View Full Version : Schimbari la grila de programe
De asta noapte s-a schimbat programele intre ele cum ar fi
Antena -Viasat explorar
Pro tv -disc travel
acasa -disc world
pro cinema-disc sci
animal planet-paprica
paptika-animal planet
viasat histori-disc
via expl-antena 1
disc trav-pro tv
disc world-acasa
disc sci-pro cinema
nebunie curata :agresiv::agresiv::agresiv:
rusnacu da o rescanare la frecventele pt akta si isi revine,asa a fost si la mine si dupa ce am dat o rescanare sia revenit.atentie ca sau schimbat si transporderi pe AKTA.
laleauaneagra
17-08-10, 18:12
http://www.sateliti.info/showpost.php?p=137657&postcount=1
Akta da vina pe Compania SES SIRIUS AB . Dar parearea mea e alta . transponder ieftin pt AKTA. Sa nu avem surprize cu acest nou transponder . Pe sirius transponderele polarizate pe verticala au semnal SLAB. Mai departe .......... trageti concluziile.
laleauaneagra
17-08-10, 19:47
asta face si digi si akta:)noroc cat de cat cu dolce si cu focus ca a trecut la upc
adica tipic romanesc si se merge pe principiul sa vi o trag in barba de clienti:)
Nu cred in fraza { vo trag in barba } stii care e problema ?
Castiguri bune cu cheltuieli putine . Totul e pana la EUROI .
gresit.... iti pregateste noi frecvente pentru a mari grila de programe.... daca mai umba si un pic la preturi, se va dovedi un provider cu interes foarte mare. tinind cont si de semnal , la ploaie nu cade semnalul (bine inteles daca e antena reglata bine), si semnal este in zone unde alti provider-i nu au semnal..... africa(pina aproape de ecuator) , asia si asia mica(Dubai este semnal destul de puternic cu antena de 1,2m offset) ........ sunt zone unde romani merg la munca , si se uita la programe romanesti datorita lui AKTA TV...
De la sfarsitul lunii octombrie transponderul de pe 12341h va fi inlocuit cu 12360v.
Vor ramane aceleasi programe dar vor fi altfel ordonate pe transpondere.
In sensul; ca pachetele extra vor fi toate pe acelasi transponder:12360v evident.
Dezastru pentru abonatii care nu stiu sa scaneze singuri.