PDA

View Full Version : Problema ciudata!

-minus
29-11-07, 22:05
Bun,deci am instalat windows XP sp 2,nimic neobisnuit pana acum cateva zile de cand am reinstalat kapersky 6 cu keya valida pana in 2010,cand stau prea mult cu pc-ul deschis[3-5ore] sau incerc sa dau jos ceva mai mare de ex un joc,se intampla un lucru ciudat; pc-ul devine ff incet,daca vreau sa inchid o pagina ea se scurge pur si simplu pe desktop ca si cum ar fi pc-ul supra incarcat dar ... nu tocmai ca am destul spatiu,aveti idee ce ar putea fi? multumesc anticipat!

outcast
29-11-07, 22:20
ce zici de un worm?:) :)

-minus
29-11-07, 23:01
ce zici de un worm?:) :)

Adica? sti ca in pc sunt la inceput,deci nu cunosc prea bine termenii.

yky
29-11-07, 23:32
Oare nu se supra incalzeste....????verifica-ti un pic temperaturile din pc.
Sunt softulete care fac lucrul asta si unele merg chiar bine.
Nu te costa nimic sa incerci .
http://www.almico.com/speedfan433.exe

XVanish
30-11-07, 00:15
Oare nu se supra incalzeste....????verifica-ti un pic temperaturile din pc.
Sunt softulete care fac lucrul asta si unele merg chiar bine.
Nu te costa nimic sa incerci .
http://www.almico.com/speedfan433.exe

@spaniolule: Prima data verifica temperatura la procesor (folosind ce ti-a dat yky sau cu Everest sau alta aplicatie de gen) apoi vezi daca driverele iti sunt bine instalate si nu ai conflicte (in Control Panel dai pe System si apoi la Hardware gasesti Device Manager.. acolo vezi toate componentele din calculator... iale pe fiecare pe rand (dublu click) si la Resources daca scrie "No conflicts" atunci e ok... in special la placa video - pt ca zici ca se misca greu ferestrele - apoi dai o scanare completa cu Kaspersky si dupa aceea pune Windows Defender, fai update la zi, si scaneaza si cu ala tot PC-ul... si spune-ne ce iese... si mai vedem dupa...

Gasesti Windows Defender undeva la Utilitare... il postasem eu mai de mult...

Apropo, ce ai instalat ultima data?

Succes!

horatyu
30-11-07, 00:58
Bun,deci am instalat windows XP sp 2,nimic neobisnuit pana acum cateva zile de cand am reinstalat kapersky 6 cu keya valida pana in 2010,cand stau prea mult cu pc-ul deschis[3-5ore] sau incerc sa dau jos ceva mai mare de ex un joc,se intampla un lucru ciudat; pc-ul devine ff incet,daca vreau sa inchid o pagina ea se scurge pur si simplu pe desktop ca si cum ar fi pc-ul supra incarcat dar ... nu tocmai ca am destul spatiu,aveti idee ce ar putea fi? multumesc anticipat!

Spaniolule cred ca trebuie sa dai o curatare a registrilor ,o curatare a fisierelor temporare ,o defragmentare si optimizare a hardului ,o defragmentare a Memoriei RAM pt asta sunt softuri specializate de intretinere a calculatorului
eu folosesc System Mechanic 6 profesional(pe langa el se instaleaza si un kasperky 5.5 valabil 1 an din momentul instalarii ,care isi face datoria cu brio daca e actualizat)
kitul pe care il am are un key generator si se se inregistreaza la " Iolo company "
ti-l-as trimite dar nu stiu cum sa fac ca are vreo 35 de M
zi unde ti-l pot pune pe ce site imi da voie

horatyu
30-11-07, 01:09
Adica? sti ca in pc sunt la inceput,deci nu cunosc prea bine termenii.

un fel de virusi " viermi" care nu ii detecteaza uneori antivirusurile
si pt ei se folosesc programe Spyware
vezi ca e un programel micut ,dragut care stie multe " Spybot " 1.5
da o scanare si rezolva tot ce se poate si apoi vezi cum merge

-minus
30-11-07, 02:58
@spaniolule: Prima data verifica temperatura la procesor (folosind ce ti-a dat yky sau cu Everest sau alta aplicatie de gen) apoi vezi daca driverele iti sunt bine instalate si nu ai conflicte (in Control Panel dai pe System si apoi la Hardware gasesti Device Manager.. acolo vezi toate componentele din calculator... iale pe fiecare pe rand (dublu click) si la Resources daca scrie "No conflicts" atunci e ok... in special la placa video - pt ca zici ca se misca greu ferestrele - apoi dai o scanare completa cu Kaspersky si dupa aceea pune Windows Defender, fai update la zi, si scaneaza si cu ala tot PC-ul... si spune-ne ce iese... si mai vedem dupa...

Gasesti Windows Defender undeva la Utilitare... il postasem eu mai de mult...

Apropo, ce ai instalat ultima data?

Succes!

Nu sunt conflicte,ultima oara a fost instalat windos XP service pack2,folosesc windows defender il am de la tine,mai folosesc si Cleaner,un utilitar excelent care curata tot si inca unul care se numeste WindowsCare V2 Personal care la fel iti curata registrii si multe altele,nu am mai folosit Spybot pana azi dar se pare ca a gasit problema si sa rezolvat cu succes,acum sa vedem daca mai apare aceasta miscare de scurgere in momentul in care incerc sa dau jos ceva de pe net,va multumesc mult tuturor pentru ajutorul oferit!

XVanish
30-11-07, 06:15
Bun, bine ca s-a rezolvat... scuze dar iti dai seama ca nu am cum sa tin minte cine ce si-a instalat ;)

Sa speram ca nu o sa mai ai probleme..

yky
30-11-07, 12:45
Bravo :clap: