View Full Version : Forum update
Asaaa.Dupa update la vbulletin a trebuit sa dau remove cokies in Firefox altfel nu ma puteam loga.Deocamdata fara "pieile" vechi doar cu skin-ul asta standard pare altfel.Nu stiu noutatile inca,ce optiuni noi sunt mai deosebite.Care stie sa scrie. Vad ca nici smiles nu merge,cel putin in Firefox.Se vad niste purici acolo dar dejeaba.Ii pun din tastatura dar nu ii stiu pe toti.:)PSssss,deja ma enerveaza.Dupa preview post iese o harababura,vad ca degeaba trec pe rand urmator ca la preview il doare in cot si pune totul incontinuu.Uite ca arata ca naiba.Smiles nu merge nici de pe IE.
am comentat si la offtopic moderatori o chestie ce am observat atunci cand vreau sa vad postarile noi
ps. parca era mai user-friendly vechea infatisare
Deci inapoi nu se mai da!
Asa ca ajutati sa dam inainte:
http://sateliti.info/showthread.php?21066-Vot-Skyn-nou-FORUM-RSP
@zmeura
da-i cu br intre >< si merge...:D
estem la inceput, mai avem putinica rabdarae...ca se "normalizeaza" totul...
E normal sa fie asa, abia am trecut la versiunea noua, pe langa functiile care sunt noi, interfata cu care nu sunteti obisnuiti, chestii care trebuiesc reconfigurate ca nu mai merg pe versiunea asta, sau trebuiesc actualizate, etc eu zic ca e mai ok. Trebuie doar sa aveti putintica rabdare sa le luam pe rand, sa pe rezolvam, o sa punem si niste skin-uri care sa va ajute sa va fie si interfata mai la indemana, desi in mare nu s-a schimbat mare lucru. Vor mai dura cateva zile pana vom reusi sa purecam totul... so... rabdare. :)
SuperSonic
20-11-10, 02:25
Forumul arata bine chiar daca nu e gata, sunt convins ca toate problemele se vor rezolva rapid, vorba aceea : nu exista nastere fara dureri.
Important este ca suntem cu totii cu tot cu topicuri,nu sa pierdut nimic prin trecerea la noua versiune,in timp ne adaptam si la noul format nui bai!
Nu functioneaza search-ul si smiles!
technomate
20-11-10, 12:04
Sper sa se reimplementeze "last posts " daca se poate.
multumim !
Functioneaza sa vezi ultimele postari sub vBulletin sunt doua casute una cu SATELITI si cealalta cu What's new. Si a disparut butonul de THANKS care dupa parerea mea este foarte bun sa nu mai multumesti facand o alta postare
Whats new e bun,practic listeaza topicurile pe care nu le-ai citit.Odata citite nu mai apar la o noua 'cautare'(e de fapt o cautare). Raman problemele de editare a textului,smiles,de logare (te loghezi,bifezi sa te tina minte si cand revii la prima pagina sau data viitoare apari ca nelogat.Faci click pe ceva si de fapt esti logat automat),cred ca mai e 'Rate Thread' bifat la toti default si de aia avem acum topicurile cu 5 stelute aparute ca ciupercile dupa ploaie.Si mai e Thanks plus New Posts care nu ar fi asa urgente dar bine de trecut pe lista.Aici vine un zambarila.
Ia sa vedem daca face merge automat la posturi consecutive. Nu,ramane si asta pe lista,nu neaparat important.PS: link-ul de login duce catre sateliti.info fara www,la fel toate link-urile de pe forum.Daca intrati cu http://www.sateliti.info/ banuiesc ca nimeni nu e logat automat,dar cu http://sateliti.info/ e in regula.
Eu dupa ce am aparut ca si logat am intrat pe prima pagina si am editat linkul de la favorite,acum este OK de fiecare data cand intru apar ca logat
o observatie: nu apare optiunea thanks si nici numaru de thanks in dreptu fiecarui user, sper sa se rezolve
sper ca acest update al forumului va lua in calcul instalarea si functionarea viitoare a shoutboxului.....
o observatie: nu apare optiunea thanks
Nu are prea mare importanta.Si asa nu se grabea nimeni sa multumeasca.Ia fiecare repede ce are de luat si fuge.
Ba are! Nu sint ipocrit asa ca pot spune ca ma simt bine si cind multumesc si cind mi se multumeste. Pentru mine e un semn de apropiere. Am conturi pe mai multe forumuri dar aici vreau sa fiu ca acasa. Ii place cuiva sa stea cu straini in casa?!! E bine sa functioneze tot ce era si inainte, inclusiv ala de pe prima pagina. Unuia ii place popa, altuia....
Aveti rabdare pentru ca majoritatea optiunilor vor reveni la normal!
Nu are prea mare importanta.Si asa nu se grabea nimeni sa multumeasca.Ia fiecare repede ce are de luat si fuge.
Daca ne luam dupa statistici, am apasat thanks ori de cate ori am simtit ca cel care spune ceva are dreptate, sau in momentul in care am gasit vre-o informatie utila, indiferent daca m-a ajutat sau nu acea informatie. Cred ca butonul ar trebui sa reapara.
O alta sesizare, sau daca vreti reclamatie, pe partea de jos a paginii erau ultimele posturi scrise, citite cu o culoare necitite cu alta, era scula cea mai folosita de mine de a vedea ce este nou pe forum. Si acum am vazut ca exista obtiunea de a fi afisate ultimele post-uri, dar nu este asa de sugestiva cum a fost la versiunea trecuta. In primul rand trebuie sa-l caut prin meniuri in al doilea rand afisarea este mai obositoare.
Sper sa revina toate functiile cel putin la standardele de dinainte de schimbare.
Bafta celor care lucreaza in spatele forumului !
Sa se schimbe, dar sa nu se modifice nimic. Interfata asta e aiurea.
dic_star79
21-11-10, 10:34
Ma enerveaza ca imi apar si posturile necitite de mine, daca eu nu vreau sa citesc un post care nu ma intereseaza nu vreau ca sa imi apara si azi din nou.
Acum sunt probleme cu incarcarea primei pagini. Apare goala!!!!
Astept noull skin cu nerabdare acesta mi-se pare oribil !!
Nu pot sa accesez forumul.... intr-u din cache-ul google si apoi imi merge orice sectiune... NU POT SA INTRU DIRECT!
scuze daca nu am postat unde trebuie!
Cred ca accesul greoi la informatii poate alerga userii de pe forum. Sper sa nu dureze starea asta prea mult....
...bine ca a ramas random question-ul....
ce fain era odata ... cu toate cele si chiar ceva care se numea shoutbox !
Va rog frumos daca puteti verifica acum daca functioneaza totul ok pe forum daca mai sunt ceva probleme scrietimi
SuperSonic
21-11-10, 20:24
Persista problema cu logarea, doar pe link-ul postat de @zmeura merge normal.
Va rog frumos sa va strgeti coki
Adica voi azi ati mai si intrat?
Testam.
Bun,a mers quick reply,merge editarea text,punem ceva smiles.
:):clap::D
:bravo:
Preview nu strica textul ... pana acum sunt ceva pasi inainte.:D
Astept sa spuneti daca sunt ceva probleme :thx:
Se pare ca te poti ocupa deja de "zdranganele".Pune un skin intunecat si unul light pe langa asta default,eventual mai tarziu daca se poate skinul ala pe bani meserias pe care il cere toata lumea,daca este malai.Apoi butonul thanks,daca se poate sa mearga cu www (nu stiu ce si cum,vezi tu),New Posts de jos daca se mai poate pune acum pe noul vbulletin,merge automat la posturile consecutive si .... cam atat.De "cutia cu behaituri" nu zic nimic.:clap:
PS:Vad ca s-a rezolvat si "Collapse this Category".
Se va pune un skin direct pe bani sa vedem care e mai frumos
dic_star79
22-11-10, 07:55
Nu de alta, dar acest vbulletin imi pare cunoscut , dar parca acolo decurge totul mai usor , chiar exista si shutbox.
Rabdare baieti, rabdare... :) Inafara de optiunile gen thanks, prefixuri la shop, chat, etc daca dati peste vreo problema postati aici. Nu ne intereseaza chestiile care sunt extra, gen skinuri si alte treburi, ci ne intereseaza sa vedem ca forumul merge ok, tot. Doar apoi o sa ma ocup si de restul extra-optiunilor. Va rog sa postati aici eventualele probleme, zilele astea ne ocupam de toate...
Mai trebuie lucrat la smiles si un skin mai intunecat pe langa cel standard! :clap:
Jos unde apar ultimele posturi, la data postului nu apare anul!
Sus la meniurile forumului trebuie inlocuita denumirea butonului Upload cu FAQ.
Primul post... test pentru double post...
---------- Post added at 17:44 ---------- Previous post was at 17:43 ----------
Al doilea post...
---------- Post added at 17:44 ---------- Previous post was at 17:44 ----------
Bun, double post merge...
----------
Again?
---------- Post added at 17:46 ---------- Previous post was at 17:45 ----------
Separarea pe gri cum arata?
---------- Post added at 17:47 ---------- Previous post was at 17:46 ----------
Asa ramane...
Aaaaaa ..... stiti voi.E cu bipuri,nu pot sa postez.:clap:
sa fiu un pic rautacios si un pic cam offtopic ...suntem "banaţi" in grup . oricum felicitari pentru munca depusa echipei de admini si incet incet sper sa se rezolve micile probleme si sa intram in ritm .
Acum se misca extraordinar!!! :happyman:
sa fiu un pic rautacios si un pic cam offtopic ...suntem "banaţi" in grup . oricum felicitari pentru munca depusa echipei de admini si incet incet sper sa se rezolve micile probleme si sa intram in ritm .
Unii dintre voi sunteti in sevraj? :D
normal maestre , ieri am tot primit mesaje de "busy"
techcenter
24-11-10, 15:39
..... numai mesaje de server bizi... abia azi am putut accesa forumul... flitre pe clase de ip-uri?
nu-mi place
vleau sepalale intre Sticky si tleadurile oldinale
vleau culoli vii si contlastante sa evidentieze tleadurile necitite
vleau zimbete si la leplicalea lepede
:p
o sa rasara soarele si pe strada noastra, ...sa speram...
sa nu fim carcotasi pana la urma o sa iasa ceva bun din toata perioada asta de teste.
Vai greu e cu rabdarea asta... inca putin si activez inapoi toate pluginurile si optimizarile, veti avea si sticky separat, si chatbox si tot... doar sa mai aveti putina rabdare... nu mai dureaza mult.
stai linistit maestre , vom suferi in liniste nu vom ieşi in strada sa protestam
Poate facem ca aia din Londra,venim si va daramam serverul,il luam la tocat cu batele si apoi ii dam foc.:clap:
nu ne organizam noi asa repede in sindicate violente http://www.pic4ever.com/images/pirates5B15D_th.gif romanii sunt un popor liniştit http://www.pic4ever.com/images/treeswing.gif... facem valuri http://www.freesmileys.org/smileys/smiley-bounce016.gif dar nu sarim la bataie .
http://sateliti.info/showthread.php?21033-RSP-Forum-offline-noua-versiune-de-vBulletin&p=150621#post150621
allexx1968
26-11-10, 20:45
Cum spuneam nu va grabiti,totul va
merge :struna: (ca la Baia Mare) .Sa lasam stafful sa rezolve problemele dupa up-grade.Totul va reveni la normal peste scurt timp.:)
dic_star79
26-11-10, 21:50
Pe mine ma enerveaza ca dupa ce ma loghez , apar ca ne'logat si trebuie sa intru pe o sectiune ca sa apar ca logat. Ce trebuie sa fac sa fie Ok?
SuperSonic
26-11-10, 22:10
.Daca intrati cu http://www.sateliti.info/ banuiesc ca nimeni nu e logat automat,dar cu http://sateliti.info/ e in regula.
Aici e soluţia temporară, fără www in faţă :).
Da-i clear cache si cookies din browser. E o problema hardware la serverul, doar duminica se va rezolva. In rest, dupa cum am spus, totul e ok. Nu stiu sa existe alte probleme. Pana duminica am limitat iar server load ca sa mearga bine forumul, in detrimentul accesului in acelasi timp a tuturor membrilor.