sa editezi , si sa faci offtopic, care sa deraieze subiectul principal.
daca si acest lucru deranjeaza, ca se foloseste un like sau unlike, nu stiu ce sa mai spun, sau fac.
sa imi cer scuze pentru un dislike, mi se pare prea mult sincer.
Un user ti-a dat o pista pentru cautarile tale.
...studiaza D3 74...ambele..len 16 si len 26...lasa ird si boxkey...si in alta ordine de idei, cum de ti-a dat prin cap sa postezi public o "cerere de imprumut" pt asa ceva?..
Daca ai chef de munca cerceteaza ce a scris el!
offtopic:
nu stie cu ce se maninca astea...lasa ca raminem la boxkey...e mai simplu, ca gasesti pe net esplicatzii....
ontopic:
slyuk pare ca face aceeasi treaba cu hashdeurile...toti pe streamboard urla, dar nu am gasit nicaieri un log facut in stb original...
in orice caz, mai spun odata , cine ma intzelege bine, cine nu, cauta mai departe boxkey:
la dulce e implementat un AES "de moment" ca sa zic asa...care se calculeaza prin instructiuni noi la card...despre care nu se stie nimic...doar cei de la nedese...deci..cam-ul+cardul aferent care merg la distribuitori..este alta mincare de peste...
Miroase a enterprise :)
Crede-ma ca sunt destul de matur incat sa ma loghez cu userul meu, nu am nevoie de clona si nu voi avea nevoie de o clona pentru a intra pe acest forum ... @zildan poate confirma ca nu m-am logat cu vreo clona pe acest forum .
Imi cer scuze de offtopic.
Nu o mai ardeti in offtopic..curatati si voi postarile in care toti se bat cu pumnul in piept.
Si daca o sa-i dati vre-o data de cap la dolce.....aveti idee cat sunt valabile keyle? pana va calculeaza voua oscamul ce si cum....expira!
Mai nou totul inclusiv la alcolici din uk se face pe cutia originala.....
Va ajunge...curatati ce e in plus!
laleauaneagra
30-04-14, 23:06
tin keyle asa cum tin la powerVu
hydr0xygen
30-04-14, 23:59
pana la urma,... candva a mers.. sau merge?
cred ca tu faci share nu direct din receptorul de satelit ci cu un artificiu: receptor cu IPtv la care ai si oscam,
explica si tu ca duci oamenii in eroare ca merge sharingul ca inainte
cutia e vu,
nu e iptv
e dvb-c dar merge in share si pe satelit...sunt in tratative pt solutie!
Si la mine merge la fel, dar tot asa...sunt in tratative :chair:
Confirm ca si la mine tot la fel,da' fara tratative.
confirm si eu...bezna totala!
heh..pai ati facut ceva?ati incercat ceva? sau ati bagat cardul in dm si nu se vede?
cum sa se vada fara setari/emu corespunzator?
benny ti-ai pus cardul de yes?merge?
sau ati bagat cardul in dm si nu se vede?
In dm nu se vede, doar in vu!
heh..pai ati facut ceva?ati incercat ceva? sau ati bagat cardul in dm si nu se vede?
cum sa se vada fara setari/emu corespunzator?
benny ti-ai pus cardul de yes?merge?
cardul merge,dar nu-i al meu...
cutia e vu,
nu e iptv
e dvb-c dar merge in share si pe satelit...sunt in tratative pt solutie!
cu cine esti in tratative?
cu cei de la NDS? cu cei de la dolce?
cu cei de la Oscam?
cu noi nu prea esti in tratative, arunci doar niste imagini pe forum si gata
asa au aparut si cu boom-ul cateva imagini ca merge in sharing , dar sharingul era de la acele carduri vip si probabil ca si aici in cazul tau poate fi la fel ca nu explici nimic
sau ai gasit tu setarile si le ti doar pentru tine, daaca e asa felicitari inseamna caa ti-a mers bibilica daca i reusit.
Am scris si mai sus..pozele sunt de pe dvb-c.(sa va trezesc din morti)
Sunt in tratative cu cineva care l-a facut pe dvb-s(probabil cu multa materie cenusie..vorba unui coleg de aici)
Crezi ca daca cineva il face ...posteaza pe vre-un forum cum se face?
Crezi ca daca cineva il face ...posteaza pe vre-un forum cum se face?
Si daca nu posteaza ce face? Sta si se uita la el? Stai linistit ca mai sunt si altii dornici de afirmare si atunci sa vezi cum ramane "anonimul" cu materia cenusie si zaharelul sa si-l bage in ..."cafea".
laleauaneagra
02-05-14, 17:49
solutia costa bani grei...vreunu dorinic de o cheta?:)
revenind on
chiar daca solutia exista chiar si pe bani sau nu int run fel va iesi pe piata din mai multe motive...insa tot asa de repede va si muri
trebuie retinut o chestie,ce sa vrut inchis inchis va ramane...forever,tot repet daca va dori dolce si alti sa fie ca inainte va fi,altfel luati va gandu
si ca incheiere solutia e posibil sa exista dar va fi ptr el si ceva amici fideli....ptr ca de va fi publica multe vor fi la curu alauia de o publica si nici mama hackerilor nu il va ascunde ptr ca problema va fi luata in mana nu de dolce ce e puta goala ci chiar de NDS
Nu astepatati , sa va dea cineva solutia, in regim public,.... deoarece in secunda doi , providerul se apuca si modifica ceva la angrenaj, ca sa opreasca mecanismul din nou.
conserva lor merge Chiar superb.
mai bine va bateti putin capul sa modificati bootloaderul si apoi firmwarul la conserva originala, putin asa, pentru share local. Se poate face, numai trebuie sa stiti calea,......nu e simplu, dar se poate.
hahaha,ai citit si tu pe forumuri cum se face la sky uk si gata..le-ai dat solutia :))
nu am citit nimica, la UK, dar poti sa-mi dai linkul in privat sa mai citesc
------
am separat bootloaderul
am luat firmware - l-am 'convertit', si apoi m-am impotmolit la procesare.
------
deci se poate face ce am spus eu mai sus si exista si soft dedicat pentru kaon, {modelare fina , conform nevoilor personale, din ograda]
eu nu am sa mai comentez subiectul, sa nu devina sensibil, dar se poate, si ii pupi in cerul gurii, pe baieti, din mers.
cand fac un update general, stai cuminte, in banca ta si apoi, iti pui , inapoi tu versiunea TA de soft, si ei nu stiu nimica.
---
eu am lucrat mai mult pe softul de Sxy Italia, si pe kaon, doar in paralel, pentru comparare.
-----
deci , cei care chiar stiu programare in regim foarte avansat, intalniti-va in privat nu pe forum direct, si mergeti pe calea asta, de modificare bootloader si apoi firmware, si succesul o sa fie mult mai aproape de voi, decat credeti. dar trebuie sa stiti ce faceti, de ce faceti, si cum reasamblati produsul final inapoi. deci nu este pentru oricine, trebuie sa fie oameni care traiesc din programare. { si paradoxal sunt mai multi de 2-3 , sunt chiar zeci in Romania}
numai bine, la toti.
exact ce spui tu aici e valabil si pt Uk...se poate face si deja se face...doar ca nu de toti..sunt doar vre-o 2,3 care stiu sa faca asa ceva...
Eu unu nu sunt curios de dolce sau sky-ul lu peste....
Am HD pe cablu ....
Pt mine e un hobby si nu ma dau cu capul de perete daca nu merge caid x sau y...
Ai o masina si o tii in garaj iar pe incepind cu 12 septembrie nu se vor mai gasi cauciucuri pentru ea sa o scoti la vedere . In concluzie poti sa te caci pe ea .Prietenii tai nu vor stii niciodata ca ai avut asa ceva . In schimb tu te dai broscuta mica cu gura mare care latra verzi si uscate pe forum ca sa capete putina atentie cind in schimb esti doar un paduche care nu ara habar ce ese un bit sau byte .Scuze de offtopic.
dear wilee, multumesc pentru comentarii, si spray-ul cu pesticid. este cadou?din partea firmei Romtelecom?si tu esti mesagerul.
stai linistit ca nu o sa facem public, softul modificat, este pentru use privat.
atentia ta, este fara nicio importanta pentru mine, doar vroiam sa va deschid putin ochii, incotro trebuie sa va focalizati energia, pentru a ajunge la un rezultat palpabil si util, pentru Sh local, de utilitate personala, deoarece oricum platesti o subscriptie, si nu merita sa platesti 2sau 3, la Rom....degeaba.
wilee daca vorbeai cu mine....prefer sa o tin in garaj..btw am 2 o dacie si un fiat modificate amandoua...
Strike, muta gargarismele la offtopic.
La ce va trebuie soft?
Surse?
S-a terminat cu vremea aia cand totul era pe gratis. :)
Acum e pe bani.
Ce e asa de greu de despachetat un fw?
De pus ce trebuie si de pornit :)
Sa va pun o intrebare be baraj...
Oare de ce Thomson DSI-DH310 HD costa intre 4000-8000 euro pe ebay?
De ce nu se mai gaseste cutia respectiva la sky it in shop la vanzare?
.....Asa o fi si cu dolcele asta....
De ce sa te chinui sa pui roti de dacie pe bmw cand poti repara dacia.....si te plimbi linistit cu ea..vorba lui gabriel..
Nu stiu daca mai are rost sa readuc la viata discutia insa vroiam sa raspund la pretul astronomic pt receptorul mai sus mentionat :
http://www.ebay.it/sch/sis.html?_nkw=Decoder%20SKY%20HD%20THOMSON%20DSI%20DH310&_itemId=150669290510
Momentan sunt povesti astea.
Deci tot nu mere?cred ca renunt la dolce
Nu stiu daca mai are rost sa readuc la viata discutia insa vroiam sa raspund la pretul astronomic pt receptorul mai sus mentionat :
http://www.ebay.it/sch/sis.html?_nkw=Decoder%20SKY%20HD%20THOMSON%20DSI%20DH310&_itemId=150669290510
Pretul e pentru fraierii care au crezut in basmul cu patch de sky italia.Ma contazice cineva?
Atata timp cat cei de la butoane nu vor...nu o sa mearga ever!
merge doar ca nu e public cum
konstantine
27-07-14, 23:43
Da',va grabiti...Mai sunt cateva zile si merge.Pentru cat timp nu stiu.
ai postat contrar citatului :)
A mers candva in share :D !
Iaro sa-i dea drumu :-))) ?
STERG TOT.NU OFERIM SUPORT PAY NICI PE PUBLIC,NICI PE PRIVAT.
Inclusiv acest post il voi sterge la ora 20.
(http://sateliti.info/showthread.php/3-Regulament-Forum-si-Shoutbox)
Parca am mai intalnit asta pe undeva...
Omu' a cerut ajutor , si cum se stie ca romanu' este foarte saritor a incercat o impulsionare dar pana la inversunarea de a "sterge tot" este cale lunga.
Sau pate stiti ceva si tineti pentru voi , nu de alta dar vad ca respectati noul curent al Romaniei...
On topic :
Si eu sunt curios daca exista sau se poate sub o anumita metoda un zaharos la imparteala , dar cu atitudinea ta si a lalelei sigur progresul tinde la zero.Un raspuns de genul INCA nu se poate , INCA nu a reusit nimeni era un raspuns calm , la obiect fara ura si toate celelalte.
NU UITATI Guvernul este mandru de voi : dezbina-i si condu-i !
f11
laleauaneagra
17-04-15, 12:20
@f11 nu ai inteles nimic...nu i bai,mai ai timp
Si eu sunt curios daca exista sau se poate sub o anumita metoda un zaharos la imparteala....
Cu tot respectul se poate dezbate acest subiect, dar cand se include in coversati genul bani, atunci lasam hobbi la oparte....Cat despre faptul ca, cineva ar avea un card zaharos in "CS" nu cred nici eu, singurul care a muncit din greu este @m__el dar "nu se poate" trebue sa intelegeti...keya e undeva unde se poate intra, e greu.
buna ziua la toata lumea.
am sa reformulez anuntul sa fie pe placul tuturor moderatorilor, si autoritatilor publice , romo-germane :) { am scris corect acolo - nu trebuie romane !!! se scrie corect romo sau romanes exact ca sucesuri }
am un oscam "mai special"
cer Putin ajutor NUMAI in privat , pentru setarea lui corecta , sa citeasca in limbi straine pentru indulcirea sufletului . :)
{ zaharina sodica dihidrat, sau/si ciclamat de sodiu - indulcitor pentru diabetici -nu contine Fructoza { C5 } sau zaharoza { C6 } }.
mentionez cu insistenta:
NU ofer nimic MATERIAL, contra acestui seviciu oferit {de indulcire }, deci trebuie sa fie Free service din partea ofertantului de serviciu.
cam asta este, in termeni legali , ca sa fim pe placul autoritatilor , care cred unii ca va monitorizeaza, undeva ... nu spun unde , dar intuiti .
---------- Post added at 13:19 ---------- Previous post was at 13:06 ----------
singurul care a muncit din greu este @(citeaza exact) dar "nu se poate" trebue sa intelegeti...keya e undeva unde se poate intra, e greu.
nu prea am inteles ghilimele, si , zona dupa ...keya e undeva unde se poate intra, e greu----- poate ne explici putin .
orice e greu la inceput cand nu stii calea directa din punct A- la D si esti obligat sa treci si prin B si C .
si prima nastere este grea, pentru o femeie , dar apoi urmatoarele sunt parfum...
profesoara mea de Fizica a spus un lucru foarte destept o data : daca stii raspunsul la o problema ti se pare ca este foarte usor , daca nu stii raspunsul atunci ti se pare complicat si chiar imposibil de rezolvat aceea problema. si avea dreptate femeia .
multumesc
am citit cu atentie rubrica de regulament ver data de azi.
http://sateliti.info/showthread.php/3-Regulament-Forum-si-Shoutbox
nu apare nimic legat de pay pentru un seviciu oferit de catre un membru catre alt membru. {vb aici strict de simpla setare de EMU, nu la vizionare gratis canale codate prin diverse mijloace - payserver, clonai, etc }
cine reuseste, primeste o linie forever :)))) de care vrea el.
suport din partea forumului nu sper si nu astept.
regards
Cand sapam noi pe forum la asta nu era becul stins la IT si GB.
Toti ziceau ca suntem slabi, ca o sa vedem cand o sa cada IT ca in 2 sapt se aprinde lumina.
Uite ca nu s-a aprins.
A fost o perioada in care printr-un artificiu au mers anumite carti de it pt ca de fapt le pusesera pin fortzat, nu erau itrecute in tehnica noii imperecheri.
Restul e poveste.
eu am sa mai comentez doar o data la acest subiect, si anume: si de la capat
sunteti slabi, asta este adevarul, gol golut.
eu am vazut cu ochii mei conserva chinezarie , de 2 bani, cu 150 eur, fara afisaj fara nimic, merge pe ia in share , IT hd, OTG, UK hd TOT ce misca in lumea asta, deci sa nu va mai aud ca nu se poate. { anul trecut la IT, cand era in toi imperecherea, si acum in 2015 in Ro una functionala}
ca nu stiti voi rezolvarea asta este alta problema.
si pana la urma - am sa-mi iau si eu una sa o testez 1 an.
ma inerveaza ca nu are HDD. pentru ca este un stift total- dar merge .
si am vazuto si in Italia si in Tunisia.
cea din Italia, era comandata din Iran, Maroc, Egipt --dar nu a mai ajuns in container , pentru mine. o vroiam de test .
deci sunt niste bombe totale, asa si arata, dar merge orice pe ele HD sau SD, orice deschid .
ca serverul merge pe Rom vechi sau nou ca emuleaza neimperecheat , asta nu am de unde sa stiu, ca nu am avut una pe mana. {aici doar pot sa speculez} --dar sunt incredibile .
concluzia mea , este: share este posibil la orice, doar trebuie sa stii ce faci , si de ce faci.
si ca romanii se pare sa fie depasiti de acest subiect, de cativa ani, exemplu dolce , ce sa mai vorbesc , cand complica astia softul de Rom ... generand imperecheri, peste imperecheri.
Hello,
putin ajutor va rog, din partea celor care sustin ca vad Dolce in Share sau IT HD.
am primit un Oscam care suporta , asa:
Boxid :
ins7E11 TA1 Byte (1 byte):
ins2E06 payload (4 bytes):
ins7E payload (26 bytes):
big deal! fiecare poate sa-si compileze acest oscam "special"... 7E deja de 2-3 ani!
ins7E payload (26 bytes): ultimii 3-4 bytes se schimba dupa fiecare cerere de afisate--- nu deranjeaza ???
ins7E e FIX si nu se schimba!...se gaseste in meniul stb-ului....fara acest 7E cardu nu mai raspunde corect, asta ca sa fie pe intelesul tau!
ins2E06 payload (4 bytes) : este cat pentru Dolce FF FF FF FF ???
asta-i box-id-ul...nu ajuta la noi, ci numai la italieni,...dar presupun ca stiai deja, nu?
la dolce: D0360000CC dela bit 171 urmatoarele 4.... dar probabil ca stiai si asta...
accept suport in privat . { config +setare oscam } sa nu-mi mai bat capul.... cotra cost daca este nevoie.
deci sa ne fie pe'ntzeles: sa nu-mi bat capul inseamna ca ceri ajutor? sau ca vrei mura'n gura cu teamviewer?
Cred ca profesoara ta a avut dreptate cind tzi-a spus acele vorbe...si sint sigur ca erau special pentru tine!...nu cred ca ai inteles nimic din toata povestea dolce-ului...
am spus-o de atitea ori, si o mai spun in continuare.... NU MERGE IN SHARE!!! explicatii am tot dat de-a lungul timpului...asa ca cine vrea, poate sa citeasca acest thread de la inceput, sa gaseasca raspunsul...
ins7E e FIX si nu se schimba!...se gaseste in meniul stb-ului....fara acest 7E cardu nu mai raspunde corect, asta ca sa fie pe intelesul tau!
fals mirel
la mine pe schimba ultimii 2 bytes - la fiecare afisare.
si nu se repeta dupa un tipar.
33461
33471
33477
33499
33503
33531
si tot asa variatiuni citite acum.
pare sa se modifice cu trecerea timpului, deci este doar crescatoare modificarea .
...ia pune tu minutza si fa-ti un logger, si vezi ce raspuns da cardul la : D1 7E 10 00 1A
si fa initializarea de cite ori vrei tu....atita timp cit iti da status: 9021 e raspuns corect (update eeprom)
in alta ordine de ideii.... daca se mai continua pe teme paralele gen" am vazut conserva de 150€ care deschide tot"...tragem obloanele...
raminem la subiect, si venim cu dovezi daca vrem sa demonstram ceva...
deci ai afirmat ca ins7E e FIX
am venit cu dovezi ca este variabil , si crescator .
o sa mai gasesc greseli si la ins2E06 payload si atunci vrei sa mearga ??????
un singur parametru 1 byte, gresit pus, nu mai deschide, oscamul key corect. { si aici sunt varialbili 2 bytes }
======
quote mirel
<<accept suport in privat . { config +setare oscam } sa nu-mi mai bat capul.... cotra cost daca este nevoie.>>
deci sa ne fie pe'ntzeles: sa nu-mi bat capul inseamna ca ceri ajutor? sau ca vrei mura'n gura cu teamviewer?
========
da normal ca vreau cineva care are setarea, sa mi-o dea direct. ce ti se pare asa anormal .
ia spune matale, unde citesti tu 7E? posteaza linistit logul, in forma lui originala...
eu vorbesc despre loguri originale....in stb-ul de dolce...kaoane...tu despre ce spui acolo?
acolo le citesc , in kaon original 2210--mod 000229 PVR --configurare sistem>>>diagnostic
si la mine nu sunt FIXE logurile
eu le citesc in initializarea cardului...originale....
daca tu asa vrei sa intelegi ceva din tot procesul de decriptare, doar cu telecomanda in mina, si o invitatie pe teamview...atunci iti urez mult noroc....
PS. aici nu e concurs de like sau dislike!
toate sunt originale frate mirel, ca nu le modific eu sau tu -- ce le genereaza softul boxului --problema este ca sunt variabile in functie de clock , time pass.
si oscamul meu nu are aceasta facilitate - sa mestece ins7E payload (26 bytes): variabil
intelegi mirele ce spun eu, aici ?
ok am sa mai sap, multumesc oricum de conversatie. pacat ca nu a fost prea productiva pentru mine.
have fun.
sapa...si vino cu rezultate... apoi schimbam "esperientze", si nu invitatii pe teamview!
PS: "frate mirel"??? hm...linguseala? sau vorba romaneasca?...sau vrei un "like"? :)
@polimer
Vezi ca nu respecti regulamentul.
Sigur treaz nu ai vazut canalele respective decat prin IP-TV, in somn le poti vedea si DVB-S2 decodate pe conserve.
Sper ca faci asta din nestiintza, altfel e pacat de timpul pierdut de useri sa parcurga aberatziile.
Si ca sa fie clar pentru altii, au existat discutii si teste legate de share la Dulce pe acest forum care nu sunt publice.
Unii au investit bani si timp si au ajuns la rezultatele pe care le descopera azi pufanii.
@zildan
eu pot sa-ti confirm ca acum 3 saptamini am fost la cineva cu o nebunie de instalatie si dupa ce i-am reglat /verificat mare parte din antene si lnburi a testat in fata mea daca ii merg canalele si de pe 13est am vazut deschis cinema hd si cinema+1hd iar de pe 9 est ot- sport si sport2hd si nu erau iptv. SI omul era foarte incintat de cutiuta lui pe care a luat-o in concediul de Anul nou din Tunisia. Daca ma crezi bine ,daca nu la urmatoarea furtuna daca i se mai deregleaza ceva si ma cheama o sa fac poze la canalele interesante care i se deschid lui.
in final iese cineva in fata - si le spune acestor moderatori- ca merge SHARE pe dolce si it HD - in DVB-s2 si nu in IPTV !!!
daca cumparam eu cutia din italia-- le postam eu imagini de anul trecut.
Cand vad cred, pana atunci am rezerve.
Pe Claudiu nu imi permit sa il contrazic pe tema asta.
Eu vreau sa fiti siguri ca ati vazut in ultimele 3 luni share de ND$ pe un provider care a trecut la noua versiune de soft.
Acum un an mergeau cu smecherii !!!
in final iese cineva in fata - si le spune acestor moderatori- ca merge SHARE pe dolce ...
vezi tu o afirmatzie in ceea ce priveste dolce? tu asta ai intzeles din esenta topicului? care-i mai tare din parcare???
@claudiu: de skyit am mai auzit, din surse sigure...(turcul cu care am tot "lucrat") dar fara dovezi...sau explicatii.. :)
scuze mirel, nu am inteles nimic din ce ai scris la primul rand, pentru ca este asa de incalcit gandit , exprimat sau poate sunt eu redus mental si atata pot.
eu nu am voie sa dau quote la post precedent, tu poate ai
gata , si cristos cand a aparut , nimeni nu l-a crezut, ce astept eu de la voi, ....mai nimica.
oricum mura-n gura nu o sa primiti puteti fi siguri
konstantine
18-04-15, 20:58
Vezi ca deja te indepartezi de subiectul topicului.Si daca vrei sa fii tratat cu respect,ar fi cazul sa-ti schimbi
cat mai curand atitudinea.
Daca cineva a vazut "hd" la italieni atunci acela avea iptv si cofirm ca, pe ip tv se vede tot inclusiv ppv. Probabil si la zaharos se poate cu aceeasi metoda.
corect pe IPTV , canalele '' HD '' ( inclusiv PPV ) sunt ON , la S*Y IT .
laleauaneagra
25-05-15, 12:11
pai da,numa ca iptv nu are treaba cu dolce a mers candva...........e cu totu altceva
si dolce merge dar trebuie sa gasesti pers potrivita si nu prea e free........ca nici ita nu sant si aici ma refer la durata si stabilitate nu link uri sparte di servere iptv ce nu dureaza
---------- Post added at 10:11 ---------- Previous post was at 09:43 ----------
de fapt in iptv merge tot ce nu merge in share ca nu are treaba una cu alta
o data pe vremuri cu multi ani in urma am vrut sa face ceva asemanator dar daca te incurci cu ro iasa de tot rahatu
acuma de ce nu veniti voi ce i cu abonamente la DYH premium ce nu merg in share sa faceti un server iptv??????poate din cauza ca ar fi free....ca de ar fi pe bani imediar ar fi realizabil....desi ele exista deja
pune ti fiecare cate un canal disponibil la upload si incet se rezolva problema....nu mai trebuie sa viba toti zmei sa spuna ca se sparge se drege....facem server iptv cu persoane de incredere si se poate intra doar pe incredere ca de e public e praf intr o luna
eee daca s ar vrea...a fi
Merge la cineva dolce in share?
Trimis de pe al meu K015 folosind Tapatalk
expression
05-07-16, 15:45
Doar in zilele cu soare si cu doua dimineti.