PDA

View Full Version : FIREA vs BOUREANU

milumil
01-06-10, 23:00
http://www.youtube.com/watch?v=OX0lTRI8guA&feature=player_embedded

:ninja::ninja:

SuperSonic
01-06-10, 23:14
O fi vorbit Bouleanu mai mult decat trebuia, dar o fi si mintit ? Nu cred.

zmeura
01-06-10, 23:25
O proasta si cel mai nesimtit individ pe care l-am vazut eu vreodata pe ecrane.:)

stargate
01-06-10, 23:43
o vaca si un bou ...gem de prostie si firea si boureanu :horse:

franta
01-06-10, 23:49
nu poti sa spui despre cineva careia ia murit sotu de o luna ca este sau a fost amanta amanta cuiva.
boureanu de fiecare cand vine la o emisiune devine coleric si nu mai poate fi stapanit, bine ia facut ,trebuia sa-i fi dat si o palma

Nu stiu cat de desteapta e doamna firea , dar sigur nu atat de proasta incat sa fie calcata in picioare de unu ca boureanu

stargate
01-06-10, 23:58
nu discutam de drama familiei ... ca si om de televiziune este varza ca multi alti moderatori din televiziunile de stiri , moderatori pro-putere si anti-putere dupa cum dicteaza politica editoriala alimentata sau nu din contracte banoase cu statul :comp:

zmeura
02-06-10, 00:03
E proasta ca nu se poate abtine,nici pentru ea nu e prima data si in nici un caz nu ii spui cuiva ca are "muci in freza".Daca te uiti la Boureanu parca intelegi de ce s-a enervat,ala e total insuportabil.De fapt nu il mai putea opri din turuit,numai ca daca esti moderator de emisiune nu asa iti faci treaba.A cam dat ea cu mucii in fasole si nesimtitul a avut motiv sa o balacareasca.:clap:
Boureanu este genul de politician tanar adus in fata de cei care fac "reforma clasei politice".Parvenit,arogant,nesimtit,prost crescut,bogat,etc.Pe asta de la Realitatea nici nu o stiam
http://www.youtube.com/watch?v=wsmI5z8g3e0&feature=player_embedded
si orice ai putea spune despre Dinescu am ramas masca."Ba poetule ....!".Eu zic ca asta are muci in creier.:clap:

mondo
02-06-10, 00:32
Hehe!Inca un circ ieftin specific televiziunilor noastre,asta ca sa ne mai delectam putin si sa uitam de criza!!!

stargate
02-06-10, 00:37
ne mai delectam putin si sa uitam de criza!!!

care criza man ? ai vazut greva de salon ... cantecele , dansul pinguinului , etc ... greci molotoave si miting in forta noi deh caterinca :lol:

miki
04-06-10, 12:49
Atata timp cat proastele alea venite la manifestatie vor incheia apoteotic mitingul cu dansul pinguinului, isi vor merita soarta. Pana la urma manelistii oricat de retinuti ar fi ei isi dau arama pe fata si o dau pe miscari din buric chiar si in situatii pe care un om normal la cap le-ar putea considera grave. Asta-i romanul, o mamaliga de om, si se dovedeste inca o data, daca mai era nevoie, ca in decembrie '89 s-a murit degeaba...

Einstein
04-06-10, 13:31
Antena 3 s-a ales cu o amenda de 18.000 lei in urma scandalului provocat de minoza!

http://economie.hotnews.ro/stiri-media_publicitate-7364002-scandalul-firea-boureanu-cna-aplica-amenda-18-000-lei-postului-antena-3.htm

iar Antena 1 cu intreruperea a 10 minute de emisie pentru "Abces din rect"!

http://economie.hotnews.ro/stiri-media_publicitate-7363433-cna-antena-1-sanctionata-10-minute-emisie-intrerupta-pentru-subiecte-sexuale-acces-direct-amenda-10-000-lei-pentru-emisiunile-tati-nurori-bahmu-kanal.htm

stargate
04-06-10, 14:19
toata lumea injura si radea de otv acum cativa ani si acum toti copiaza modelul de succes al otv-ului ... "panarama si circ" , chiar nu imi pot imagina ca cineva se poate informa din emisiuni antena 3 gen : sinteza zilei ( gadea ) , stirea zilei ( firea ) si conexiuni ( valentin stan ) astia bat mondeni show oricand prin circul si panarama facuta :lol:

zmeura
04-06-10, 20:16
Tot nu inteleg ura fata de unele televiziuni.Voi nu aveti telecomanda?
Eu legat de OTV am vazut imagini doar la Carcotasi,la mine e sters din lista.Nu stau sa ma plang ca nu imi place.:)

Einstein
04-06-10, 22:44
Antenele sunt in prezent cele mai abjecte canale!
Nu poti sa vezi nicio emisiune serioasa fara sa se aduca vorba de Basescu (obsesia motanului!)

La OTV ma uit doar uneori dimineata la "zori de zi" ca imi sunt simpatici!

zmeura
04-06-10, 22:53
Aaaaaa,nu mai zic nimic.:)

franta
04-06-10, 23:08
eu ma uit numa la antena 3 cand ma uit la tv sa aflu ceva informatii.
nu vad ce e rau ca astia sant contra lu basexcu. de partea lui Basexcu sant B1 si realitatea, cui nu-i convine programu antena 3 nu are decat sa nu se uite. intradevar astia de la antena 3 si-au mai pierdut din calitate , au devenit mai comerciali , dar ca idee, cred ca au dreptate, cine nu se regaseste se poate uita la b1 tv sa vada at de bine e in tara.
despre divertismentul romanesc nu am ce spune , tot este de rahat incluiv cel de la antena 1.

nu stiu ce va cramponati de faptu ca firea si-a iesit din fire , important pt tara ar trebui sa fie faptul ca un descreerat cum e boureanu a ajuns sa fie om politic ,sa fie votat si sa reprezinte romani.

Nu stiu daca ati observat dar cei mai multi dintre cei care apar in fata de la PDL sant de tipul lui boureanu si hoara ;
Daca poporu a votat astfel de oameni sai reprezinte atunci tot poporu are dreptu sa se uite la ce doreste la tv, daca asta se vinde asta da, mie daca nu imi convine skimb canalu, sau provideru....

Einstein
04-06-10, 23:24
Eu mi-am spus doar parerea personala despre Antene. Nu am cerut nimanui sa fie de acord cu mine!
Am vrut sa va atrag atentia asupra faptului ca o televiziune nu trebuie sa se implice politic in modul in care o fac cele ale motanului.

D.p.v. al politicii la tv imi place doar Protv (nu imi plac parangheliile!), .... doar dpv al prezentarii politicii! In rest toate celelalte sunt bagate pana la gura in mocirla si unele sunt acoperite de dejectii!

zmeura
04-06-10, 23:24
Dau acum cateva zile pe laBeunu si era ala,Moraru.Zicea "pai cum sa faci treaba ca ministru in tara asta cand orice faci apare unu ca Radu Tudor si zice ca asta nu e bine,aia nu e bine si altele.Pai astia mai rau fac si nu poti face nimic in tara asta cu oameni ca astia...".
Eu unul am ramas masca.Ala de la o televiziune ne explica cum ministrii nu pot lua decizii pentru ca nu au alta treaba decat sa se uite la televizor la ce zic unii.Aia scuza frate!
M-ati facut sa vorbesc si eu despre o televiziune la care m-am uitat si eu 2 minute intr-o jumatate de an si sa ma comport ca voi.Lasa ca ii sterg si pe astia din listele de la receptoare ca nu e mare diferenta intre ei si OTV.

Se aduce vorba despre Basescu intr-o tara bagata bine in gard cu un premier numit a patra oara de respectivul si care are cam tot pe mana.Incepand de la guvern,majoritate parlamentara,justitie,servicii secrete,etc.Despre cine sa vorbesti?Despre Boc?Ala nici nu exista,iar Videanu e de obicei pe Coasta de Azur.Normal ca pestele de la cap se impute.E normal sa fiu interesat de ce a facut ca doar el e la putere,nu ma uit la ce face ala din opozitie ca ala si-a primit ce a meritat,adica a cazut in ochii electoratului.Acum mai trebuie luat la puricat de noua conducere,aia care lupta cu mafia,mogulii,etc.Nu prea vad asta si tot la Basescu ma uit,dar stiu ca era tot una din "minciunile prin omisiune".:clap:

franta
04-06-10, 23:58
Nu e nimic in neregula cu faptu ca o televiziune este partinitoare atat timp cat o declara sa stie lumea la ce sa se astepte cand se uita acolo.

Si in america exista televiziuni care sau situat de ani de zile de partea unui partid sau altu

Dar in romania e plin de deontologie....

radu67
05-06-10, 00:07
Nu vedeti ca in loc de paine se vinde circ?Antenele si Realitatile au interese perverse si in campania electorala au preferat sa plateasca amenzi in loc sa cheme la discutii toate partidele!
Acum ele continua ca si cum am fi in campanie vesnica si-i otravesc pe fraieri! caini latra ursul trece iar la iarna va fi nasol.

pacala68
05-06-10, 00:44
faultezi logica
minciuna televiziunilor boc=beast => boc=best => la iarna bine
atunci tu de ce = la iarna rau ?? tu crezi televiziunile :D

zmeura
05-06-10, 13:54
Gata fratilor,s-a gasit problema.Eu zic sa le inchida si sa ramana OTV si laBe1.Ce naiba atatea discutii despre ce face Base sau Boc?Corect ar fi doar ode si laude,criticile nu sunt bune,trebuie excluse.
-bogati care detin televiziuni sunt si in alte tari,cica democratice
-televiziuni care sunt de o parte sau de alta la fel si aia o zic pe fata.La noi sunt hulite indiferent de ce parte ar fi sau chiar daca sunt neutre.Tvr nu mi s-a parut a tine partea cuiva,dar cand i s-a pus pata lui Boc ca nu il cheama pe el cand vrea a fost hulita.
-nu va place nu va uitati.Sa imi spuneti mie ca Moraru ala ca tara nu poate fi condusa din cauza a doua televiziuni .... ma cam ia frica,imi aduc aminte de comunism.Cu asa idei vai de noi,ce zice Base si gasca de lingai voi repetati fara sa ganditi.Asa a fost si cu pixelul albastru,aveam impresia ca discut cu niste zombi.
-si mie mi-e "greata" de telenovele sau manele,dar nu stau sa imi exprim indignarea pe net,nu le-am pus in lista de favorite si gata.
-fiecare televiziune are prezentatori buni,slabi,partinitori,neutri,etc.De exemplu la Realitatea au stat ani de zile lingaii basisti.Un exemplu e Turcescu,dar nu am stat pe net sa il critic sau sa zic ca din cauza lui a iesit Base sau dinastea.Oricum el prinde un post caldut pe banii nostri ca rasplata,nu ca altii care sunt tot la latrat la privat.Eee,lasa ca aia de la privat sunt de vina,eu zic sa ii ardem pe rug si scapam de toate problemele.
-sa va aduc aminte de Traian Radu Ungureanu?Nu v-am vazut pe nici unul ingretosat ca ala ca ziarist a primit bani ca sa scrie articole cu laude la adresa PDL si apoi a prins si un post caldut.Astia sunt probabil cei care "nu mint" si voua nu vi se face greata de ei.Angajat la mogulul rau mai primea si bani negri de la PDL ca sa scrie ce trebuie.Sa mai zic si ca eras non-stop la Realitatea si se dadea deontolog?
-ca o sa fie rau si ne va lovi criza rau eu am auzit doar la astea doua televiziuni.De la altii unde se plimbau pedelistii am auzit doar ca sunt bani de pensii si salarii,am iesit din recesiune,nu vor fi reduse salariile sau pensiile,etc.Daca voi vreti sa le vizionati pe alea treaba voastra,dar lasati "greata" teatrala ca nu impresioneaza pe nimeni.La fel si textele preluate de la latraii portocalii,mai ganditi si voi.
Cand imi aduc aminte de pixelul albastru imi vine sa rad,incredibil ce tara avem!La OTV calcula Funeriu (muahaha) viteza mainii lui Base.Nu am inteles si nici acum nu inteleg cine e Funeriu asta si de ce se pierdea timpul cu asemenea tampenii,cand tara mergea la vale.Cata prostie in tara asta!

PS: De fapt se vede ca si la Antena 1 audienta cea mai mare o are Abces din rect,asa tara asa emisiuni.De aia mergea si OTV asa bine,doar din tiganeala si scandal.

---------- Post added at 12:54 ---------- Previous post was at 12:32 ----------

Eu chiar propun banarea acestui user http://sateliti.info/showpost.php?p=130624&postcount=189 ca mi s-a facut greata,vrea Antena1!Huoooo.:clap:
Ce tara,frate!Sa ajungi sa ii urasti pe altii ca se uita la un post de televiziune!Vedeti naibii ca se duce tara de rapa,nu mai stati cu ochii la TV,la munca!

franta
05-06-10, 16:28
cea mai tare veste este ca se va deskide Funerer TV care dupa cum spune numele va transmite funerarii.
sa vezi atunci tiganeala la televizor. :gathering:o sa aiba concurena OTV ul

outcast
06-06-10, 19:28
sa mai pup un pic in cur:D....
fratilor uitati-va doar la antene si irealitatea.....cititi doar ziarele finantate de voiculescu si patriciu....cind auziti pe cineva ca ,comenteaza pozitiv despre pdl scuipati-l in ochi (sau in televizor in cazul care va uitati la alte canale decit irealitatea sau antene):D...
patriciu si voiculescu vor binele romaniei,noi nu ne vindem tara...pdl o vinde!!!!! TOATE privatizarile mari si semnificative din romania au fost facute de basescu si pdl......cine spune altceva manipuleaza si spuneti-i sa plimbe ursu:D
:gathering::cheers:...

ps. nu o mai criticati pe firea...e o mostra a profesionalispului jurnalistic din romania...la fel ca si garderobiera de la ora de foc......:clap:

pacala68
06-06-10, 19:50
ei , nu o lua si tu ca pe ceva personal ...
majoritatea avem B1 si OTV scanate da' am depasit etapa cind puneam botu', mult inainte de pixelu'_albastru

zmeura
06-06-10, 20:06
Gata mo,nu ma mai uit daca zici tu.Iti dai seama ce jenat ma simt ca imi zici mie texte portocalii?:clap:
Uite,las doar Vox News.Am voie?Ca inteleg ca trebuie sa imi cer voie de la portocalii sa stiu la ce sa ma uit sau nu.Puneti si voi o lista sa stim,ca dupa aceea daca nu ne merge vre-un program sa nu intrebam pe aici si sa primim flegme de la cei ingretosati.Saracii de voi.
Astept liste si cu ce am voie sa mananc,cat aer sa respir,etc.

outcast
06-06-10, 20:16
moo dai cu bita in balta ca sa nu zic cu mucii in fasole ca risc sa primesc vreun premiu de la voiculescu.....:D

da TU de cind faci program la ce sa se uite cei care nu-i pupa mina lui patriciu?din partea mea sa se uite fiecare la ce vrea....am vrut doar sa fiu si eu de bon ton..da vad ca nu se poate....:D...

listele cu ce maninci,cit aer poti respira etc. le vei primi de la patrici,voiculescu cind tb nu va mai fi.

hala..sa vedem postacii lu patriciu amu:clap:

zmeura
06-06-10, 20:40
Ia sa vedem la ce ma uit.

http://i46.tinypic.com/rko2nt.jpg

Acum parca vad pe unii foarte curiosi de programele la care ma uit eu,la mine acasa,cum isi taie venele.Muahahaha.
Hai,mai bagati programe interzise de noua dictatura din Romania sa va pun poze.:clap:
Eu nu m-am legat de nimeni ca se uita la ceva,doar luat de val foarte putin in acest topic.Ma uit la toate televiziunile de stiri.OTV si B1 nu sunt de stiri si e treaba mea daca nu le am in lista.
Patriciu,Patriciu,Patriciu.......

outcast
06-06-10, 20:55
si eu ma uit la ce vor muschii mei...:D...si simpatizez cu cine vreau eu....:D nu cu cine vor altii.......

da patriciu si voiculescu fac parte din jegurile care au jefuit romania.......si din cauza carora este saracie in romania....
altceva? ca vad ca tot te iei de mine ca si cum as fi obligat sa fiu de acord cu ceea ce exprimi legat de politica.
uite ca nu sint.:D....

:cheers:

zmeura
06-06-10, 21:01
Altceva e simplu: nu se discuta despre Patriciu si Voiculescu in topicul asta,ia vezi putin titlul.
Ai ajuns la nivelul de spam,probabil ultimele 50 de posturi ale tale pe aici au fost doar despre Patriciu si Voiculescu,indiferent de subiect.Cam de asta ma leg de tine.Mai fi si tu ontopic macar de forma.:clap:

outcast
06-06-10, 21:12
zau???
tu chiar ai impresia ca pot fi manipulat?...ti-am explicat de n ori ca stiu ca patriciu a jefuit tara....deci nu pot fi manipulat sau pacalit.
deci:
am postat azi la 17.28 ON topic....

dupa care te-ai luat de mine si ai dat-o in OFF TOPIC.adica du poti si eu nu?
pai asa vezi tu democratia?...
50 de spamuri?...nu mai comentez ca nu are rost:Dchiar nu are.

zmeura
06-06-10, 21:40
Pai am inteles ca noi astia care ne mai uitam si la mogulii rai,nu doar la cei buni, suntem luati cu sictir si multa greata.Inteleg ca ar trebui sa ma simt jenat ca am niste programe de televiziune la mine acasa,pe receptoarele mele.Pai nu ma simt jenat.
Stiu ca o sa imi scrii iar ceva despre Patriciu.Ai 4 posturi in acest topic,hai sa vedem in cate ne-ai scris despre Patriciu cu toate ca nu are nici o legatura cu subiectul?:clap:

outcast
06-06-10, 22:02
am atitea posturi cu patriciu cite ai si tu cu pixelu:D..(nu??)
esti un tip neintelegator.....nu stiu de unde ai inteles ca eu nu pot dormi daca te uiti tu pe iirealitatea..fiecare intelege ce vrea si ce poate...plus ca am mentionat ca fiecare se uita la ce doreste.....o fi oare chiar asa evidenta manipularea de pe antene si irealitatea ........

noi astia care simpatizam cu pdl nu suntem luati cu sictir si greata.ti-as spune ce ma ia cu greata da iar o sa-mi spui ca o bag cu patriciu :D:D:D

zmeura
06-06-10, 22:12
Mai citeste odata prima pagina a topicului,in care le explici unora (la plural) ceva legat de pupatul in cur si ii iei la sictir.Daca numaram cati au scris ca se uita la programele la care faci tu referire gasim 2.Printre ei eram si eu.Daca nu am voie sa raspund,civilizat nu cu "pupaturi in cur" si alte laturi,am aflat doar acum.
Acum m-am lamurit,se discuta despre PDL si simpatizantii lor.Scuze daca am inteles gresit.
Hai ca nici nu ai scris despre Patriciu.Mai zi odata,cum e cu el?

pacala68
06-06-10, 22:12
....tu chiar ai impresia ca pot fi manipulat?...
nici macar in justitie nu trbuie sa justifici evidenta

ti-am explicat de n ori ca stiu ca patriciu a jefuit tara....
ce sti tu .... e una
ce poti argumenta .... e alta
realitatea poate fi diferita de ce crezi/sti/poti dovedi

nu ma sperie madam firea ..... am telecomanda
ma sperie cel cu mucii'n freza ..... la 4 ani cind am stampila .... ai si tu ... de lupta cu dinu_patriciu .... si pentru ca nu il poti nestampila .... delegi partea ta de decizie civica catre un bourean

outcast
06-06-10, 22:24
am fost etichetat ca pupincurist...deci....

eu vad lucrurile mai simplu...hotii de ieri vor sa devina hotii de miine in detrimentul hotilor de azi...nu uit in schimb niciodata cine a adus romania aici...si nu e actualul guvern...e parerea mea si atit.va place? bine.nu va place ? iarasi bine!

ps. boureanu e un imbecil care a ajuns la putere...e adevarat...daca mai pomenesc pe unu care in trecut a fost la putere iar se ia zmeura de mine:D..si nu vreau asta...

zmeura
06-06-10, 23:08
Era topic despre cearta dintre Firea si BOUreanu.
Asta se numeste "spam portocaliu" si e binecunoscut pe net.Orice discutie e deturnata catre moguli,comunisti,mineriade si se transforma in mocirla.

outcast
06-06-10, 23:22
da...vita aia de firea( ontopic) care e platita de stii tu cine a fost insultata de imbecilul boureanu.....inevitabil se ajunge la moguli..ca doar nu face munca voluntara....

dar, ca tu scuipi pe boc si pdl cu orice ocazie ce spam e?? galben rosu¿?sau aici cei ce insulta puterea si tb sunt bineveniti ..iar cei care-l critica pe costache fac spam nu?

sau cind adevarul doare totul devine spam?

zmeura
06-06-10, 23:29
Aaaa,daaa.Costache.Pai asa,vezi ca stii?Chiar ma ingrijoram ca l-ai sarit intr-un post.:clap:

Ce legatura are asta cu topicul?

eu vad lucrurile mai simplu...hotii de ieri vor sa devina hotii de miine in detrimentul hotilor de azi...nu uit in schimb niciodata cine a adus romania aici...si nu e actualul guvern...e parerea mea si atit.va place? bine.nu va place ? iarasi bine!

outcast
06-06-10, 23:32
are exact aceeasi legatura cu topicul pe care o are cuvintul BOC care apare in toate postarile tale.

delta2k2
07-06-10, 00:21
...nu uit in schimb niciodată cine a adus romania aici...şi nu e actualul guvern...

Eu cred că deja ai uitat . Cine e la butoane in ultimii ani ?

... e părerea mea şi atit.vă place? bine.nu vă place ? iarăşi bine!...

E părerea ta , corect . După cum vezi , iţi poţi exprima liber părerea. Nu-ţi pune nimeni pumnul in gură . Poţi spune la fel şi despre favoriţii tăi politici ?

.

outcast
07-06-10, 00:29
stiu cine e la butoane...TU nu stii CE si CIT s.a privatizat de cind e guvernul boc.

nu inteleg ce vrei sa explici in a doua fraza.

si continuam off topic...

zmeura
07-06-10, 00:44
Pai nimic.Doar le-au sters datorii de peste 8 miliarde ca sa o poata lua de la capat cu indatorarea firmelor de stat.Mai sponsorizeaza o echipa de fotbal,mai numesc 5 directori,vre-o 10 in consilii de administratie si le capuseaza prin firmele lor.De ce sa le vinzi si sa mearga conform economiei de piata pe profit,cu darile la stat platite si sa faca exporturi?Lasa-le frate la stat sa aiba si ei de unde sa fure.
85% din exporturi sunt acoperite de firmele private.Alea cu impozit minim pe cap in plina criza.
Daca la ora asta daca mai era la stat Sidex,Alro,etc 100% aveau datorii la stat,daca nu erau chiar subventionate,in timp ce directorii si cei din CA aveau salarii imense si cumparau periute de dinti cu 300 ron bucata de la firmele care trebuie.De fapt ca si la celelalte firme de stat datoare acum la greu in tara asta.

Bineinteles ca aici se vorbea despre cearta dintre Firea si Boureanu.

outcast
07-06-10, 00:57
propaganda de partid..ieftina.....nimic consistent...lucruri care le-au facut TOATE GUVERNELE pina acum......

.vorbeam de JAF NATIONAL!! petrom,banci,romtelecom,energie,gaz,resurse naturale,vintu,patriciu,voiculescu,dan ioan popescu,nastase,hrebenciuc,vanghele....si multi altii.....daca il intrebi pe boureanu ce a privatizat pdl iti va raspunde..:Dla fel iti ca raspunde si ce a jefuit pnl si pdsr.....chiar daca e si el un imbecil parvenit:D..

da stii si tu zmeura insa nu poti sa respecti realitatea si sa fii si pro patriciu...nu sint doua chestii compatibile..:D

e greu sa ai coloana vertebrala si sa spui lucrurilor pe nume...sa recunosti ca guv boc nu a privatizat nimic,ca a oprit jaful vutiei nationale...ca fura de la buget...au fat-o totii si o vor face si in viitor....dar sa vinzi zacamintele Romaniei e de neiertat.

bineinteles ca e un raspuns la off topicul tau...:)

zmeura
07-06-10, 01:11
Eu nu sunt pro Patriciu,nu imi mai pune mie cuvinte in gura.
Daca vrei sa spui ceva de bine despre Boureanu,Boc.....mai bine lasa.
Ia mai spunele odata userilor cum esti tu "simpatizant PDL".Sigur iti vor transmite ganduri bune de prietenie.:clap:

outcast
07-06-10, 01:28
extraordinaaaaaar....nu mai pot dormi .....vaaaaai.....userii au aflat ca eu sunt simpatizant pdl......vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.vai ce crima!!bahhhh

no problem asta sunt...e mult mai jenant sa sustii pe patriciu..general vorbind:D..toata lumea stie ca cine pupa mina lui patriciu o face pentru bani:D.......da tu zmeura nu esti pro patriciu....nuuuuuuu....doar ca iei foc decite ori postez de bine despre el....dar ce poti sa-i faci?? e un forum liber....de asta imi place:D

restul e cancan!

zmeura
07-06-10, 01:41
Cu calmante ai incercat?Serios.
Mai bine du-te la culcare.

Einstein
07-06-10, 11:04
Eu zic sa va calmati ca de castigat ceva din discutia asta "politica" nu veti reusii, ba cred ca din contra..., pierdeti!