View Full Version : Cumpar DM 500
Cumpar dreambox DM 500 .
Au prioritate ofertele din Cluj.
Inca nu . Am vazut ca incep sa scada preturile la DREAM si ma gandeam ca daca se apropie cu pretul.......sau daca vinde cineva la un pret accesibil. OPTIBOXUL e rezerva calda. Daca nu reusesc sa iau dream la un pret ce-mi convine iau Optibox.
De cand cu optiboxul nu le mai cumpara nimeni si mai lasa la pret.
Pana la 450 lei, mai ai de asteptat!
Inca nu . Am vazut ca incep sa scada preturile la DREAM si ma gandeam ca daca se apropie cu pretul.......sau daca vinde cineva la un pret accesibil. OPTIBOXUL e rezerva calda. Daca nu reusesc sa iau dream la un pret ce-mi convine iau Optibox.
Man, e cam aiurea sa dai 350 ron in plus pentru BRAND,ia-ti un optibox merge super si este aceleasi lucru ca si dream-boxul
Man, e cam aiurea sa dai 350 ron in plus pentru BRAND,ia-ti un optibox merge super si este aceleasi lucru ca si dream-boxul
trebuie sa te contrazic spaniolule!o fi mergind super dar dreamul e dream....nu e tot una panasoanic cu panasonic.....
trebuie sa te contrazic spaniolule!o fi mergind super dar dreamul e dream....nu e tot una panasoanic cu panasonic.....
Ai dreptate cu comparatia facuta,dar oare se merita sa platesti in plus doar pentru BRAND? eu zic ca nu,sti cum sa ajuns acum? exact ca la adidasi; tu ai in picioare adidasi puma originali si eu fake,isi da cineva seama de diferenta? nu!! doar noi stim ca tu ai platit cu 300E mai mult ca mine.....
Spaniolule vezi ca si aia originali si aia fake se fac in aceeasi fabrica chineza! :D :D :D
Spaniolule vezi ca si aia originali si aia fake se fac in aceeasi fabrica chineza! :D :D :D
La fel si dreambox 500 si optibox...
Ai inteles aluzia...
Hai ca am bruiat shopul lui @don Pedro. :)
sorin_bidian
06-12-07, 14:28
Sa nu uitam ca intre dream si optibox sunt doar diferente de producatorul pieselor. In rest firmware-ul care este 90% din ce inseamna dream este acelasi. Deci valoare brandu-ului nu inseamna asa mult.
Ori intre o plasma Panasonic si una Myria pot fi diferente foarte mari, cea mai importanta fiind displayul care si daca ar fi in ambele cazuri produs de Panasonic nu cred ca ar fi aceasi generatie..ca doar nu si-ar face singur Panasonic concurenta. Ar mai fi la fel de important si firmware-ul plasmei...da nu o mai lungim.
Revenind la dream, optibox: pretul unui dream inseamna foarte mult brand(poate si suport pentru comunitatea care produce soft) si foarte putin pret hardware. Din aceasta auza poate dreamul si optiboxul se fabrica in acelasi loc dar este destinat fiecare altei piete. Si daca ar fi sa ma gandesc mai departe nu m-as mira ca un procent din valoarea dream-urilor vandute sa plece catre anumite team-uri.
In urma discutiei purtate cu un membru de aici de pe forum as vrea si eu un optibox, daca e posibil vreau un link pentru reseler,pe spania/germania (daca exista) si pe romania...
PS: am 2 dream....
In urma discutiei purtate cu un membru de aici de pe forum as vrea si eu un optibox, daca e posibil vreau un link pentru reseler,pe spania/germania (daca exista) si pe romania...
PS: am 2 dream....
http://www.elstar.ro/?page=shop/browse&category_id=76ee52a54ff98451fe952df9f85d474b
Sau http://digitalsatelit.ro/shop/product_info.php?cPath=21_33&products_id=31
Moo , daca sti/poti maghiara vezi ca exista Cubecafe( AB IpBox ) 250 care in plus fata de dm600 are :
- pret mai mic ( cam cit dm500 )
- hdd de 3,5''
http://193.221.125.66/~digipctv/images/cubecafe.jpg
daca mai esti interesat am eu dreambox la 5.5 mil, orig si cu holograma, nou
trei lucruri vreau sa va spun, poate fara inteles ptr unii:
Tutea spunea: doar idiotii sunt originali
Pintilie spunea: nimic nu-i original
si trei, sunt firme mari, care ptr un procent stabilit, sunt de acord sa se fabrice clone ptr anumite piete.
atat, scuze de offtopic, dar nu sunt singurul:)
dm 500 s 4,5 milioane plus transportul. garantie 1 an, 0740098765 sau 0728870954, astea-s numerele de telefon la care ma poti suna daca te intereseaza oferta.
comerciantul
05-02-08, 22:55
si eu te contrazic un pic; intre panasoanic si panasonic e diferenta mare; ia un casetofon panasonic si unul panasoanic. panasoanic nu e clona, panasoanic e doar o incercare de imitare de cea mai joasa speta a panasonicului. insa intre optibox si dreambox, ceea ce difera e cutia. ambele fac 100%aceeasi treaba, la aceeasi calitate; si cum zic multi, se pare ca putine magazine mai vand dreambox original. si pe de alta parte, eu sunt aproape sigur ca toate piesele ce asambleaza dreambox-ul sunt facute tot in china. adica procesor, placa de baza. sunt ambalate in germania, sau unde sunt, si scrie pe ele: "made in germany".
e la fel ca la laptopuri; unele sunt sony, altele HP, fujitsu-siemens, dell, etc' insa in interior toate sunt chinezisme.
adevarul e ca in china se cam fabrica toate...
cel putin asta-i parerea mea
si eu te contrazic un pic; intre panasoanic si panasonic e diferenta mare; ia un casetofon panasonic si unul panasoanic. panasoanic nu e clona, panasoanic e doar o incercare de imitare de cea mai joasa speta a panasonicului. insa intre optibox si dreambox, ceea ce difera e cutia. ambele fac 100%aceeasi treaba, la aceeasi calitate; si cum zic multi, se pare ca putine magazine mai vand dreambox original. si pe de alta parte, eu sunt aproape sigur ca toate piesele ce asambleaza dreambox-ul sunt facute tot in china. adica procesor, placa de baza. sunt ambalate in germania, sau unde sunt, si scrie pe ele: "made in germany".
e la fel ca la laptopuri; unele sunt sony, altele HP, fujitsu-siemens, dell, etc' insa in interior toate sunt chinezisme.
adevarul e ca in china se cam fabrica toate...
cel putin asta-i parerea mea
ma poti contrazice 15 ani si 2 luni...asta sanchi expert......am in casa un 7020 original si o clona ca ale tale........si e diferenta MARE
cit despre componentele lor am pe aici niste posturi cu poze din care chiar si tu intelegi ca nu sunt la fel..
despre exemple....uite aici unul:
firma philips produce becuri pentru automobile . H4 55w produs de
philips pentru vinzare pe piata e net inferior la H4 55w produs de philips pentru BMW.
Tu chiar crezi ca distribuitorii oficiali dream multimedia vind clone?
comerciantul
06-02-08, 12:16
stai ca n-am dat in cap!. am si spus daca citesti cu atentie: "e parerea mea", si nu m-am dat expert! adica n-am pretentia ca e si corect ceea ce spun eu. nu ma refeream la distribuitorii oficiali, ci la diferite magazine...
bine, si intre un 7020 original si un 7020 clona ce diferente sunt? ma refer la modul de functionare. la becurile philips cred, insa la un receptor ce poate fi diferit?
diferenta intre un 500 orig si o clona..la ceea ce am testat eu..clona se misca mai incet,citeodata din senin se restarteaza..la 500 orig nu sa intimplat...ambele cu gemini.....e mult e putin?..nu stiu , diferenta exista.
tunerul nu e acelasi,e alta marca....
mai vrei diferente?
eu nu am zis ca nu sunt bune...doar ca dreamul e dream.
ps nu am clona de 7020..ci una ca ale tale...stii tu bina asta.
comerciantul
06-02-08, 13:54
stai un pic, ai zis ca ai 7020 si un dream cum am eu. acum eu nu stiu nimic despre 7020, insa cred ca atunci cand facem o comparatie comparam 7020 original cu 7020 clona, nu 7020 original cu dm500 clona... mie nu mi s-a restartat niciodata, poate ai nimerit tu unul cu un mic defect de fabricatie; insa sa nu-mi spui tu mie ca nu exista dream original care sa nu poata avea acest defect, ca nu te cred. daca e original, asta nu inseamna ca e perfect, nu? ca daca era perfect nu se mai acorda garantie, nu?
oricum, nu vreau sa ma contrazic cu tine, ca n-are rost, si nici nu e constructiv, mi-am dat si eu cu parerea.
numai bine!
diferenta intre un 500 orig si o clona.
atentie...eu am acum in casa un 7020 si un 500 clona....testul a fost intre clona si ceea ce scrie mai sus.....nu le amesteca..
Poi nu ai facut bine .
Ai comparat un 7020 cu un hard superior si pe faza de productie stabila cu un ,, 500 " cu un design hardware mai ,, economic .
Poti bloca si/sau restarta un 7020 incarcindu-l cu mai multe emu si pe un consum electric sporit ( transfer pe net-hdd si sa mute un hh ) .
Potentiale probleme pot aparea datorita sursei diferite a componentelor pasive , dar de cele mai multe ori nu este cazul .
:offtopic: :offtopic: :offtopic:
Intre timp omul si-a luat Optibox si acest topic se transforma in contre despre dm si clone! Fiecare e liber sa cumpere ce doreste, numai sa fie avertizat ca e clona ceea ce cumpara!
:closed: