PDA

View Full Version : 1 Mai Muncitoresc!

dic_star79
01-05-10, 06:35
Ce face poporu de 1 Mai muncitoresc....la iarba verde, la munte , la mare, acasa , la munca, la un mic la o bere sau pur si simplu nu faceti nimic?

http://www.youtube.com/watch?v=XcKKAe-5Too&feature=related

Eu sper sa iau o gura de aer si restu bere....

val
01-05-10, 08:13
...sau pur si simplu mergem la serviciu :)
@dic, ai grija gura de aer sa fie cat mai mica, sa mai ramana loc si pentru bere :drinks:

Distractie placuta tuturor!

dic_star79
01-05-10, 09:08
Cine doreste merge si la servici....eu am vrut sa merg in tura de noapte ca sa fiu liber azi:lol:

shadowman
01-05-10, 11:33
Respecte!
Eu sunt XXL Sef si deci nu sunt muncitor....sunt un tata de albine!!!:D:D:D
Glumesc,normal.
Oricum e o zi frumoasa pte orice activitate.Insa sincer nu mi se pare corect ca o zi dedicata muncitorilor,deci o zi libera,sa fii chemat la munca..sincer.
Va doresc un 1 Mai fericit si asa cum va doriti voi.
Bafta!

horatyu
01-05-10, 11:35
deci amintirile te chinuiesc Costica :lol:

ce vremuri erau pe vremea lui nea nicu :haha1:

noi sa fim sanatosi ca de restul ne ingrijim apoi cu toata puterea :cheers::cheers::cheers::cheers:

doktorofsat
01-05-10, 12:49
la 11 am strigat "catalogul":

-unirea ...prezent
-golden...prezent
-pasta de mici...prezent
-muzica...prezent
-vecina...prezenta
deci va las ca am d treaba:lol:

horatyu
01-05-10, 12:52
trai bun cu vecina atunci
:cheers:

Diablo1
01-05-10, 14:28
deci amintirile te chinuiesc Costica :lol:

ce vremuri erau pe vremea lui nea nicu :haha1:

noi sa fim sanatosi ca de restul ne ingrijim apoi cu toata puterea :cheers::cheers::cheers::cheers:

Adevarul este ca si mie mie dor de vremurile alea

dic_star79
01-05-10, 15:41
Deci am zis , la ora patru si ceva avem intalnire in fata comitetului central pentru a canta si a sorbi din ceva blonde...:lol:

yky
01-05-10, 16:12
Si mai zice lumea ca 'Blondele's proaste......o laie! Important e sa le ti la RECE:lol:
:drinks::drinks::drinks::drinks::drinks::drinks: :drinks::drinks::drinks:

zmeura
01-05-10, 16:34
Dimineata tratament pentru reveneala,seara grea frate.
La pranz cumparaturi.Ceva carnuri,rosii,castraveti,etc.
Pauza de dupa-masa intre orele 13 si 16.
Dupa ora 16 punem "porcii morti" pe gratar.Avem si ceva pulpe de "pui morti".:clap:

Acum astept sa fiu "saltat" de acasa,anul asta nu mai fac pe soferul.:)
Ne vedem la noapte cand ajung acasa,hac!

badeaghio
01-05-10, 19:59
am inceput pe la 9 si ceva gratarul...acum am ajuns acasa. traiasca vecina!

si sa traiti, dragi romani muncitori!

dic_star79
01-05-10, 20:06
Sunt la o masa muncitoreasca cu tovarasii , deja am terminat gura de aer...acum sunt la sorbit blonde....:lol:

doktorofsat
01-05-10, 22:13
overall a fost oki ziua, ca am consumat cu masura!prin zona unii vecini au ales sa sarbatoreasca noaptea in gradina ,se prajeste o slanina foarte puturoasa de n-am putut sta la antene de mirosu urat

mondo
01-05-10, 22:25
Dimineata tratament pentru reveneala,seara grea frate.

Ia zii moo si mie tratamentul ala...ca eu ma chinui de ceva timp sa-l gasesc si nimic.Mentionez ca am incercat dalea babesti cu zama de varza,de castraveti,de gogonele etc etc si canci ca nu mere!:lol:

doktorofsat
01-05-10, 22:34
zama de varzaHe he:D pe unii ii ajuta sa deie afara ,in rest nu-i buna la nimic

Incearca cu apa statuta sau apa sfintita nu o zic la MI-STO!Pe unii chiar ii ajuta, dar depinde de ORGANismul fiecaruia desigur!
Tot cel mai bine e sa mananci si sa bei cu masura!

mondo
01-05-10, 23:03
Nu stiu frate dar am incercat de toate si nimic.
Zmeura poate ai tu ceva fratili mieu ca daca imi zici sa mor io de nu moi ruga pentru tine sa-ti dea Dumnezeu sanatate!

yky
01-05-10, 23:44
....La mine functiona ......cu acelasi "material" de cu'seara dar in cantitate mai mica ...cam 15-20%....
Ce-i drept primii 5% intra greu...dar dupa .....trebuie multa ambitie sa te opresti...:oops:

Ps: solutia valabila doar daca a doua zi e tot libera si nu ai treba cu masina sau cu armele.:lol:

---------- Post added at 22:44 ---------- Previous post was at 22:43 ----------

Maine e ziua tineretului....conform vechilor obiceiuri................

zmeura
02-05-10, 01:08
Nu am tratament,nu le am nici cu leacurile babesti.Am baut doua cafele pana pe la 11 dimineata dar degeaba,tot cu dureri de cap.Eu nu am decat bors,dar si ala e gretos si era departe.Dupa ora unu dapa masa m-a lasat fara sa stiu de ce si cum.
Azi a fost bine.Gratar cu de toate,bautura in limita de bun simt.Deci per total bine.
Pacat ca de 1 Mai nu am ocazia sa le dau niste oua in cap unora ca renuntam la chef cu draga inima.Mama lor inca.:)
Am fost in anul in care nu trebuia sa fiu sofer.:clap:

horatyu
02-05-10, 10:17
overall a fost oki ziua, ca am consumat cu masura!prin zona unii vecini au ales sa sarbatoreasca noaptea in gradina ,se prajeste o slanina foarte puturoasa de n-am putut sta la antene de mirosu urat

lasa astea ...ca sunt generalitati , dar de vecina nu zici nimic :lol::cheers:

dic_star79
02-05-10, 10:43
Neata...ce fac tovarasii..:D, astazi ne mai bagam la o tura?

Diablo1
02-05-10, 12:22
@dic_star79

La o Ciorbä de burtä :)

badeaghio
02-05-10, 18:59
ma duc sa pun micii pe gratar

doktorofsat
02-05-10, 19:48
poze nimeni nu ofera:lol:

shadowman
02-05-10, 19:51
Respecte!
Pai...tu ar cam trebui sa vii cu poze,impreuna cu vecina,normal....ca te tot lauzi atata cu ea....parca ar fi a ta....sau...?!!?!?!?:oops:
Nu de alta dar sa o vedem si noi.:D
Ori ne faci gelosi ori fericiti....ramane de vazut.:dance:
Bafta!

doktorofsat
02-05-10, 20:33
M-am referit la poze cu mancaruri si bauturi ,gratare , pui fripti, mititei...Data trecuta cand am urcat poze nu au fost vazute bine , deci nu mai urc poze:lol: