Log in

View Full Version : optibox 550 modificat electronic...HashDeu

zappa
16-06-10, 18:37
Dupa receptoarele obisnuite care au fost modificate electronic uite ca cineva (un artist in ale electronicii) a reusit sa modifice si un optibox 550.

http://www.okazii.ro/catalog/41449185/OPTIBOX-550S-CU-LINUX-SI-MODIFICAT-ELECTRONIC.html

Oare a instalat linux inainte sau dupa modificarea electronica a receptorului? Despre modificare o fi vorba? Se refera oare la "sistemul audeo optic?" Sau a reusit sa modifice receptorul din SD in HD?

MihaiP
16-06-10, 18:51
Cred ca i-a pus turbina , aripa deportanta si a scris Porsche pe portiera !!! :clap:

startrek1
16-06-10, 20:26
Slab baieti ,slab!!!
Asta e si mai tare!!! http://www.okazii.ro/catalog/35210865/vind-receptor-satelit-digital-skymaster-dx22fta-pentru-digitv.html#galerie - asta sigur e mana in mana cu aia de la astra :lol:
motoras electric digital cu schimbarea pozitiei satelitului prin schimbarea canalului tv de la telecomanda

zmeura
16-06-10, 20:52
Dar un receptor care sparge nagra 4,la care viseaza unii,nu este?Am inteles ca la baietii astia de pe okazii e "rezolvat" nagra 3,deci vreau sa vad si eu ceva noutati nu chestii slabe.:clap:

daradici
16-06-10, 23:54
:gathering:

....azi maine apare Optiboxul modificat genetic ! :gathering:
Chiar asa proasta e lumea ? Modifcat electronic ???

Cred ca daca mai citesc din astea am sa-mi pun semnaturile pe forumuri...

"Mamaaaa.....in ce lume traim !??? :gathering:"

zmeura
17-06-10, 18:53
Succes la schimburi de linii,mai ales linii N.:clap:
http://www.okazii.ro/catalog/41490843/Dreambox-DM500S-Black-Box-2010-Sharing-Gratuit-12-luni.html

dan2000
18-08-10, 18:41
Dupa receptoarele obisnuite care au fost modificate electronic uite ca cineva (un artist in ale electronicii) a reusit sa modifice si un optibox 550.

http://www.okazii.ro/catalog/41449185/OPTIBOX-550S-CU-LINUX-SI-MODIFICAT-ELECTRONIC.html

Oare a instalat linux inainte sau dupa modificarea electronica a receptorului? Despre modificare o fi vorba? Se refera oare la "sistemul audeo optic?" Sau a reusit sa modifice receptorul din SD in HD?

cam tarziu dar acum am vazut...

si asta nu e nimic! omul a reusit sa-l modifice si "SOFFTVARE " nu numai electronic! modificare de ultima generatie ! habar nu avem noi!

zmeura
18-08-10, 18:58
Tari discutiile de acolo.De mult nu am mai ras asa tare.:clap:

dMd
18-08-10, 20:46
Totusi omul (http://www.okazii.ro/catalog/42874611/Dreambox-DM500S-Black-Box-2010-Sharing-1-6-12-luni-Nagra-3.html) isi calca pe inima indrumandu-si clientii printre randuri cu urmatoarea fraza ..... "Mai multe despre sharing puteti vedea si invata accesand site-ul romanesc www.sateliti.info", asta deoarece vanzatorul de iluzii precizeaza clar ca : "Suntem specializati in comercializarea reciverilor satelit ..." si nu in altceva, daca vreti detalii suplimentare sau sa invatati cateva chestii despre "linii" accesati pagina sus amintita, acolo veti gasi persoane care isi pot pierde timpul cu explicatii, el, vanzatorul este ocupat cu afacerile deci...trebuie inteles. Sa nu va mire cresterea numarului userilor pe acest forum, doar ni s-a facut reclama gratuita, iar pentru asta trebuie sa fim ingaduitori. :)

laleauaneagra
18-08-10, 21:40
pai nu ai observat deja:)?balalei cu pana la 5 posturi te jignesc si iti dau peste bot de zici ca ei au creat forumu:)etc etc

Snow
18-08-10, 21:50
Totusi omul (http://www.okazii.ro/catalog/42874611/Dreambox-DM500S-Black-Box-2010-Sharing-1-6-12-luni-Nagra-3.html) isi calca pe inima indrumandu-si clientii printre randuri cu urmatoarea fraza ..... "Mai multe despre sharing puteti vedea si invata accesand site-ul romanesc www.sateliti.info", asta deoarece vanzatorul de iluzii precizeaza clar ca : "Suntem specializati in comercializarea reciverilor satelit ..." si nu in altceva, daca vreti detalii suplimentare sau sa invatati cateva chestii despre "linii" accesati pagina sus amintita, acolo veti gasi persoane care isi pot pierde timpul cu explicatii, el, vanzatorul este ocupat cu afacerile deci...trebuie inteles. Sa nu va mire cresterea numarului userilor pe acest forum, doar ni s-a facut reclama gratuita, iar pentru asta trebuie sa fim ingaduitori. :)
Pentru ei si nu numai recomand sa citeasca aici http://www.sateliti.info/showthread.php?t=19704
Pentru cei care nu vor respecta cele scrise vor parasi forumul definitiv.

zmeura
19-08-10, 00:12
Si eu sunt de acord ca bisnitarii sa isi trimita clientii la vanatoare de linii gratis pe aici.De cand astept asta!:clap:
Traiasca noul sport national,sharingul!Asta e urmasul sportului decedat,cheile nagra2.Si da,noi suntem pe aici ca sa asiguram suport tehnic pentru clientii baietilor astia care nu reusesc sa scrie doua randuri inteligibile dar prostesc oamenii.Bravooo!!
Asta si sharingul facut tot pe bani si tot cu ecm-uri trase din cardurile altora.Dar lasa moo sa faca si ei un ban,ce naiba avem noi cu ei?Cred ca ori suntem invidiosi,ori 30% de pe aici vand receptoare,ori 30% tot de pe aici au payservere.
Sa va fie rusine,va legati asa de oameni aiurea.Nu vedeti ca sunt unii cu cateva posturi care ii simpatizeaza si ne arata ce afaceristi de treaba sunt ei?Nesimtitilor!:clap:

stargate
19-08-10, 00:29
trai-ti-ar familia ca adevarat mai graieste gura ta :D ( dialectul este la caterinca ideile tale sunt bune ) este o invazie de nou-nascuti in ale sharingului ce incearca marea cu degetul cerand linii de "test" si culmea culmilor cand vezi oameni cu dm800 cersind cate o linie te apuca rasul nu alta ... acum multi nu mai cer pe forum si te abordeaza direct in PM zilele trecute am fost abordat de un tip ce mi-a cerut ajutorul iar dupa ce am discutat un pic pe mess , surpriza :lol: , a inceput sa-mi explice ce mult il costa pe el serverul si daca doresc ma poate ajuta sa ma ridic si eu la inaltimea super-serverului pe care il detine ... am fost idiot si nu am asteptat destul de mult sa vad daca imi cere si bani si i-am refuzat politicos "ajutorul" .

zmeura
19-08-10, 00:51
Banuiesc ca oricat l-ar costa nu va lua un card oficial,el vrea neaparat sa sa fie smecher,"sa fenteze".Bineinteles ca iese mai scump,dar nu conteaza frate!Important e ca lui ii merge fara sa plateasca abonament,nu ca fraierii de vecini ai lui.La aia nu le spune nici cat a dat pe receptor si nici cat da lunar pe linie,ca ii e rusine.:clap:
Eu oricum nu intru in sharing ca e prostie,astept softul ala nagra 3 promis de baietii astia profesionisti de pe okazii,cica apare intr-o luna.E deja rezolvat doar ca ei zic ca mai sunt ceva probleme si ca se lucreaza.Muahahaha.
Sa vezi cand incerca unul de pe okazii sa ma convinga sa cumpar receptorul lui minune cu soft nagra 3,ca sa vad eu cum merge Premiere si D+ (atunci criptate deja doar in nagra 3).Imi povestea mie cum eu nu stiu ce e ala cam Dreamcrypt,ca astia pe forum "nu stie de el",dinala pus de el in receptor cand l-a modificat electronic,cumparat din Germania!Cica pana la urma ar fi chiar unul vechi pe forumurile astea care momentat s-a cam dat la fund din cauza vanzarilor de tepe.Inca mai stau si ma gandesc cat tupeu avea stiind ca discuta cu mine si eu stiind 99,99% cu cine vorbesc.Vad ca nu mai vinde receptoare "modificate electronic".Pacat,chiar vroiam si eu un cam dinala,poate imi mergea si mie cardul galben de nagra 4 ca la vipuri.Cica sunt doar cativa in Europa care au asa ceva,banuiesc ca daca voi amaratii de pe aici nu aveti habar de asa ceva numai la expertii de pe okazii gasesc.Mocangiilor.

startrek1
19-08-10, 18:51
Uite unu care si-a luat si el teapa - cat o fi dat pe ele ? de le da mai scumpe ca in magazin http://www.okazii.ro/catalog/40573393/OPTICUM-7001-CR-CX-RECEPTOR-SATELIT.html saracu si nu are nici mai putine 50 de bucati....:)
Asta o fi vru unu care ia recomandat "preteni" lui de pe mokazi ca apare n3 si mai merge "szmecheria:D" - sau e baiat de vindea gata facute in n3 :)
zmeura - Daca nu esti si tu un vice sau macar un pui de vice ;) nu vezi tu cam n4 si daca esti tre sa semnezi contracat cu kudelski &company ca sa fi si beta - da ce zic eu beta ...ALFA tester si esti vip - dar tre sa mai ai si sa-ti formezi si un grup de lingusitori (daca n-ai ma ofer eu primu :D) si atunci vezi cam n5 ca ala n4 are toate vipurile si sa perimat :D:ha:

laleauaneagra
19-08-10, 20:01
sant eu deja primu:)deci te rog frumos:clap:am atata par pe limba incat de multe ori nici nu mai pot vorbi si incep sa dau ochi peste cap sa gesticulez sa dau din picioare.....offf

deci daca vrei sa faci parte din grup sa sti ca nu e usor sa lingi.....aaaa sa nu uit,mai trebuie sa te lasi si lins uneori:)

klm372005
19-08-10, 22:14
Nu trebuie sa_l compatimesti,isi merita soarta,am avut de a face cu el si in afara de injurii si limbaj vulgar nu stie,am zis ceva de un motor h-h DM3800,si baiatul mi_a promis ca vine in Buc sa ma "aranjeze".Oricum.............problema lui

fery21
19-08-10, 22:19
Reclama inutila facuta de catre noii toti a unor comerciati si produsele lor care il tinem in spate fara sa stim... cred ca subiectele legate de comercializarea acestor receptoare in scouri de a face bani ar trebui atomat INCHISE!

laleauaneagra
19-08-10, 23:31
da gobi ai dreptate,insa noi pe langa asa zisa promovare indirecta incercam sa luminam niste minti cu neuroni redusi dar se pare ca nu prea reusim:)
dar vorba aia,unde nu i nici Dumnezeu nu cere

si apoi ori discutam noi sau nu aia tot au parte de prostii lor..........