View Full Version : 1 Mai Muncitoresc!
dic_star79
01-05-10, 06:35
Ce face poporu de 1 Mai muncitoresc....la iarba verde, la munte , la mare, acasa , la munca, la un mic la o bere sau pur si simplu nu faceti nimic?
http://www.youtube.com/watch?v=XcKKAe-5Too&feature=related
Eu sper sa iau o gura de aer si restu bere....
...sau pur si simplu mergem la serviciu :)
@dic, ai grija gura de aer sa fie cat mai mica, sa mai ramana loc si pentru bere :drinks:
Distractie placuta tuturor!
dic_star79
01-05-10, 09:08
Cine doreste merge si la servici....eu am vrut sa merg in tura de noapte ca sa fiu liber azi:lol:
Respecte!
Eu sunt XXL Sef si deci nu sunt muncitor....sunt un tata de albine!!!:D:D:D
Glumesc,normal.
Oricum e o zi frumoasa pte orice activitate.Insa sincer nu mi se pare corect ca o zi dedicata muncitorilor,deci o zi libera,sa fii chemat la munca..sincer.
Va doresc un 1 Mai fericit si asa cum va doriti voi.
Bafta!
deci amintirile te chinuiesc Costica :lol:
ce vremuri erau pe vremea lui nea nicu :haha1:
noi sa fim sanatosi ca de restul ne ingrijim apoi cu toata puterea :cheers::cheers::cheers::cheers:
doktorofsat
01-05-10, 12:49
la 11 am strigat "catalogul":
-unirea ...prezent
-golden...prezent
-pasta de mici...prezent
-muzica...prezent
-vecina...prezenta
deci va las ca am d treaba:lol:
trai bun cu vecina atunci
:cheers:
deci amintirile te chinuiesc Costica :lol:
ce vremuri erau pe vremea lui nea nicu :haha1:
noi sa fim sanatosi ca de restul ne ingrijim apoi cu toata puterea :cheers::cheers::cheers::cheers:
Adevarul este ca si mie mie dor de vremurile alea
dic_star79
01-05-10, 15:41
Deci am zis , la ora patru si ceva avem intalnire in fata comitetului central pentru a canta si a sorbi din ceva blonde...:lol:
Si mai zice lumea ca 'Blondele's proaste......o laie! Important e sa le ti la RECE:lol:
:drinks::drinks::drinks::drinks::drinks::drinks: :drinks::drinks::drinks:
Dimineata tratament pentru reveneala,seara grea frate.
La pranz cumparaturi.Ceva carnuri,rosii,castraveti,etc.
Pauza de dupa-masa intre orele 13 si 16.
Dupa ora 16 punem "porcii morti" pe gratar.Avem si ceva pulpe de "pui morti".:clap:
Acum astept sa fiu "saltat" de acasa,anul asta nu mai fac pe soferul.:)
Ne vedem la noapte cand ajung acasa,hac!
am inceput pe la 9 si ceva gratarul...acum am ajuns acasa. traiasca vecina!
si sa traiti, dragi romani muncitori!
dic_star79
01-05-10, 20:06
Sunt la o masa muncitoreasca cu tovarasii , deja am terminat gura de aer...acum sunt la sorbit blonde....:lol:
doktorofsat
01-05-10, 22:13
overall a fost oki ziua, ca am consumat cu masura!prin zona unii vecini au ales sa sarbatoreasca noaptea in gradina ,se prajeste o slanina foarte puturoasa de n-am putut sta la antene de mirosu urat
Dimineata tratament pentru reveneala,seara grea frate.
Ia zii moo si mie tratamentul ala...ca eu ma chinui de ceva timp sa-l gasesc si nimic.Mentionez ca am incercat dalea babesti cu zama de varza,de castraveti,de gogonele etc etc si canci ca nu mere!:lol:
doktorofsat
01-05-10, 22:34
zama de varzaHe he:D pe unii ii ajuta sa deie afara ,in rest nu-i buna la nimic
Incearca cu apa statuta sau apa sfintita nu o zic la MI-STO!Pe unii chiar ii ajuta, dar depinde de ORGANismul fiecaruia desigur!
Tot cel mai bine e sa mananci si sa bei cu masura!
Nu stiu frate dar am incercat de toate si nimic.
Zmeura poate ai tu ceva fratili mieu ca daca imi zici sa mor io de nu moi ruga pentru tine sa-ti dea Dumnezeu sanatate!
....La mine functiona ......cu acelasi "material" de cu'seara dar in cantitate mai mica ...cam 15-20%....
Ce-i drept primii 5% intra greu...dar dupa .....trebuie multa ambitie sa te opresti...:oops:
Ps: solutia valabila doar daca a doua zi e tot libera si nu ai treba cu masina sau cu armele.:lol:
---------- Post added at 22:44 ---------- Previous post was at 22:43 ----------
Maine e ziua tineretului....conform vechilor obiceiuri................
Nu am tratament,nu le am nici cu leacurile babesti.Am baut doua cafele pana pe la 11 dimineata dar degeaba,tot cu dureri de cap.Eu nu am decat bors,dar si ala e gretos si era departe.Dupa ora unu dapa masa m-a lasat fara sa stiu de ce si cum.
Azi a fost bine.Gratar cu de toate,bautura in limita de bun simt.Deci per total bine.
Pacat ca de 1 Mai nu am ocazia sa le dau niste oua in cap unora ca renuntam la chef cu draga inima.Mama lor inca.:)
Am fost in anul in care nu trebuia sa fiu sofer.:clap:
overall a fost oki ziua, ca am consumat cu masura!prin zona unii vecini au ales sa sarbatoreasca noaptea in gradina ,se prajeste o slanina foarte puturoasa de n-am putut sta la antene de mirosu urat
lasa astea ...ca sunt generalitati , dar de vecina nu zici nimic :lol::cheers:
dic_star79
02-05-10, 10:43
Neata...ce fac tovarasii..:D, astazi ne mai bagam la o tura?
@dic_star79
La o Ciorbä de burtä :)
ma duc sa pun micii pe gratar
doktorofsat
02-05-10, 19:48
poze nimeni nu ofera:lol:
Respecte!
Pai...tu ar cam trebui sa vii cu poze,impreuna cu vecina,normal....ca te tot lauzi atata cu ea....parca ar fi a ta....sau...?!!?!?!?:oops:
Nu de alta dar sa o vedem si noi.:D
Ori ne faci gelosi ori fericiti....ramane de vazut.:dance:
Bafta!
doktorofsat
02-05-10, 20:33
M-am referit la poze cu mancaruri si bauturi ,gratare , pui fripti, mititei...Data trecuta cand am urcat poze nu au fost vazute bine , deci nu mai urc poze:lol: