View Full Version : Cum transformi un IPod in IPhone4 !
Evident transformarea poate avea loc la limita posibilitatilor hardware ,
hardware care in esenta este identic pe cele doua echipamente.
Una din solutii se cheama ...Skype ! va suna cunoscut ?
cititi aici (http://lifehacker.com/5636976/how-to-turn-your-ipod-touch-into-an-iphone-4g-edition)
Evident solutia se potriveste americanului client la Veryzone ...dar fiind o tendinta inclusiv
europeana , WiFi in mai toate locurile publice ... aeroport, gara , mall ... de ce nu si in
Romania ! Ar mai fi o problema ...costul subscriptiei , acolo unde WiFi nu este free !
Interesant... o sa studiez si eu treaba asta cand am putin timp, sa vedem ce iese. Merci de info!
Nu trebuie sa ai neaparat un ipod eu am un Asus P535 cu windows mobile de vreo 3 ani si cand l-am cumparat in cutie avea si un cd cu un singur soft adica skype.
Problema mare este ca bateria folosit pe wi-fi tine doar 1 ora in rest il poti folosi fara nici o problema, dar la noi nu prea tine suntem prea comozi(eu unu da :D)
Da, clar. Ziceam daor asa, ca o sa ma joc sa vad cum e. Desi acuma daca am castigat iPad-ul asta precis saptamana asta numai pe ala voi butona. :D