PDA

View Full Version : salutari!

King-Blana
01-04-10, 11:23
Bonjour lume!

shadowman
01-04-10, 11:35
Respecte!
Bon jour!
In vizita?...sau...?!
Bafta!

delta2k2
01-04-10, 11:45
Vai dom`le , dar ce nume original ți-ai ales ...
Sau eşti clonă ?

Oricum , bine ai venit

.

cipryDXfeed
01-04-10, 12:12
Astazi este 1aprilie.......:D

Oricum bine ai venit.

XVanish
01-04-10, 13:03
:wellcome:

Diablo1
01-04-10, 13:49
:wellcome::wellcome:

horatyu
01-04-10, 21:40
bine ai venit blanosule:band::band:
daca nu ai fi tu trecerea timpului pe forumuri ar fi plictisitoare :D

anul trecut sau acum doi ani s-a inregistrat si fanta pe aici

PapaDan
02-04-10, 00:11
Mooo,ce faci cauti locuri de popas ? Te lasa clientii pe RDI ?
Uite,facem asa: eu las loc si tu i-ti imaginezi ca am scris acolo tot ce vrei tu sa auzi si tot ce nu vrei sa auzi.Asta este parerea mea.
Loc pentru "B.....cum vrea el(mi se face deja greata):............................................................................................ .................................................................................................... .................................................................................................... .................................................................................................... .................................................................................................... .................................................................................................... .................................................................................................... ..........................................................................................AJUNGE !!!!
Mo cred ca daca ar fi sa te intalnesc,ti-as sari direct la beregata cat de mare ai fi si cu orice risc,atat de departe m-ai adus cel putin pe mine.
PapaDan

zmeura
02-04-10, 00:20
Lasa frate ca e de 1 Aprilie,injuri degeaba o clona.:)

XVanish
02-04-10, 00:24
Gluma e gluma numai sa nu intreceti masura... nu e nevoie sa va coborati la acest nivel!

mouse
04-04-10, 15:28
Salutare!!

coca cola
22-10-10, 15:52
Bonjour lume!
xxxxx ..... ; şi aici eşti ???

.