PDA

View Full Version : Vot uninominal? Parlament european?

dic_star79
20-11-07, 12:12
Sunteti pentru votul uninominal?
Doriti ca parlamentari nostri sa ne reprezinte in parlamentul european asa cum ne reprezinta in romanica?
Personal sunt impotriva votului uninominal:agresiv: si pe parlamentari nostri imi vine sai bag undeva:agresiv:
Nu ma duc sa votez!!!!!!!!

zappa
20-11-07, 14:02
Eu sunt ptr votul uninominal...ptr ca din 10 candidati sa ajunga in parlament cel mai bun....nu irina loghin (nu am nimic cu ea, dar nu are ce cauta in parlament)..sau ristea priboi...etc.

superzeama
20-11-07, 14:33
Eu sint PENTRU.Daca era introdus acum 15 ani sigur aveam politicieni mai buni.

outcast
20-11-07, 15:31
Doriti ca parlamentari nostri sa ne reprezinte in parlamentul european asa cum ne reprezinta in romanica?
Personal sunt impotriva votului uninominal:agresiv: si pe parlamentari nostri imi vine sai bag undeva:agresiv:
ar trebui sa te duci.....e singura speranta sa scapati de mizeriile alea care conduc....pe toti ii doare-n cur de oameni si tara....si ce-i mai rau nimeni nu poate sa le ceara socoteala.....cu uninominalu macar stii cui sa-i rupi capu daca nu traiesti decent....

dic_star79
20-11-07, 17:15
Da asa este am lui cine s a i rup capul dar nu am pe cine sa votez ca sa ma reprezinte pe cine: pe basescu,gioana,vadim,becali pe cine? Am fost la atatea scrutinuri membru in comisie dar am zis ca ma las nu ma mai duc decat atuncia cand o sa am pe cine sa votez!

Einstein
20-11-07, 18:33
Un studiu foarte complet si competent puteti citi pe hotnews (http://www.hotnews.ro/articol_90333-19-tari-merg-pe-uninominalul-lui-Basescu-jumatate-sunt-dictaturiUninominalul-lui-Tariceanu-mentine-partial-dictatura-%27%27celor-322%27%27.htm)

horatyu
21-11-07, 11:33

ce bine ar fi daca ai reusi sa ii bagi undeva !!!
eu sunt pt uninominal ...desi cred ca nu se rezolva mai nimic in romania cu asemenea ..metoda

deocamdata ...pt ca cei din clasa politica nu merg in parlament pt oamenii din tara ci pt ...ei si afacerile lor

zappa
21-11-07, 11:41
Din pacate se va schimba doar sistemul...nu si oamenii. Vor ajunge in parlament aceiasi oameni pusi pe capatuiala.

pacala68
21-11-07, 11:57
Eu sint pentru decimarea inversa :- ii numeri pina la 10 ; 9 eutanasiezi , unul il investesti cu mandat .

yky
21-11-07, 12:31
Eu sint pentru decimarea inversa :- ii numeri pina la 10 ; 9 eutanasiezi , unul il investesti cu mandat .
Subscriu; cred ca e singura solutie sa-i aducem cu picioarele pe pamant