View Full Version : Am fetita!!
Azi am facut ecografia pentru a vedea ce imi aduce barza,asa ca la anul in Ianuarie voi fi tatic pentru a doua oara si tot a doua oara voi avea FATA!!
M-au ajuns blestemele femeilor,asa ca nu pacaliti prea multe femei cand sunteti tineri ca.... tot de ele ve-ti avea parte!
laleauaneagra
18-10-07, 16:24
Oooooooo Sa-ti Traiasca
FELICITARI!sa fiti toti sanatosi!
dic_star79
18-10-07, 17:52
Felicitari Taticule Si Multa Sanatate La Toti!!
Va multumesc mult tuturor!!
Fetitzaaaaaaaa, sa-ti traiasca :D Multa sanatate!
Hai ca ne-ai facut o surpriza! Sa fiti parinti fericiti si ea o fetita sanatoasa, frumoasa si devreme acasa :D
MII de multumiri tuturor, abia astept momentul cica pe la inceputul lui Ianuarie trebuie sa vina,acum e in 26 de saptamani adica;6luni/jumate deci mai e un pic!
Salut , felicitari si sa fiti sanatosi cu totii si multe satisfactii sa ai , din partea copiilor si sotiei . NOROC .
Sincere felicitari, sa-ti creasca mare mare si sa-ti aduca cat mai multe bucurii :bun:
dudusaltan
19-10-07, 00:23
Felicitari si spune-ne si noua la ce nume v-ati gandit?
Felicitari si spune-ne si noua la ce nume v-ati gandit?
Multumiri din inima tuturor,am cazut de comun acord sa o cheme;SANDRA!!
dudusaltan
19-10-07, 00:27
Foarte frumos nume.Pe una din fetele mele (am doua fete) o cheama Alexandra
SA va traiasca..:) si sa fiti FERICITI
skycleaner
19-10-07, 11:39
Felicitari si din partea mea taticule! Io stiu cum ii sa fii parinte de fata...da' si de baiat. Sa fiti cu totii fericiti!
Sunt_Oltean74
19-10-07, 17:34
Felicitari, sa ai fete frumoase si sanatoase! Poate ca la a treia incercare o sa ai parte de baiat :D
Mii de multumiri pentru urari tuturor!
Taticule sa-ti traiasca fata , sa creasca mare si frumoasa si sanatoasa .
La Multi Ani!
Sa fie sanatoasa si sa aveti parte de multa fericire !
Respecte!
Ii doresc tot binele din lume atat ei,cand v-a veni pe lume,cat si parintilor!Toate cele bune si aveti grija de voi!Sa fiti sanatosi!
Bafta!
Week-end placut!
Va multumim tuturor pentru ca sunteti alaturi de noi la aceasta minunata bucurie!
Sa iti traiasca si sa fie sanatoasa!
poate in anii care vin mai faci una sau un baietel ca si asa natalitatea e in scadere in romania .
Sa zici cand faci botezul acum se apropie 40 de zile de cand a aparut pe lume inca un sufletel si iar trebuie sa dai de baut ;)
Mult mult bine din partea mea.
Sa iti traiasca si sa fie sanatoasa!
poate in anii care vin mai faci una sau un baietel ca si asa natalitatea e in scadere in romania .
Sa zici cand faci botezul acum se apropie 40 de zile a apararut pe lume inca un sufletel si iar trebuie sa dai de baut ;)
Mult mult bine din partea mea.
Mii de multumiri tuturor pentru urari!
FELICITARI ! ! !
Man ,in Ianuarie vine,doctorul ma cam speriat un pic cand mia spus ca sar putea sa deschid sticla de sampanie cu doua ocazii; Anul Nou si fetita mea,Sandra,acum cum o vrea d-zeu sanatatea e mai presus de toate,orcum iti dai seama ca o sa termin o naveta pe putin de sampania la evenimentul deosebit ce ma asteapta pentru a doua oara in viata,prima data a fost in urma cu 14 ani si atunci tot...fata!
Multumesc pentru urari!
laleauaneagra
23-10-07, 21:17
aaaaaaaaaaa stai sa vezi ce recuperez eu,am botezu pe 3 noiembrie si mooo mia trecut prin cap sa va invit dar stiu ca nu se poate dar daca cineva doreste oferta e deschisa
Sa-ti traiasca si sa fiti fericiti... :)
Felicitari si din partea mea, sa fie sanatoasa si frumoasa:drinks:
Atentie...!!!
Exista o vorba...
"Copii mici.... griji mici
Copii mari... griji mari"
PS
Si pentru ca o sa ai fata, pregatestete de pe acum...
http://www.gunsandammomag.com/
http://world.guns.ru/
... si lista poate continua:duel: :haha1:
Felicitari si din partea mea, sa fie sanatoasa si frumoasa:drinks:
Atentie...!!!
Exista o vorba...
"Copii mici.... griji mici
Copii mari... griji mari"
PS
Si pentru ca o sa ai fata, pregatestete de pe acum...
http://www.gunsandammomag.com/
http://world.guns.ru/
... si lista poate continua:duel: :haha1:
Multumim mult pentru urari,cat despre a fi pregatit relax,unul e ;Spaniolul!!!
FELICITARI SA CREASCA MARE SA SEMEMNE CU TATA !:clap:
FELICITARI SA CREASCA MARE SA SEMEMNE CU TATA !:clap:
Multumesc mult!
Felicitari !!! Sa fie sanatoasa, sa aibe mult, mult...noroc in viata si sa va dea Dumnezeu tot ce este mai bun!
Felicitari !!! Sa fie sanatoasa, sa aibe mult, mult...noroc in viata si sa va dea Dumnezeu tot ce este mai bun!
Multumim de urari!
Sa va traiasca, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea !
#N#
Va multumim tuturor pentru frumoasele voastre urari!