View Full Version : Ce parere aveti?
Atept voturile voastre si in functie de ele o sa vad ce intrebare pun.:clap:
Se poate vota si multiplu,daca aveti mai multe variante.:D
eu nu cred asta! ati masluit votul!
Nu,nici gand ... sună mai bine.
.
Intrebäri capcanä ?
E acum si tu.Voteaza sa vedem daca esti de acord sau nu,ca intrebarea nu conteaza.:clap:
votati cu incredere! acest poll este un experiment! cum am vazut ca unii sterg pentru ca nu le convin rezultatele am gasit varianta asta... in functie de rezultat punem intrebarea!
SuperSonic
07-06-10, 18:25
Macar se castiga ceva premii ? Ca sa stiu sa votez si DA si NU.:)
ma gandesc si la varianta asta...probabil un cam oficial gigi sau un card N4!
Eu sunt dispus sa votez.......da .....hic..hic...eu cu cine votez?
Cine da de'o bere?....DA ...sau NU!
dacaa votezi ce trebuie dau eu berea!
dic_star79
07-06-10, 18:41
Da si nu....:D, depinde de intrebare!:lol:
cum sunt un optimist si nu imi place sa refuz , ce raspuns era sa dau ?
:lol:
daca trebe.....ca oricum is alti la butoane...:agresiv:
Eu am votat contra ca am fost de acord data trecuta si nu mai vreau :not_i:!!!!:haha1:
Offtopic in topic...:boxing: :2guns:SI DACA FAC TURISM ELECTORAL PATESC CEVA :chair:!?:banned:
Eu am votat "Da",dar m-am razgandit.:comp:
jur ca nu am "ajustat" prea mult rezultatu!
Am aflat care este intrebarea .
Sa unim RDI cu RSP ?
Sant tratative in privinta asta dar cerem votul userilor. Criza duce la aliante controversate... Trebuie sa suportam . :drinks:
Eu ma abtin sa votez intrebari in alb.:cheers:
gresit! asta nu se va intampla in urmatorii 100 de ani!
DAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! la cate tepe ne-au dat guvernantii... inca una luata benevol ce mai conteaza? sau poate nu... :)
Maximus oricum puteai vota si da si nu in acelasi timp,ca sa fi neutru.:clap:
laleauaneagra
07-06-10, 20:20
eu nu pot sa votez ca sant junior pe forum si din cauza mea sa produs acest poll ca l am iritat prea mult pe tata tzap si a vrut el sa vada cum e treaba in realitate
acest poll trebuia facut mai demult:)
Mergand pe ideea ca mai bine sa ma arunc ca apoi vad eu cum o scot la capat, decat sa-mi para rau ulterior pentru ca nu m-am aruncat cand a trebuit, am votat DA. :D
Pentru ca nu vreau sa se spuna despre mine ca sunt "Gica Contra" am votat DA (a nu se citi Dreptate - Adevar)! :)
dic_star79
07-06-10, 21:56
Ce ati votat , DA? :D
am gasit intrebarea. este sau nu outcast fanu lu basescu :drinks:
fara suparare dar prea va-ti contar ieri: http://www.sateliti.info/showthread.php?t=18790&page=2
am votat da....
unii aveti fixuri cu politica!!! nu e nici asta!
Nu frate,asta e inspirat din alta parte.De ce sa faci un poll care sa nu iasa cum vrei tu cand mai bine il faci,lasi lumea sa voteze si dupa aceea pui intrebarea sa iasa cum trebuie.Asa nu stergi nici posturi si nici tot poll-ul cand nu iti convine ce a iesit.:clap:
Intrebarea de fapt nu exista,doar vroiam sa vad daca sunteti de acord sau nu.:)
Aaaa,cu ce sa fiti de acord sau nu?Nu stiu,inca ma intreb si eu,dar oricum am votat da ca sa fie acolo.
Important e ca DA castiga! :clap:
Aaaa,la naiba,o sa votez si NU ca asa ceva e strigator la cer!:)
Doar ca nu mai am cum.
dic_star79
07-06-10, 22:27
Eu sunt impartial..:D, am votat cu mine!
eu sunt fanu' lu' basescu :drinks: care te mananca gingiile si iti este cald cu dintii in gura sari la interval sa ne batem :agresiv:
eu ma gandesc :drinks: la o teorie " economia noastra este ca un tricou gaurit oricum l-am imbraca ( fata - dos ) gaura tot se vede asa ca oricare partid ar fi venit tot in rahat eram "
va rog nu veniti cu teorii economice ca geme lumea de economisti si totusi planeta este scufundata in rahatul asta de criza si deocamdata majoritatea tarilor se balacesc in criza :lol:
Pai voteaza sa ne lamurim ..... aaaa ..... ce ai zis acolo,nu conteaza ce.:)
am votat boss ... daca vin cu tricou si sapca cu "basescu pentru romania" la tine sa nu dai cu micu in mine :oops:
Daca ai sa aduci sa imi fac poze.Deci vezi ca am votat bine DA?:clap:
Dreptate si Adevăr :drinks:
Asta e ca si in parlament, ei voteaza dar nici macar nu stiu ce.... :)
Hmmm ...in Romania s-a dovedit ca acest cuplu are doua deficiente majore ...
- unii nu au habar , eu banuiesc ca nu vor , sa faca dreptate
- ceilalti sint la asa o distanta de adevar incat mint si in somn
oricum ... asa caum spunea un batran "nu te amesteca in taratza ...ca te
maninca porcii " ... eu am reusit sa pastrez o distanta consistenta desi prin
simpatie ... trebuie sa recunosc ca dau oarecare credit unei tabere
Si ca sa inchei apoteotic ...ce proba mai buna de ticalosie politica mai vreti
atunci cind se vede clar ca lumea lor ...si lumea noastra diverg ! poate sa
piara lumea noastra ... tot interesul lor ramine
Respecte!
Am voatat NU...poate imi cer astia sa le dau averea.....si nu vreau,nu de alta dar s-ar bate ptr. ea,ca e mica.
Aveti grija astia cu raspunsul DA,poate ramaneti fara case....:D
Bafta!
Mai oameni buni, dpa ce am citit de la cap pana la coada inca nu am inteles ce ..... se voteaza aicea??????
Aha.Pai asta era scopul.:clap:
da cine spune ca trebuie votat ceva? se voteaza doar!
intre timp ne mai gandim si ce votam...
O posibila intrebare ar fi: "Vreti sa votati intr-un poll fara sa aveti habar despre ce votati?" :clap:
Chestia e ca cei care au votat NU au cam mintit,pentru ca totusi au votat.
Ce intrebari s-ar fi potrivit,acum ca stim raspunsul?Eventual fara subiectul preferat in ultimele zile care a invadat si in acest poll,deja.:)
ce criza mea faceti aici ? si voi ne mintiti cu votarea asta ... credeam ca sunteti altfel dar m-am lamurit si cu voi ... sunteti aceiasi baieti buni :drinks:
la urmatorul pool nu mai votez daca nu sariti la cap cu o linie de bumm sau o keye ceva de cer italian :sorry:
deci nu e corect...trebuia sa iasa digicablu dar ati masluit alegerea! asa ca mai fa un poll sa iasa cine trebuie!
moderatorul care a măsluit rezoltatul alegerilor sa fie mustrat in public :gathering: si sa fie obligat sa bea bere rece toata vara :drinks: .... si care eu credeam ca noi facem totul cu " bun simţ si responsabilitate " si cand colo toti moderatori sunt moguli :lol:
Pai daca vrei sa iasa iar digi pune si tu intrebarea cum trebuie si iese,ca acum stii raspunsul.
Uite intrebare "E digi cel mai tare,indiferent de ce se intampla?" si gata,in momentul asta iti iese.
Daca se schimba cumva votul in NU intrebi si tu "E digi de cacao la unele servicii?".
Vezi?Asa toata lumea e multumita.
aha deci tu ai masluit alegerile @zmeura ... cineva sa ia masuri impotriva mogulului :lol: diseara sper sa intru in direct la Naşu sa reclam problema ca nu se mai poate .
laleauaneagra
08-06-10, 14:48
va rog frumos clonele sa nu voteze sau ma rog sa nu va faceti clone ca sa votati,ca atunci nu iasa ce trebuie:)
eu sant junior si nu ma bag dar imi mai dau si eu cu parerea
acum ce mai conteaza intrebarea ? e poll e clar digi e cel mai tare! asta daca nu intra clonele!
@laleaua ...care junior ? care nu te bagi , ca am informatii din interior ca tu sponsorizezi totul din diaspora :spam:
laleauaneagra
08-06-10, 14:54
nu stiu ce sa zic,asa mi sa spus ca sant junior si ar trebui sa tac din gura,ca am dat prea mult din gura si cineva sa suparat mi a spus ca sant junior si a deschis un poll,rezultatu il vedeti si voi nu a iesit cum vroia el:)
asa sa nu mai zici nimic! crezi ca nu stim ca ai devalizat economia si ai fugit cu mileoanele in italia? mogulule!
si eu ti-am zis " ca este popa dar tu nu batman ... batman "
Voi doar acum v-ati dat seama ca Zmeura e capul rautatilor? :dance:
Oricum, intrebarea era "Este Sateliti.iNFO cel mai tare forum din domeniu?"
Raspuns categoric unanim a fost DA, insa Zmeura ne-a tras teapa! :agresiv:
uite domne ce inseamna sa pui corect si la obiect intrebarea! uite cum au inceput sa voteze!!!!
Nu , nici gind , alt forum nu va depasi sateliti.info
sateliti.info este un forum foarte bine venit si ajuta foarte multe persoane aflate in dificultate eu zic ca ESTE CEL MAI TARE :wellcome:
Eu votez pentru ..............
Eu am votat şi la da şi la nu. De 3 ori ... să fiu sigur
.
cei care nu sunt prezenti in sala de vot sa fie dati pe mana lui boc sa le faca reduceri :spam:
eu am votat si da si nu dar m-am si abtinut ... care moderator a sters optiunea mea :agresiv: voi face plangere la cotroceni ca limitati libertatea de exprimare :oops:
eu propun sa facem un poll despre operatorul dvb preferat, ce ziceti?
Nu este rea ideia dar specifica daca este vorba despre operatori din Romanica sau din afara; daca este vorba despre operatori autohtoni obligat fortat votam care din ele va da primul faliment:) Vorba aia: http://stiri.rol.ro/da-da-mai-taie-din-ele-da-le-dracului-616829.html
http://img816.imageshack.us/img816/652/circ.jpg
Deci decat ca am votat bine.DA a castigat doar ca nu cu cat am vrut eu,un 101% era super!
asta din cauza ca costache a fost zgircit:gathering:
LE. eu nu am votat..Niciodata!
eu votez pentru concediu ...macar 25 la suta un concediu merita oricine din tara asta
:cheers::cheers::cheers::lol: desi nu am nici un gand
He he!Stiu intrebarea si...ma abtin!
Eu nu stiu intrebarea si la fel ...ma abtin
Nu stiu intrebarea, dar DA NU mai zic niciodata !
Apropotv.ro :)
cand se va pune si intrebarea, ca sa pot si eu sa votez????
nu avem inca nici o intrebare, veniti si voi cu sugestii...
nu avem inca nici o intrebare, veniti si voi cu sugestii...
Cine castiga campionatul mondial de fotbal.
Foarte buna intrebare. Dupa cum vezi majoritatea au zis ca DA, il castiga.