PDA

View Full Version : Bomba!

suporter
26-02-10, 10:39
...spuneam mai sus ca pe rdi trebuie sa fie aruncate pocnitori pentru cresterea interesului userilor.

Cu ultima a facut-o lata!
Premira mondiala teste card nagra 4 in CAM!!!! :clap:

Asteapta fraierii acum poze! Au inchis si topicul...

Astea sunt::?::?::?: :!:

http://img204.imageshack.us/img204/1437/nagracam.jpg

http://img231.imageshack.us/img231/5503/nagra3rom180.jpg
http://img514.imageshack.us/img514/8818/camnagra.jpg
Asa ca premira mondiala a expirat! :D

LA MAI MARE RSP!!! - miniforum, ghena si alte mojicii....

---------- Post added at 09:39 ---------- Previous post was at 09:09 ----------

delta2k2
26-02-10, 11:00
Cum zicea ştergătorul acolo ? Nu uita să pui un watermark pe poze , să nu le copie alţii ...
Topicul l-au inchis , dar va fi scos de la naftalină peste ani de zile cu deja celebra frază : v-am spus eu ...
Desigur , intre timp nu va mai conta , deoarece toate DTH-urile exceptand jiji au dat faliment de multă vreme.

.

zmeura
26-02-10, 12:05
Asta cu nagra 4 a fost penibila rau.
Dar sa ne intoarcem la ale noastre.Nu mai cititi prostii scrise pe forumuri cu vizitatori mai putini decat abonatii Boom.:)

sorin8m
26-02-10, 12:24
@delta2k2
Daca cum scrii tu ca in afara de digi restul au dat faliment, atunci din dth-urile romanesti doar Digi mai exista.

laleauaneagra
26-02-10, 12:28
mai suporter as vrea sa ti dau multumiri dar nu pot decat o data,niste cretinii,ee normal ca acum se va redeschide topicu aratand pozele,pacat ca nu ai pus stampila sa nu copieze toate jegurile de pe rdi nu neparat cu sigla RSP puteai pune orice:)urasc acel forum si anumiti useri de acolo,nu ptr ce este sau ce se posteaza ci ptr ce a facut acestui forum de ai baga pumnu in gura insa nu a reusit si nic nu va reusi asta datorita voua iar TRAFIC.RO o poate dovedi.

eu personal iti multumesc suporter,nu ptr premiera si simplu fapt ca ai postat pozele:cheers:

zmeura
26-02-10, 12:38
Lasatii ca le facem reclama.Si reclama negativa e tot reclama.Deviem de la subiectul topicului si chiar nu merita.

shadowman
26-02-10, 12:46
Respecte!
Pai daca ei se vor lauda cu ceva ce nu e lor,in speta pozele puse de suporter,atunci se poate dovedi cu data de postare,asta daca are vreo importanta.
@suporter-bravo.
Bafta!

zmeura
26-02-10, 13:01
Nu ca nu e al lor,cam-uri de nagra sunt in alte tari iar cardul galben il stie toata lumea,doar unii il au "in exclusivitate si in premiera mondiala" si au impresia ca e nagra 14.

delta2k2
26-02-10, 13:05
Dacă cum scrii tu că in afară de digi restul au dat faliment, atunci din dth-urile romaneşti doar Digi mai există.

Probabil nu ai ştiut la ce mă refer şi nu ai inţeles aluzia. Conform unora , de ani de zile DTH-urile din Romania , exceptand jiji , sunt in pragul falimentului.
Lucru care nu este de dorit , oricum ar fi. Doar concurenţa determină servicii şi preţuri mai bune.
Fiecare DTH are şi bune şi rele , eu chiar imi doresc sa mai apară incă caţiva provideri pe piaţă.

.

sorin8m
26-02-10, 13:16
Am inteles, credema ca si digi o duce greu, si ei simt partea crizei, doar ca au fonduri mult mai mari si posibilitati. Din anumite surse stiu ca au datori la furmizori foarte mari.
Toate DTH-urile suporta greu criza, cel mai vizibil au patito cei de la AKTA cand au preluat fostul maxtv, Din 3 sateliti sau rezumat la 1 satelit, iar clienti sau trezit cu abonamente mai scumpe si la programe mai putine.

Sa vedeti ce o sa se intampla cam peste 2 ani sau poate un pic mai mult sau mai putin, cand se vor dezvolta cei cu televiziunea terestra digitale (deja in vara sa anuntat ca vor fi 7 programe).
Prima data vor pica cablisti mici de la sate, ca o sati ia lumea televizoare LCD care au tuner digital incorporat si se vor uita gratuit, fara abonament. Sicablisti din orase dar si DTH-urile o sa simte scadari mari de abonati din cauza asta.
Daca tot vorbim de televiziune, fac o paranteza sa zic ca incet apare la noi si IPTV, asa ca si acolo se vor orienta un numar mic de abonati (un numar mic findca internetul de mare viteza este doar in orase).

dan2000
26-02-10, 15:18
dupa parerea mea romania are prea multi operatori sat. in tari mai dezvoltate exista 1-2 opertori ...la noi 5.. in mod sigur unii vor da faliment sau vor fi inghititi de concurenta. asta e legea concurentei pestele mare il inghite pe cel mic. dar pentru noi ca si clienti nu e un lucru bun , cand ai un singur opertor ( vezi cazul sky it , sky uk ) el dicteaza preturile si in nici un caz in interesul clientului. cat despre bomberman si amicul sau blanos ...nu mai au de mult nici o legatura cu satelitii... posteaza doar sa faca circ, normal ca asta le aduce pe moment ceva trafic dar nu mai poate fii numit un forum de sat. nu am vazut un post al vreunuia din ei in care sa ajute /explice ceva cuiva. doar insulte si mistouri, unul viseaza la jiji ca ar fi ajuns operatorul galactic altul viseaza ca dreamul e un fel de maybach al receptoarelor de sat. cum poti numii tentativa de receptor (la dm 800 ma refer) un standard de calitate? tuner de 2 lei , nu functioneaza fara ventilatoare adaugate...ca sa nu mai zic de modul in care e lucrat care imi aduce aminte de chinezariile de prin anii 90. atunci clonele sunt supereceptoare , ele au rezolvat problemele astea inaintea dm! de digi ce sa mai zic...sper sa nu avem ginionul sa ramana singurul operator din ro !

pacala68
26-02-10, 16:28
N3 este in exploatare comerciala de 18 luni , ce gasiti deplasat in existenta unui sistem mai evoluat ( N4 ) ?? !!
Daca @Fanta are aces la un prezumtiv card N4 ?? - eu zic ca da .

dan2000
26-02-10, 16:40
in mod sigur are, si cam si card... si tot atat de sigur pe satelitul lor au un beam concentrat numai asupra casei lui ! doar asa se explica cum face el teste in n4 iar restul nu reusesc sa vada nici un caid nou la digi!

delta2k2
26-02-10, 16:48
N3 este in exploatare comerciala de 18 luni , ce gasiti deplasat in existenta unui sistem mai evoluat ( N4 ) ?? !!

O afirmaţie gen megabombă exclusivistă trebuie probată. Fără pozele promise este logic să apară şi discuţii contra. Apropo , există o televiziune unde expresia ştire bombă este la ordinea zilei. Or fi avand ceva in comun ? Ceva probleme cu audienţa / accesările ?

Hai să facem altfel : anunţ pe forumul RSP că am in teste N5. Cand voi avea timp , voi posta şi poze. Dar important este că am anunţat aici in exclusivitate acest lucru. Dar nu contează cand voi pune pozele , voi trebuie să mă credeţi pe cuvant. Iar dacă cineva nu este de acord cu acest lucru , inchid threadul.

E corect aşa ?

PS
Desigur , nu am in teste N5 , am dat doar un exemplu. Acest forum este ... bomb free

.

doktorofsat
26-02-10, 17:04
Conform unora , de ani de zile DTH-urile din Romania , exceptand jiji , sunt in pragul falimentului.

Fiecare DTH romanesc si multe DTH-uri straine au avut si au mari probleme financiare

@dan2000

nu mai au de mult nici o legatura cu satelitii... posteaza doar sa faca circ, normal ca asta le aduce pe moment ceva trafic dar nu mai poate fii numit un forum de sat.

nu postez pe acel forum dar intr-adevar am prieteni pe lista de mess care zic aceeasi lucru ca si tine!

de digi ce sa mai zic...sper sa nu avem ginionul sa ramana singurul operator din ro

D' treaba asta poti dormi linistit,

btw cine sapa groapa altuia...:D

smv

Nu trec ei asa de repede la alt sistem stai flexat!Toul e facut pt a atrage noi abonati dupa numeroasele deconectari din ultimul an de zile

@sorin8m

Am inteles, credema ca si digi o duce greu, si ei simt partea crizei, doar ca au fonduri mult mai mari si posibilitati. Din anumite surse stiu ca au datori la furmizori foarte mari.
Toate DTH-urile suporta greu criza, cel mai vizibil au patito cei de la AKTA cand au preluat fostul maxtv, Din 3 sateliti sau rezumat la 1 satelit, iar clienti sau trezit cu abonamente mai scumpe si la programe mai putine.

Sa vedeti ce o sa se intampla cam peste 2 ani sau poate un pic mai mult sau mai putin, cand se vor dezvolta cei cu televiziunea terestra digitale (deja in vara sa anuntat ca vor fi 7 programe).
Prima data vor pica cablisti mici de la sate, ca o sati ia lumea televizoare LCD care au tuner digital incorporat si se vor uita gratuit, fara abonament. Sicablisti din orase dar si DTH-urile o sa simte scadari mari de abonati din cauza asta.
Daca tot vorbim de televiziune, fac o paranteza sa zic ca incet apare la noi si IPTV, asa ca si acolo se vor orienta un numar mic de abonati (un numar mic findca internetul de mare viteza este doar in orase)

Chiar asta am vrut sa scriu si eu , sunt total de acord cu cele scrise de tine

@gessle

Intr-un anumit loc m-ai intrebat mirat cum de sunt adm!n.Daca ai ceva cu mine te rog sa scrii aici pe fata

otheitis
26-02-10, 17:38
Baietii....Bin laden satelitilor poate anunta Nagra 4 dar si eu anunt pe Irdeto 6.....Si pe bune am si poze...In exclusivitate pt RSP....

http://i49.tinypic.com/n6nvm.jpg

http://i50.tinypic.com/imkrw2.jpg

:band:

zmeura
26-02-10, 18:52
In continuare ma minunez cand vad oameni maturi dusi de nas atat de usor.Circula la un moment dat un fisier text cu bombe adunate,daca le vei citi poate ti se va ridica valul de pe ochi.Cautam si punem sa fie,sa vezi acolo falimente la Boom,dezvaluiri de la Dolce,treceri la nagra 3 de acum 2 ani,programe HD naiba mai stie cand,etc.Si acum nagra 7594.:clap:
Explicatia logica si tehnica a scris-o dan mai sus.Dovada ca NU EXISTA asa ceva e clara,asteptam dovada ca ar exista,cu toate ca de fapt cu asta trebuia inceput.In premiera mondiala si in excusivitate!!
JENIBIL!

O mai poate da la intors ca de fapt ar fi pe cablu,dar tot nu cred.Cardul galben e rom180.

dan2000
26-02-10, 19:14
asa abera si cand a fost spart n2, in cateva luni digi trebuia sa treaca in n3 care a aprut abea dupa un an...

Sandutsu
26-02-10, 19:18
Astia de la r*d*i au sarit peste o luna, la ei luni e 1 aprilie :D :D :D

zmeura
26-02-10, 20:55
O alta chestie care nu a iesit a fost cea in care se spunea ca figi va scoate din n2 in fiecare saptamana cate un program important.Numarati saptamanile.:)
Dar era probabil in exclusivitate interplanetara si interstelara,unde saptamana dureaza luni sau chiar ani.

PS:Am uitat,100%.Ba nu,101%.

doktorofsat
26-02-10, 21:04
figi :D haiti sau tahiti?!:lol:

un user
26-02-10, 21:14
@Pacala, zau, parca ai fi klimblaga(am scris intentionat, nu merita de nici-un fel sa-i fie pomenit numele), chiar daca F are sau nu are n4, asta e fix pix, deocamdata se studiaza n3.
Nu inteleg de ce se da atata in gica, pina una-alta are cea mai variata grila de programe, preturi accesibile, si, cu toata criza, nu au crescut preturile.
Nici ei nu sunt perfecti, dar, au miscat cate ceva, pe langa altii, si cum ar fi sa nu fie gica si sa fie altul, de ex dolce, sa sa faca ei legea ? ....v-ar conveni ? mie nu. si stiti cei de la sate cum face rtc legea la internet.
Haideti sa nu-i mai :tv: gratis si sa poata sa bage si hd.

dan2000
26-02-10, 21:19
tu citesti ce se posteaza aici sau? unde vezi tu ca se da in digi, sau digi cu fenta sunt acelasi lucru?

un user
26-02-10, 21:22
era putin offtopic, mea culpa:oops:

dan2000
26-02-10, 21:33
Haideti sa nu-i mai :tv: gratis si sa poata sa bage si hd.

adica nu au hd la digi?eu nu cred... pai ia uite ce spunea expertul megaoperatorului pe 19/06/2007

Digi TV pregateste lansare pe piata a primului receiver HD.Noul receiver , o bijuterie testata cateva zile de catre subsemnatul , este un receptor super stabil cu meniu very easy si ofera o calitate HD de invidiat.

Noul receiver Hyundai HSS 1200 HDCI urmeaza sa fie lansat in primul trimestru al anului 2008.
Modelul testat de mine este dotat si cu 2 CI , dar nu se stie daca modelul ce urmeaza sa fie distribuit in Romania va fi similar sau only nagravision.

Este cel mai bun receiver HD pe care l-am testat pana acum.

Iata mai jos cateva fotografii in exclusivitate pentru acest board , ne cerem scuze pentru calitatea lor dar sunt facute cu un telefon mobil.

Fanta
RDI Team

mai e mult pana in 2008 ca eu sunt in ceata?

un user
26-02-10, 22:00
era in gluma:), referitor la ce se scrie prin alte parti.

zmeura
26-02-10, 22:15
Terminati mo,HD este de 13-14 ani si e codat in nagra 12,tocmai ca sa nu il prinda toti fraierii si "mocangii".In exclusivitate mondiala,bineinteles.:)

doktorofsat
26-02-10, 22:17
adica nu au hd la digi?eu nu cred

Sa nu va "rupa" cu Zapping TV in format 3D.Sa vezi apoi cum isi coloreaza toti
ochelarii in albastru si rosu:clap:

un user
26-02-10, 22:20
ai zis-o zmeura :clap::clap::clap:

horatyu
26-02-10, 22:42
eu cred ca flacara violet e cauza

s-a scumpit gazul si flacara violet a devenit galbena ca si cartela n4

http://th07.deviantart.net/fs24/300W/i/2009/253/6/8/Pills_by_Pyroblast.jpg

Einstein
26-02-10, 22:52
Nu are rost sa continuam discutia asta si ca atare o opresc aici!
Multumesc de intelegere!