View Full Version : Rom?nia are şi ţepari ... nimic nou
Am avut nesabuita incredere sa cumpar niste pachete de Focus , de la niste " mari" indivizi de pe aici.Nu dau nume , nu mai doresc sa fiu contactat. Vreau doar sa stiti ca aveti o mentalitate de 2 bani , ca in spate aveam suport financiar sa cumpar de 10 sau de 20 valoarea produselor vandute , ca puteam sa tzinem impreuna legatura pentru o perioada mai lunga de timp.Daca magari fiind din fire , v-ati hamnisit la 2 lei marunti , mi-ati trimis "scule de kkt " gen romania , asa veti fi si tratati de alti de azi inainte.
Da , suna a gol , dar asta e un mare gol , in bugetul meu , si in personalitatea dumneavoastra.
o sa aveti bani , cand o sa fiu io ceapa , o sa ne aliniem la cei din jur , cand mi-oi vedea io ceafa.
Ai primit exact ceea ce sa discutat la telefon si pe PM! un kaon kfc 100 folosit de 3 ani in stare perfecta de functionare cu ultimul update focus,si 2 carduri focus,ambele functionale nu trebuiesc decat reincarcate,unul din carduri care este in receptor e imperecheat cu receiverul celalalt nu,singurul lucru in neconcordanta este telecomanda ce este de la un kaon boom dar merge perfect cu acest model de receptor,ai platit 200 ron pe 2 carduri functionale si un rec. de asemenea,numai valoarea cardurilor cumparate separat ar fi costat atat-200 ron,care este problema? cu 200 ron vroiai noi sigilate si cu fundita? scuza-ma dar esti absurd toate produsele sunt in stare perfecta de functionare,receptorul si cardurile,sau te pomenesti ca vroiai cardurile incarcate in acesti bani?
e vb de 18 bucati , amigo , nu tu.....si da , is aia de au postat la sectiunea shop
da un nume sa stim si noi să se fereasca tot poporul de el
Scuze, dar daca nu mentionezi,ai postat exact in ziua cand trebuia sa primesti coletul si era vorba despre acelasi lucru...focussat!
Nu poti incrimina un popor pentru o singura persoana...de asta sutem o tara vazuta asa.. ne condamnam singuri cu modul nostru de gandire.
Fara suparare, postul tau este identic cu cel postat la vecini (http://www.rdi-board.com/showpost.php?p=975746&postcount=1)
Lamureste-ne te rog cu locatia teparilor de pe "aici": Forumul RSP sau Romania?
Cel mai bine ar fi sa dai mai multe detalii. De unde e tzeparul?...ca poate mai recuperam ceva. Si eu am luat una dar a fost prea departe ca sa mai recuperez ceva! Facea mai mult daraua decat ocaua!
nefericire am cumparat mai multe carduri de la persoane diferite.....io am treaba cu oameni , nu cu forumul , si indivizi au conturi pe ambele forumuri....
http://sateliti.info/showthread.php?16943-Lista-Neagra-fraude-feriti-va-de-acesti-useri! , fa "inaugurarea"!
In acest fel ne faci pe multi inculpati cei acre au vandut cardurile de focus.
@sinangel, stiu ca esti suparat. Dai pe goarna aici, de ce trebuie sa ascunzi infractorii?...ca sa stie toata comunitatea satelitara cine sunt si sa nu mai intepe si pe altii.
sincer? se poate sterge ... va urez succesuri...
dic_star79
22-11-10, 08:00
Ar fi bine sa spui cine a avut tupeul si nesimtirea sa nu se tina de cuvant in cele promise in schimbul pe care l ai facut? Eu personal stiu cine este cel care a avut curajul sa zicem sa te "tepuiasca"...
Doar vorbe aruncate in vant. Nimic concret ...
Ar fi corect din partea lui sinangel sa spune cine sunt acei useri. Altfel de poate interpreta in alt mod acest topic! :D
Poate asta şi vrea. Sau poate a rezolvat cu ţeparii intre timp
Cum spuneam, doar vorbe ...
Ar fi bine sa spui cine a avut tupeul si nesimtirea sa nu se tina de cuvant in cele promise in schimbul pe care l ai facut? Eu personal stiu cine este cel care a avut curajul sa zicem sa te "tepuiasca"...
Atunci spune macar tu?!!!
De ce va agitati?Omul era suparat,oricum nu conteaza ca doar nu vine sfarsitul lumii.:D
dic_star79
22-11-10, 15:35
Pai nu se vede clar cine este? Domnul Adolf este, ca a dat si raspunsul la problema ridicata de sinangel! Acum cine este domnul Adolf ramane sa descoperiti si singuri.
e vb de 18 bucati , amigo , nu tu.....si da , is aia de au postat la sectiunea shop
Pai nu se vede clar cine este? Domnul Adolf este, ca a dat si raspunsul la problema ridicata de sinangel! Acum cine este domnul Adolf ramane sa descoperiti si singuri.
Total gresit! faci afirmatii fara a citi tot topicul,ia uite ce a scris @sinangel mai sus,in plus eu am vorbit cu el la telefon si mia confirmat ca este vorba de altii nu de mine,(eu am dat 2 carduri si un rec nu 18 CARDURI) care iau vandut doar CARDURI cu probleme,cred ca ar trebui sa iti cer scuze pt. afirmatie mincinoasa si denigratoare la adresa mea:!:
nu e @adorf e un alti , lantu e mai lung.... de aia nu dau nume
Multumesc frumos @sinangel!:clap::clap::clap:
Era bine ca acestia sa fie mentionati aici http://img543.imageshack.us/img543/2608/icon121.gif (http://sateliti.info/showthread.php?16943-Lista-Neagra-fraude-feriti-va-de-acesti-useri) ca pe viitor sa fie cunoscuti pentru "corectitudinea" lor, nu pentru alte motive. Tacerea noastra le da dreptul sa repete gestul, insa decizia de a-i face sau nu public, iti apartine.
Era bine ca acestia sa fie mentionati aici http://img543.imageshack.us/img543/2608/icon121.gif (http://sateliti.info/showthread.php?16943-Lista-Neagra-fraude-feriti-va-de-acesti-useri) ca pe viitor sa fie cunoscuti pentru "corectitudinea" lor...
Probabil daca au dat teapa cu buna stinta sant mai mult ca sigur niste clone nenorocite sau uni de sa logat cat sa i-si vanda "marfa":spam:
Problema lui sinangel e ca a cumparat la "gramada" fara sa verifice sursa si vanzatoru.
referitor la numele acestui topic ar trebui sa fie schimbat, nu e normal sa blamezi o tara pt o teapa pe care ai luat-o.
daca toat ai starnit aceasta discutie dane toate detaliile ca ne putem apara de acesti oameni care dau teapa
dic_star79
22-11-10, 18:08
Bine domnule Spaniolu imi cer scuze public ca am facut afirmatii la adresa dumneavoastra....
@sinagel cu parere de rau spun ca ai facut o greseala mare cu acest topic, in primul rand faci multe persoane inculpate, + ca acest forum este cat de curat si este e pacat sa fie majit cu magari/magarii de acest gen care dau tepe...Vlade unde esti sa i pedepsesti...