View Full Version : Dolce lanseaza HD - 4 iunie
expression
27-05-10, 13:34
http://www.webpr.ro/stiri-it_c-7326072-webrelease-campionatul-mondial-fotbal-calitate-pentru-clientii-dolce.htm
Cred că doar prin Dolce Interactiv (IPTV). Pe satelit nu.
expression
27-05-10, 14:47
Pe IPTV e demult, e vorba de satelit.
Să-nţeleg că nu vor da STB-uri moca. Şi nici nu cred că vor fi de acord să activeze pachetul clientilor existenţi fără STB HD. Naşpa! Asta inseamnă că vom avea ceva de aşteptat... şi sper ca nu bulcrypt :oops:
Felicitari celor de la Dolce pentru pasul facut.
Aţi dat un scan pe Hellas Sat 2 ?
SuperSonic
27-05-10, 19:32
A aparut oficial si pe site-ul lor : http://www.romtelecom.ro/companie/centru-de-presa/comunicate-de-presa/2010/mai/27-mai-2010/
cristimate
27-05-10, 21:14
pai ... adio focus, trec pe dolce:)
laleauaneagra
27-05-10, 22:50
cu probleme sau fara.......eu unu il pot numi cel mai tare dth romanesc
deci nu cunosti problema ! cel mai tare dth romanesc , european si planetar e ala care e! un dth esturopean care se respecta nu are niciodata receptoare pe stoc. un dth esteuropean care se restecta nu trimite facturi cel putin 2 ani! un dth european care se respecta trimite sms-uri la tota tara ca se pote abona in Bihor la canalele pe cablu HD ! un dth care se respecta are cam-uri cu 3-5 ani inainte sa fie inventate! un dth care se respecta are un fanclub care a gasit dezavantajul programelor HD ! nu afiseaza preturile cu tva! acest provider are prgrame HD pe sat de cel putin 2 ani dar numai 2-3 persoane le pot vedea! acum trebuie sa ne decidem daca vrem calitate zero si un sac de fantazme ca merge si asa sau vrem calitate si trebuie sa si platim pentu asta. eu unu sunt decis sa platesc!
laleauaneagra
28-05-10, 01:33
precum spuneam,cu probleme sau fara:)
acum ca tot am dezvoltat subiectul ma astept la studii de specialitate care sa demonstreze ca in afara de buget HD-ul dauneaza grav siluetei , pancreasului ...crize de apendicita si apoplexie,hemoroizi si agmidalite, nasteri premature, uragane si eruptii vulcanice fara avertizmente si o crestere total nestiintifica a alcolemiei anumitor pasionati de (beneficiile) domeniului sat.
Last edit! dupa un site de referinta in analele prostiei Dolce a ramas fara abomati iptv! abonati 0(zero)! acum sunt un pic confuz, nu intelg daca 0( zero) e iq -ul respectivului sau numarul de vizitatori pe respectivul forum!
deci nu cunosti problema ! cel mai tare dth romanesc , european si planetar e ala care e! un dth esturopean care se respecta nu are niciodata receptoare pe stoc. un dth esteuropean care se restecta nu trimite facturi cel putin 2 ani! un dth european care se respecta trimite sms-uri la tota tara ca se pote abona in Bihor la canalele pe cablu HD ! un dth care se respecta are cam-uri cu 3-5 ani inainte sa fie inventate! un dth care se respecta are un fanclub care a gasit dezavantajul programelor HD ! nu afiseaza preturile cu tva! acest provider are prgrame HD pe sat de cel putin 2 ani dar numai 2-3 persoane le pot vedea! acum trebuie sa ne decidem daca vrem calitate zero si un sac de fantazme ca merge si asa sau vrem calitate si trebuie sa si platim pentu asta. eu unu sunt decis sa platesc!
Subscriu 100%!
Din pacate ca si OTV-ul si acest mare DTH isi are fanaticii lui.
Ai uita ca si la receptor e pretul fara TVA.Huooo.:clap:
Am auzit ca pe piata asta tremura toti providerii de frica Romtelefon.Atat pe telefonie mobila,internet cat si DTH-IPTV.Cum naiba au reusit grecii nu inteleg,daca ramanea la noi la romani era demult in gard.Plus ca e firma de stat,grecii in criza financiara si ei lanseaza HD!
Romtelecom este o companie privată. Au rezistat pentru că raportul calitate/preţ al produselor şi serviciilor oferite este probabil cel mai bun.
da ... raport fata de dili tv au preturi nu gluma ! abo la ei 75 ron fara xxx , dincolo 45 full !
iar cu oferta tot oferta e !!! se lucreaza la ea ( or fabrica ei receptoarele :lol:), de ce draq au afisat-o daca nu e gata , nu inteleg ! Cica sa revin cu un tel. pe 4 iunie !
zmeura (http://sateliti.info/member.php?u=513) :
"Atat pe telefonie mobila..."
"Cum naiba au reusit grecii nu inteleg,daca ramanea la noi la romani era demult in gard. "
iti spun eu :
-la zapp ( un exemplu) 9 angajati pe zona ;
-la cosmote ( aceeasi zona ) 3 angajati !
de aici diferenta !
Naiba mai stie cine sunt actionarii.:)
dic_star79
28-05-10, 16:39
Abonamentul full la Digi este 53 Lei!
dolcele e numai cu numele al grecilor/de fapt majoritar e deutsch-telecom in ote deci si in rtc cea ce explica noutatile[doi reprezentanti ai d-t au facut audit mai multe luni la rtc]/sint prezenti si in c.a. al rtc
Din punctul meu de vedere , poate fi oricine la Dolce. Important este că se mişcă ceva.
In sfarşit vom avea un DTH romanesc care are canale HD pe satelit. Ceva concret , nu bombe exclusiviste. Si mi se rupe in paişpe` dacă preţul include sau nu TVA. Dar aşa-i cand strugurii sunt acri.
.
12.729V, 30000, 3/4, DVB-S2, 8PSK
se vad Discovery si HBO. toate sunt codate NDS dar cele 3 romanesti nu se deschid nici cu abo full
dicovery e-n 1080 (sunet in poloneza...), hbo si cele 3 ro sunt in 720
Vreau sa felicit si eu Dolce care a spart concurenta desi ca digi CABLU in ultimul timp vor sa iasa si ei in evidenta...
SuperSonic
28-05-10, 22:20
http://img535.imageshack.us/img535/3112/59875169.jpg
http://img28.imageshack.us/img28/5777/84908970.jpg
http://img27.imageshack.us/img27/3251/53351450.jpg
http://img217.imageshack.us/img217/4914/18512983.jpg
http://img27.imageshack.us/img27/1782/97421019.jpg
Hmm, cred ca avetzi un card demo :).
Oricum ne bucuram pentru voi si speram si noi.
daca vreau canalele HD si sunt abonat Dolce banuiesc ca o sa imi dea un receiver hd cu card, dar ce o sa fac cu cardul asta care il am? o sa il ia inapoi sau o sa am 2 receivere si 2 carduri si o sa ma enervez cind trebuie sa ma uit la tv ca tot trebuie sa schimb :tv:
Va trebui sa cumperi de la ei receiver-ul HD, il vei preda pe cel vechi daca este in custodie, iar cartela veche va fi imperecheata cu noul receiver HD. Pe acesta din urma o sa poti vedea si canalele SD si pe cele HD.
SuperSonic
30-05-10, 19:08
Nu trebuie neaaparat sa-l predai pe cel aflat in custodie, receiverul HD trebuie sa-l platesti oricum, asa ai 2 rec-uri la 2 televizoare, mai avantajos zic eu.
am 2 rec dar numai o cartela,daca nu imi dau astia inca o cartela cu rec-ul HD
Nu trebuie neaaparat sa-l predai pe cel aflat in custodie, receiverul HD trebuie sa-l platesti oricum, asa ai 2 rec-uri la 2 televizoare, mai avantajos zic eu.
dar de ce nu s-a ales si varianta cu rec in custodie? cred ca ar fi fost mai benefica pe termen lung solutia pt RTC...
Pai daca omul il cumpara ....cam greu ii vine sa renunte la serviciile lor,dar daca e in custodie...n-a dat bani pe el si renunta mai usor
nu cred ca asta-i motivul (ar putea fi dar ma indoiesc ca asa a gandit comercialul RTC). mai degraba reduc un pic din costuri (sau mai mult)... am spus ca era de preferat custodia pt ca ar fi atras mai multi clienti (in prima faza). apoi cu imbunatatirea serviciilor si cu oferte de retentie... dar asa gandesc eu... poate gresesc...
nu cred ca agreaza aceasta varianta deoarece RTC plateste receiverele la producator si nu prea ii convine sa le dea in custodie pentru o perioada mica pentru ca nu si-ar mai recupera banii,asa prefera sa le vinda si sa mai lase pretul la abonamente,ca trebuie sa fim seriosi nu putem compara preturile cu alte DTH-uri nici macar din europa de est,cu exceptia bulgariei care au cam acelasi preturi ca si noi
In definitiv nu-i osumA extraordinara. Ma gandeam doar ca ar fi atras mai multi clienti pe varianta cu rec in custodie
Felicitari celor de la Dolce.Au dat startul la HD.
antenele/lnb-urile nu trebuie schimbate pentru HD, nu-i asa?
SuperSonic
06-06-10, 23:08
:)
Nu, merg tot cu alea.
Respecte!
Poate sa-mi spuna cineva dece azi nu am mai avut HD?
Ieri aveam dela 2 peersi,azi nu imi mai deschide dela niciunul....
Mersi.
Bafta!
SuperSonic
06-06-10, 23:35
Carduri putine, trag din ele prea multi si a inceput sa faca freez-uri, poate peer-ul sursa a pus niste filtre sa mai reduca din hops sau peeri.
Respecte!
Azi iar merge.Da e posibil sa fie asa cum ai spus tu @supersonic :).
Oricum mersi.
Bafta!
P.S.-mersi la peer-si.:)
expression
27-06-10, 15:42
Din sursele altui forum: "cardul de la receptorul dolce hd merge fara box key in CCcam"
nu-i adevarat! nu merge fara boxkey.
LE. ba da merge fara boxkey... detecteaza automat oscam... ciudat. inseamna ca imperecherea e facuta altfel...