PDA

View Full Version : horatyu ... moderator

rohack
16-06-10, 22:09
Eu mai demult am deschis un topic cu titlul ECHOSMART 500 vs DM 500S. Deoarece am stiut si am vazut pt prima oare un asemenea reciver care a venit din CHINA deabia aparute si acolo m am gandit sa dau vestea. Baieti au inceput sa se discute despre acest subiect pana a aparut horatyu care bineinteles a sters el discutia care o incepusem eu si a bagat el una Echosmart 500s-clona DM 500 . Acuma nu stiu cat de corect e sa ei vorba omului din gura si sa o relatezi tu . Mie mi se pare acest lucru lipsit de profesionalism daca el este moderator pt acestui forum.

ACEASTA A FOST O INTAMPLARE CARE SA PETRECUT MAI DE MULT SI CARE M AM HOTARAT SA O ZIC LA TOTZI USERI DE AICI . ASTEPT REPLY LA ACEST MSG DACA SI ALTI AU MAI PATIT ASA CEVA

rohack
16-06-10, 22:16
Eu mai demult am deschis un topic cu titlul parca ECHOSMART 500 vs DM 500S sau ECHOSMART 500 nu imi mai aduc bine aminte cum era titlul exact. Deoarece am stiut si am vazut pt prima oare un asemenea reciver care a venit din CHINA in Romania si care a fost distribuit mai departe in tara m am gandit si eu sa zic lucrul acesta pe forum la toata lumea. Baieti au inceput sa discute despre acest subiect pana a aparut horatyu care a luat el problema in mana care bineinteles a sters el discutia care o incepusem eu si a bagat el una "Echosmart 500s-clona DM 500" care bineinteles o vedem si azi . Acuma nu stiu cat de corect e sa ei vorba omului din gura si sa o relatezi tu . Mie mi se pare acest lucru lipsit de profesionalism daca el este moderator pt acestui forum.

ACEASTA A FOST O INTAMPLARE CARE SA PETRECUT MAI DE MULT SI CARE M AM HOTARAT SA O ZIC LA TOTZI USERI DE AICI . ASTEPT REPLY LA ACEST MSG DACA SI ALTI AU MAI PATIT ASA CEVA

VOI CE PARERI AVETI E CORECT ????

dic_star79
16-06-10, 23:15
Si de ce acum? De ce nu ai deschis subiectul acesta atunci, cand spui ca sa intamplat ceea ce sa intamplat?

daradici
16-06-10, 23:20
Nu se poate verifica asta ca sa nu mai fie acuzatii in stanga si in derapta fara rost ? Nu exista baze de date la diverse date, iar cu datele de ;a posturi verificata realitatea ?

zmeura
16-06-10, 23:22
Horatiu nu are drepturi de stergere fizica,deci postul sau topicul trebuia sa fie vazut si de alti moderatori sau admini.Daca tot trebuie sa ne dam cu parerea eu zic ca ar trebui sa iti cam ceri scuze,altfel nu pot spune pe forum ce gandesc.

PS:Titlul nu era bine primit nici macar la gradinita.

daradici
16-06-10, 23:26
Cred ca @zmeura este cel care poate spune 100% cine ce drepturi are pe acest forum. Cred ca cele de mai de sus au incheiat aceasta discutie !

zmeura
16-06-10, 23:28
Nu sunt eu miezul din gogoasa,dar la cat timp imi pierd pe aici imposibil sa fi ratat topic si horatiu nu il putea face sa dispara total,ramanea vizibil pentru toti de fapt,doar ca aparea ca sters.

dic_star79
16-06-10, 23:29
Aici nu face fiecare ce vrea sau cum vrea....exista un regulament si trebuie respectat, chiar si de moderatori!

rohack
16-06-10, 23:30
Sau chiar acuzatul in sine poate isi mai aduce aminte ce a facut si poate ne zice el ?

daradici
16-06-10, 23:34
Nu sunt eu miezul din gogoasa.....

Nu e vorba intre a fi sau nu miezul, cred ca stii cine poate si cine nu poate sterge, redenumi, pe acest forum, sint convins de asta !

delta2k2
16-06-10, 23:47
Dacă horatyu ar şterge ceva de pe forum , ar rămane mesajul şters ca aici (http://sateliti.info/showthread.php?t=13079&page=16)

rohack , ai incercat să rezolvi problema in privat cu horatyu ?
Poate este o confuzie la mijloc.

.

daradici
16-06-10, 23:55
... nu neaparat !

horatyu
17-06-10, 00:39
Eu mai demult am deschis un topic cu titlul parca ECHOSMART 500 vs DM 500S sau ECHOSMART 500 nu imi mai aduc bine aminte cum era titlul exact. Deoarece am stiut si am vazut pt prima oare un asemenea reciver care a venit din CHINA in Romania si care a fost distribuit mai departe in tara m am gandit si eu sa zic lucrul acesta pe forum la toata lumea. Baieti au inceput sa discute despre acest subiect pana a aparut horatyu care a luat el problema in mana care bineinteles a sters el discutia care o incepusem eu si a bagat el una "Echosmart 500s-clona DM 500" care bineinteles o vedem si azi . Acuma nu stiu cat de corect e sa ei vorba omului din gura si sa o relatezi tu . Mie mi se pare acest lucru lipsit de profesionalism daca el este moderator pt acestui forum.

VOI CE PARERI AVETI E CORECT ????

ok frate
mergi la alta masa si te plange
orice administrator poate sa vada toate posturile tale
nu stiu de ce vorbesti
cred ca ai vrut sa postezi ceva cu un nume si acum dupa 3 luni te trezesti ca nu iti place

eu cred ca defapt tu ai postat pe alt forum si dai vina pe mine

Actiunile mele de moderare la echosmart s-au facut in vazul tuturor si daca tu nu iti aduci aminte exact nu mai acuza fara motiv , ca orice administrator poate vedea daca am stars sau nu ceva, nu se sterge fizic de catre moderatori , doar soft

horatyu
17-06-10, 00:47
Eu mai demult am deschis un topic cu titlul ECHOSMART 500 vs DM 500S. Deoarece am stiut si am vazut pt prima oare un asemenea reciver care a venit din CHINA deabia aparute si acolo m am gandit sa dau vestea. Baieti au inceput sa se discute despre acest subiect pana a aparut horatyu care bineinteles a sters el discutia care o incepusem eu si a bagat el una Echosmart 500s-clona DM 500 . Acuma nu stiu cat de corect e sa ei vorba omului din gura si sa o relatezi tu . Mie mi se pare acest lucru lipsit de profesionalism daca el este moderator pt acestui forum.

probabil ai mancat ceva stricat si esti deranjat la stomac:spam:

nu pot sa comentez aberatile tale
eu ca moderator nu pot sa sterg posturile tale fizic ci doar soft, deci raman urme

poate ai postat pe alt forum si nu iti mai aduci aminte

faci acuzatii nefondate
maine o sa mut la offtopic la topicul nu te supara frate tot ce e offtopic

asta mai lipsea sa vina cineva sa ma acuze pt nu stiu ce amintiri din copilaria lui

uite dovada aici

http://www.sateliti.info/search.php?do=finduser&u=13032
astea sunt toate posturile tale

daradici
17-06-10, 01:05
...in sfarsit raspunsul mult asteptat !
Cred ca subiectul poate fi inchis ! Sau mai este ceva de adaugat ?

fery21
17-06-10, 01:53
Prea multe explicati.!!!
Deci ecosmart 500s oh daca era ecosmart50 HD era ptr Horatyu, asa ca e o clona clar, Toti gresim ...dar tu cred ca o faci dinadins..?!

dan2000
17-06-10, 02:01
da greseala lui @horatyu! prea multe explicatii! sunt curios pe cate dintre forumurile pe care mai intrati un moderator trebuie sa raspunda in fata userilor cu 2 posturi ptr actiunile sale? daca @horatyu a gresit asta e problema lui cu adminii si nu discutie publica!

daradici
17-06-10, 02:33
...pe un alt forum mi s-au sters posturi pe simplul motiv ca ziceam de o clona ca merge bine, de cel care este sperietoarea clonelor ! :clap:
Si asta nu ma duce la ideea de aposta tot contra acelei persoane ca si altii au avut de a face cu el si asta-i este caracterul.

Poate e o greseala, poate a facut-o inadins, dar nu crezi ca de atunci au trecut cateva luni ? Ce ti-a venit sa semnalezi acum aceasta problema ? E vre-o razbunare personala ?

Ma opresc inainte sa ma incing prea tare si cine stie ce cuvinte sa "desenez" pe aici ! :sorry:

dan2000
17-06-10, 02:59
omul sigur a incurcat forumurile! eu am 4 clone ...dupa parerea lui acum trebuia sa am ban!

MihaiP
17-06-10, 07:19
Insasi ideea comparatiei de tipul A vs B ... mi se pare o aberatie ! de ce vs ...
ce rost are ...ce mesaj poate transmite ! Nu am nimic personal impotriva clonelor
... cine si-a luat-o ...sa fie sanatos si sa faca ciocul mic ! ... este ca si cum mi-as
fi luat un Rolex de 20$ si acum il fac tampit pe ala care a dat 1000 pe unul adevarat !
hai sa pastram masura ... 20$ dai de 20$ ai !!! Eu am un dm500 inca de acum 6 ani ...
si este bine merci ! bunul meu prieten are un Optibox 550s de 3 ani si este bine merci ...
care este relevanta acestui fapt ? niciuna ... Daca vreti sa ne transmiteti ceva nou
... poftiti ... sintem numai ochi si urechi ...daca vreti sa rascolim KKT-ul ca pe RDI ...
din lipsa de idei si mesaj ... lasati-o balta !

zmeura
17-06-10, 12:38
Inca odata: eu nu am vazut vre-un topic sters si nici nu am auzit pe alt mod sau admin sa fi vazut.Punct.
Probabil ai incurcat forumurile.

Snow
17-06-10, 12:57

...........
Ti-am luat toate posturile la verificat si n-am gasit nici macar o propozitie legat de acest subiect. Ai un topic deschis despre clonele de 500 facute in Rusia vs China.
Orice ar fi sters Horatiu mi-ar fi aparut la verificare si puteam sa readuc. Insa nu apare nimic.
Drept pentru care primesti un avertisment acum si citesti tu regula 16 sa vezi continuare. Mare atentie data viitoare cand aduci acuze nefondate.

Snow -RSP Team