PDA

View Full Version : EOLIANU' la bula(ngi)u!

Pages : 1 [2]

stargate
24-09-10, 11:58
o noua zi un nou scandal ... ce fain este scandalul .... pfuuu am si uitat sa mai mananc pana acum ... sa fie de la scandal ? super tare asa mai uitam de foame si poate mai dau si eu 100 gr jos ca la 108 kg ma bate lumea pe strada zice ca sunt bugetar imbuibat :lol:

zmeura
24-09-10, 12:28
Nu tipam pe aici pentru ca eu m-am inscris in 2007,de unde stii ca nu am tipat in alta parte?Atat legat de PNL cat si de PSD?
Intre 2007-2009 nu am laudat pe nimeni,era bine si nu aveam de ce sa protestez prea tare,faceam misto de premierul motociclist si am cerut ca Remes si Muresan sa fie condamnati dupa vizionarea filmului furnizat de ..... stim noi cine.
Restul sunt din laboratorul de propaganda.Bineinteles Patriciu e de vina ca Roberta Anastase trece legi foarte importante de una singura.:clap:
Si da,pe banii MEI.Am tot dreptul asta indiferent de cine e la putere nu dupa cum imi spun unii.Asistatii sociali VREAU sa-i tin pe banii mei,pe hoti nu.

---------- Post added at 11:28 ---------- Previous post was at 11:19 ----------

Oricat ar fi furat unii (vad ca Basescu nu vine niciodata cu dovezi,doar cu acuze) dupa 2 ani de guvernare si 20 de miliarde imprumutate de la FMI nu mai trebuia sa se simta nimic din "mostenirea grea".Nu mai au scuze asa cum nu au scuze pentru furt,palme si batjocorirea instutiilor statului cu votarea unor legi din burta.Dar probabil ca de vina e lupul rau,nu?

PS: Parca se lauda Base ca la fiecare 3 luni merge in Piata Universitatii sa se intalneasca cu poporul.Pai acum are ocazia,poporul il asteapta in piete.Hahaha.

pacala68
24-09-10, 14:12
.... la 108 kg .....sunt bugetar imbuibat :lol:
ce-i dezmatzu asta , jos de pe cintar ! toti trei :p

- cand auzi numai dinspre stanga ... esti surd de-o ureche !
- cand vorbesti doar spre stanga ... ai o problema de vocabular !!
- cand gandesti doar spre stanga ... jumate de creer iti someaza !!!
bag seama ca esti anti_basescu sub acoperire ..... nu ma sateptam sa-i lovesti brusc sub centura pe portocalii

stargate
24-09-10, 14:55
ce-i dezmatzu asta , jos de pe cintar ! toti trei :p

fac si eu miscare dar nu stiu de unde atata osanza ca nu am contracte cu statul si nici bugetar nu sunt

http://thebsreport.files.wordpress.com/2009/04/super-fat-man-on-a-scooter2.jpg

JBTC
24-09-10, 15:46
uite, de fapt, unde era GRASUL: in privat! :D kiddin'

outcast
24-09-10, 16:23
Nu tipam pe aici pentru ca eu m-am inscris in 2007,de unde stii ca nu am tipat in alta parte?Atat legat de PNL cat si de PSD?
Intre 2007-2009 nu am laudat pe nimeni,era bine si nu aveam de ce sa protestez prea tare,faceam misto de premierul motociclist si am cerut ca Remes si Muresan sa fie condamnati dupa vizionarea filmului furnizat de ..... stim noi cine.
Restul sunt din laboratorul de propaganda.Bineinteles Patriciu e de vina ca Roberta Anastase trece legi foarte importante de una singura.:clap:
Si da,pe banii MEI.Am tot dreptul asta indiferent de cine e la putere nu dupa cum imi spun unii.Asistatii sociali VREAU sa-i tin pe banii mei,pe hoti nu.

---------- Post added at 11:28 ---------- Previous post was at 11:19 ----------

Oricat ar fi furat unii (vad ca Basescu nu vine niciodata cu dovezi,doar cu acuze) dupa 2 ani de guvernare si 20 de miliarde imprumutate de la FMI nu mai trebuia sa se simta nimic din "mostenirea grea".Nu mai au scuze asa cum nu au scuze pentru furt,palme si batjocorirea instutiilor statului cu votarea unor legi din burta.Dar probabil ca de vina e lupul rau,nu?

PS: Parca se lauda Base ca la fiecare 3 luni merge in Piata Universitatii sa se intalneasca cu poporul.Pai acum are ocazia,poporul il asteapta in piete.Hahaha.

stai linistit....nimeni nu a furat nimic ..sunt doar minciuni..de-ale lui base.....:D

doar cei de acum fura....cei dinainte nu au furat....
ce te faci ca sunt romani care NU VOR sa tina asistati social pe banii LOR?????asta nu conteaza nu??

dspre mostenire grea, ai auzit vreodata de efecte pe termen lung????

nu ai explicat cum e cu crestere de +8% si deficit de -4,7.....dar nu conteaza..restul ""e" prosti..:D
cum e cu zacamintele din marea neagra?cei care le-au vindut nu erau platiti tot din banii TAI?:D..nu ai tzipat atunci deloc...

pacala68
24-09-10, 17:27
cu mostenirea grea ai dreptate , de cind bulebista a eradicat viile bugetii si urmasii lor se otravesc cu bere . ( desi istoriceste mai 'nainte este Noe si intoxicatia cu apa )

iar despre paradoxul bugetar .... taman necoitza il exerseaza pe sectorul 3 cu o fintina cintatoare .

cit despre zacamintele din marea neagra ..... eu zic sa nu insisti ( dupa cum ai fi putut constata usor pina si corifeii gugumaniei , Boc si Iancu au facut ciocu mic )

outcast
24-09-10, 17:34
nu insist...doar intreb...e voie?:D

lasa-ma cu vrajeli de tip propaganda realitatea- psd.daca boc e minjit sa plateasca daca base e minjit sa plateasca...eu doar nu vad corect sa vinzi pielea ursului din padure..si in ultima saptamina de mandat....si un prost ca mine isi da seama ca ceva nu e curat ....

sa nu zic de cei cu adevarat intelijenti:D

ha?

pacala68
24-09-10, 17:50
eu te-am avertizat sa nu insisti ..... da tu batman_batman :p

respectivele resurse ale subsolului apartin statului roman numai ca celor care pricep mai putine li se poate spune orice bazaconie .

ai bagat de seama ca pina si guru a inceput s-o bilbiie cu Dinu si datoria unei firme de a rascumpara obligatiuni ?! :D

ce zici de baia de multime ?! :p

outcast
24-09-10, 18:43
resurse,redevente.etc..bazaconii....ai dreptate.....apartin statului roman...depinde cit....

baia de multime?de ce crezi ca m-ar interesa??:D....faptul ca basescu e sau nu e presendinte ma afecteaza mai putin decit ma afecteaza faptul ca ploua la cluj.

eu doar imi spun parerile MELE...de aia e libertate:D...

de ce deranjeaza atit cind spun ca costache e hotzul nr.1?
tu cunosti pe cineva personal,sau vreun prieten care sa faca 2 miliarde avere in 10 ani?

in fine....

ps. guru a spus ca nu se stie cine trebuie sa plateasca datoria..costache sau kazmunay....eu v-am spus intr-un post anterior ca nimeni nu stie asta...ce te faci daca kaz munay vine si spune ca ei i-au platit lui costache si datoria????

pacala68
24-09-10, 20:12
poi , nu io am obsesii cu Dinu :D desi poti conversa linistit cu el .... pe blog
este ca te supara faptu ca virgula kazmoney a rascumparat deja obligatiiuni de vre-o 30x10^6 $ ..... va cam lasa fara argumente

basescu , DESCHIDE ! POLITIA ! :p

JBTC
24-09-10, 20:27
pacala, renunta... iti consumi neuroni degeaba...
unde nu-i pic de logica nu vei face lumina in veci
totul tine de educatie. si unde nu exista educatie...

mondo
24-09-10, 21:14
Asa se zice cand nu mai e nimic de spus...oricum de la topicul lui Vintu ati dat-o in alte alea!Treceti imediat la subiect ca sa nu va sterg postarile la toti!!!

JBTC
24-09-10, 21:27
ce-ar mai fi de spus?... ar trebui inchis topicul

hd56fox
24-09-10, 21:43
Oricum fiecare o tine pe a lui, nu ajungeti la nici un rezultat.
Is bune si discutiile astea, vedem fiecare ce optiuni are, dar parca e prea mult. Ne-am cam lamurit destul. Luam fiecare ce-i bun si de la unii si de la altii, dar daca mai continuam parca am fi dusmani si parca nu asta e rostul.
Dupa ce ca o duce lumea prost , indiferent din vina cui (parerea mea ca a tuturor) mai ne si facem nervi pentru acesti multi nesimtiti care s-au perindat in cei 20 de ani. Bine nu o sa fie prea curand in tara asta oricat ne-am strofoca noi pe forum. Parerea mea e ca nu avem societate civila care sa reactioneze prompt si corect indiferente cine conduce atunci cand se fac asemenea greseli grosolane. Nu putem sa stam pasivi , o tara intreaga si sa ne asteptam ca sa ne mearga bine. Eu as sustine oricand societatea civila, dar e inexistenta;cel putin in zona asta a mea nu am auzit sa fie .

stargate
24-09-10, 22:12
va rog sa terminati cu atacurile la persoana si cu jignirile ... putem discuta si sa facem caterinca ca doar cu atat ne alegem .... nimeni nu ne scoate din criza doar singuri reusim .

este pacat sa va jigniti pentru politicieni :oops:

hd56fox
24-09-10, 22:31
Deja e cam mult . Cred ca cineva trebuie sa intervina, altfel suntem penibili sa asistam la asa ceva.
Da , multumim ,s-a sters in timp ce scriam.

delta2k2
24-09-10, 22:33
Ultimul avertisment. Urmează ban-ul

Reveniţi la subiect. Dacă mai există asa ceva ...

.

outcast
24-09-10, 22:39
postul in care afirma ca nu sunt educat nu l-ai sters....pacala polemiza cu mine si eu cu el..fara sa ne insultam....

fiecare posteaza parerile lui fara sa insulte nu?
daca nu se opreste,si nu ma ignora nu ma deranjeaza ca imi dati ban dar tot spun ce am de spus....:D...

aici daca nu injuri pe basescu sau pdl esti lipsit de educatie sau ai creierul spalat.

JBTC
24-09-10, 22:39
vreu un raspuns de la moderatori:
cu ce am ofensat in postarea anterioara? ce atac la persoana am produs?
analizati mai atent postarile si tratati-le ca atare, va rog! nu comparati postarile mele cu limbajul suburban al altor utilizatori...

in incheiere:
"E usor a scrie versuri
Cand nimic nu ai a spune,
Insirand cuvinte goale
Ce din coada au sa sune."
M.E.

considerati ca merit ban? nici o pb. daca o echipa de moderatori considera ca merit ban pt afirmatii cel putin logice si de bun-simt... n-am ce cauta aici!

toate cele bune!

ps.
incercati sa fiti rationali, nu subiectivi.
ps2.
postul in care am facut referire la "educatie" nu era adresat explicit niciunei persoane. faptul ca unii s-au simtit... e pb lor!

stargate
24-09-10, 22:48
oameni buni nu incepeti iara ca nu se termina bine si este pacat :sorry:

delta2k2
24-09-10, 22:50
JBTC , tocmai din motive de raţiune ţi-am sters postul anterior. Cuvinte de genul curvă , japiţă etc ... pot starni multe alte discuţii/probleme. Si chiar nu merită.

outcast , ţi-am sters doar mesajul in care foloseai un limbaj ce depăşeşte bunul simţ. Nu e cazul să mai citez cuvintele pe care le-ai folosit.

Observ că outcast+JBTC+politica = love , dar primul care mai jigneşte primeşte ban pentru 3 zile. Pentru inceput.
Chiar nu vă puteţi abţine ? Ce obţineţi voi din cearta asta ?
Apropo , sunteţi membri de partid ?

.

outcast
24-09-10, 22:54
nu m-a deranjat ca ai sters postarea mea..era normal sa o stergi.altceva am spus eu...mai reciteste postarea de la 18.27....pacala polemiza cu mine....

eu nu am inceput...

JBTC
24-09-10, 22:57
nu confundati ironia cu jugnirile... faptul ca unii se considera jugniti de anumite constructii logice si de bun-simt... spune cu totul altceva... una e sa aduci injurii, alta e sa-l faci pe un individ sa turbeze apeland la niste "adevaruri care dor"...

ok am folosit termenul "curva" dar la adresa unei persoane publice si intr-un context legitim... nu la adresa "reclamantului"...

in fine... mai bine inchideti topicul

ps.
constat cu mahnire ca atunci cand nu putem convinge prin argumente si logica apelam la ceea ce e mai la indemana: limbaj suburban...
de ce nimeni nu-si pune problema ca doar o persoana ia totul f personal, se inflameaza f usor si, in general, are dispute mai cu toata lumea?
de ce nu observat ca pot avea polemici in termeni mai mult decat ok cu majoritatea utilizatorilor, mai putin cu o persoana?

seara frumoasa!

delta2k2
24-09-10, 23:01
outcast , mi-e greu să cred că dacă ai vrea să "atingi verbal" pe cineva nu ai putea să o faci fără să foloseşti cuvinte grele.
De ce foloseşti doar vorbe din topor ? Ajungi să jigneşti cu limbaj de mahala.
Chiar crezi că JBTC nu ar inţelege şi cuvinte mai elevate ?

JBTC ... şi tu l-ai provocat pe outcast. Ai aruncat nişte cuvinte (elevate) exact unde nu trebuiau..

Din partea mea, spune-ţi ce vreţi. Dar:
1. Nu incălcaţi regulamentul acestui forum (in special partea cu atacul la persoană)
2. Nu folosiţi cuvinte ... nepotrivite

Dacă totuşi nu vă puteţi abţine ... folosiţi PM-ul

.

outcast
24-09-10, 23:03
bah lasa-ma naibii in pace...te-am rugat,dar nu pricepi..te bagi in seama ca musca in.......

ai spus ca esti destept si cedezi..iar te bagi in seama...ai deschis un topic..nu am postat o litera acolo...de ce nu ma lasi in pace?

nu am nevoie de inteligenta ta,ti-am mai spus.lasa-ma sa fiu prost dar LASA-MA.

JBTC
24-09-10, 23:10
corect! dar nu e obligatoriu sa raspunda unei provocari IMPERSONALE/INDIRECTA. dar daca s-a simtit vizat... e liber sa formuleze constructii frumoase prin care sa ma darame... daca poate. deocamdata... da cu barda...

---------- Post added at 19:10 ---------- Previous post was at 19:07 ----------

observati diferenta: din momentul in care am spus ca nu ma voi mai adresa lui... chiar am facut-o! nu cred ca dupa acel moment veti gasi o postare in care sa ma adresez direct, explicit persoanei... a... ca postarile mele il pot provoca... posibil (poate chiar intentionat) dar are intotdeauna varianta similara si/sau varianta IGNORE... stiti cum e treaba cu "musca pe caciula"... cine se simte... reactioneaza...

outcast
24-09-10, 23:12
outcast , mi-e greu să cred că dacă ai vrea să "atingi verbal" pe cineva nu ai putea să o faci fără să folosesti cuvinte grele.
De ce folosesti doar vorbe din topor ? Ajungi să jignesti cu limbaj de mahala.
Chiar crezi că JBTC nu ar inţelege si cuvinte mai elevate ?

JBTC ... si tu l-ai provocat pe outcast. Ai aruncat niste cuvinte (elevate) exact unde nu trebuiau..

.

vezi edit-ul de mai sus.....hmmmmm

nu cred ca vrei sa postez aici de ce folosesc vorbe din topor cu acest individ:D.....crede-ma pe cuvint.l-am RUGAT de f. multe ori sa ma lase in pace dar nu se opreste...............aici ma opresc.

---------- Post added at 21:12 ---------- Previous post was at 21:10 ----------

nu te linistesti:D.......nu-i nimic....voi scoate barda din nou:D

delta2k2
24-09-10, 23:15
Cand va linistiti sa-mi spune-ti. Voi sterge mai tarziu tot ce este offtopic
Apropo, de ce nu folositi PM-ul ?

.

JBTC
24-09-10, 23:16
domnilor, doamnelor, stimata audienta... ar mai fi ceva de spus?
am terminat pledoaria.
va multumesc pt intelegere si rabdare.
asteptam ca moderatorii sa delibereze si, eventual, sa ne elibereze si ilumineze.
va doresc TUTUROR toate cele bune!

ps. nu folosesc PM pt c-am promis ca nu ma voi adresa persoanei. si ma tin de cuvant! eu am cuvant!

outcast
24-09-10, 23:23
nu folosesc pm-ul cu:

cei care sunt prepotenti
cei care se cred detinatorii adevarului suprem
cei care se cred educati dar nu sint
cei care insulta ca birjarii o femeie,oricare ar fi ea
cocalarii care au in semnatura sculele de la toti vecinii de pe scara

orice asemanare cu persoane de pe board este pura intimplare:D
nu cred ca exista asemenea specimene pe aici.

mondo
24-09-10, 23:32
Eu sunt curios ce o mai face Vintu?O fi bine,sanatos?

JBTC
24-09-10, 23:34
observ schimbari de atitudini la unele persoane (in bine - deci se poate si oarecum civilizat)... nu pot decat sa ma bucur!
observ si ceva invidie la unii (daca vor munci mai mult... nu vor avea de ce sa mai fie invidiosi...)

---------- Post added at 19:34 ---------- Previous post was at 19:32 ----------

ca tot romanu' neaos: un gratar, o berica, o manea... ah, am uitat ca e un erudit... probabil e-n biblioteca... altii-s la gratare, berici, manele... altii pe forum-uri (si noi printre ei...).

outcast
24-09-10, 23:35

e la spa cu costache si cu ponta.pun la cale devenirea romaniei o putere economica mondiala.

mondo
24-09-10, 23:41
Asta vroiam sa aud ca doar de aia intru pe acest topic.Pentru alte comentarii va astept pe alte topicuri dedicate.

Va multumesc pentru intelegere!

zmeura
24-09-10, 23:44
Nici sa vrei sa porti o discutie normala nu se poate.De fapt topicul asta evolueaza exact ca tara in care traiesc.Pacat.

JBTC
24-09-10, 23:48
un articol pertinent de pe ziare.com

"Vorbeste lumea ca Basescu si Vintu sunt dusmani, dupa ce au fost atata vreme aliati. Tot ce-i posibil. Merita insa puse niste intrebari in tot acest caz. Prima ar fi: cum au ajuns ei aliati? A doua: unde s-a produs ruptura?

Raspunsurile la intrebarile astea ne-ar lamuri multe dintre dilemele din ziua de azi si ar face portretul unei relatii de lucru intre doi barbati puternici si cinici. Doi barbati care isi urmaresc interesul. Si-l urmaresc al naibii de bine. Analiza care urmeaza, a relatiei "speciale" dintre cei doi, e una care nu cunoaste detaliile ascunse, insa merge tocmai pe logica enuntata. Logica prin care interesul e cel care i-a ghidat pe ambii. E o ipoteza de lucru, una cat se poate de plauzibila.

Prieteni de parcare

Sorin Ovidiu Vintu povestea in noaptea de dupa confruntarea Geoana-Basescu faptul ca prin 2004 se intalnea cu Traian Basescu prin parcari, ascunzandu-se de "politia politica a lui Adrian Nastase". Fara indoiala asta s-a intamplat, lucru recunoscut si de actualul presedinte, chiar daca a spus ca a fost doar o intalnire "intamplatoare, cand ma intorceam de la munte".

Pe vremea aceea, Realitatea TV a lui Vintu era printre putinele televiziuni care acordau un sprijin fatis candidatului Traian Basescu si Aliantei DA. Aici trebuie sa ne intrebam de ce. Stim deja de ce nu.

Sorin Ovidiu Vintu nu il sprijinea pe Basescu pentru ca era sincer convins ca asta e mai bine pentru Romania. Daca ar fi vrut asta, SOV n-ar fi creat FNI, Gelsor si nu ar fi avut, dupa propriile spuse, "150 de oameni infiltrate in structurile statului".

Nu. Nu din altruism a facut-o, fiindca n-a dovedit vreodata asa ceva. A facut-o din calcul rece. A facut-o pentru a-si scapa propria piele. De ce? De ce il ajuta Sorin Ovidiu pe Traian Basescu, atat timp cat interesul sau era sa scape de puscarie?

Pai, poate tocmai de asta. Inainte de alegeri, Vintu a calculat inteligent. Si-a dat seama ca daca va castiga Adrian Nastase, puterea acestuia va deveni de necontrolat. Iar puterea de necontrolat devine si putere de necontrolat asupra Justitiei. Iar Vintu cu Justitia are probleme.

N-ar fi fost cazul sa se ingrijoreze, daca acesta i-ar fi fost dator. Insa Adrian Nastase nu-i era dator. Sprijinul mediatic al Realitatii n-ar fi contat, la cat avea in spate celebrul nepot al matusii Tamara. Insa pentru Basescu ar fi contat. Si a contat.

Basescu avea nevoie de sprijin mediatic pentru a se lupta cu masinaria de interese, coruptie si dominare mediatica a lui Adrian Nastase. Vintu avea nevoie de o asigurare.

Mergem din nou pe presupuneri logice si vedem ca ambii au calculat bine. Si au tinut la relatia lor. Realitatea a fost ani de zile pro-Basescu, iar presedintele s-a ferit mult timp sa-l atace pe Vintu. Chiar intr-o emisiune moderata de Cristian Tudor Popescu, seful statului s-a ferit sa-l include pe acesta in categoria oligarhilor. A mogulilor. A "facut o concesie" spunand doar ca e unul de tip financiar, care nu se implica in politica.

A contat asta si in Justitie, la dosarele mogulului de la Realitatea? Cine stie? Putem doar sa presupunem ca justitia din Romania e una care sesizeaza pe unde bate Vintu. Si vantul politic.

Ruptura

Si totusi, unde s-a rupt ? Cum de au devenit Vintu si Basescu dusmani? Intr-o lume dura ca cea in care traiesc Basescu si Vintu, exista doar doua variante. Prima ar fi ca o asemenea relatie se rupe cand unul se simte fraierit. Cine pe cine, n-am putea sa spunem.

A doua ar fi ca si-au dat in cap doar dintr-un calcul rece. "Nimic personal. E vorba doar de afaceri". Va suna cunoscut? E din filmul "Nasul". Cu mafioti. Asa si la ei. E foarte posibil sa nu fi fost ceva personal. Nu stim insa cine e responsabil pentru ruptura.

Oare Traian Basescu si-a dat seama ca nu poate fi credibil cu singurul discurs credibil pe care il avea, cel contra mogulilor, daca nu il ataca si pe Vintu? Sau Sorin Ovidiu Vintu a crezut la un moment dat ca Basescu nu mai are sanse la un al doilea mandat? Ipoteza plauzibila, daca tinem seama ca e foarte posibil si chiar logic sa fi vazut si SOV dinainte filmuletul cu copilul.

Oricum ar fi, de atunci s-a dezlantuit razboiul. Un razboi in care se pare ca lui Vintu ii e teama de Basescu, cum a fost si in seara de dupa dezbaterea dintre presedinte si Geoana.

In fine, cea din urma necunoscuta se refera la arestarea lui Vintu. A fost una politica? Sau pur si simplu si-a facut Justitia datoria fata de un om mai mult decat dubios?

Sa speram ca ipoteza expusa aici e una gresita, prea negativista, si ca Justitia de la noi nu tine seama de aliantele dintre politicieni si afaceristi. Sa speram. "

mondo
24-09-10, 23:52
@Zmeura se poate atata timp cat nu se deviaza de la subiect.Problema e ca s-a dus topicul in alta directie decat ce a vrut sa fie.

JBTC
24-09-10, 23:55
il readucem pe fagasul normal. doar suntem maturi si cu toti boii in grajd... zic eu.

mondo
25-09-10, 00:01
Daca eram moderator va dadeam ban la toti!!!...aaaahhhaaaahhaaaa!!!

Snow
25-09-10, 00:02
Deja m-am saturat si v-am avertizat ca nu voi mai tolera asa ceva. Nu o sa inchid un topic din cauza a doua persoane.
JBTC - ban 3 zile pentru flame
outcast - ban 7 zile pentru limbaj
Aviz amatorilor!

zmeura
25-09-10, 00:07
@Zmeura se poate atata timp cat nu se deviaza de la subiect.Problema e ca s-a dus topicul in alta directie decat ce a vrut sa fie.
Chiar eu am postat in acest topic legat de alt subiect,tot politic,tocmai pentru a nu ne intinde la offtopic aiurea.Am si scris acolo ca ar fi bine sa modificam titlul topicului si sa ramana doar asta pentru politica.
Legat de ce era in titlu nu mai e de fapt nimic de discutat.

mondo
25-09-10, 00:11
Atunci topicul ar trebui sa se intituleze altfel.

startrek1
25-09-10, 21:03
Orgoliu prezidential (http://www.adevarul.ro/actualitate/eveniment/Basescu_a_renuntat_la_politistii_de_la_circulatie_pentru_coloanele_prezidentiale_0_341966179.html?ut m_term=nl-link&utm_source=nl-general&utm_content=1163398%40yahoo.com&utm_medium=newsletter&utm_campaign=Adevarul-Newsletter-20100925) si Javra ordinara (http://www.adevarul.ro/opinii_la_zi/Javra_ordinara_0_341965964.html)

val
25-09-10, 21:58
Atunci topicul ar trebui sa se intituleze altfel.

"Da, aşa, dacă e trădare, adică dacă o cer interesele partidului, fie!"

outcast
01-10-10, 23:36
@pacala ai ceva inside intel?ca decind cu ban-ul nu mai sunt informat:D

zmeura
02-10-10, 16:39
El nu,dar eu am auzit ca Patriciu e de vina.:clap:

PS: Si rusii,ceva puci,chestii trestii.

*

outcast
02-10-10, 17:19
intrebarea era adresata lui pacala...daca nu intelegi romana cum dracu esti moderator bah?

.

zmeura
02-10-10, 17:57
Scuze,nu eu am postat.Probabil e un trucaj de-al lui Patriciu.Sa-i fie rusine!:clap:

---------- Post added at 16:57 ---------- Previous post was at 16:49 ----------

Maaa,se vede pixelul albastru!!Hahaha.

pacala68
02-10-10, 18:00
chesti arhicunoscute ( doar nu te asteptai sa monologez ca basebocu la TVR :p ) , deci :
- a inceput fierberea , unde-s trei deja ori injura la javra ordinara ori aplica sarcinile trasate la sedinta de partid portocalie .

( ale draq televiziuni de moguli , au inventat o revolta a politistilor in Ecuador cu happy-end )

cit despre dom Dinu , ramine cum am stabilit ..... basebocu a luat papacioaca

outcast
02-10-10, 18:28
deci nimic tare....credeam ca ai ceva bombe :)

Scuze,nu eu am postat.Probabil e un trucaj de-al lui Patriciu.Sa-i fie rusine!:clap:
Maaa,se vede pixelul albastru!!Hahaha.

si mai vorbeai de turnat kkt in ventilator ...tocmai tu...
auzi,de ce nu mergi sa cinti la alta masa?nu ti-ai dat seama ca vrajelile gen: base e raul,petrache e baiat destept(apropo tu cum esti?)ca a facut bani din nimic,trebuie sa cada pdl,ce bine va fi cind vine petrache si ai lui la putere s.a.m.d.,prind doar la fanii postului realitatea.NU si la mine.asa ca nu mai pierde timpul de pomana ca n-ai succes.
apropo,eu nu ti-am facut nimic,niciodata doar afirm ca petrache a e cel mai mare hot din romania(stii alta persoana fizica care sa fi dat un tun de 2 miliarde ??)

asa ca zau,cinta la alta masa.

.

zildan
02-10-10, 19:20
"Nene", clar ai ceva probleme :)) .

Incearca sa fii mai deschis la teoriile altora.

Eu de ex, remarc urmatorul fapt: colatitia ANTIMARINEL nu e formata din maici neprihanite (asa ca Leana Udrea) dar, nici marinelu nu e dus la biserica.

E clar ca cei din guvern acum fac reduceri de bani stringent necesare (exista mult abuz pe partea ajutoarelor sociale si alte asemenea simbrii), dar in 2009 ce au facut? Nu stiau ca nu le ajung banii cand au imprumutat 20 miliarde de euro?

Au mintit "boboru" cu televizorul sa castige marinelu alegerile.

Normal era sa spuna frac : FRATILOR NU "E" BANI !
Au preferat sa minta si ei, ca sa apuce la ciolan.
Asta e marea problema, discreditata clasei politice, discreditare la care a pus umarul la greu si marinelu.
Vin vremuri si mai tulburi.
Fii fericit ca "o freci" pe alte meleaguri, cei mai muti dintre noi o frecam la rece in romanica.

pacala68
02-10-10, 19:25
.....stii alta persoana fizica care sa fi dat un tun de 2 miliarde ??....
asa de mic nu , vreo 18x10^9 a dat in 2009 javra ordinara

batrinetea , bat-o vina ( chiar ca se necesita o reducere si impozitare la penzie :p )
strategia : creezi un pericol virtual si cind isteria ajunge la puctul de explozie vii cu solutia salvatoare
tactica :
- exciti gloata cu factura la caldura ; si lasi factura cum era normala , uite asa incepe iarna
cin trece perioada si ai nevoie de alta ocupatie mentala pentru morometi
- salariul poate creste cu 14% dar numai ca sa ai un decembrie linistit , uite asa incepe primavara , iese iarba si da frunza deci rumegatoarele au potol

zmeura
02-10-10, 19:31
Sa se adune repede la OTV si sa analizeze viteza cu care s-a scris acel post.Sa vina Funeriu repede frateee!!!
Nu e adevarat,eu nu am scris nimic acolo.E trucaj cu pixel albastru,mama lor inca de moguli,rusi, comunisti, mineriade.Sarea ei inca de Posta.:clap:

outcast
02-10-10, 20:05
"Nene", clar ai ceva probleme :)) .

Incearca sa fii mai deschis la teoriile altora.

Eu de ex, remarc urmatorul fapt: colatitia ANTIMARINEL nu e formata din maici neprihanite (asa ca Leana Udrea) dar, nici marinelu nu e dus la biserica.

E clar ca cei din guvern acum fac reduceri de bani stringent necesare (exista mult abuz pe partea ajutoarelor sociale si alte asemenea simbrii), dar in 2009 ce au facut? Nu stiau ca nu le ajung banii cand au imprumutat 20 miliarde de euro?

Au mintit "boboru" cu televizorul sa castige marinelu alegerile.

Normal era sa spuna frac : FRATILOR NU "E" BANI !
Au preferat sa minta si ei, ca sa apuce la ciolan.
Asta e marea problema, discreditata clasei politice, discreditare la care a pus umarul la greu si marinelu.
Vin vremuri si mai tulburi.
Fii fericit ca "o freci" pe alte meleaguri, cei mai muti dintre noi o frecam la rece in romanica.

bah nene,stai linistit ca n-am nici o problema...si tu faci afirmatii fara sa ma cunosti..
sunt deschis la alte teorii,dar nu la baliverne..
vad ca toti gemeti de inteligenta,stiti cum o frec io pe meleaguri straine,fratilor sunteti liberi sa o frecati si voi..oriunde vreti..

de remarcile tale geme pnl si pdsr....de ce nu faci tu vo remarca bengoasa si explici cum va fi cind vine iar pdsr la ciolan...cum a fost stie toata lumea.....:D

vin vremuri tulburi??miine merg la mama omida sa o consult si io.

---------- Post added at 18:05 ---------- Previous post was at 18:01 ----------

asa de mic nu , vreo 18x10^9 a dat in 2009 javra ordinara

batrinetea , bat-o vina ( chiar ca se necesita o reducere si impozitare la penzie :p )
strategia : creezi un pericol virtual si cind isteria ajunge la puctul de explozie vii cu solutia salvatoare
tactica :
- exciti gloata cu factura la caldura ; si lasi factura cum era normala , uite asa incepe iarna
cin trece perioada si ai nevoie de alta ocupatie mentala pentru morometi
- salariul poate creste cu 14% dar numai ca sa ai un decembrie linistit , uite asa incepe primavara , iese iarba si da frunza deci rumegatoarele au potol

nu ma aburi si tu ca de la tine am pretentii....am spus o persoana fizica ..ca asa daca adunam cit a furat pdsr-ul in 10 ani tot nu pierd in fata pdl-ului:D

zmeura
02-10-10, 20:08
Lasa astea,vezi de pixelul albastru mai bine.Aduna lumea la OTV ca eu deja am si plans un pic,mama lui inca de Patriciu.:clap:

zmeura
02-10-10, 21:09
Uite ca si Kapetanos zice ca e pixelul albastru,asta ca sa nu mai ziceti ca numai eu si Base vedem trucaje.Ma duc sa mai plang un pic.

zmeura
07-10-10, 20:02
Din motivarea instanţei:
● Orice menţinere in arest preventiv a unui acuzat, chiar şi pentru o scurtă durată, trebuie justificată in mod convingător de către autorităţi.

● Arestarea nu poate fi justificată nici de raţiuni ce ţin de rezonanţa socială negativă a faptelor şi reacţia opiniei publice.

● Rezonanţa socială a cazului FNI constituie un element ce conturează o anumită gravitate a faptei, ţnsă, notorietatea şi consecinţele fenomenului FNI nu pot fundamenta, prin ele insele, privarea de libertate a inculpaţilor Vantu şi Ţurcan.

● Reacţia opiniei publice nu este un temei absolut pentru lipsirea de libertate a unei persoane, fiind acceptată in circumstanţe excepţionale şi in măsura in care se intemeiază pe fapte de natură să demonstreze că punerea in libertate a unei persoane ar tulbura intr-adevăr ordinea publică.

● Nu există motive rezonabile şi suficiente pentru a considera că, lăsaţi in libertate, inculpaţii vor comite alte fapte prevăzute de legea penală.

● Arestarea inculpaţilor ar fi putut răspunde unor asemenea cerinţe dacă se solicita imediat după comiterea şi descoperirea faptelor şi nu după o lungă perioadă de timp. Pentru a fi satisfăcătoare, riposta autorităţilor trebuie să fie adecvată şi oportună şi nu amanată sau intarziată.

● Comisia rogatorie efectuată in Cipru este lipsită de relevanţă din perspectiva conturării pericolului pe care inculpaţii l-ar prezenta, la acest moment, pentru ordinea publică.Se mai spune ca la dosar nu erau probe ca Vantu i-ar fi trimis bani lui Popa.
http://www.jurnalul.ro/stire-observator/procurorii-n-au-probat-ca-vintu-i-a-trimis-bani-lui-popa-556478.html
Caz aproape inchis,topic inutil.De fapt era inchis din start,arestarea era doar asa pentru spectacol,dovezi bineinteles ca nu sunt.Dupa cum am spus:nu vrea nimeni sa il bage la parnaie deadevaratelea.

mondo
07-10-10, 20:58
Daca vroia il baga demult,atunci cand trebuia.Acum e tardiv.

outcast
08-10-10, 15:47
vintu e nevinovat...io cred ca base i-a trimis bani lu ala in malayesia...numa ca vrea sa o arunce asupra marelui om afaceri, vintu.

pacala68
08-10-10, 16:07
mei , soarele a comis infractiunea de favorizare a infractorului pentru ca l-a bronzat pe popa :p

( instanta a spus ca parerea voastra nu conteaza :lol: )

hd56fox
08-10-10, 16:11
Hai ca-i buna. Iar ne aflam in treaba numai de dragul de a ne contrazice. Oare cand vom putea sa evaluam corect ce se intampla in mediul politic romanesc si nu numai in mediul politic.
Ne contrazicem tot timpul , de parca am avea interese de o parte sau alta. De asta nu dau 2 bani pe noi cei din varf, ca au si unii si altii sustinatori tot timpul. Daca ei zic ca-i neagra , atunci se gasesc destui sa ii aprobe, chiar daca e alba.
Cine nu e implicat politic e cel mai in masura sa critice si pe unii si pe altiii.
Eu cred ca ar trebui sa dam cu ei de pamantg de cate ori gresesc. Valabil pentru toti , indiferent de la ce partide sunt.
In germania au manifestat 100000 de opameni doar ca taiau 3 castani, ca sa fac ceva folositor pentru comunitate pana la urma. La noi nu se strang atatia nici daca le taie 75 % din salarii. Aici e problema, ca avem alte aspiratii,(sau mai bine zis nu mai avem deloc), ne-am obisnuit deja cu prea multe nenorociri si tampenii si se pare ca nu mai distingem binele de rau.