PDA

View Full Version : Exista VIATA pe Marte?

fery21
14-01-10, 14:50
As dori sa vad poze cu noutati ce apar despre aceasta planeta.
Planuiesc ca ,in curad sa ma mut si nu stiu unde pot cumpara o bucata de pamant aici sau acolo :oops:

Lasand gluma de oparte chiar exista?

XVanish
14-01-10, 21:44
Vecinul meu s-a mutat luna trecuta pe Marte intr-un crater cu 2 etaje... zice ca e foarte multumit... :dance:

Ontopic: daca ar exista viata pe Marte crezi ca ti-ar spune careva? Guvernele fac orice ca sa tina secret un OZN care a misunat pe langa Pamant si tu te astepti sa lase la liber o astfel de informatie? Fii serios...

fery21
14-01-10, 21:55
...Guvernele fac orice ca sa tina secret un OZN care a misunat pe langa Pamant si tu te astepti sa lase la liber o astfel de informatie? Fii serios...

Tocmai asta as vrea sa aflu...poate intervine si yky cu deyali mai amanutite

laleauaneagra
15-01-10, 00:17
am un melc in gradina care se tot plimba cu o pancarta pe care scrie..SANT DE PE MARTE!!!!!!..dar nici un coleg de gradina sau leguma nu l baga in seama,o pun pe seama balegar ului din gradina,prea mare concentratia de nitrati

o fi adevarat sau nu????

sa nu te superi gobi ca te belesc:)

dan2000
15-01-10, 00:19
Tocmai asta as vrea sa aflu...poate intervine si yky cu deyali mai amanutite

Sa intelegem ca @yky a fost pe marte?

doktorofsat
15-01-10, 01:34
Daca gobi scria titlul cu "gz" in loc de "x" ii raspundeam mai pe larg:D
Asa pun doar 1 poza!Ce zici ala de acolo face miscarea zilnica:

http://i037.radikal.ru/1001/92/238bece51dd4.jpg

fery21
15-01-10, 04:08
Sa intelegem ca @yky a fost pe marte?

Asta sa sti ca nu stiu :D dar are un hoby aptopiat :D

yky
15-01-10, 05:32
Oh, doamne!!!......de as mai avea timp si pentru celalalt hobby...???? ce frumos ar fi . In perioada asta nu am avut timp, nici aici sa mai intru d'apai sa scot telescopul si sa scrutez adancimile cerului instelat.:)
Dar .....imaginea aceea pana la urma cred ca mi-au facuto americanii cu sonda lor care se plimba pe marte de ceva vreme.:clap: Am fost pe acolo sa caut si eu un loc de casa ca tot omul si am tot umblat pe toate coclaurile si la un moment dat am obosit si m-am asezat pe o piatra....:dance:......taman atunci hop si robotelul care facea poze....:lol:
PS: Oricum Marte mai are multe surprize ....apa e clar dovedit ca este.
pana si pe Luna au descoperit ca e apa ......
In drum spre Marte o mica escala de un "suc " pe Luna...??????

horatyu
15-01-10, 13:58
Daca gobi scria titlul cu "gz" in loc de "x" ii raspundeam mai pe larg:D
Asa pun doar 1 poza!Ce zici ala de acolo face miscarea zilnica:

http://i037.radikal.ru/1001/92/238bece51dd4.jpg

poza asta am pus-o si eu anul trecut sau prin 2008 si rautaciosii spuneau ca seamana cu Elodia :lolsign:

Noi cautam civilizatii extraterestre dar putem de exemplu sa comunicam cu pestii_

oare daca ii intalnim pe martieni cum o sa comunicam cu ei_:comp:

badeaghio
15-01-10, 16:12
Cei de la bullshit! au zis ca n-ar fi