View Full Version : Sechestru la rompetrol.
ANAF cere plata datoriilor. Datoria este de 500 de milioane de euro..
datoriile au fost facute de costache patriciu fostul proprietar .
remember:D:
Dinu Patriciu (http://www.ziare.com/dinu-patriciu/) a incasat, potrivit unor surse, 450 de milioane de euro, pentru vanzarea ultimelor sale actiuni, 25%, ale Rompetrol (http://www.ziare.com/rompetrol/), lasand "mostenire" datorii de sute de milioane de dolari.
Omul de afaceri a primit de la KazMunaiGaz, in ultimii trei ani, 1,750 de miliarde de dolari, pentru pachetul sau majoritar de 80% in cadrul producatorului petrolier, relateaza Financiarul (http://www.financiarul.com/articol_28493/afacerea-rompetrol-kazahii-s-au-ales-cu-datorii-de-15-mld--€.html).
Chiar daca grupul Rompetrol desfasoara afaceri de noua miliarde de dolari anual, compania este si plina de datorii. In mai putin de un an, Rompetrol trebuie sa returneze imprumuturi de 860 de milioane de dolari, iar, anul viitor, trebuie sa rascumpere obligatiunile de 600 de milioane de dolari, emise la privatizarea Petromidia, in 2001.
Da
deci, pe scurt: cumpara pe nimic o companie cu datorii,nu plateste tva la stat deloc,fratele nastase il iarta prin lege pina anul asta de plata tva-ului si penalitatilor,etc.
el vinde compania cu 2 miliarde isi ia banutii.....si lasa datoria:clap:
baiat destept costache patriciu...nu?
a venit scadenta:cheers:
un mare moralist nenea asta , deviza astora e FRAIERUL SE SCHIMBA NU DISPARE .pina acum fraier a fost statul roman cu ajutorul lui bombonel iar acum e KAIMUNGAZ care au cumparat o bomba cu efect intirziat.:drinks:
nu se stie ce contract au cu costache....ei au mizat ca va cistiga prostovanul si vor sterge datoria..dar n-a iesit.......:dance:
asta este partea proasta ... ne bucuram ca nu se imbogatesc ai lor dar se imbogatesc ai nostri de unde si marea dilema care fură sau au furat mai mult ai lor sau ai nostri ... partea prosta este ca toti fura din buzunarul nostru .
Patriciu a fost destept,a facut bani din nimic.Cat timp nu se poate dovedi ca a facut o infractiune nu vad care e problema.Cine trebuie sa plateasca datoria sa o plateasca,doar ca e greu sa recuperezi datorii punand sechestru pe niste bunuri.Mai bine le blocau conturile.
gresesti cand spui ca a facut bani din nimic ... a facut bani beneficiind de sprijin politic ( legi strambe , datorii uitate , intreprinderi subevaluate , jocuri ilegale la bursa , etc ) . a ca a fost destept si din banii furati a finantat campanii electorale si pentru uni si pentru alti ( se stie ca a finantat si psd si pnl ) pentru a fi sigur ca vor ajunge la putere cei ce ii sunt datori , asa ca totul pute si oricat am incerca nu vom da de capatul adevarului totul este stramb in aceasta tara .
Ok,daca a facut asa ceva sa fie judecat.Doar ca sub regimul unora pe care i-a sponsorizat ca sa ajunga la putere nu cred ca se poate.De fapt ai dovada ca nu se poate si nici nu se va intampla.
Datoria Rompetrol tot nu are legatura cu el la ora asta.Ca a trecut prin mainile lui e alta discutie,dar e pierdere de timp,nu de la el se pot scoate banii astia acum.
PS:E de fapt tot o alba-neagra,ei muncesc la imagine nu la recuperarea unor datorii,incearca sa loveasca indirect in "mogul".Normal recuperarea datoriilor trebuia sa fie primul pas facut de ei,nu imprumututri si taieri de salarii.
I-a facut Nastase cadou serios lui Patricu in 2003 si alianta DA l-a parafat!
Asa ca PSD+PNL+PDL= HOTI !!!
cica hotul care nu este prins este negustor cinstit :oops: să moara Vintu in puscarie de nu are dreptate Costache :lol:
gresesti cand spui ca a facut bani din nimic ... a facut bani beneficiind de sprijin politic ( legi strambe , datorii uitate , intreprinderi subevaluate , jocuri ilegale la bursa , etc ) . a ca a fost destept si din banii furati a finantat campanii electorale si pentru uni si pentru alti ( se stie ca a finantat si psd si pnl ) pentru a fi sigur ca vor ajunge la putere cei ce ii sunt datori , asa ca totul pute si oricat am incerca nu vom da de capatul adevarului totul este stramb in aceasta tara .
perfect sintetizat....
poate intr-o zi justitia va fi oarba cu adevar...si vor plati toti
ANAF a pus sechestru asigurator pe unele active ale kazmunay pt a nu fi instrainate (de ce le-ar instraina kazmunay... n-am idee...). datoria e de 360mil plus dobanzi penalizatoare calculate pana la data privatizarii petromidia (care era pe pierderi in momentul privatizarii - dupa esuarea privatizarii catre akmaya si recumpararea ei de catre statul roman). datoriile au fost facute de petromidia cand era in prprietatea statului roman. la 30 sept 2010 ar fi trebuit platite datoriile (in cuantum de 578 mil euro) fie cash fie sub forma de actiuni (dupa cum considera actionariatul rompetrol daca a indeplinit obligatiile de investitii - si le-a indeplinit) cf legii promulgate de TB in 2005. la aceasta data kazmunay si statul roman se judeca pt ca statul roman nu vrea actiuni ci cash - statul roman isi construieste proiectia bugetara pt 2011 luand in calcul si 350 mil care ar trebui sa vina de la kazmunay...
asta e situatia de fapt.
restul sunt supozitii.
exista vreo lege in romania care sa spuna ca TU detii adevarul suprem???????????????????
ca DOAR ce postezi tu e ADEVARUL?
RESTUL SUNT PROSTI,SPALATI PE CREIER,NOROC CU TINE CA LE DESCHIZI MINTEA....
POTI SA MA LASI IN PACE CU ATOTSTIINTA TA??????????????
cauti scandal in permanenta....
tot ce postezi e copy/paste de pe irealitatea web..da... stiu nimeni in afara de tine nu a deschis vreun tratat de drept..
tot ce posteaza altii sunt SUPOZITII... DOAR tu postezi doar adevarul suprem.
ALO MODERATORII!!!!!
OPRITI-L ca se crede Mesia.
nu exista. dar exista actele normative in baza carora s-a facut privatizarea etc - sunt publice! consulta-le si vb dupa.
nu e vina mea ca irealitatea si cuine mai vrei tu apeleaza tocmai la aceste acte normative (culmea: unele promulgate chiar de TB)
vrei sa te informezi? simplu: pune mana si citeste actele oficiale. hotnews si evz ca si irealitatea si a3 sunt subiective. dar actele oficiale NU!
in plus... sunt mult mai informat ca tine.
nu caut niciun scandal. vad ca doar tu te isterizezi... restul polemizeaza cu mult bun-simt.
mesia se crede basescu... vad ca esti sectant... martorii lui basescu?
nooo....ESTI UNICUL INFORMAT....CEL MAI INFORMAT.....NOROC CA EXISTI.
restul sunt supozitii.
baga flame si azi sa vezi unde se va ajunge:D
sunt pt ca pe langa evz, hotnews, cotidianul, gandul etc mai citesc si monitorul oficial... tu citesti monitorul oficial? poti sa-mi spui ce studii juridice ai d-ta? eu am doar 4 ani de facultate cu licenta luata in 98... la STAT! tu?
intotdeauna iau de bun (adevar) ceea ce exista in acte oficiale. nu ceea ce se scrie prin oficine (fie ale pdl fie ale pnl fie ale psd)...
d-ta,tu...lasa vrajelile...
ma doare exact in kur de pozitia ta sociala si studiile tale....ti-am spus ieri ce esti cu adevarat.....vrei sa repet?
numai tu stii adevarul...ce postezi tu e lege..daca cineva are o alta parere are creierul spalat..sau posteaza supozitii.........mai lasa-ma naibii.
ti-am dat definitia din dex a termenului folosit de tine... nu prea merge... dar cumva ai citit ce inseamna? cred ca nu... ca dovada ca nu citesti. poate decat printre randuri. asta explica faptul ca nu intelegi. ca sa intelegi trebuie sa citesti tot. sa-ti fac o schema?
prietene, n-ai inteles: ce postez eu nu-i lege (evident)! ce postez eu e din si pe baza legii (actele oficiale - alea pe care le produce legiuitorul)... diferenta de nuanta... chiar atat de greu e?
ca mi-ai spus tu nu stiu ce... n-are relevanta. nu-i bazat pe nimic oficial. iti repet: am o diploma de licenta care confirma altceva decat ceea ce spui tu... intelegi? asta-i diferenta intre noi: eu postez avand la baza sustinere din acte oficiale. tu postezi din "putul gandirii" (a ta sau a altora)!
ps.
ma duc sa ma hranesc - abia am venit de la munca si sunt infometat si obosit. revin cu forte praspete. sau nu... apropo tu ce prestezi in viata de zi cu zi? sau e bun ajutorul de somaj?
baga schema...
slow down cu prietene...care lege???????????????in romania legea e cum vrea vintu sau patriciu sau altii....
am trecut de faza cu somajul.....nu stiu insa ce relevanta are ce lucrez eu???
ti-am explicat ca ma doare in fund de studiile tale si de pozitia ta sociala....dar cauti scandalul....
de ce nu ma ignori???incearca!!!
ti-am explicat clar ca nu dau 2 bani pe tine..nici pe postarile tale unice si documetate...ce vrei mai mult????
da-mi pace.
iei actele normative in cauza, le citesti cu atentie, compari cu articolele "deontologilor" si tragi concluzia la urma. nu mai lua ca surse sigure media si internetul. nu-s surse sigure!
care lege? pai alea din monitorul oficial. bune-rele... alea sunt!
ps. ma lasi sa halesc? ma cearta nevasta ca-mi "storc creierii cu toti cretinii" - expresia ii apartine... sa nu te inflamezi. in loc sa-mi vad de copil si sa ma relaxez...
de ce nu te ignor? tu de ce nu ma ignori? nu te ignor pt ca inca mai cred ca nu esti o cauza pierduta...
nu ma intereseaza pozitia ta sociala dar era interesant de stiut... daca ti-e rusine cu pozitia ta sociala... accept sa nu ne spui. pot sa traiesc cu asta.
nu vreau sa o insult pe nevasta-ta,de aceea ma limitez sa afirm ca e dezinformata....
daca aveai creier nu te credeai mesia,acceptai ca pot exista si alte opinii/pareri decit a le tale.si chiar faptul ca chiar si tu poti fi in eroare.......
incearca sa ma ignori...:D
oricine poate fi in eroare. doar ca ceea ce eu afirm poate fi usor probat. tu doar iti dai cu parerea. scuz-o pe sotie: n-a stiut cu ce iluminat polemizez... i-am explicat si mi-a impus sa-ti cer scuze. in numele ei o fac! pot s-o fac si-n numele meu.
ca sa nu te mai supar: promit ca din acest moment nu te voi mai supara! e bine asa?
cedez eu!
..mersi!
ps. AICI in afara de tine....toti isi dau cu parerea...:D
opinia ta... la fel fac si eu. doar ca-mi place sa ma documentez inainte de a exprima o opinie...
in definitiv istoria va da dreptate vreunuia dintre noi... pana atunci avem dreptate toti. dar fiecare are datoria sa-si sustina punctul de vedere. c-asa-i in democratie...
ANAF a pus sechestru asigurator pe unele active ale kazmunay pt a nu fi instrainate (de ce le-ar instraina kazmunay... n-am idee...). .......
noi ( ANAF ) ne facem ca muncim , ei ( kazmunay ) ca ne baga-n seama ; este un troc de servicii
ce cistiga ANAF - ,, pai uite frate ca dau cu hotii de pamint "
ce cistiga kaz - poate un partener comod de afaceri
fondul de pensii si fondul de asigurari sociale sint prin esenta lor independente de bugetul administrat de baseboc ; de ce reformeaza lutherii statul gasiti pe lista datornicilor la stat ( o sa fie surprize )
Ti-ai cerut voie inainte sa postezi in acest topic?Uite,eu stau cu doua degete sus ca la scoala ca vreau sa zic ceva dar sa nu cumva sa ma ia lumea la suturi pe aici.Am voie sa scriu sau e cu liste?
te iertam de data asta ca stiu ca inca pastrezi acasa fesul cu basescu dar data viitoare o furi lejer si te trezesti cu baieti cu cagule la poarta pentru tulburarea linisti pe acest topic :lol:
Staaai ca am gasit o caciula portocalie primita de baiat la scoala!Fac o poza si o postez,poate asa am voie fara sa mai stau cu mana ridicata degeaba sus.:clap:
Zahar nu a primit,nici galeata ,bocanci,faina,orez sau altele.Poate data viitoare sa ne ajunga pe 4 ani.
la ultima instruire de partid ( uni cica doar ne spala creierele ) au promis ca la viitoarele alegeri ne dau cupoane gratuite cu valoarea datoriilor pe care fiecare le vom plati pana la adanci batraneti :lol:
primul plateste presedintele
http://www.buletindecarei.ro/wp-content/uploads/2010/06/basescu-bani11.jpg
Asta vad ca da "fara numar".De unde a invatat? :clap:
pai din satra manca-ti-asi salariul ca doar este un presedinte poPULAr
http://roxanaiordache.files.wordpress.com/2010/01/basescu-tigani-evz.jpg
copii, hai la munca! trebuie sa scoatem tara din criza, sa prindem coruptii, sa reformam statul... eu acum plec... ne revedem diseara... cu 25% mai fericiti!
zi buna
sunt in concediu man ... la munca din 01.10.2010 pana atunci huzur :band: tara din criza poate doar o nucleara bine tintita sa o scoata , lasat pamantul sa se refaca vreo 100 de ani si apoi repopulata cu nemti
Interesant subiectul " Sechestru la Rompetrol "!Ce se mai aude despre el?
dic_star79
14-09-10, 14:15
De ce nu pun sechestru si pe BCR, Petrom, Eon...si ce dracu au mai vandut...
Stai putin ca usor, usor o sa puna si pe alea.
"Petromidia funcţionand a dat in fiecare an statului roman taxe şi impozite de peste un miliard de dolari. Eu am reţinut atat: Rompetrol are de dat statului roman 600 de milioane de euro. Nu are de dat nimic statului roman, este o poveste. Sechestrul pus acum pe aceată pretinsă datorie este de fapt o glumă proastă pentru că nu are de fapt nicio bază legală", a declarat fostul preşedinte al companiei, Dinu Patriciu.
io personal cred ca datoria a fost inclusa in pretul platit de kazmunay tziganului costache....urmand ca el sa rezolve stergerea datoriei ulterior.....doar ca nu a iesit prostanacul:D:D:D
acu-i atunci...sa vedem ce va iesi de aici.
va reamintesc ca voicu e inca in arest.:D
in crucis :p
miine ..... e ziua ce mare
( mei , nu liberarea lu' SOV ..... negocierea personalului sanitar din nu'sh'ce spital batut de bodiguarzi conducerii )
bah da tu esti pasare de noapte ??
daca vintu ramane in arest va urma si tziganu costache soon.:D
nici unu , nici altu :lol:
incepe rascoala
care rascoala ? nu este mai cool un dansul pinguinului :lol:
crezi ca spitatlul din Braila este in Insula Pinguinilor :!:
ai dat cel mai prost posibil exemplu pentru mine ... cu tot respectul pentru bugetari dar cand am patit pe pielea mea sa am nevoie de servicii mediacale si daca nu am bagat mana adanc in buzunar nu s-a uitat nimeni la mine cand am avut nevoie de un act de la administratie si am fost tinut pe hol pentru ca nu avea chef cucoana de munca si te mai ia si la 11 metri daca ai curaj sa zici ceva atunci cand un profesor conditioneaza progresul copilului camparand ore de pregatire si altele si altele scuza-ma dar din partea mea bugetarii isi merita soarta , parerea mea este ca si-au pierdut respectul poporului .
cand s-au dat afara oameni din sectorul privat nu a tipat nimeni la niciun post onest de televiziune acum cand se face restructurare in sectorul bugetar tipa toti deontologi ... hmmmm.... care sa fie interesele , a intrebat cineva pe amarati de la privat care sunt munciti nu freaca pisoiul ca la stat cum rezista pe salariul minim ?
imi cer scuze de offtopic
pai mai schimba si tu de pe B1 :p
si nu se mai intereseaza lumea de capre .... de prin februarie 2009 cind basebocul a legat centura de siguranta la gitul romaniei
daca replica cu b1tv este cea mai buna a ta m-ai spart la bascheţi :lol: eu unul ma opresc aici si nu voi mai continua ca o dăm rau de tot in offtopic si o luam la oase :sorry:
sa aveti o zi placuta :drinks:
pai mai schimba si tu de pe B1 :p
si nu se mai intereseaza lumea de capre .... de prin februarie 2009 cind basebocul a legat centura de siguranta la gitul romaniei
mooo tu nu te-ai saturat de ora de foc????:D
ieri am pacatuit cu 6_vine_presa ; o fo' madam p**a (http://roxanaiordache.files.wordpress.com/2008/12/andreea-pora.jpg) in verva de maxima_deontoloaga , si nu m'am putut abtine .... dimineata am bagat 10 matanii si 3 ave_aero :D
---------- Post added at 15:02 ---------- Previous post was at 14:47 ----------
da tre' sa recunosc , zilnic bag cite 8 ore de vox_news
( sper sa faca serverul automat merge la postari , cind completam postarea anterioara s-a rebootat PC .... m-o fi pedepsit al de sus din Olimp cel cu electricitatea'n mina :p .... zeus )
Asta e trucaj?Am auzit ca VaxNews nici nu mai emite,cum te uiti la el?:clap:
Vad ca laudele aduse puterii nu aduc audienta si Paunestii nu fura cat sa acopere cheltuielile,ii baga pe toti laBeunu.Si nu te mai uita la asa ceva ca ajungi sa injuri oamenii pe net cand zic ceva despre putere.
nici ridicatul in slavi a pnl si a lui costache nu face bine:D
Sorry dar ai gresit adresa,nu am laudat asa ceva.Din partea mea sa dispara si aia maine de pe fata pamantului ca toate partidele si toti mafiotii de la noi,ce treaba am eu cu ei?
PS:Eu tin cu Partidul Piratilor.:)
cum ar fi sa-i strangem pe toti (inclusiv primari si consilieri locali + asociatii din firmele care fac sponsorizari) in palatul parlamentului si sa detonam niste tnt cat sa-i faca ingerasi?
io cred ca ar fi bine! stiu... nu-i crestineste sa le doresti moartea! so what!
Asta e trucaj?Am auzit ca VaxNews nici nu mai emite,cum te uiti la el?:clap:
.....
cu abnegatie :lol:
PS:Eu tin cu Partidul Piratilor.:)
http://i27.tinypic.com/2rrv1o2.png
daca faci inscrieri ma bag si eu , poate ajungem in parlament :lol:
si io ma bag in corabia piratilor (nebunilor)
http://partidulpiratilor.ro/
Da' voi credeti ca stiam ca ezista si la noi?
lasa vrajeala ca stiu din sursa sigura , m-am uitat labeunuteve , ca tu faci listele pentru parlament :oops: mogulule :lol:
dictatorule vrei sa introduci partid unic cu un singur membru :spam:
la bulau cu tine bugetarule
http://www.theage.com.au/ffximage/2004/07/04/gulag,0.jpg
:D:clap: ieee!
eee la bulau va fi bine: 3 mese calde pe zi, nu platesti intretinere, tv gratis, sala de sport gratis, diverse spectacole gratuite... esti si remunerat... think about...
pai , sanse Ø , vapoarele sint ..... prevazator sefu statului
:D:clap: ieee!
eee la bulau va fi bine: 3 mese calde pe zi, nu platesti intretinere, tv gratis, sala de sport gratis, diverse spectacole gratuite... esti si remunerat... think about...
Daca aveau si femei gratis nici nu mai stateam pe ganduri,faceam rapid o infractiune.Asa femei cu par pe piept nu e prea atragator.
Internet au?Eu cum ma mai contrez cu fanii B? :clap:
.... nici nu mai stateam pe ganduri,faceam rapid o infractiune.....
pai nu te-ai convins ca nu e necesar , totul e sa sa nu te placa cineva .... v'r'un ..... zeu