PDA

View Full Version : Boom In Sharing ?

fabregas
06-04-10, 03:04
De cateva zile incoace observ k deschid cateva programe din pachetul boom.
Am stat sa stiudie fenomenul si am observat ca se deschid doar programele care sunt codate in 2 sisteme de codare adik CONAX & NDS .
Cele codate doar in NDS nu merg.

Poate sa-mi confirme cnva !!??!!

dic_star79
06-04-10, 09:04
Pai iti deschid doar cele codate conax de la T-HOME!

sscssc
17-09-11, 12:41
Salut! pana aseara la mine a mers in share boom..insa observ ca acum nu mai deschid absolut nici un program codat... sa fie ptr ca nu mai primesc cardul de boom in share ..sau e o problema generala...daca poate sa-mi confirme careva daca mai deschide boom acum... Ms mult!

lao
17-09-11, 12:55
Cred ca a fost un card de test si a terminat testul.

dMd
17-09-11, 13:16
Cred ca fost spusa chestia asta cu ceva timp in urma, numai ca nu s-a prea tinut cont de "sfat". E bine ca ne trezim la realitate mai tarziu decat deloc, atunci erau simple supozitii iar acum realitatea triumfa. :D

laleauaneagra
17-09-11, 14:56
sau se mai cheama ....paranoia

---------- Post added at 12:56 ---------- Previous post was at 12:13 ----------

...tot la capitolul asta, de pe alte meleaguri citire si sper ca nu contestati userul care spune asta in materie de share...prietenii stiu de ce :)

http://img508.imageshack.us/img508/2048/mareadevar.png

daradici
17-09-11, 17:14
Corect @laleauaneagra !

In plus cardul nu doar la voi a disparut, cred ca era singurul de acest gen, sper sa ma insel...

Diablo1
17-09-11, 19:26
Ah
Stati sa vina piciul sa vedem poate are probleme cu camul

marius_tr
17-09-11, 22:16
la mine merge
verificat acum

delta2k2
17-09-11, 22:58
O captura de ecran ? :)

roderttam
18-09-11, 21:12
Ce captura?Mai bine ziceai sa-i mearga toate la fel...

fery21
18-09-11, 21:21
Se pare ca sa terminat...

silvica
18-09-11, 22:26
Nu va inteleg de ce va ascundeti dupa deget si repede aruncati un oscior la catei
De mers merge foarte bine,bineinteles in cerc restrans deoarece cine are cardul a inteles ca cu cat e cercul mai mic cu atat mai bine; omul a vrut sa dea ce are si la altii din pacate nu poate sa tina toti doritorii pe cardul lui,in plus nu-l ajuta cu nimic ,ia ganditi-va voi sa fi avut cardul asta oare cate schimburi ati fi facut sau mai bine zis,aveati tupeul sa-l puneti in retea?
Nu va grabiti sa aruncati cu pietre inainte de a gandi

laleauaneagra
18-09-11, 23:34
vorbesti si vorbesti...te las asa,e dreptu tau

roderttam
18-09-11, 23:36
Deci Boom nu merge in share,daca cineva are un card care totusi merge e o favoare daca e primit si nu te lauzi cu el pe forumuri.Esti tare daca pui in share un card obisnuit .

silvica
19-09-11, 01:17
Corect - am uitat sa specific ca nu de un card oarecare e vorba asta ca sa nu mai se puna atatea intrebari si sa nu mai se chinuie lumea cu configurarile.
Poate acum am fost clar si la obiect si nu se vor mai pune atatea intrabari fara sens

daradici
19-09-11, 09:02
Nu inteleg de ce atata graba dupa un card, care e al unui provider ,ce dispare la sfarsitul anului ???

fery21
19-09-11, 11:52
Nu va inteleg de ce va ascundeti dupa deget si repede aruncati un oscior la catei
De mers merge foarte bine,bineinteles in cerc restrans deoarece cine are cardul a inteles ca cu cat e cercul mai mic cu atat mai bine; omul a vrut sa dea ce are si la altii din pacate nu poate sa tina toti doritorii pe cardul lui,in plus nu-l ajuta cu nimic ,ia ganditi-va voi sa fi avut cardul asta oare cate schimburi ati fi facut sau mai bine zis,aveati tupeul sa-l puneti in retea?
Nu va grabiti sa aruncati cu pietre inainte de a gandi

Se pare ca nu ai iteles despre ce e vorba...

Duster
19-09-11, 12:15
Threadul acesta nu are sens ! Ar fi bine inchis sau sters :P cum se v-a intampla si cu acest provider grozav ;)

laleauaneagra
19-09-11, 12:20
eu am vrut sa il inchid dupa 5 posturi dar cica e cenzura,inteleg sa se discute despre cardu boom in share chiar daca dispare,era ceva,o noutate....dar asa e fara sens si viitor,numa tampenii si amageli ptr unii

mai @bust fa ceva cu semnatura ta ca de fiecare data cand ajung la un post de al tau..ma tot uit dupa sageata:clap:

glumesc,dar chiar imi provoaca iluzii optice:)

IonutNFS
24-09-11, 21:25
Confirm si eu,cardul Boom merge bine in sharing,cu mici intreruperi,dar am hop 2.

laleauaneagra
24-09-11, 23:42
de fapt ce confirmi tu?ca merge in share????sau ca te mai tine ala activ de la care primesti boom??

ca eu dupa atata timp tot nu inteleg ce confirmati voi

pai e si normal sa mearga bine fara intreruperi...sti ce vers de NDS are boom?

roderttam
25-09-11, 01:26
Sa confirme ce vor ei ,pt mine nu o sa fie surpriza daca apar si ceva key inainte de disparitie,nu de alta ,dar au mai fost cazuri cand au aparut key pt alti provideri inainte de a schimba satelitu sau norma de codare.Asa ca bucurati-va cat mai puteti.

dMd
25-09-11, 08:50
Key au aparut cu ceva timp in urma si pentru sky, N3-4..etc, desi ei nu erau cumparati de nimeni si nici nu migrau pe alt satelit. Problema este ca acele key niciodata nu au fost functionale. Repet si eu ceea ce multi au spus, cardul sau cardurile care merg la ora actuala in share sunt ceva mai speciale nu ca ale abonatilor de rand si apartin unor "instalatori" teribilisti care vor sa arate ceea ce deja se stie, ca in cercuri foarte restranse a mers. B00m in share poate fi comparat cu ... Mos Craciun, exista pentru multi, insa se bucura si cred in existenta lui din ce in ce mai putini.

lucrad
27-09-11, 13:45
Cat timp va mai fi Boom pe Amos?

delta2k2
27-09-11, 14:01
Probabil pana la sfarsitul anului ...

bliviu27
28-09-11, 08:26
de ieri canalul de desene animate boom hop si-a incetat emisia si a disparut din grila de la pozitia 66 ...........incet dar sigur boom moare