View Full Version : Mi-am frecat placa video
skycleaner
15-10-07, 17:32
Nu mai vrea sa vada 3D nu mai vrea sa instaleze driver, nimik. cand restartez calculatorul imi cere ceva fisiere de la drivere si cand ii dau sa le ia se restarteaza. A fost un Galaxy Gforce 7900 GS de 512 mb... Oare se mai poate face ceva? Imi apar la bootare niste patrate din buline dispuse ca la tabla de sah. Cred ca o trimit la garantie dar mi-e frica sa nu mi-o refuze ca nu am ambalajul original(de fapt am doar cutia externa). E posibil sa fie frcat doar biosul sau e gata cu ea?
Mergi cu ea la garantie....asta in cazul in care mai ai. Daca nu pregateste-te sa iti cumperi alta.
Nu ai ce sa mai faci cu ea decat sa o trimiti in garantie, asta daca nu cumva ai arso, daca vad baietii vreo componenta arsa pe ea ti-o tot scot din garantie... cutia "externa" e suficienta ca sa o poti trimite, ambalajul interior nu are importanta, eventual cd-ul original si ce a mai fost in cutie...
Succes!
laleauaneagra
15-10-07, 20:53
daca te-a mancat sa schimbi biosul.eu tot nu pricep de ce fac unii lucru asta,aveti impresia ca dupa un update de bios o sa fie avion
sorin_bidian
15-10-07, 21:05
Probabil sunt de vina memoriile...de la vreun overclock sau insuficienta racire. Garantia e cam singura solutie. Preventiv ar trebui sa o testezi si in alt calc.
laleauaneagra
15-10-07, 21:11
iar cu overclocku la fel,mooo sant anumite modele la care te poti baga dar cu grija,ce dracu mooo din broasca testoasa nu faci testoasa ninja pana-i lumea
daca te-a mancat sa schimbi biosul.eu tot nu pricep de ce fac unii lucru asta,aveti impresia ca dupa un update de bios o sa fie avion
La problema cu schimbatul bios sa sti ca este util cate odata.Uite si sti si tu ca doar tiam spus am avut Windows Vista pe Packard Bell si lam schimbat cu Windows XP unde a trebuit sa schimb si driverele de Gforce,Driverele Audio si chiar Bios-ul.Ca sa trec pe XP
laleauaneagra
15-10-07, 23:36
am specificat ca doar atunci cand situatia tio impune si te obliga neavand alta solutie e bun,dar grija,sa-ti pice o placa de baza pe care ai dat bani frumosi e cam nasol deci nu e indicat sal faci de dragul de al face si sa fi sigur pe bios
Noh lasa ca multe am ars si eu la viatza mea, placi video, pl de baza, hdd-uri, memorii inca nu :D... asta e riscul meseriei...
skycleaner
16-10-07, 10:07
Stati un pic, mo ca io nu i-am facut absolut nimik. Nu tu update la bios, nothing. Pur si simplu la inceput imi dadea eroare de directx si dintr-o data pac. Acum merge dar numai la refresh ffff mic si cu frameuri teribile. Poti sa lucrezi in word sau orice program de office sau contabilitate. Nu mai merg games (pentru care am cumparat-o de fapt). Faza e ca nu au altceva echivalent si va dati seama ca am copt-o.
Ce DirectX ai pus? Incearca v. 9c sau 10... Nu mai are acceleratie 3D posibil din conflict drivers cu DirectX.
http://www.microsoft.com/downloads/browse.aspx?displaylang=en&productID=9C954C37-1ED1-4846-8A7D-85FC422D1388
skycleaner
16-10-07, 17:00
Am send her la pcgarage inapoi sa se frece cu ea pe nari... Apropo nu stiti pe nimeni care lucra acolo din amicii de aici?
Sfatul meu e sa mai dai o diferenta si sa iti dea ceva mai bun, eu am cam fugit de placi video produse de firma Galaxy - nu imi inspira prea multa incredere.
Stiu cum e sa te lase placa video si pt asta eu am cumparat inca o placa ieftina de rezerva, asta bineinteles dupa ce am patit-o si am somat doua zile fara calculator .
skycleaner
17-10-07, 09:26
Cred ca sigur ma vor pune sa aleg altceva ca din astea nu mai au. Problema ramane banii ca sunt in criza. Pana la urma o sa optez pentru Gainward...
Pai daca nu te-ai atins de ea atunci la garantie klar... nici nu sta pe ganduri...
skycleaner
19-10-07, 11:27
Problema ramane deschisa... Am trimis-o inapoi la PCGarage si acum nu mai pot lua legatura cu aia de la tehnic ca nu raspunde nimeni la telefonu ala de rahat. Pana in 10.30 raspunde robotu si dupa aia sun de nebun si degeaba... Totusi vreau sa stiu si eu ce e cu ea nu? Se pare ca incep sa le dau dreptate unora care se plang de firma asta...
skycleaner
19-10-07, 11:34
Sorry am postat de doua ori...
skycleaner
12-11-07, 23:12
Intr-un tarziu am recuperat placa. Alta ca aia era dusa. Pana la urma a fost ratacita de cei de la Fun Curier si a stat 2 saptamani intr-un depozit la Onesti. Totusi si astia de la garaju cu calculatoare trebuiau sa ma anunte...
http://i19.photobucket.com/albums/b180/skycleaner/cod4-2.jpg
http://i19.photobucket.com/albums/b180/skycleaner/cod4-3.jpg
un mic test cu Call of Duty 4...
Era cazul... pare ok, sa ai noroc la ea...
skycleaner
13-11-07, 23:42
Merci beaucoup!