PDA

View Full Version : 1% pentru caldura chiar daca ai microcentrala proprie :)

XVanish
17-09-10, 15:12
Tocmai am auzit la stiri... cica vom plati in plus la CET 1% din valoarea facturii (daca bine am inteles din ce valoare), chiar daca suntem debransati de la ei si avem microcentrale proprii... cica tevile din pereti ne incalzesc casele, mergand pe principiul "ne incalzesc peretii vecinilor"... sau ceva de genul...

Se tampeste lumea de cap!

zmeura
17-09-10, 15:29
Cica nu ai inteles bine,ar fi mai mult.

stargate
17-09-10, 15:31
pai au dreptate :lol: adica voi astia cu centrale , chiaburii , in noiembrie cand este frig si CET-ul nu da drumul la caldura si voi va dati drumul la centrale si imi incalziti mie peretele nu imi creati disconfort termic :lol:

alo ... dna-ul ... ce faceti , la bulau cu ei :sorry: sa stati si voi la racoare

XVanish
17-09-10, 15:38
Cretinism in toata regula... ce pot sa mai spun...

badeaghio
17-09-10, 15:44
Le izolez eu tevile! nu merita niciun leu!

stargate
17-09-10, 15:57
stiti cum caracterizez eu toata clasa politica ?

vrei sa devii politician ? trebuie sa te incadrezi la categoria

CEL MAI PROST DIN CURTEA SCOLII

mondo
17-09-10, 15:57
Basescu e de vina !!!:lol:

pacala68
17-09-10, 16:01
..... vrei sa devii politician ? trebuie sa te incadrezi la categoria .....CEL MAI PROST DIN CURTEA SCOLII...
tot nu te-ai prins ca este viceversa ?!

ai draqu moguli rai , cum oropsesc ei populatia :D

zmeura
17-09-10, 16:11
Corect.Sa ii aresteze de urgenta pe moguli,mama lor inca.5-7 zile de bulau rezolva si problema asta,dupa aia ne apucam de autostrazi cu alte 10 zile pentru fiecare.Transmisie in direct si la ore de varf,judecata se face seara cand lumea e acasa sa poata viziona.Sa vezi tu cum se rezolva toate imediat.

stargate
17-09-10, 16:18
tot nu te-ai prins ca este viceversa ?!

ai draqu moguli rai , cum oropsesc ei populatia :D

am incercat sa ma prind dar este greu in ziua de azi

http://hultan.files.wordpress.com/2009/12/presedintii-din-umbra.jpg?w=600&h=785

oare ce vor sa zica acesti respectabili domni ?

zmeura
17-09-10, 16:23
Poze de genul asta nu mai au efect,cel putin de la ultimele alegeri prezidentiale.Alea cu trucaje si alte cele.:clap:
Noile trucaje cu -25%,Tva 24%,scumpiri si chiar trucajul din acest topic legat de caldura sunt muult mai reale.

pacala68
17-09-10, 16:23
pixelu albastru :D

concentrati-va pe ce zice boc , face sa bata vintu prin buzunare

stargate
17-09-10, 16:24
OKAY va las sa va hraniti cu stiri obiective

http://hultan.files.wordpress.com/2009/12/1manipulare.jpg?w=600&h=740

zmeura
17-09-10, 16:26
Hai mo,dinalea cu TVA,caldura scumpa si preturi mari nu gasesti?Astea sunt vechi,de prin laboratorul de spam pe net al PDL de la alegeri.

stargate
17-09-10, 16:29
SEFU' a zis ca doar din astea avem in arhiva

http://alexionescuthinks.files.wordpress.com/2010/05/basescu-live1.jpg?w=450&h=448

XVanish
17-09-10, 16:38
Vad ca voi numai politica visati noaptea... uneori mi se pare ca intreceti masura depasind gluma sau ducand-o la extrem, dar nah... ce pot sa zic... treaba voastra. :)

Cine ar fi in masura sa controleze aberatiile astea care tot apar in ultima perioada ca sa scoata bani de pe spinarea noastra? Maine poimaine vine Electrica si ne cere 1% pentru ca trec firele vecinilor prin peretii nostrii sau mai stiu eu ce aberatii... cine ar fi trebui sa reglemeteze aceste chestii? Este vreo autoritate sau asa ceva? Avem si noi niste drepturi, sau cel putin ar trebui sa avem, nu poate veni orice societate sa isi bata joc in halul asta de noi si sa nu avem cum sa-i oprim. Sau chiar acolo am ajuns... nu se sesizeaza nimeni pentru prostiile care tot apar?

stargate
17-09-10, 16:44
mai facem si noi caterinca sa mai ne descretim un pic fruntile ca daca ne uitam pe fluturas sau in figider ne apuca bocetul :lol:

neutrin
17-09-10, 17:08
Sunt din ce in ce mai curios pană unde merge laşitatea romanilor. Sau ca s-o zic mai bland: sunt curios cat de multă bătaie de joc mai suportă. Glumesc, barfesc, se ceartă intre ei, au soluţiile cele mai bune din lume pentru toate probleme ţării dar nimeni nu face nimic pentru că aşteaptă să facă altcineva. Romanii işi merită soarta.

stargate
17-09-10, 17:30
explodeaza greu mamaliga :lol:

uitati-va la sindicate cat de guralive sunt dar nu sunt in stare sa faca un program comun de proteste ... s-au facut da cacao cu dansul pinguinului

opozitia toti au solutii dar cand sa vin cu un program comun fiecare o ia pe drumul propriu

societatea civica si-au pierdut increderea in clasa politica si pur si simplu ignora ce se intampla in tara

politicieni pur si simplu sunt fara minte nici macar in ceasul al XII-lea nu vor sa faca ceva concret pentru aceasta tara

mergem inainte cu sloganul " LASO BĂ CA MERGE AŞA / NE-AM OBIŞNUIT CU EA "

uitati-va unde este romania pe glob :lol:

http://i172.photobucket.com/albums/w27/stargate13ro/romania-pe-glob2.jpg

XVanish
17-09-10, 17:41
Imaginea asta e chiar tare, insa nu ma face sa ma simt deloc mai bine gandindu-ma ca iar mai scot 1% din buzurar, lunar!

Radem, glumim, ignoram dar branza e pe bani!

proteus
17-09-10, 18:28
Nu-i bai, scazi aia 1% din chiria de 5.000 EUR/luna pe care le-o ceri pentru ca trec cu tevile lor prin casa ta. Daca nu le convine, sa vina sa-si ia tevile. Daca nu esti acasa, lasa-le taiate langa usa. Eventual, daca esti baiat bun, poti sa le tai in bucati mici-mici si sa le pui direct in cutiile lor postale.

XVanish
17-09-10, 22:01
Mda... la asta nu m-am gandit, chair inteligenta miscarea, doar e proprietatea mea! Pacat ca eu le-am taiat de mult... ca nu mai are nimeni de pe scara icalzire de la ei deci nu-i pot fenta insa altii saraci... platesc. :D

Einstein
17-09-10, 22:21
Aha, deci tu plangi de mila altora! :D

XVanish
17-09-10, 22:31
Eu ma plang pentru ca sunt satul... nu neaparat de cei 1% dar poate de cei 10% din OUG 50, 58 si alte prostii... de mai vad multe aberatii imi sare tandara s-apoi sa vezi tu cum doru_popa fix tranta pe langa mine! :D

---------- Post added at 21:31 ---------- Previous post was at 21:27 ----------

Oricunde mergi, orice incerci sa faci, numai cu indiferenta esti tratat si cu lipsa totala de respect, de parca ai fi ultimul kkt... de parca nu tu il platesti ca sa munceasca pentru tine, concetateanul, ci invers. Asta e romanul, cu mici exceptii, si imi pare rau ca trebuie sa o spun dar e un mare... mai bine tac.

Ma bag la un serial sa ma calmez... :D

Snow
17-09-10, 22:50
Pai pe principiul acesta ar trebui sa le cerem si noi 10 la suta. Acele tevi trec prin proprietatea noastra, e normal sa plateasca chirie. Daca nu le convine sa le scoata si sa le duca pe afara.
Stiu un bloc unde toti sunt pe centrala. Tevile au fost taiate de mult. Acei locatari pe ce principiu vor plati? Trece o conducta in apropierea blocului d-vs.

stargate
17-09-10, 23:46
sa plateasca taxa pe poluare , sa bage euro 6 pentru centrale si sa-i stoarca de bani mama lor de chiaburi ... pai unde este solidaritatea adica eu inghet in casa cu sticla de bere in mana si el sta la bermude si maieu :oops: sa-i oblige la 30 min sa deschida un geam 15 min .

pacala68
17-09-10, 23:54
interesant este ca orice nazbitie socio-economica a basebocului se incadreaza in orizontul evenimentelor posibile

zmeura
18-09-10, 00:29
..... Tevile au fost taiate de mult. Acei locatari pe ce principiu vor plati? Trece o conducta in apropierea blocului d-vs.
Te rog sa nu mai scrii dinastea pe net.Se trezeste vre-un destept dinasta din guvern si da un search pe goagal,da peste postul tau si a doua zi ne trezim cu OG-ul in Monitorul Oficial.

dic_star79
18-09-10, 08:30
O sa puna astia taxe si pe caldura de la Soare, sunt in stare de orice.....:lol:

allexx1968
18-09-10, 23:56
... ca nu mai are nimeni de pe scara icalzire de la ei deci nu-i pot fenta insa altii saraci...

Ei..... ,Baia Mare e unul din primele orase din tara unde debransarea s-a facut la scara mare.Nu stiu de la cine vor lua 1%,cele mai multe blocuri sunt debransate total(la Dej nu mai exista deloc sistemul centralizat de incalzire,90% centrale-10%aragaz).:lol:

XVanish
19-09-10, 00:00
Cam asa e si la noi... in cel mai bun caz mai exista centrale de bloc sau de scara insa de reteaua veche de incalzire n-am auzit de ani buni sa mai aibe cineva...