View Full Version : Prostia a la Romania: Etno si Taraf HD
doktorofsat
10-02-10, 23:19
Pe bannerul canalelor Taraf si Etno apare urmatoarea:
" In vederea trecerii , de la 1 Martie , la High Definition rugam toti artistii sa trimita materiale in acest format .
Lupul isi schimba blana, dar naravul ba.:comp:
Nu e de mirare asta ie tara in care traim!!!
Tara in care oamenii asculta:
Taraf Tv si Mynele TV in loc B4U Music, Rotana si Brit Asia
Party TV in loc de Trace Tropical
U Tv in loc de MTV (nu vorbesc de MTV Romania care e un post slab deasemnea )
1 Music Channel in loc de Bridge Tv
Tara in care oamenii:
-se uita la stirile de la ora 5 la PRO Tv in loc de Euronews
- de la vlădică pană la opincă se uita la Dan Diaconescu Direct dar n-au urmarit un minut pe Larry King in cadrul postului CNN emisiunea Larry King Live
-se uita la Cronica Carcotaşilor de pe PrimaTV şi nestiind ca este doar o copie infidela a emisiunii Scerza e notizia care rula la un post italian
sincer ne-ai spart la bascheţi :lol: cu asemenea comparaţii ... daca ai timp enumera cateva DTH vest-europene care conţin canalele de muzică alternative enumerate de tine .
SuperSonic
11-02-10, 01:43
Adica o sa-i vedem in HD pe Adrian Starpitura Minune :agresiv:si toata şatra lui de manelomani :agresiv: ?
Nu stiu cum de se lasa mai prejos OTV unde infectia e la ea acasa.
doktorofsat
11-02-10, 02:44
@Stargate
Sunt sigur ca tu cunosti mult mai bine grila de canale ale DTH-urilor straine pe care le urmaresti sau nu din cate se pare:D ; eu cunosc doar canalele transmise FTA.Dar asta nu ma opreste sa caut pe flysat si sa iti arat ca aceste canale enumerate de mine se receptioneaza fara probleme pe teritoriul Ro FTA dar unele si in cadrul mai multor DTH v-europene sau la liber de pe sateliti pe care se gasesc acele DTH-uri(evident receptionabile pt vestici)
Daca scriai ca Prigoana baga aberatii da ti-as fi dat dreptate , da, as fi zis ca zici ceva dar asa esti totul offtopic si mai te si dai de gol.Succesuri in continuare:D
Pe bannerul canalelor Taraf si Etno apare urmatoarea:
" In vederea trecerii , de la 1 Martie , la High Definition rugam toti artistii sa trimita materiale in acest format .
Erwischt ! deci te uiti si tu
Probabil aici iasa banii mai bine decät pe celelalte posturi cu dedicatiile
Nu cred ca e rau dupä ei o sa inceapä si altii sigur om trai si vom vedea
probabil o sa scoata si card pentru abonament...
nu m-ar mira
Nu sint un fan al muzicii populare dar ... Etno este un canal excelent in genul sau ! muzica populara de calitate, costume frumoase, comentarii competente, filmari in cadru natural ...emisiuni care se adreseaza omului de la tzara ... nu vad nimic rau in toate astea ! si ca o confirmare ... mult timp cei de la tzara au refuzat sa instaleze Focus pentru ca ... nu avea Etno !!!
Cat despre Taraf ... "artistii" sa-si plateasca intai impozitele ... si apoi sa-i vedem pe sticla ! Taraf este oglinda unui fenomen ..subcultural ! Romania este o tara dominata de fenomene subculturale ! ne facem ca facem scoala , ne facem ca respectam legi, ne facem ca sintem patrioti , ne facem ca facem politica ... totul este la peiorativ ! de ce sa ne mire ca toti acesti "pseudo" iubesc manelele ... un fel de "Planeta maimutzelor" cu tzigani ! cred ca asta meritam ...
Nici eu nu sant adeptul postului "Taraf" ( nici nu-l urmaresc , cu toate ca il am "bagat pe gat" si la rcs si la max ) , dar asta nu ma impiedica sa afirma ca imi place sa mai aud ca mai exista un post in HD
Ca doar santem in "era digitala" nu si ce facem avem posturi analogice sau SD ?
Daca alte posturi pt. care platim taxe ( culmea ) o tine in teste de "n" ani , uite ca posturile private incep sa emita si in HD ( hai sa nu scriu "ca ciupercile dupa ploaie" )
La cat mai multe posturi in HD , ca ne place sau nu ceea ce emit , nici o prb. schimbam canalul
Insa cum a mai scris cineva pe aici " asta ne este soarta si asta ne meritam" , atata timp cat vom aveea mentalitatea pe care o avem ( incepand de la conducerea statului - legata de trecerea de la analog la digital )
@Stargate
esti totul offtopic si mai te si dai de gol.Succesuri in continuare:D
@doktorofsat
acum nu stiu sigur cat esti de doktor in sateliti ... dar eu vroiam sa punctez ca enumerai o multime de posturi TV dispersate pe mai multi sateliti si culpabilizai poporul roman ca nu le urmareste ... nu toti avem acces la acele posturi tv iar fiecare popor are o cultura si o subcultura specifica ... nu poti cere unui meloman sa asculte muzica hip-hop si nici invers .
in legatura cu datul de gol chiar nu am inteles aluzia ... ascult cu mare placere muzica buna indiferent ca este dance , rock , populara sau lautareasca iar chestia cu "succesuri" o iau ca pe o greseala gramaticala .
cu respect
doktorofsat
11-02-10, 11:25
Eeee mario08 nu am cum sa-ti dau dreptate.Nu cred si n-am crezut niciodata promisiunile posturilor de televiziune romanesti!Pun pariu ca vor fi numai MPEG-4 la o rezolutie proasta astfel incat vor putea transmite zeci de prostii de pe un singur tp ...
La cat mai multe posturi in HD
De calitate evident dar eu prevad ca va fi jale, si sper ca TVR sa aiba atita lodjica si tactica sa surclaseze pe privati cu niste posturi HDTV.Macar ar lua egzemplu Poloniei, cu toate ca intre Polonia si Romania nu pute pune semnul egal.In asemenea conditii, a trai cu ideea ca aceste 2 canale vor da tonul pt celelalte canale private este o prostie etajata!
@mihaip
Cum am scris acum 3-4 luni pe pedichiura moale , din pacate manelele au acaparat un public mult mai larg decat etnia roma.Defapt romanii si minoritatile conlocuitoare sunt intr-un numar mult mai mare care asculta manele si e format din lumea satului, a saracimii din orase, a noilor imbogatiti.Oameni care arata nu au citit in viata lor de gunoaie o carte , nu au avut un egzemplu demn de urmat dar la fite si smechereala sunt primii
Acum vreo o saptamana am luat tare la 11 m un fost coleg ungur get pe get vazand ca are pe playlistu telefonul numai manele.I-am reamintit ca acum cativa ani venea dupa albume de Zambo Jimmy (R.I.P),muzica maghiara de calitate.....
In plus eu niciodata nu m-am ferit sa spun ce nu imi , evident aici fii nd incluse si manelele:comp:
@Diablo1
Vad ca ai harul de a face offtopic.Stirea am citit-o pe internet si m-am uitat pe cele 2 posturi sa verific daca e adevarata.
doktorofsat
11-02-10, 11:54
@stargate
culpabilizai poporul roman
Culpabilitez minoritatea din tara care dispun de sisteme de receptie satelit dar prefera sa se uite la canalele de mana a 7a , lucru ce reiese clar de pe forumuri, caci deja majoritatea covarsitoare a celor care au tengente cu receptia satelit au acces la internet.
acum nu stiu sigur cat esti de doktor in sateliti
repet pt ultima oara.Nick l-am ales in ideea ca tratez (la fel ca un doctor trateaza problemele de sanatate) diferite probleme legate de receptia satelitara , insa fara a afirma ca sunt cel mai bun sau ca le stiu pe toate si nu ascult parerile altora !Deci intre as in sateliti si doktorofsat nu se pune semnul egal cum multi considera
Datul in gol se referea la faptul ca imi ceri mie sa enumar DTH-uri straine care au in componenta lor respectivele canale muzicale, in timp ce eu pe toate forumurile posibilile si imposibile am scris ca ma ocup de receptia canalelor FTA transmise de pe diferiti sateliti si receptionabili in Ro
nu toti avem acces la acele posturi tv
Si crede-ma nu e vorba de lipsa de bani si nu e valabil nici motivul ca echipamentele sunt scumpe.Nu unul a venit la mine sa-i instalez antena pt OTV, Taraf, Mynele si numai o singura persoana pt Astra englezesc 28,5E.Deci majoritatea nu cauta calitatea ci jegul in toata puterea cuvantului.Eu eram inca minor la propriu cand am facut rost de primul echipament de receptie prin satelit si credema m-au costat niste bani.Doar pt faptul sa vad canalele VIVA si VIVA II (receptorul il mai am si voi posta poze cu el , e functional) si sambata dadeam la manivela la inceput pe M6 pt Dance Machine!
Dacat sa iti fi cumparat "echipament de receptie prin satelit" mai bine mergeai la scoala. Oricum nu e tarziu nici acum sa te apuci sa studiezi limba romana. Inainte de a arunca cu noroi in romani mai bine te-ai uita in oglinda. Dar intai sa stergi bine oglinda. Sunt cateva persoane "destepte" pe acest forum. Una vad ca a disparut pe moment. Altul isi vede de treaba lui la sectiunea lui. Numai unul e doktor si isi da cu parerea despre orice. In locul moderatorilor ti-as deschide topic separat doar pentru receptii extreme si ptr. noutati din lumea satelitilor. Pentru prima ai talent si timp liber, iar ptr a 2a sa traiasca CTRL+C - CTRL+V.
O zi buna.
Respecte!
Nici eu personal nu vad ceva rau in faptul ca aceste posturi trec in HD.
Totodata nu sunt adeptul "subculturii"cum se amintea anterior intr-un post.
Nu urmaresc aceste posturi ca un "client fidel"insa uneori butonind telecomanda trec peste ele si doar atat.Insa vreau sa spun ca Etno TV chiar e un post dedicat folclorului asa cum in buna parte e si Favorit TV.Eu personal nu am vazut niciodata o manea pe aceste 2 canale.
E un inceput faptul ca se trece la o calitate superioara a televiziunii,asteptam si restul posturilor.
Iar atata timp cat aceste programe vor avea privitori nu vad dece sa dispara,probabil in timp.....cine stie?!
Bafta!
Usor baieti ca nu da pe foc.Daca trec,trec.Intr-o tara in care peste 50% din populatie asculta manele asta e,noi cei care NU ascultam suntem minoritari.Oricum nu poti sa "faci treaba mare" in gustul omului,iar cei care detin aceste posturi isi vand marfa asa cum stiu ei mai bine.Acum nici eu nu ma uit la Mezzo si nici nu o sa ma uit (probabil) vreodata.
Hai sa nu inchidem un topic din cauza atacurilor.
laleauaneagra
11-02-10, 13:20
mie imi place cel mai mult ca se discuta pe subiecte care multi nu au habar cu ce se mananca aceasta muzica si subcultura cum e supranumita si pe la noi si pe alte forumuri.nu dati cu pietre in muzica daca ea e cantata si ascultata de cine nu trebuie(acolo e de fapt problema)
aceasta manea cum e denumita de poporu roman(e o denumire proprie)se numeste de fapt rumba si este o muzica orientala si nu numai creata mai mult ptr petreceri
aceasta muzica o canta si sarbi,bulgari,aromani si zau ca nu am vazut atat isterie dar precum am mai spus noi santem o specie aparte
cati dintre cei care blameaza aceasta muzica au o scoala muzicala sau cel putin ureche muzicala dezvoltata,cred ca 1 la suta
sa nu veniti cu replica,ca si muzicieni o blameaza ca acolo deja problemele se imput si nu vreau sa le discut
stiti ce e hilar,majoritatea ati crescut cu acest gen de muzica dar pe atunci nu zicea nimeni nimic,,aaaaa intre timp ne am maturizat,deh...
multe ar fi de vorbit despre aceasta muzica si acest flagel numit manea dar nu am timpu necesar
auditie placuta va doresc:)
doktorofsat
11-02-10, 13:22
@Zappa
faci mare greseala , greseala atejeata zis, ca te legi de mine si ma acuzi fara dovezi de lucruri nefondate.Am scris si scriu si acum de faptul ca nu-mi plac incultii cu aere de atotstiutor .In plus o alta acuzatie deosebit de grava ce imi aduci e faptul ca eu fac copy/paste total fals deoarece eu testet absolut orice inaite de aposta .Asa am facut recent si la satelitul W7 de la 36E.N-am putut testa spotul Sub-sahara African foarte bine am discutat cu un Dx-er maghiar care dispune de antena de 3,7m , nici cu acela nu intra deci clar pe Europa e est e practic imposibil!Merge in Europa vestica, da apare scris pe mai multe forumuri jermane, engkezesti , spaniole da.Revenind la copy/paste sunt destiu pe acest forum uita-te numai la Transponder News.Topic pt noutati satelitare am si s.n. TOTUL DESPRE SATELITI un topic de stiri si discutii satelitare , nu offtopic si vrajeala de 2 lei ...se poate cauta pe google:D
Eu vorbesc si scriu in 5 limbi .Oriunde activez sunt apreciat pt ceea ce fac !Chestiile jignitoare pe care le scrii la adresa mea arata cine esti tu defapt si eu voi ceda provocarilor tale in ideea ca cine e mai destept cedeaza
Daca nu se revine ontopic rog un moderator sa inchida discutia care a deviat in camp ca Talbotul unui vecin la vederea vagabondelor de pe Borsului , in drum spre vama:lol:
daca nu va e cu suparare , la ce DTH vom "putea" urmari aceste canale in format HD ???
:lol:
In primul rand vreau sa salut toti userii si vizitatorii acestui site.
Nu vreu sa supar pe nimeni,useri sau moderatori,dar cred ca am fost aproape de la inceput pe acest site in postura de vizitator si dupa mai mult timp m-am hotarat sa devin membru,de ce??pentru ca;
-Este un forum unde se dezbate probleme legate de receptia programelor tv atat pe satelit cat si terestru.
-Sunt moderatori care se ocupa foarte bine de acest site.
-Dupa cum stiti pe acest site nu mai sunt admise postarea de k*y sau softuri un motiv pentru care daca eram interesat de acest lucru nu mai activam pe acest site.
M-am hotarat sa impart cunostintele mele cu cei mai putin cunoscatori in domeniul receptiei tv dar nu sunt expert.
Eu cred ca ar trebui sa ne ocupam in special de aceste lucruri,receptia tv,echipamente si experimente in acest domeniu nu de cine trece si daca ne place postul (X) in HD pentru ca fie ne place sau nu din 2012 se pare ca se va trece la televiziunea in sistem digital.
Cu riscul de a ma repeta,nu sunt un expert,dar sigur stiti ca pentru mai putin de atat pe un alt site,un moderator a fost sanctionat cu stergerea a nenumarate posturi atat de utile userilor.
Cred a ar trebui sa postam la subiect daca avem ceva (interesant) de spus,nu dupa ce a facut-o un user sa apar si eu sa spun;da e adevarat,ai dreptate,foarte bine ect...
Pentru ce se face acest lucru??pentru am mari numarul de posturi?prefer sa raman cu mai putine posturi dar acestea sa fie la subiect adica sa ajute pe cineva.
Nu-mi plac disputele si nu voi raspunde la asa ceva,dar aceste lucruri ma macina de mai mult timp si astazi citind aceste posturi am considerat ca trebuie sa-mi spun opinia.
Imi cer scuze pentru timpul rapit dar eu consider ca un forum ar trebui sa fie ca o familie mai mare,sa respectam pentru afi respectati.
MULTUMESC RSP FORUM.
STIMA.
doktorofsat
11-02-10, 14:11
majoritatea ati crescut cu acest gen de muzica dar pe atunci nu zicea nimeni nimic,,aaaaa intre timp ne am maturizat,deh...
Eu am crescut cu muzica celor de la Dr.Alban,Ace of Base, Corona, Haddaway, Mr.President , Blue Sytem , Ice MC, Alexia, Captain Hollywoog Project, 2 Brothers on the 4th Floor dar si a altor artisti ca 2Pac, Depeche Mode, Red Hot Chilli Peppers, Inner Circle, The Fugees, Tina Turner, Warren G, Trey D, Dr. Delite urmat apoi de artistii eurorap C-Block, Nana, Pappa Bear, Lamar, R'n'G, Down Low, Rappers Against Racism, Solid Base, Hoodys, The Rapsody, Black Attach urmat apoi de anul 1998 cu marile reveniri ale Modern Talking alaturi de Eric Singletone , Bad Boys Blue , Sandra .Pe langa acestia ascultam artisti de diferite genuri ca Scatman, Boomfunk Mc, Young Deenay, Sasha, Jan Delay, R.D. Burman, Fekete Vonat, Zambo Jimmy, Barry White, C.C. Catch, Sarid Hadad, Don Omar si multi multi altii dea lungul anilor care si acum se regasesc pe playlistul meu
De multe ori m-am intrebat daca iubitorii muzicii clasice, iubitorii de Jazz sau Blues, au masini "pricopsite" inzestrate cu sistem audio pe masura marcii automobilului din dotare. ...si daca totusi au, de ce nu auzim la semafoare macar o singura simfonie care sa polueze linistea orasului ?
Probabil ca aceasta categorie este emotiva si asculta muzica la casti iar din acest motiv nu ies in evidenta. In schimb, maneaua ... acest "gen muzical" ce a luat amploare dupa '89, cere cat mai multa putere la boxe deoarece este prin definitie un gen muzical pe "sistem turbo". Daca nu vibreaza tabla pe masina atunci cand "maestri genului" isi etalazeaza talentul nativ, nu ai facut nimic, pierzi ritmul, iar trecatorii nu isi dau seama cat de valoroasa este piesa care tocmai a trecut pe langa ei.
Calitatea, acest cuvant care din pacate poate fi interpretat dupa cum doreste fiecare. Ce este calitatea pt un roman de rand ? un simplu om care nu a avut posibilitatea, sau nu i-a placut sa priveasca mai sus decat a crezut ca poate vede.
Greu de spus ... dar si mai greu de decis pt o persoana obisnuita, care deschide TV-ul si pe Antena1 vede cum Fernando de la Caransebes este facut vedeta de un moderator ce concureaza cu un altul de la televiziunea poporului. Ceva mai taziu Nikita isi etaleaza perceptele filozofice in graba pt ca o mai astepta un post TV care vrea sa ii difuzeze ideile de geniu. La alt Kanal, o "ziarista" de bani gata cu veleitati culturale isi "buriceste pupezele" pline de talent si de inteligenta in timpul evolutiei spectaculoase a regilor manelelor, apoi urmeaza discutii pline de "har" debitate de aceste personaje mioritice ... si bogatia culturala emisa pe calea undelor, de posturile TV platite de majoritatea privitorilor poate continua.
De ce alege marea masa sa priveasca aceste emisiuni ? Raspunsul dupa parerea mea este simplu ... daca acesti oameni care formeaza o majoritate ar intelege engleza sau franceza ar inlocui cu siguranta Stirile de la ora 5 cu cele de la Euronews, nu ar mai privi la profetiile lui Dan Diaconescu si ar schimba pe CNN cand la orele 12 Larry King dezbate teme cu adevarat interesante. Se vor schimba vreodata nevoile culturale ale acestei categorii de oameni ? Eu personal nu cred, sau cel putin nu in viitorul apropiat.
Definitia calitatii a fost intiparita prin canale de prost gust, care sunt difuzate in toate localitatile prin intermediul cablului TV. Acolo nu poti decide ce vezi, ci vezi ceea ce decid altii pt tine si alta alternativa nu prea ai.
Multi vor crede ca o antena satelit rezolva problema ... gresit. Ca sa ceri canale bune trebuie sa stii ca ele exista si ca acele canale nu presupun costuri uriase pt cei ce sunt "jefuiti financiar" de firmele ce distribuie semnal TV prin cablu (cunosc localitati unde un abo la cablu costa 28 RON si ai doar 21 de canale TV). Tineretul din aceste zone, unde informatia este limitata, insa au o antena satelit de la un oarecare DHT, ce credeti ca va dori sa aculte la TV, Trace Tropical (care este FTA pe 9E de ex.) sau Taraf Tv , Mynele TV, Party TV...etc care oricum le receptioneaza cu antena megaoperatorului fara alte costuri suplimentare si involuntar continua programul discotecii in care isi pierde timpul? Iar daca in masinile acestora rasuna plin de voiosie un renumit manelist, de ce sa nu savureze grila de programe difuzate gratuit de U Tv, 1 Music Channel.. daca tot vor sa schimbe ritmul? Cam asa stau lucrurile in realitate, iar lipsa interesului fata de calitate este impus de avantajele financiare, comercialul domina calitatea.
Totusi un lucru imi da speranta de mai bine... tehnologia TV si-a facut aparitia atat in coliba cat si la palat, iar evolutia ei nu va putea fi oprita indiferent ca va promova calitatea sau prostul gust.
@doktore - nu am ceva cu tine. Am ceva cu gramatica ta. Mi-e tare greu sa inteleg ce spui. Daca te-ai fi dus la scoala ai fi invatat sa te exprimi si sa te faci inteles. Asa tot timpul voi avea ceva de comentat la postarile tale. Mi-e greu sa le inteleg. Si esti din ce in ce mai prezent. Tot respectul pentru "realizarile" tale in domeniu. Insa cand ii dai inainte cu laudele ma faci sa zambesc. Degeaba scrii si citesti in 5 limbi daca in romaneste nu esti in stare sa te exprimi. Si inca ceva; romanii sunt asa cum sunt. Vrem - nu vrem....facem parte din acest popor. Ne-am nascut aici. Si pe mine ma deranjeaza tiganeala. Si ma deranjeaza multe. N-o sa reusim noi sa schimbam nimic. Abia peste cateva generatii se vor vedea progrese in aceasta directie. Dar niciodata nu o sa arunc cu noroi in poporul roman. O sa arunc cu noroi in anumite persoane....anumiti indivizi care ne fac de ras. Tu in afara de a ne arata cat esti tu de grozav in receptii, cat de multe rapoarte dai tu pe flysat si cat de grozav e flysatul nu mai stii altceva. Decat sa arunci cu noroi...in romani. Aici si pe alt forum. Mie nu mi-e rusine CĂ SUNT ROMÂN. Foarte bine ca apar posturi in HD. Foarte bine ca apar noi posturi romanesti. La mai multe.
P.s.; dai copy si paste la news. Nu la teste. Esti regele receptiilor satelit doar.
Macar atunci nu faci greseli gramaticale. :D
Eu am crescut cu muzica celor de la Dr.Alban,Ace of Base, Haddaway, Mr.President , Ice MC, Alexia, Captain Hollywoog Project, .....
Eu nu m-as lauda cu Dr. Alban si restul. dar ma rog.....doktor pe doktor asculta. :D
P.S.: am dat-o de tot in offtopic. Dar m-a deranjat titlul. Rog sa se mute la offtopic.
Multumesc.
E clar ca sunt multi deranjati de genul de muzica numit "manea",pentru simplul fapt ca nu suporta tiganeala.Asa cum radem noi de programele italienilor cu ghicitul in carti poate rad si si strainii de ce vad pe acel program si trecerea la HD va fi sigur hilara.Nu prea cred in aceasta trecere,dar asta e.
Am obiceiul sa trec odata la 2-3 luni peste Taraf si rad cu lacrimi.Ma distreaza atitudinea "cataretului" si versurile super reusite :D dar mai ales denumirile concursurilor,pretul imens la sms-uri si cand vad cum taie clipurile brusc.:clap:
Sa nu uitam ca si americanii au tig...aaa negrii lor,care se lauda si ei cu ce au,canta distrugand practic limba engleza,poarta lanturi si haine in culori stridente,le danseaza tig... aaa negresele langa ei sau pe masa,etc.Culmea e ca se difuzeaza si la noi dar ne facem ca sunt altfel numai pentru ca sunt americani si e alta limba distrusa.E de fapt acelasi lucru filmat mai profesionist si la o calitate a imaginii mai buna.Hai poate ca mai vezi si tot clipul.:)
laleauaneagra
11-02-10, 14:49
mare dreptate i dau lui zappa despre lista respectiva,de aia am spus ca se vb in necunostinta de cauza despre muzica(adica nu se cunoaste muzica)si vb doar de ce ne place la ureche iar aici e o mare diferenta in ce ne place si ce inseamna muzica,de aia ma repet nu confundati muzica cu ce i ce o asculta si cu ce i ce o canta.acuma ca o mica paranteza acesti tigani care o canta au un dar pe care multi nu il au,acest dar il au majoritatea celor cu sange albastru sa zic asa,ce reprezinta acest dar?acest dar e interpretarea muzici dupa ureche adica a avea ureche muzicala de a canta pe note fara a falsa neavand o scoala in domeniu si credeti ma unii o fac minunat bagand in buzunar multi dintre asa zisi artisti ai culturi romanesti.din pacate au aparut unii care nu au ce cauta pe acolo ca peste tot si se folosesc texte care mai de care(aici e de fapt problema)insa sa acceptat lucru asta de mari producatori de muzica ptr ca prinde la public si aduce bani si mai e problema celor ce o asculta,smecheri,smenari etc dar asta e situatia asta e tineretul romanesc ca daca toti erau scoliti si bine crescuti nu mai era asa mare problema MANELEI dar asta e si multe multe altelel si ar fi bine ptr ce i care nu cunosc sa nu i bage pe toti in aceasi oala si sa critice pe cei ce trebuie criticati
va propun un subiect muzical si cultural,sa vb despre muzica rock si hard rock si despre publicu lui si manifestarile lor ca despre astia nu sa prea vorbit sa vedem aici muzica si cultura,a nu se vorbi de soft metal si balade care este o muzica adevarata
gata cu off.punct
doktorofsat
11-02-10, 15:21
Asta e drept ca am ceva greseli in scriere dar ia in calcul ca limba romana nu mie limba materna.In plus la scoala m-a interesat in special lb. engleza , franceza si matematica.Am facut scoala in lb romana desi initial parintii doreau sa fac la sectia maghiara. La romana eram sclab rau si mai ales la gramatica ; da uite toate astea au trecut , sunt de domeniul trecului.Ma exprim cum pot deci , dar am observat ca esti printre putinii care se plang ca nu inteleg ceea ce eu scriu!
Niciodata nu m-am laudat cu receptiile care le-am avut si nici nu o sa ma laud.Intelegi tu foarte gresit !
Scopul meu era, este si va fi de a ajuta useri pe care ii intereseaza receptia unui satelit aparte!
Testand majoritatea satelitilor care se pot receptiona pe teritoriul Romaniei mi-am facut unde bagaj solid de cunostiinte.Deci.Nu cititul pe forumuri si arunkatu cu privirea pe diferite harti de acoperire pe flysat m-au ajutat sa acumulez atitea cunostiinte despre spoturi satelitare si sateliti
Munca de jos, sucirea chiar si la manivela, a diferitelor antene sute de ore, sute de teste , au acum ca rezultat cunostiintele pe care le am!Deci n-am ce discuta cu fraieri de 2 lei si atotstiutori care dupa ce se uita pe flysat, lyngsat sau kingofsat considera ca stiu totul despre receptia satelit.Si culmea, cand cineva nou venit in hobby intreaba de ceva concret sucesc subiectul la 180 de grade raspunzand jignitor si la peiorativ, nou venitului facandu-se greata de la inceput!:comp:
Cam asta e atmosfera ce domina forumurile .
Imi aduc aminte perfect de spaniolul care sustinea ca stie absolut tot despre sateliti dar a sarit ca ars si postand de disperat ca nu poate receptiona 40E.:D Un rege autoproclamat al instalatorilor din Ro care sustinea ca a instalat mii chiar zeci de mii de antene fixe si mobile , care timp de mai multi ani promitea testarea Astra 2D si a benzii C.Dar fara nici un rezultat concret.
Altceva.Un tanar pasionat anul trecut ma cauta pe messenger si imi zice direct de ce nu telefonez si iau legatura cu un domn sa apar la o emisiune cica despre sateliti care rula pe aceea vreme la Ilfov Tv .Am urmarit modo grosso 4 sau 5 episoade si am realizat ca acolo nu se discuta nimic concret despre receptia satelit ci mai mult despre decodari si caterinca.Tot asa intr-o seara ma anunta bog4u din Arges ca e spania la televizor.Statea baiatu ca pe ace, cred ca a dus si bagajele gazdelor emisiunii doar sa apara.Tremura cu un motoras H-H in mana si era sucit la 180grd mai mult tacea , era ca un miel bland , vai ce ne-am distrat in seara aia:cheers:
Zappa si altii
Sa nu credeti ca scriu sa ma dau grozav sau sa am un castig financiar din asa ceva.Sunt foarte multimit cand cineva ajunge la un rezultat pozitiv mergand pe recomandarile si sfaturile mele.Testez cu antena de 125cm caci majoritatea covarsitoare antene similare sau mai mici , de cele mai multe ori 90cm.S-ar putea face chiar o statistica aci pe forum cine ce antene foloseste si ce sateliti receptioneaza .Ce rost ar avea teste cu antene de 2 sau 3m in popularizarea acestui hobby , multi s-ar uita cu indiferenta si o mica parte m-ar lauda pe moment ....dar cand arat cat se poate scoate dintr-o antena de 125 cm de exemplu , acesta poate se fie ca un mecanism de declansare si pofta pt acest minunat hobby.Recunosc ca multi au echipamente mult mai bune ca si mine dar nu le folosesc sau nu testeaza sau le au prost reglate sau din contra totul e brici dar le folosesc ca mijloc de a epata .Ei nu testeaza absolut nimic , cu mici exceptii cum ar fi Rz , folosind antena ca unealta de a arata cu mare satelitar o detine.Rapoartele mele de pe flysat denota faptil ca sunt interesat de fenomenul satelitar.Cat despre flysat are si el greseli , face greseli , ma supara si pe mine .Doar azi au corectat polaritatea RTL Luxemburg desi le-am semnalat de cateva zile
ca nu e L ci R l-am anutat chiar si pe cehul DeEmEx!!!Eu nu ii laud dar cand e vorba de informatii de ultima eu recomand flysat .Recomand si pt faptul ca acolo dau rapoarte inraiti gen nemtii qwer,serdar22, sattuloge,enosat maghiarii dx suvi, lzsolt, horvath , zafi polonejii zuchnet si harti-pl italianul grandicelli si de la noi din tara Rz (Razvan P.) bog din Arges (bog4u) si multi multi altii pt care am un deosebit respect:)
Frate iti spun eu ca aia de pe Taraf nu au nici o legatura cu muzica.Ia uite aici unul dintre ei http://www.youtube.com/watch?v=Ikc8UZic4g0 .Iti spun eu ca e doar tiganeala,astia chiar nu au nici o legatura cu muzica,sunt total afoni.
Oare o sa vedem dinastea in HD?Sper sa fie HD cu macroblocuri si videoclipuri taiate la jumatate.:D
laleauaneagra
11-02-10, 15:45
da,ce a facut guta acolo e pura caterinca,show,spectacol ce ne place noua sa auzim(stie si el destul de bine asta)guta canta muzica din ani 85 daca nu ma insel si canta muzica pupulara si o canta bine chiar mai bine decat alti si o face si acum insa sa dat pe breazda cu asa zisele manele ptr ca astea aduc bani si bani grei sa nu crezi ca a fost un necunoscut,doar ca sa dus omu la bucuresti a aparut pe sticla si asta la propulsat foarte mult
muzica e impartita in mai multe subdomeni:jazz,folk,folclor,petrecere,muzica usoara(cum i se zice)etc si niciodata dar niciodata un solist,artist,cantaret cum vrei sa i zici nu va sti sa cante din toate aceste domeni fiecare e pe stilul sau pe gama lui adica asa cum adn e unicat asa si interpretarea unei melodi e unicat.nimeni nu va reusi sa cante o melodie perfect asa cum o canta originalu
daca in acea emisiune era pusa o melodie manea guta domina si acea solista era pe langa insa a fost invers(probabil asta era si scopu)
propun ca solisti de opera sa cante jazz,populara etc si ex pot continua si ar iesi ....
deci...
Cu Etno HD sunt de acord,sunt bravo,trebuie sa tinem la valorile noastre folclorice nationale si sa le promovam,dar cu Tiganiada HD :D ne facem numai de ras
@doktore....spune ca esti ungur. Am avut prieteni f. buni de etnie maghara in armata. M-am inteles bine cu ei. Nu am resentimente fata de unguri. Se explica aversiunea ta fata de romani si faptul ca nu scrii bine romaneste. Hai sa ne traiesti si n-o mai da in offtopic.
doktorofsat
11-02-10, 18:15
Daca am ajuns pana aici cu discutia si avand coloana , nu am nici un motiv sa ma ascund ! Sunt doar vorbitor de lb maghiara dar am origini slovace si nemtesti .Deci te dai iarasi de gol si tragi concluzii foarte repede fara sa stii despre ce e vorba.Dar iarasi, subliniez faptul ca vrei chiar tu sa arunci cu noroi in mine , sa ma ataci, luand la modul general ceea ce am scris.Intra marea masa de populatie inculta pe care eu am tupeul s-o lovesc in calcaiul lui Ahile , fara a avea morcov in orificiul opus si cu riscul ca unii sa ma considere persona non grata si poporul roman tu insuti pui semnul egal.Eu am zis , considerandu-ma un formator de opinie, ca detest tot ceea ce este este incult de cea mai joasa speta indiferent ce este in Romania sau alta in tara.Poporul roman este in marea majoritate un popor ratat , deci nu se discuta acest aspect, iesi pe strada, in targ, la munte, la mare si iti dai seama singur!
Uite , dar eu discut cu cei 20% care au o cultura generala,au cei sapte ani de acasa, vorbesc cel putin o limba straina de circulatie internationala, au liceul terminat la zi , nu sunt implicati in politic ,au o gandire deschisa si democratica, da egzista asemenea oameni dar iata abia se mai vad de cei 80% uscaturi.
Vorbind de la frageda varsta lb. maghiara in famile nimeni nu-mi poate cere sau obliga sa scriu si sa vorbesc perfect romaneste.Nici multi romanii nu stiu scrie si nu vorbesc perfect.Insa foarte putini sunt cei care mi-au zis ca nu ma inteleg ceea ce scriu sau zic.Evident pe forumuri asta e doar o arma de a ma ataca ; dar am demonstrat ca va bat cu propriile arme !Unii de aici scriu carti iar altii ce stiu mai ce, dar nu putem si nici nu trebuie sa fim la fel!
Da , am curajul sa scriu ca nu mi-a placut scoala , nu mi-a placut limba si literatura romana , da am tupeul sa scriu ca detest kitciul si incultura de orice fel si de oriunde , ca detesc prostul gust tradus in scandal, manele, stirile de la ora 5 la televiziunile romanesti dar acestea nu ma fac un dusman al poporului roman.Bineinteles in ochii unora la care eu sunt persona non grata acestea sunt mijloacele cele mai simple sa se lege de mine!
Inchei aici cine a inteles e bine , cine nu sa fie sanatos!
lasati discutiile despre limba romana
si reveniti ontopic
daca sau nu se va emite HD etno tv , dar nu cred ca Prigoana o sa investeasca atat pt a transmite HD programul asta
cu toate ca are si sprijinul presidentiei :lol:
PS: o sa mut topicul a offtopic ca mai mult asa s-a discutat pe aici
Eu cred ca Prigoana are banii necesari si chiar va lansa cele doua "canale" (a se vedea ghilimelele!) in HD... In Romania prostia si incultura se vinde! :D
prostia si incultura se vinde la fel de bine peste tot in lume ... este cea mai usor de "digerat"
practic posturile tv respective doar vor pune la dispozitie aparatura de studiou ... videoclipurile vor fi filmate de catre "artişti" ( sa nu dai cu piatra in mine doktore ca i-am numit asa ) asa ca investitia este minimă .
apropo acum o dau in offtopic rau de tot :sorry: voi care criticaţi asa mult Taraful de unde stiti de existenta lui ? :band: nu aveti telecomanda la receptor ? :tv: personal nu stiu daca am vizionat 30 minute adunate de cand exista acest post tv dar sincer nu ma deranjeaza absolut deloc existenta lui cine vrea si ii place asculta cine nu o da in heavy-metal :lol:
laleauaneagra
11-02-10, 21:57
i cine vrea si ii place asculta cine nu o da in heavy-metal :lol:
adica din prostie in prostie:lol:,sper ca posturile mele sa fie intelese clar si ce am vrut sa scot in evidenta(normal daca intereseaza pe cineva:))sa nu criticati acest gen de muzica la general ci sa criticati acei dementi care au intrat in aceasta industrie si pe cei ce scriu textele alea "extraordinare" si pe smenari care o asculta asta e latura negativa a acestui gen de muzica.ascultati din acest gen doar melodiile frumoase scrise frumos ptr dragoste si acei interpreti care o stiu sa faca DAR NU GENERALIZATI ptr ca in acest gen de muzica sant solisti care ar face praf multi artisiti daca ar canta LIVE
despre Taraf, pot sa-l faca nu HD,.. 3D,UHD,cum vor ei, nu sunt ei de vina ci noi care-i promovam. Sunt liberi sa-si arate "talentele", cum si noi suntem liberi sa-i ignoram.Alegerea o facem fiecare, pe mine unu nu ma deranjeaza, pur si simplu imi fac o selectie de favorite in care SIGUR nu se vor integra.
si apropo de titlul postului, pe jumatate in deacord cu el, eram pe autostrada in Austria, in apropiere de Viena, si la hotelul la care m-am cazat ce credeti ca aveau in grila de programe?TVR la care nu adunai o imagine in 10min, si.....Taraf care se vedea foarte bine.Asta spune destul cred, nu e de ajuns ca traim in prostie dar o luam si cu noi.
Una peste alta, suntem liberi sa ascultam si sa vizionam ce vrem.
:drinks:manelele ie viata mea.:drinks:
:clap::clap:Mamaaaa ce ma bucur, de cand asteptam asta.:clap::clap:
Ma bucur ca transmit in hd, sa nu mai zica strainii ca suntem inapoiati.
P.S
Eu mai ascult manele din cand in cand, asta e n-am ce face.
Ce puteti spune despre mine ? cum ma vedeti acum ?
Ce puteti spune despre mine ? cum ma vedeti acum ?
......cum sa te vedem?
privim avatarul
:gathering:
@un user: deocamdata in S.D.
Problema ar trebui abordata in prima instanta din punct de vedere tehnic, mai precis a calitatii imaginii. Fara a contesta superioritatea transmisiei HD sa ne aducem aminte de perioada de tranzitie de la analog la GOGUtal a anilor 90. Pomul laudat la care am am venit cu sacul (unii de buna voie, altii de nevoie) a fost din multe puncte de vedere o dezamagire. Marturie stau canalele inghesuite cu zecile pe un singur transponder a caror calitate te face sa zambesti sau sa :cesored: . Probabil peste cativa ani ne vom intreba daca chiar a meritat investitia in televizoarele si receptoarele HD.
Mai oameni buni ...constat ca discutia a devenit ... pasionala ...ca sa zic asa ! chiar hormonala ... pe alocuri !!! :) Eu zic ca orice post TV este si chiar trebuie sa fie un bussines ! ... poate mai putin TVR care , pe banii nostri ... evident, trebuie si poate sa faca si actul de cultura ... si spun eu ca o face !
Evident un bussines sint si Etno, Favorit si inspecial Taraf ... Silviu a avut mereu fler la asta ! Au dreptate cei care spun ca omul este dotat cu ... minte si telecomanda ! daca atita ii ajuta mintea , daca la atita se limiteaza cultura lor, daca la nivelul acela se afla gusturile lor muzicale ... "It's a free country " ... singurul lucru care ma deranjeaza este agresivitatea cu care se manifesta ... ofensiva mitocaniei manifestata pe strada , din masini cu statii la maxim, la iarba verde si la nunti !!! exact acelasi lucru ma indispune si la ... Gay !!! ...nu faptul ca sint facuti altfel ...ci faptul ca o clameaza agresiv ! deunazi am vazut un mic interviu facut de Marutza cu Mircea Solcanu ... chiar mi-a placut ...un tip discret , plin de bun simt si mai ales inteligent ! ... o rara avis !
Ceea ce ma deranjeaza cu adevarat este ca o generatie intreaga a ratat sansa de a citi , de a asculta muzica buna , de a vedea un film cu mesaj ... a ratat-o din vina noastra a tuturor , din goana dupa profit, din imbecilitatea dascalilor si indiferenta parintilor ! pacat ... degenerarea naste monstri ! monstri culturali ... indiferenti la la bun si frumos !
P.S. scuze pentru tonul prea pasional sau hormonal !
Ce sa zic ?! Traiasca "puradelu tv" cand s-o infiinta si asta ... Eu ma uit si ascult Metzo , Scuzz, oMusic sau Bliss...dar cu astea nu prea se tine o petrecere .Exista "valsul miresei" cum exista si "hora miresei". Tot din cauza tehnologiei au proliferat si subgenurile muzicale ... Clapa cu aranjor (adica ritm si acord generat automat si un pic de "prosteala" pe clape), Roland-urile , KORG-urile cu ritmuri orientale astea au inmultit nontalentele, iar romanii se pricep la calculatoare, "sa puna uindosu" , (in afara de soacramea care si-a luat ECDL-elul)...
In privinta ideii de imagini HD .. trebuie sa mergem spre plus sau daca nu sa revenim in caminele culturale .
E foarte bine sa apara cat mai multe posturi HD, eu zic ca e si timpul, acuma care apar mai de vreme care mai tarziu nu depinde de noi.
In legatura cu posturile Etno si Taraf, eu prefer etno findca mai ascult muzica populara romaneasca, chiar daca stau in oras, nu inseamna ca tarani asculta doar etno. Etno e post cu muzica populara romaneasca, ce ne si reprezinte pe nio romani. Sper sa nu se ajunga sa ne reprezinte cei de la Taraf, ca ajungem, fara suparare, tara tiganilor.
Acuma ca alti prefere pe unul alti pe celalalt post tine si de cultura fiecarui.
Prostia a la Romania Dar nu uitati unde traiti
IAR PROSTIA E MOLIPSITOARE
Ce rost are sa improscati cu noroi o alta clasa asta este o indoctrinare daca mie nu imi place inseamna ca ceilalti sänt prosti ?
In loc sa va bucurati ca ar fi primele posturi in HD pe sat.ii bagati in mocirla este si asta o diversiune
Uitativa la degetele voastre si intrebativa de ce nu sänt la fel si veti gasi multe raspunsuri
Judecata asta este gresitä
Eu nu ma uit la stirile de la ora 5 : sigur le-ai vazut pe cele de la ora 3 sau te uiti la reluare pentru ca nu ai acces la TV este mai important prg.pe Acasa, de ce sa nu vezi o stire adevarata ce e rau in asta ca vad un cocalar cu foamea in gät care tzepuieste pe cineva la bancomat sau te fura la semafor ?
Aruncati cu vorbe grele fara numar cum se zice la Taraf
Am fost in strainatate si am vazut in grila .....
Da sänt programe la liber care e problema credeti voi ca manegerul hotelului e prost ?
Dovada de maturizare o dati cänd postati ceva de genul ;n-am ce discuta cu fraieri de 2 lei si atotstiutori ; e aici va dati pe fata desteptaciunea si cei 7 ani
Ce selectii aveti la favorite nu cred ca intereseaza pe nimeni asta iar e o duma de gradinita dar cum altii nu au fost la timp se exprima mai tärziu
Partea buna nu o vedeti o colinda pe Taraf ati vazut auzit ?
Ps.
Eu as fi foarte curios sa va vad la o nunta pe toti care sinteti contra acestui post HD si sa va cänte Guta oare ce ati face ati vomita la masa ?
Inca odata: deranjeaza ascultatorii acestui gen de muzica cand "obliga" pe altii sa suporte o muzica venita dintr-o alta cultura,cantata in romana stricat si cu versuri pur si simplu deranjante.S-a scris si mai sus,respectivii sunt chiar majoritari in populatie,ceea ce ma face sa ma gandesc ca de fapt cultura noastre moare si preluam cultura tiganilor,iar noi ne suparam cand ne zic altii tigani,dar de fapt e normal sa ne confunde cu ei cand ne comportam ca ei si avem aceleasi obiceiuri si cultura.Ma deranjeaza cand vad romani cu lanturi groase de un deget la gat,poarta haine tipatoare,isi pun masina la avatar si mai ales se exprima exact ca tiganii,facand aceleasi greseli gramaticale,folosind cuvinte si expresii specifice tiganilor si invatate din versurile acelor cantece.Mai ramane sa furam cat mai mai mult (de fapt asta cam facem :D),sa ne facem palate,multi copii pe care sa-i casatorim cand sunt minori si sa purtam palarii mari.
Altfel tiganeala in HD nu ma deranjeaza,foarte bine,sa pot sa mai rad si eu macar asa odata la 2-3 luni cand ma uit numai ca sa ma distrez.Cred ca o sa filmez odata o bucata din comentariile care le fac,comentez mai ales versurile dar si momentele cand le taie la aia videoclipul la jumatate.Mai ales daca au dat 1,5 euro sau 3 euro (nu m-am prins niciodata cat e de fapt,pe ecranul lor scriu doua preturi diferite si nici rabdare nu am avut sa imi frec creierii cu o informatie neimportanta).
Deci,manelisti din toate tarile,nu mai puneti manele la maxim in baruri,in masini,la picnic,la nunti,la botezuri,de Craciun,de Revelion,etc.Eu daca va pun alt gen de muzica nu va agresez cu tiganisme,ori e in engleza si asa manelistii cum nu inteleg nu sunt deranjati macar de versuri,ori pun in romana (adica in romana,nu bataie de joc la adresa limbii).Este o muzica deranjanta,nu mai stresati lumea cu mizeria aia.Nimeni nu va pune hard rock (ca sa putem spune ca va deranjeaza zgomotul) iar restul este MUZICA nu tiganeala.:clap:
Ma deranjeaza cand romanii se aseamana tot mai mult cu tiganii si din cauza asta sunt si eu privit ca un tigan.Punct.
Prostia a la Romania Dar nu uitati unde traiti
IAR PROSTIA E MOLIPSITOARE
Eu as fi foarte curios sa va vad la o nunta pe toti care sinteti contra acestui post HD si sa va cänte Guta oare ce ati face ati vomita la masa ?
hai na , pana la guta ...scuze gutza nu au fost nunti? sa cante draq in tiganeasca lor macar sa nu mai auzim cum isi bat joc de limba romana!
Cu siguranta ... n-as vomita ! simplu ... la nunta aceea n-as participa !
Ce sa-mi spuna mie Gutza !? cat de jos as putea cadea din punct de vedere
intelectual ca sa ajung sa-mi faca mie cultura ... unul ca Gutza ? ... Planeta maimutelor !!!
Eu unul am fost la nunti la care nu au fost gutza, maimutza si alte salamuri de-astea si oamenii au dansat si s-au distrat pe masura. Ca avem si noi romanii muzica de petrecere... Sau nu ati dansat niciodata o hora?
in alta ordine de idei si revenind la topic, sa fie HD! Eu unul nu ma supar. Daca imi place ma uit, daca nu ... nu! Poate asa e un imbold si pentru celelalte televiziuni sa treaca la HD. Cu toate ca, personal apreciez ca TV in Romania e manelizata indeajuns incat sa promoveze subcultura.
Bine ca mai exista satelitul si/sau internetul...
doktorofsat
12-02-10, 14:03
n-am ce discuta cu fraieri de 2 lei si atotstiutori
si vrei sa negi egzistenta acestora?!
Am zis despre cei care se invart in acest hobby al receptiei satelit!\
Deci se afiseaza pe forumuri niste oameni care mint si se lauda miseleste
Ex:
Zice unu ca prinde cu antena de 90cm fara plobleme 19,2e in bucale o minciuna mare , apoi cand il atentionez si enumar niste tp de pe Astra 1H, zice ca ce vreau eu ce sa intre Astra 1H caci e nevoie de antene mari.De ce dracu eu asa stiu ca in romana tot inseamna 100%; in corhazu masii de gramatica sau pt unii tot=numa ce vrea a fi tot?!!
selectii aveti la favorite nu cred ca intereseaza pe nimeni
Am vorbit de playlist si chiar intereseaza deoarece sunt persoane care zic ca asculta Dan Spataru dar in playlist(pe telefon sau pc) au numai manele si Sandu Ciorbea.Pe acestia ii numesc curve
In loc sa va bucurati ca ar fi primele posturi in HD pe sat
aduc la cunostiinta ta ca primul si singurul canal HD de pe sat din Ro este TVR HD
Deci aceeasi story ca mai sus...a draqului de gramatica limbii romane primul sau primii e ceea ce vreau unii sa fie primul/primii??!!
Se pare ca DA Hai ma mai lasa ca m-am saturat de atitea tampenii zau:D
Am vorbit de playlist si chiar intereseaza deoarece sunt persoane care zic ca asculta Dan Spataru dar in playlist(pe telefon sau pc) au numai manele si Sandu Ciorbea.Pe acestia ii numesc curve
tu jignesti un grup de oameni pentru ca asculta o altfel de muzica asa cum alti condamna oameni de culoare pentru ca nu s-au nascut cu piele alba ... nu vrea sa fiu avocatul manelistilor ... nu ascult manele dar unele melodii sunt frumoase . personal prefer muzica dance a anilor 90 pentru ca am crescut pe acea muzica si muzica hip-hop ( socrul meu cand ma aude ascultand muzica hip-hop imi zice ca ascult iara muzica din aia de zici ca citeste aia poezii ) ... fiecare este liber sa asculte muzica pe care crede ca il reprezinta si pentru asta sunt asa de multe posturi tv muzicale .
aaaa si nu uitati telecomanda rezolva multe probleme .
@doktorofsat iti recomand un post de radio online foarte frumos zic eu cu muzica anilor '90 PlayRadio (http://playradio2.podzone.org:9099)
cu respect
Despre respectivele posturi, nu cred ca vor trece in hd prea curand, iar daca o vor face cine dracu-i mai vizioneaza ?
Pina vor achizitiona fanii lor receptoare compatibile hd, va mai trece apa pe Dunare, iar statiile de cablu ce fac? sa nu-mi spuneti ca vor transmite posturile hd ?
Pai interesul acelor televiziuni este sa aiba cat mai multe audienta/sms-uri primite, or, daca trec in hd, audienta va scadea, ce a ce contravine interesului lor.
Eu zic ca "stirea" asta, este aruncata la plesneala, sa vada reactia mass-media, sa beneficieze de reclama gratuita. ....la ce sa mai investeasca bani cand le merge bine si asa ?
Daca nu exista cerere, mai aparea muzica si posturile acelea ?
Manelisti au avut telecomanda in mana, nu ia obligat nimeni sa se uite pe aceste posturi, ei singuri au ales.
Asta este distractia maselor, poate cineva sa le-o schimbe ?
Nu ati vazut ca si televiziunile cu greutate, au ales aceasta distractie ? .....(ehe, cand interesele(audienta) dicteaza)
Eu cred ca fiecare si-a ales genul de muzika, televiziunile doar au oferit ce se cerea.
Programele raman si in SD,nu e nevoie ca aia cu coviltir desupra sa isi cumpere TV si receptor HD acum.:clap:
E posibil sa aiba bani multi din SMS-uri si sa isi permita asa ceva.Mie mi-ar place sa faca ca aia cu palatele,si-au facut palate dar fura curent.:)
De Mynele Tv ce se aude?O sa fie si ele HD?!!!
Eu cind aud manele fac alergie. Cu toate acestea, m-aş bucura să apară tot mai multe canale HD romaneşti, chiar şi de incultură pseudo-muzicală. Aşa poate DTHurile autohtone vor fi motivate să includă canale HD in pachetele lor. Pentru sharing sunt bune şi astea. Romani sunt peste tot in Europa şi sunt sigur că găseşti orice gusturi, indiferent că le aprobi sau nu :)