View Full Version : Topic pentru Soarece
vreau fapte nu vorbe :clap:
http://sateliti.info/showthread.php?3-Regulament-Forum-si-Shoutbox :
Pct. nr. 5: Nu se accepta link-uri sau reclame la alte forumuri, upload-uri si chat-uri romanesti care au continut asemanator!
Pct. nr. 12: Nu se admite [quote] (citat) pentru posturi consecutive!
@şoarece ... am imbulinat-o
Cică trebuie respecat regulamentul, altfel luăm concediu medical amandoi.
tot ce zice ainstein este sfint :clap:sa inteleg ca val i bulibasa :) chiar poate sati dea concediu si tie!!!!??????:spam:asta cred ca face parte dintro religie aparte...adventist...pocait...penticostal...martori lu yehova...ce ar pute sa faca cu o sluga pacatoasa ca mine !!!!!!! ...eu credeam ca x vanis este inparat pe aici : nu mai stiu ce sa gindesc .....cred ca de cine mi frica tot de el am parte.....:sorry: vl moderatorul rau ...bau..bau
Tu intelegi ce am postat referitor la Punctul nr. 12 din Regulament?
Nu se admite [quote] (citat) pentru posturi consecutive!
SuperSonic
10-12-10, 18:15
@şoarece nu fii rău, @val e om bun dar cu condiţia să respecţi regulamentul că altfel iar te paşte un concediu forţat, şi nu mai are cine să ne explice cu atata profesionalism cum trebuie să folosim gas interfeis si gyuisticu de la drimbocs.
Aştept următorul tău tutorial cu nerăbdare.
laleauaneagra
10-12-10, 20:52
maaaaa sa mi trag palmeeeee,e trecut la sticky,soarece esti vedeta
:clap:uni vor sa nu munceasca... vor totul pe tava totusi diferenta dintre cas si poenix interfarce e ceva aritmetic :clap:
Deci,acum daca tot esti la lipiceala trebe sa inveti cum ie cu regula doispe.
Regula doispe zice:
Nai voe sa faci cuote la postu dindarat.Ca sa nu mai faci asta apesi cu gyusticu pe repli ala si nu pe relpi vit cuote.Mama ei de treaba ca nu e asa greu,e ca si cum canti la acordeoan,daoncolo.
mama ei de treaba ,dar postura la einstein na fost clar exprimata ....ma gindeam ca tov val ...are ce are cu mine...dar niciunul numi zicea carei treaba:clap:aici arunc o vina si la cel care a construit... rspul ...eu ma zbat mult sa caut pe alte parti chestiile legate de s
f-uri paraebolice ... etc..etc...acum am inteles regula 12:)
stai cu ochii pe regula 12 si cu siguranta vei ajunge mare ( nu neaparat şobolan ) , ce imi pare rau este ca ai lasat-o mai moale cu tutorialele ... te-ai lasat antrenat in discutii offtopic si ne-ai lasat sa asteptam tutorialele despre cum sa vedem si noi programe tv fara banii ca suntem saraci de cand cu criza asta . fii tu luminiţa de la capătul tunelului pentru noi ... uimeste-ne .
Daca nu vorbesti si tu pe limba omului nu ai cum sa te intelegi cu el.Uite ca eu i-am explicat frumos cum e cu regula 12.
sa vreau si nu pot discuta cu el pe aceiasi limba , o dau si eu in bara uneori dar asa artist greu gasesti
http://sateliti.info/images/icons/icon1.png zmeura
Daca nu vorbesti si tu pe limba omului nu ai cum sa te intelegi cu el.Uite ca eu i-am explicat frumos cum e cu regula 12.................................................................................................. ..... soarece ..... o sa las mult mai mult pe acest rsp ...dar intii sa ma conving...pe aici vad multe persoane dubioase...adica in intelesul meu ,prea jmecheri uniii ...si sint convins ca uni habar nu au pe ce planeta sint.....adica ....sint in pom....si pomu-in aier...:clap:si altceva cred ca primul banut care o sal iau... nu o sa mai auziti de mine niciodata ...ce nu stie nimeni de aici... n3 e spart in totalitate dar e foarte bine astupat...iar chestia tare care ar fi cred ca daca nu asi fi pe aici ..acest rsp nar mai avea nici un farmec...adica falimentar...iar intelesul!!!! vreau sa ajung vedeta sa nu mai aud pe nimeni...urasc termeni astia...ce vreau ???? conpletez ce nu au inteles alti:clap:
Gyovany, cred ca ti-ai luat lumea in cap si ce-i mai grav te mananca rau si nu are cine sa te scarpine. Cand ti se face de duca, anunta; vreau sa-ti dau prin PM un link catre un celebru site romanesc (tot din domeniu). Te inscrii frumos acolo si-i mai tii si pe ei la curent cu noutatile, nu de alta dar sa nu se plictiseasca.
ok ....val .....o sa rezolv treaba singur .. se pare ca nu mam inselat in privinta ta..
sintem in data de 11 decembrie 2010 imi iau concediu singur :argue:promit si sper sa ma tin de cuvint timp de 2 luni nu o sa mai postez nimic..atentie 11.. febroarie... 2011 atunci mai revin...restul stati la slujba o sa va invete el poate asta ....alahhh...alahhh:please:imi pare rau si imi cer scuze ...mondo, zmeura stargate..tovarasul vostru val, ma provocat sa fac asta.... vreau cit timp stau in concediu ...sami demonstreze ca este capabil sa va aduca noutati nnnnnnnnn legate de sateliare ....... stargate sint un om anbitios, imi cer scuze ca fac asa ceva ..... dar asta e.....e omul vostru si trebe respectat......nu vreau comentari din nici o parte sanatate masima si nu mai bine .....soarece....:please:
@şoarece, cum e posibil să te opreşti tocmai acum, cand ai ajuns la 99 de posturi ?
Păi acuşica vin sărbătorile , poate filmezi o colindă ... ştii tu ... spiritul Crăciunului
Chiar acum de sărbători ne laşi ai nimănui ???
laleauaneagra
11-12-10, 20:59
soricel uite cum facem,eu inchid acest topic pentru o saptamana sa vedem cum se misca RSP fara acest topic dupa care il redeschid ca sa nu incalcam drepturile omului si libera exprimare
hai sa incercam sa vedem unde va fi plasat RSP si cum va fi traficul pe forum,acest topic a fost lasat pentru amuzament insa unele afirmatii ale tale eu personal nu prea le diger chiar daca sant sau nu cu tenta umoristica
ok am inteles ...ceai vrut sa zici de aia nu intelegeai nimic..datorita imaginilor diferite:clap:la gp 4.70 avantajul e mare... la scanarea programelor recunoaste si scaneaza automat amindoi sateliti tor...intelsat1002..una la mina ....a doua faza pluginul la care te refereai sati indice acel panou cind cineva iti trimite sare acel panou cu metoda criptare conax cw neagra etc ...e in selectarea imagini 470 adica trebuie facute niste setari aparte...deaia paream suspect.... iar gp 4.20 e o imagine demodata adica o data instalata imaginea 420 la scanare programe ia numai cele de la jimi cele de la focus trebe adaugate aparte si multe altele care nu au rost explicabil uite scriu si ma inervez singur sper ca acum sa fiu inteles
.... si multe altele care nu au rost explicabil uite scriu si ma inervez singur sper ca acum sa fiu inteles
Eu zic sa nu-l mai superi pe domnu' doctor si sa-ti iei medicamentele la timp.
Azi noapte cred ca l-am vazut pe soarece cantand.
http://www.youtube.com/watch?v=FMZA4wEbPt4
:lol: Nu e ala.Uite-l aici pe adevaratul!!!.
http://www.youtube.com/watch?v=BIgQIpJdvOM&feature=related
Inseamna ca am umblat degeaba teleleu azi-noapte si m-am chinuit sa mai si filmez.
Cu un drum va atrag atentia sa nu mai afirmati ca cei din Harghita "nem értem romána",da?
Back to mouse.
cind deaqu mai filmat mo, vrei sa incalci regulamentul ....dansam si eu din buric doar atit nimic grav !!!!!cred ca mirtanul erai tu:clap:deci vreai sa ma maninci ahaaaaaaaaa:clap::) pe zmeura lam inteles cu asta
Nu inţeleg Romana ", da?
Inapoi la mouse-ul.
mia bagat o muzica din alea de te dai cu capul de pereti ....noroc ca este un fan deal meu si iam apreciat calitatile:clap:cred ca cineva ia zis ca urasc manelele si muzica aia cu miscari de cap:clap:toate cele bune baieti numai bine:clap:eram cit pe ce sa arunc leptopul pe geam mam speriat intii dar mi-am revenit repede:)
@@@@soarece daca nu stergi linia vei ramane un sobolan fara!!!
ok am inteles ...ceai vrut sa zici de aia nu intelegeai nimic..datorita imaginilor diferite:clap:la gp 4.70 avantajul e mare... la scanarea programelor recunoaste si scaneaza automat amindoi sateliti tor...intelsat1002..una la mina ....a doua faza pluginul la care te refereai sati indice acel panou cind cineva iti trimite sare acel panou cu metoda criptare conax cw neagra etc ...e in selectarea imagini 470 adica trebuie facute niste setari aparte...deaia paream suspect.... iar gp 4.20 e o imagine demodata adica o data instalata imaginea 420 la scanare programe ia numai cele de la jimi cele de la focus trebe adaugate aparte si multe altele care nu au rost explicabil uite scriu si ma inervez singur sper ca acum sa fiu inteles
Aici ai comparat GP 4.7 cu GP 4.2 si ai scris ca GP 4.7 e mai bun ca are si transponderele de focussat. Nu e o comparatie buna findca e normal ca softul mai noi sa aibe transponderele actualizate la ziua cand a aparut. Oricum la GP ai fisierul satelite.xml (poate am gresit vreo litera in denumirea fisierului) in var/etc si il poti copia pe unul mai nou unde ai tot ce iti trebuie.
laleauaneagra
19-12-10, 13:28
voi mai raspundeti si serios?????credeam ca e un pamflet topicu ista
sint prieteni mei:clap:imi place mult comportamentul lui zmeura, mondo ,stargate ,etc:clap:sint niste baieti de nota 120:clap:uneori uni inteleg ce postez ....alti daca nu pun in practica secretele sateliare, traiesc cu inpresia asta ex:......oare soarece ceo vrea sa zica !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...este vreun mistocar......replica data de mine nu am nevoie de ajutor.... am ful pe toate sateliarele ....asta daca cautati si colaborati cu persoane in domeniul sateliare ....francezi ...nemti.... austrieci.... sirbi...nu trebe sa cunoasteti limba:clap:gogu va ajuta nnnnnnnnnn....adica sa ne exprimam corect google:clap:pentru incepatori...: e de ajuns sa cunoasteti limba rom....restul nea gogu are grije sa traduca cit de cit sa te intelegi cu ori ce persoana din afara:clap:soarece saluta inca o data membri acestui forum fie ei oameni... buni sau rai...sanatate maxima.... soarece ma numesc...sint mic...:baby::ha:
sa inţeleg ca tu esti un şoarece internaţional ? cred ai spart forumurile internaţionale :)
Stiam ca folosesti google translate dar am crezut ca ala te ajuta sa postezi la noi si de fapt esti strain.Dar e bine si invers.
iţi dai seama ce traducere apare din romana in alta limbă http://www.freesmileys.org/smileys/smiley-shocked003.gif (http://www.freesmileys.org/smileys.php)
pentru cei care au acel liniar :)nenea soarece va va explica urmatoarele.......valabil pentru cei care au descarcat....CCcam info.....dati clic pe el la sectiunea .....shares.....atentie lucrati repede cu giuisticu telecomanda........ok pe setarea.....shares.....si foarte repede sageata in jos....cel care va da liniarul .........va va da un cod de 16 piese........si 32..piese........eeeeeeeeeeeeeeeeeee hooops...incercati sal bagati acel cod in conservele strong etc:clap:si lasi ruga pe acel doctor care stie el ca stie multe ....sa -si scoata palaria ....nu uitati nenea doctorul ...e nenea soarece.....:baby: cei care nu au instalat in dm CCcam-info1.1 intrati la adon sections...cam-plugins(6 intrari) restul va doresc succes:lol:nu pot spune mai departe ma doare un picior......................:baby::ha:
Fratili meu şoarec, cred ci tocmai ai discopirit apa caldă şi miersul pe gios
:clap::clap:daca ma apuc sa iti explic mai multe... iar zic astia ca ne certam ,si mai imi da o luna de barabuli...!!!!!!... la zdup .....stoarce creerul....singurul zmeura vreau sai explic are creerul respectiv ....nu uita de codul neagra parca avea combinatia de 32 piese inainte..vezi ca asta cu 3 neagra .....!!!!!....?????...daca ai avea experienta si cunostintele lu soarec.... dreamul le afisaza....dar vorba rominasului ....dumnezeu iti da... dar nu iti baga si in gura:)....si nu uita nenea soarec, discuta foarte mult cu europeni :cheers: pune in aplicatie ce mentionai mai sus ...!!!!...acum se vede experienta fiecaruia .....si nu uitati dreamboxu are secrete multe din pacate foarte putine sint divulgate ....sanatate maxima si spor la treaba.... sint convins ca dupa ce vei citi vei zice......soarece astea leam mincat de mult... tu tocmai acum leai descoperit...ha ha ha:clap::tv1:
Ti-am mai spus că etnobotanicele nu fac bine la "creer" , dar tu nu m-ai crezut.
Oricum, nu te lua după ce-ţi spune lumea. Dă-i inainte cu "giuisticu", dream-ul deja nu mai are secrete pentru tine.
Mai rar aşa specimen ca tine, probabil eşti ultimul descendent dintr-o specie pe cale de dispariţie. Un geniu neinţeles, un fel de ... rara avis.
Şoarece, oare ce-ar fi forumul ăsta fără tine ?
laleauaneagra
30-12-10, 23:27
forumu fara soarece???la fel,poate un pic mai serios,pentru ca ne cam dam in stamba din punctu meu de vedere cam prea mult
soricel te as ruga pe viitor sa pastrezi o minima decenta atat in gandirea ta filozofica cat si in vocabularul tau fie ca asa e de la mama natura fie ca e ream vointa,adica un misto foarte inaintat care da in batjocora
te am lasat in pace pana acum insa deviezi un pic prea mult si inteligenta mea fie ea proasta sau moderata nu mai accepta prea multe
cu respect LALEAUNEAGRA